Spirituele reis- Frankrijk

( Datum nog te bepalen )

“De kracht van de vrouw”

Spirituele reis Frankrijk – Vrouwenweek: Innerlijke Kracht en Zelfvertrouwen! (Krachtplaats) 

 

In  Rennes-le-Château, ZuidFrankrijk, hartje Katharenland, geeft DEVINUS een 7 daagse spirituele reis “ De kracht van de vrouw“.

Voor wie is deze reis bedoeld?

Voor iedere vrouw die weer in haar Zijns-kracht wil komen. De vrouw in jou is namelijk van nature krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en vrij. Zij kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij is sensueel … wild…vrij…Zij is in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde van haar hart en geeft van hieruit grenzen aan. Haar grootste kracht is ZIJN, niet doen. De vrouw in jou is puur, zuiver, speels en VRIJ!

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je Vrij te voelen? De Godin in jou te ontmoeten? Dan is volledige zelfacceptatie, zelfrespect en authenticiteit essentieel om je hart geheel te kunnen openen voor jezelf en de ander!

Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf…? Dan is dit jouw moment!

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je Zelf. Deze week staat de “Kracht van je Vrouw Zijn” centraal in verbinding met je Hart. In verbinding met je Hart, je innerlijke leiding, zal je weer Liefde, onschuld, vrede en vreugde ervaren.  Het sleutelwoord voor deze prachtige spirituele week is ontvangen.

DEVINUS Zuid Frankrijk Spirituele reisvakanties Fontain des Amours

Spirituele reis Zuid Frankrijk - spirituele vakantie DEVINUS

Spirituele reis Rennes-le-chateau, les Labadous. (Krachtplaats)

Spirituele reis Frankrijk, samen in de natuur bij het water

Rennes le Chateau – spirituele reis Frankrijk

Waarom Rennes-le-Chateau, les Labadous? Les Labadous is een heilige kracht plek. Het wordt ook wel het uitzuiveringsgebied genoemd. Het is een plek waar Maria Magdalena gewoond zou hebben en waar de mensen de aanwezigheid en de energie van Maria Magdalena nog steeds kunnen voelen en ervaren. Een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Zij vertegenwoordigt het ‘vrouwelijk principe’ op Aarde. De basis van het ‘vrouwelijk principe’ is kunnen ontvangen.

Om te kunnen ontvangen is het nodig dat een vrouw in contact staat met haar eigen kracht, zelfvertrouwen en zelfliefde. Maria Magdalena stelt zich energetisch beschikbaar voor het helen van de (onderdrukte) vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten. Deze uitzuiverende energie raakt en geneest je! Alleen al door in dit gebied te zijn wordt heling, uitzuivering en verbinding met de pure, zuivere liefde die jij bent in gang gezet. In dit gebied is een energetische basis die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen hart. Mede door het programma wat wij daarnaast aanbieden wordt deze liefdes energie in jou werkzaam.

De liefdevolle vrouwelijke energie van deze omgeving dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart. Onder begeleiding van een gids bezoeken we de grotten van Maria Magdalena alwaar we gaan helen, mediteren en onze innerlijke leiding activeren.

 

Wat gaan we doen, waar werken we aan?

 • Activeren van het vrouwelijk principe, ONTVANGEN EN VRIJ ZIJN
 • Openen van je hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je hart
 • Zelfacceptatie, Zelfvergeving en Zelfrealisatie
 • Scheppingskracht oefeningen en in verbinding komen met je authentieke ik
 • Activatie en verdieping van je innerlijke leiding
 • Vertrouwen op en de overgave aan je innerlijke leiding, je hoogste staat van bewust-ZIJN
 • (Geleide)meditaties zoals hart, baarmoeder, aarde, innerlijk kind, Bron, stilte en schepping meditaties
 • Inwijdingen, bekrachtigende rituelen en proclamaties
 •  Ademhalingsoefeningen, mantra’s en klankschalen sessie, dans
 • Energetische oefeningen/bewegingen, Chi neng gi qong in de prachtige tuin en 1 ochtend aan een meer met aansluitend een picknick en zwemmen.

 

Excursies

 • Wandeling onder begeleiding van een gids naar de Maria Magdalena grot en geboortegrot ( waarin heling-oefeningen plaats vinden en de verbinding met je Godin Zijn wordt geactiveerd)
 • Bezichtiging Rennes le Chateau en de Maria Magdalena kapel,waar we een Maria Magdalena meditatie ondergaan
 • In een Jurt een Klankschalen en magic sounds sessie volgen ( 2 uur) om het mannelijke en vrouwelijke energie in ons in balans te brengen.
 • Healing for the soul door David Baley (19.30 -22.00)
 • Met een gids naar de warmtebronnen waar we een uitzuivering sessie en een ritueel ondergaan voor het verankeren van je Hoger Zelf op Aarde.
 • Fontaine des amours om in verbinding te komen met je ‘Zelfliefde’

 

 

Het programma ”De kracht van de vrouw”

Het programma ‘De kracht van de vrouw’ start op vrijdag 9 juli in de namiddag. Donderdag 16 juli sluiten we omstreeks 20 uur af om hierna gezamenlijk de avond te vieren. Er is een ochtend (9.30-13.00) en avondprogramma(1,5 uur). In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt.. Op de dag van de excursies is er geen avondprogramma. Op de dinsdagmiddag en avond  is er geen programma. Na het avondprogramma is er de mogelijkheid om gezellig en ontspannen samen te zijn onder het genot van een drankje en hapje.

 

Accommodatie: Je hebt de volgende keuzes uit

 • Ruime 2 persoons slaapkamers en 3 persoonsappartementen ( met losstaande bedden)  eigen badkamer en toilet :1095 euro pp
 • Een 1 persoonskamer met badkamer en toilet voor 1250 euro.
 • Wil jij alleen liggen op een 2 persoonskamer dan bedragen de kosten 1395 euro

Verder is er een mooie grote zaal waar wij onze bijeenkomsten houden. Met mooi weer zullen wij veel buiten in de prachtige tuin van Domaine Les Labadous met uitzicht op de bergen, de oefeningen en meditaties ondergaan.

 

 

Coaching:

Deze prachtige spirituele week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle. Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

 

Grote Letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier  en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten  in rekening.
 • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

 

Vlucht:

Vertrek 9 juli: Charleroi-Belgie naar Carcassonne – Zuid-Frankrijk, om 10.30.

Aankomst 12.10 –Vluchtnummer FR 8023

Terugreis op 16 juli om 12.35 Carcassonne- Charleroi 14.20

Vluchtnummer FR 8024

Momenteel zijn de vluchten nog goedkoop en als je nu boekt en jouw plannen veranderen, verandert jouw boeking mee. Boek vóór 30 september en breng wijzigingen aan tot 31 december. “Geen wijzigingskosten”

Wil jij met eigen ervoer gaan dan is dit uiteraard ook mogelijk! Carpoolen is ook een optie!

Spirituele vakantie data

9 tot 16 juli 2021

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis Zuid Frankrijk

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Zuid-Frankrijk meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Zuid Frankrijk om samen te delen, samen te helen, te ontvangen en samen te Zijn.
Lieve groeten Sylvia en Simone

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen, klik hier!

Inschrijven spirituele reis Zuid-Frankrijk

De Kracht van de vrouw!!!

€1095