0631907106 info@devinus.nl

Gastenboek DEVINUS

Ervaringen van klanten die een spirituele reis of consulten hebben mogen ervaren

116 Reacties

 1. Ik ben twee keer op Bali geweest en heb ik het mooie Bali onder water en boven water mogen bewonderen. Dit keer beleef ik Bali, ik ben ín Bali. Door deel te nemen aan ceremonies en rituelen maak ik kennis met het échte Bali. Door niet alleen de schoonheid van de tempels te aanschouwen maar de schoonheid ervan ook te doorvoelen door te verstillen, naar binnen te gaan, iets te wensen of een meditatie te doen. Ik ben dankbaar dat ik de bijzondere en mystieke kant van de prachtige Balinese cultuur op deze manier samen met Devinus mocht ervaren.

 2. Lieve Sylvia & Saskia,

  Een reis met jullie mogen meemaken, dat is een cadeautje voor jeZelf!
  Portugal was prachtig: een supermooie locatie, leerzame coaching, overheerlijk eten van de 2 mooie mannen, rust stilte, warmte van buiten én van binnen, een heerlijke klankschalensessie van Brigitte, een rustgevende massage en, en, en …
  Ik weet niet waar te stoppen met het opsommen van mooie dingen, maar een ding is zeker: het mooiste cadeautje dat je jeZelf kunt geven, is een reis met Devinus!
  En zó is het!!
  Dank, Sylvia & Saskia! 💋

 3. Lieve Sylvia en Natasja, wat was het weer adembenemend, indrukwekkend en bovenal heel liefdevol in Sardinië.
  Natasja, ik heb genoten van de rustige en rakende manier waarmee je jouw kennis en ervaring over voeding en leefstijl met ons deelde.
  Daarnaast kwamen ook jouw kwaliteiten als gids volledig tot zijn recht. De manier hoe je alle informatie over de prachtige plekken van Sardinië met ons deelde was heel pakkend👌🏻
  Sylvia, bijzonder mooie vrouw. Jouw liefde, rust, gedrevenheid en prachtige ‘way of life’ stroomden in overvloed. De mooie meditaties op de bijzondere plekken in Sardinië waren enorm rakend.
  De prachtige locatie waar we mochten verblijven, het heerlijke eten door Marco bereid, de bijzondere massage, het was genieten!
  De mooie groep, stuk voor stuk pareltjes. Delen is helen!
  Alles was wederom heel en compleet. Dank jullie wel🙏🏻❤️

 4. Natasja, lieve sister, orthomoleculaire arts die met ons meeging naar het prachtige Sardinië.
  Rustig en ongedwongen liet je ons kennismaken met het belang van voeding en gezondheid met de nodige plaatjes die je ons liet zien. De vragen werden eveneens degelijk beantwoord met een lekker, gezond drankje erbij en natuurlijk waren de nootjes ook van de partij.

  Als ervaren gids bracht je ons op bijzondere plaatsen en kon je ons hierover heerlijk vertellen hoe authentiek deze plaatsen zijn. Het zijn echte juweeltjes.

  Ik ben je dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Je bent ontzettend wijs op zoveel vlakken.
  Misschien is dit wél de eerste reis van je nieuwe carrière, op een heel fijne en ontspannen manier, met aandacht voor wie jij werkelijk bent.

  Leen

 5. Sylvia, lieve Soulsister, jij stràlende vrouw, wat ben ik ontzettend blij dat ik je de 1ste keer in 2019 heb mogen ontmoeten bij onze reis naar het wonderbaarlijke Bali. Dit voelde zo vertrouwd met jou op allerlei vlakken.

  Nu 10 mei 2022 tot 21 mei 2022 begon ik aan mijn 2de reis samen met jou, naar het prachtige Sardinië. Op een of andere manier voelde ik dat er weer veel in beweging kwam in mijn ontwikkeling, intens en op een dieper niveau.

  Jouw “pure zijn”:
  écht voluit léven vanuit je hart, zo liefdevol, zo kwetsbaar en oprecht, wijs, nederig en dankbaar voor elk moment. Je betekent zoveel voor mij en vele anderen, zoals ik zelf heb mogen ervaren.
  Zoals Jezus, ben jij ook een leermeesteres en geef je het door op een authentieke, unieke manier verder aan al je volgers, waavan ik er zeker eentje ben en hier ook mijn steentje aan wil bijdragen naar de buitenwereld.

  Devinus is gelukkig op mijn pad gekomen en laat me niet meer los. Prachtige krachtplekken laat je ons zien en voèlen, met daarbovenop telkens nog eens een bijzonder ritueel, waarbij er steeds veel gebeurt in je Zelf.
  Deze prachtige energie die we konden voelen met elkaar, een fijne groep en jouw intense begeleiding , zoals jij precies aanvoelt wat iedereen nodig heeft, zet ontzettend veel in beweging, waarvoor mijn oprechte dank.

  De nadruk die je legt hoe belangrijk het is om je steeds te verbinden met je Hogere Zélf, elke dag opnieuw, zodat het volledig kan geïntegreerd worden aan wie Ik werkelijk Ben. Naar mijn gevoel klopt dit helemaal, zoals het hart klopt bij elke ademhaling en roept om Liefde voor het Hogere Zélf en al wat is.

  Ik ben ontzettend dankbaar voor deze bijzondere reis met super fijne mensen die op mijn pad gekomen zijn.
  Dank je wel Sylvia en je hele team die dit alles zo speciaal maken.

  Aan iedereen die nu nog twijfelt, geef je Hogere Zélf dit prachtige geschenk en er gebeuren wonderen.
  God bless you all. Thank you I Am, and so it is.

  If you have the Spirit,
  You can make here a Wonderful Journey

 6. Mijn spirituele reis naar Lanzarote is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb kunnen geven. Leven in het NU, prachtige mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Sylvia en Saskia hebben beide een prachtige persoonlijkheid en dit heeft de reis extra speciaal gemaakt. Het eten was super bijzonder en de uitstapjes waren een extraatje naast de sessies en Yin Joga. Ik kan dit iedereen aanraden. Twijfel geen seconde en gun jezelf iets moois❤️❤️❤️

 7. Eind maart ben ik met Sylvia (van Devinus) en 6 andere vrouwen op reis geweest naar Lanzarote. Vol spanning, want wat staat je te wachten. Sylvia had ik van tevoren al aan de telefoon gehad, maar verder had ik nog niemand ontmoet. Gelijk het eerste contact met Sylvia voelde zo goed en vertrouwd. Sylvia stelt je door middel van haar houding gelijk op je gemak. Zoveel liefde heeft ze te geven, geweldig! Tijdens de week heeft ze mij zo veel geleerd over mezelf en hoe bepaalde dingen jou vormen en waarom sommige dingen jou triggeren. Tijdens de week heb ik zoveel informatie gekregen, maar het bleef nog beter hangen omdat Sylvia je veel laat ervaren en doen. Tijdens de week voelt ze wat de groep nodig heeft en daar speelt ze onwijs goed op in. Meestal verlang ik tijdens een vakantie erg naar huis, maar wat heb ik me hier thuis gevoeld en wat was ik op mijn gemak. Als alles het toelaat dan zou ik geen moment twijfelen als ik de kans krijg om nog een keer mee te gaan op een reis met Devinus. Een geweldige ervaring die niemand mij ooit nog af pakt maar die ik wel voor altijd zal integreren in het dagelijks leven ❤️
  Lieve Sylvia, onwijs bedankt voor alle inzichten die je me gegeven hebt, de steun en al je liefde. Een prachtig mens ben je en ik hoop nog heel veel van je te mogen leren.
  Lieve Saskia (yoga docent op Lanzarote), je hebt veel voor me betekend op Lanzarote. Zoveel liefde heb jij te geven en hoe veilig ik me heb gevoeld bij jou. Onwijs bedankt en ik ga dat nooit vergeten!

 8. Ik ben geen recensieschrijfster noch een -leester; desondanks wil ik hier nu wel iets schrijven.
  Ik kan fantastische verhalen vertellen want ik ben heus goed met woorden. Toch schieten woorden hier echt tekort; Voor degene die nog twijfelt kan ik alleen maar zeggen; gun jezelf deze kans op een innerlijke bevrijding die zijn weerga niet kent.
  Ik dank Sylvia maar ook de andere 6 dames die deze reis samen met mij hebben gemaakt; zo intens en immens dankbaar: Thank you I am.
  Voor mij staat al vast dat ik mee naar Bali ga; zoveel bereikt maar ook nog heel veel te leren. Vanuit pijn wilde ik me liever maar niet meer echt verbinden; dan kan ik ook niet meer zo gekwetst worden zo dacht ik. Ja ik spreek in de verleden tijd; geloof het of niet maar meteen na mijn terugkeer in Nederland heb ik een date met iemand met wie ik al langer contact had maar die ik, vanuit mijn pijn, toch ook op een afstand bleef houden. Ik weet niet of dit “het” gaat zijn of worden maar hee; ik durf die stap gewoon te nemen! En ja ik vind het super spannend maar ik durf het aan omdat ik voor het eerst in mijn leven “echt vriendjes” ben geworden met mezelf. Ik kan me voorstellen dat het allemaal wat wazig klinkt maar dat kan me niet schelen; Ik weet zeker dat ook jij een prachtige recensie gaat schrijven als je jezelf deze kans hebt gegeven.

Een reactie versturen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DEVINUS ster 200x220 transparant | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS