24 mei tot 31 Mei 2018

Spirituele vakantie Frankrijk – De kracht van de vrouw!

In  Rennes-le-Château, ZuidFrankrijk, hartje Katharenland, geeft DEVINUS een 7 daagse spirituele vakantie “ De kracht van de vrouw“.

Ervaar jij onvoorwaardelijke Liefde voor je Zelf? Kan jij goed ontvangen of weet je niet hoe? Heb jij veel gegeven aan anderen vanuit pijn, angsten, verwachtingen, in de hoop gezien, gehoord en/of geliefd te worden?……….
Vind jij het moeilijk om intimiteit en sexualiteit vanuit je hart te ervaren en te beleven? Om vrij, wild, onbevangen en speels te zijn?

Dan ben jij uit verbinding geraakt met je Vrouw-Zijn!

De vrouw in jou is namelijk van nature krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en vrij. Zij kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij is sensueel ……… wild………..vrij…………Zij is in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde van haar hart en geeft van hieruit grenzen aan. Haar grootste kracht is ZIJN, niet doen. De vrouw in jou is puur, zuiver, speels en vrij ! 

Herken jij je hierin, of voel jij je nog veelal gevangen en weet je niet wie je werkelijk bent ?

 • Ervaar jij Zelfrespect en Zelfliefde?
 • Kan jij jezelf totaal accepteren in wie je bent of stel jij nog allerlei voorwaarden aan je zelf. Ontkracht jij jezelf?
 • Kan jij goed ontvangen of vind je dit moeilijk en vind je het gemakkelijker om te geven?
 • Kan jij goed loslaten, in vertrouwen en overgave leven, of houd je nog graag grip en controle op het leven, situaties en personen?
 • Durf jij te vertrouwen op je innerlijk weten, of laat je je hiervan weerhouden door je angsten en beperkende gedachten?
 • Voel jij je onafhankelijk en vrij, of ben jij afhankelijk geworden van allerlei externe factoren om je gelukkig te voelen?
 • Zit jij in je ZIJNS – Kracht of ben jij je gaan identificeren met wat je doet?
 • Neem jij verantwoording voor je eigen leven en geluk of laat jij je leven leiden door anderen ?
 • Ben jij in verbinding met je hart?
 • Durf jij je open en kwetsbaar op te stellen naar jezelf en naar anderen, of zijn er nog oude overtuigingen en pijnen die jou hiervan weerhouden?                                                                                                                                                                                                                                             .

Heb jij het verlangen om in verbinding te komen met de liefdevolle, krachtige vrouw die jij in essentie bent? Heb jij de behoefte om in je kracht te gaan staan en van hieruit te handelen in verbinding met je hart, je innerlijke leiding? Dan is volledige zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvergeving essentieel om je hart geheel te kunnen openen voor jezelf en de ander! Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf…………..? Dan is dit jouw moment!

Dan is deze spirituele vakantie jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je Zelf. Deze week staat de “Kracht van je Vrouw Zijn” centraal in verbinding met je Hart. In verbinding met je Hart, je innerlijke leiding, zal je weer Liefde, onschuld, vrede en vreugde ervaren.  Het sleutelwoord voor deze prachtige spirituele week is bevrijding.

OPEN JE HART VOOR DE TRANSFORMERENDE KRACHT VAN DE WIJZE VROUW IN JOU !! VROUW KOM IN JE KRACHT.DE WERELD HEEFT JOU NODIG, WIJ HEBBEN ELKAAR NODIG!!

 

Spirituele reis Zuid Frankrijk - spirituele vakantie DEVINUS
Spirituele vakantie Zuid-Frankrijk Rennes le Chateau
Spirituele reis Zuid-Frankrijk Rennes le Chateau

Spirituele reis Rennes-le-chateau, les Labadous. (Krachtplaats)

Waarom Rennes-le-Chateau, les Labadous? Les Labadous is een heilige kracht plek. Het wordt ook wel het uitzuiveringsgebied genoemd. Het is een plek waar Maria Magdalena gewoond zou hebben en waar de mensen de aanwezigheid en de energie van Maria Magdalena nog steeds kunnen voelen en ervaren. Een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Zij vertegenwoordigt het ‘vrouwelijk principe’ op Aarde. De basis van het ‘vrouwelijk principe’ is kunnen ontvangen.

Om te kunnen ontvangen is het nodig dat een vrouw in contact staat met haar eigen Kracht, Zelfvertrouwen en Zelfliefde. Maria Magdalena stelt zich op dit moment energetisch beschikbaar voor het helen van de (onderdrukte) vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten. Deze uitzuiverende energie raakt en geneest je! Alleen al door in dit gebied te zijn wordt heling, uitzuivering en verbinding met de pure, zuivere liefde die jij bent in gang gezet. In dit gebied is een energetische basis die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen hart. Mede door het programma wat wij daarnaast aanbieden wordt deze liefdes energie in jou werkzaam.

De liefdevolle vrouwelijke energie van deze omgeving dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart. Onder begeleiding van een gids bezoeken we de grotten van Maria Magdalena alwaar we gaan helen, mediteren en onze innerlijke leiding activeren.

Wat gaan we doen, waar werken we aan?

 • Activeren van het vrouwelijk principe, ONTVANGEN EN VRIJ ZIJN
 • Openen van je hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je hart
 • Zelfacceptatie, Zelfvergeving en Zelfrealisatie ( scheppingskracht)
 • Activatie en verdieping van je innerlijke leiding, je Hoger Zelf
 • Vertrouwen op en de overgave aan je innerlijke leiding, je hoogste staat van bewust-ZIJN
 • (Geleide)meditaties zoals hart, baarmoeder, aarde, innerlijk kind, Bron, stilte en schepping meditaties
 •  Ademhalingsoefeningen 
 • Energetische oefeningen/bewegingen, Chi neng gi qong in de prachtige tuin en 1 ochtend aan een meer met aansluitend een picknick en zwemmen.

Deze week is een week van zachte heling, en in je kracht komen. Je komt weer in verbinding met je authentieke krachtige vrouw Zijn!

 

  Excursies

 • Wandeling onder begeleiding van een gids naar de Maria Magdalena grot en geboortegrot ( waarin helingsoefeningen plaats vinden en de verbinding met je innerlijke leiding wordt geactiveerd)
 • Bezichtiging Rennes le Chateau en de Maria Magdalena kapel
 • In een Jurt een Klankschalen en magic sounds sessie volgen waarna er integratie plaats vind d.m.v. bewegingen door Anne Chambault (
 • Healing for the soul door David Baley (facultatief)
 • Na de afsluiting op Zaterdagavond uiteten in een restaurant  aan een mooi meer in de bossen! (is bij de prijs inbegrepen)

Het programma ”De kracht van de vrouw”

Het programma ‘De kracht van de vrouw’ start op zondagavond 24 mei 2018. Zaterdagavond 30 mei 2018 sluiten we omstreeks 20 uur af om hierna gezamenlijk de avond te vieren. Er is een ochtend (9.30-13.00) en avondprogramma(1,5 uur) In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Op de donderdagavond is er geen programma. Na het avondprogramma is er de mogelijkheid om gezellig en ontspannen samen te zijn onder het genot van een drankje en hapje.

Op de woensdag bezichtigen we de grotten onder begeleiding van een gids en gaan we daarna naar de Jurt voor de klankschalen en magic sounds sessie. Hierna sluiten we af met integratie bewegingen. (Is echt een geweldige ervaring waarin je zowel op emotioneel als lichamelijk niveau veel uitzuivert en integreert)

Accommodatie

De slaapkamers bestaan uit ruime 2 persoons kamers ( 2 aparte bedden) en 3 persoons appartementen. Ieder kamer en appartement heeft een eigen badkamer en toilet. De appartementen hebben ook een keuken en woonkamer erbij. Verder is er een mooie grote zaal waar wij onze bijeenkomsten houden. Met mooi weer zullen wij veel buiten in de prachtige tuin van Domaine Les Labadous met uitzicht op de bergen, de oefeningen en meditaties ondergaan.

N

Spirituelereis kosten

De kosten voor dit prachtig, helend samenzijn bedragen 1095 euro. Wil jij een eigen kamer dan zijn hier extra kosten aan verbonden van 275 euro.

 • Inclusief  vluchtreis Charleroi-Carcasonne en retour
 • Overnachtingen
 • Cursusmateriaal
 • Jurt klankschalen sessie, uitzuivering sessie en harmonisatie tussen mannelijk een vrouwelijk deel
 • Maaltijden
 • Excursies
 • Vervoer / transfer.

Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben bieden wij diverse mogelijkheden. Wij zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling !!!

Spirituele vakantie data

24 mei tot 31 mei 2018

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis Zuid Frankrijk

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Zuid-Frankrijk meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Zuid Frankrijk om samen te delen, samen te helen en samen te Zijn.

Lieve groeten Sylvia en Simone

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen, klik hier!

 

Rennes le Chateau