Spirituele vakantie - Frankrijk

19 tot 26 juli 2019
“De kracht van de vrouw”

Spirituele vakantie Frankrijk – De kracht van de vrouw!

In  Rennes-le-Château, ZuidFrankrijk, hartje Katharenland, geeft DEVINUS een 7 daagse spirituele vakantie “ De kracht van de vrouw“.

 • Ervaar jij onvoorwaardelijke Liefde voor je Zelf? Ervaar jij Zelfrespect en Zelfliefde?
 • Kan jij jezelf totaal accepteren in wie je bent of stel jij nog allerlei voorwaarden aan je zelf?
 • Kan jij goed ontvangen of vind je dit moeilijk en vind je het gemakkelijker om te geven?
 • Bewonder jij je Zelf in je Vrouw Zijn, je lichaam, of veroordeel jij je Zelf?
 • Voel jij je vrouw naast je man of eerder de moeder of het kind?
 • Kan jij goed loslaten, in vertrouwen en overgave leven, of houd je nog graag grip en controle op het leven, situaties en personen?
 • Durf jij te vertrouwen op je innerlijk leiding, of laat je je hiervan weerhouden door je angsten en beperkende gedachten?
 • Voel jij je onafhankelijk en vrij, of ben jij afhankelijk geworden van allerlei externe factoren om je gelukkig te voelen?
 • Zit jij in je ZIJNS – Kracht of ben jij je gaan identificeren met wat je doet?
 • Neem jij verantwoording voor je eigen leven en geluk of laat jij je leven leiden door anderen ?
 • Ben jij in verbinding met je hart, je passie, je missie?
 • Durf jij je open en kwetsbaar op te stellen naar jezelf en naar anderen, of ben jij gesloten?    
 • Vind jij het moeilijk om intimiteit en seksualiteit vanuit je hart te ervaren en te beleven? Om vrij, wild, onbevangen en speels te zijn?
 • Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven vanuit je hart?

Dan ben jij uit verbinding geraakt met je Vrouw-Zijn!

De vrouw in jou is namelijk van nature krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en vrij. Zij kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij is sensueel ……… wild………..vrij…………Zij is in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde van haar hart en geeft van hieruit grenzen aan. Haar grootste kracht is ZIJN, niet doen. De vrouw in jou is puur, zuiver, speels en VRIJ! 

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je Vrij te voelen?  De Godin in jou te ontmoeten? Dan is volledige zelfacceptatie, zelfrespect  en authenticiteit essentieel om je hart geheel te kunnen openen voor jezelf en de ander!

Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf…………..? Dan is dit jouw moment!

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je Zelf. Deze week staat de “Kracht van je Vrouw Zijn” centraal in verbinding met je Hart. In verbinding met je Hart, je innerlijke leiding, zal je weer Liefde, onschuld, vrede en vreugde ervaren.  Het sleutelwoord voor deze prachtige spirituele week is ontvangen.

ALS DE VROUW NIET KAN ONTVANGEN STOPT DE MAN MET GEVEN. ALS DE VROUW ALLEEN MAAR GEEFT DAN KRIJG JE EEN ROLVERWARRING IN DE RELATIE MET JE PARTNER EN ONTSTAAT ER DISBALANS EN ONGELIJKWAARDIGHEID!

Spirituele reis Zuid Frankrijk - spirituele vakantie DEVINUS

Spirituele reis Rennes-le-chateau, les Labadous. (Krachtplaats)

Spirituele reis Frankrijk, samen in de natuur bij het water

Rennes le Chateau – spirituele reis Frankrijk

Waarom Rennes-le-Chateau, les Labadous? Les Labadous is een heilige kracht plek. Het wordt ook wel het uitzuiveringsgebied genoemd. Het is een plek waar Maria Magdalena gewoond zou hebben en waar de mensen de aanwezigheid en de energie van Maria Magdalena nog steeds kunnen voelen en ervaren. Een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Zij vertegenwoordigt het ‘vrouwelijk principe’ op Aarde. De basis van het ‘vrouwelijk principe’ is kunnen ontvangen.

Om te kunnen ontvangen is het nodig dat een vrouw in contact staat met haar eigen Kracht, Zelfvertrouwen en Zelfliefde. Maria Magdalena stelt zich op dit moment energetisch beschikbaar voor het helen van de (onderdrukte) vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten. Deze uitzuiverende energie raakt en geneest je! Alleen al door in dit gebied te zijn wordt heling, uitzuivering en verbinding met de pure, zuivere liefde die jij bent in gang gezet. In dit gebied is een energetische basis die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen hart. Mede door het programma wat wij daarnaast aanbieden wordt deze liefdes energie in jou werkzaam.

De liefdevolle vrouwelijke energie van deze omgeving dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart. Onder begeleiding van een gids bezoeken we de grotten van Maria Magdalena alwaar we gaan helen, mediteren en onze innerlijke leiding activeren.

Wat gaan we doen, waar werken we aan?

 • Activeren van het vrouwelijk principe, ONTVANGEN EN VRIJ ZIJN
 • Openen van je hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je hart
 • Zelfacceptatie, Zelfvergeving en Zelfrealisatie
 • Scheppingskracht oefeningen en in verbinding komen met je missie
 • De Godin in jou ontmoeten
 • Activatie en verdieping van je innerlijke leiding, je Hoger Zelf
 • Vertrouwen op en de overgave aan je innerlijke leiding, je hoogste staat van bewust-ZIJN
 • (Geleide)meditaties zoals hart, baarmoeder, aarde, innerlijk kind, Bron, stilte en schepping meditaties
 • Inwijdingen en bekrachtigende rituelen en proclamaties
 •  Ademhalingsoefeningen, mantra’s en klankschalen sessie
 • Dans
 • Energetische oefeningen/bewegingen, Chi neng gi qong in de prachtige tuin en 1 ochtend aan een meer met aansluitend een picknick en zwemmen.

  Excursies

 • Wandeling onder begeleiding van een gids naar de Maria Magdalena grot en geboortegrot ( waarin heling-oefeningen plaats vinden en de verbinding met je Godin Zijn wordt geactiveerd)
 • Bezichtiging Rennes le Chateau en de Maria Magdalena kapel,waar we een Maria Magdalena meditaie ondergaan
 • In een Jurt een Klankschalen en magic sounds sessie volgen ( 2 uur) om het mannelijke en vrouwelijke energie in ons in balans te brengen.
 • Healing for the soul door David Baley (19.30 -22.00)
 • Met een gids naar de warmtebronnen waar we een uitzuivering sessie en een ritueel ondergaan voor het verankeren van je Hoger Zelf op Aarde.
 • Fontaine des amours om in verbinding te komen met je ‘Zelfliefde’
 • Na de afsluiting op Zaterdagavond uiteten in een restaurant  aan een mooi meer in de bossen! (is bij de prijs inbegrepen)

Het programma ”De kracht van de vrouw”

Het programma ‘De kracht van de vrouw’ start op zondag19 juli in de namiddag. Zaterdag 25 juli sluiten we omstreeks 20 uur af om hierna gezamenlijk de avond te vieren. Er is een ochtend (9.30-13.00) en avondprogramma(1,5 uur). In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt.. Op de dag van de excursies is er geen avondprogramma. Op de donderdagmiddag en avond  is er geen programma. Na het avondprogramma is er de mogelijkheid om gezellig en ontspannen samen te zijn onder het genot van een drankje en hapje.

 

Accommodatie

De slaapkamers bestaan uit ruime 2 persoons kamers ( 2 aparte bedden) en 3 persoons appartementen. Ieder kamer en appartement heeft een eigen badkamer en toilet. De appartementen hebben ook een keuken en kleine woonkamer erbij. Verder is er een mooie grote zaal waar wij onze bijeenkomsten houden. Met mooi weer zullen wij veel buiten in de prachtige tuin van Domaine Les Labadous met uitzicht op de bergen, de oefeningen en meditaties ondergaan.

Annulering

Bij annulering door de reiziger is deze de volgende bedragen verschuldigd: Bij annulering vanaf 6 maanden voor vertrek worden de kosten van de vliegtickets berekend. Bij annulering vanaf 3 maanden voor vertrek: 25% van de reissom. Bij annulering vanaf 2 maanden voor vertrek: 50% van de reissom. Bij annulering vanaf 1 maand voor vertrek: 100% van de reissom.

De grote letters

 • Je dient zelf te zorgen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening

Spirituele vakantie data

19 juli tot 26 juli 2019

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis Zuid Frankrijk

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Zuid-Frankrijk meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Zuid Frankrijk om samen te delen, samen te helen, te ontvangen en samen te Zijn.
Lieve groeten Sylvia en Simone

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen, klik hier!

Rennes le Chateau

Inschrijven spirituele reis Zuid-Frankrijk

De Kracht van de vrouw!!!

€1195