Gastenboek DEVINUS

Ervaringen van klanten die een spirituele reis of consulten hebben mogen ervaren

Scroll naar beneden voor alle reacties te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Wauw! Dat is eigenlijk het enige dat ik kan zeggen over het Vrouwenweekend! Wat een mooie ervaringen en leerprocessen hebben we mogen krijgen. Ik vond het geweldig om er bij te zijn en de warmte en schoonheid van iedereen te ervaren. Na ook de “bewustwording en heling” en “deDevinus methode” hebben jullie mijn inzichten ove mezelf en anderen voorgoed veranderd. Dank jullie wel daarvoor!!
  Heel veel liefs,
  Saskia

 2. Hallo Lieve schatten!!
  Ik ben nog na aan het genieten van het vrouwenweekend. Van alle mooie vrouwen en goede processen! Dank jullie wel dat ik weer mocht meegenieten en jullie mij kansen geven. Ook geniet ik dat ikzelf crieer en steeds meer inzichten krijg.
  Ik wens dat nog veel vrouwen ervoor zullen gaan!!
  Heel veel liefs voor jullie en alle vrouwen!
  kxs Maud

 3. Na de helende (en enerverende) reis van vandaag ben ik weer heel veel stappen vooruit gegaan. Bedankt voor jullie fijne begeleiding. Ik verheug me op de Devinus methode. Ook voor jullie een fijne vakantie en goede reis!

 4. Dank je wel Sylvia en Beninga voor de mooie inwijding. Ik voel mij ingewijd in het leven. Lachen, genieten, mijzelf en andere mensen waarderen en mijn oude ik loslaten, althans mijn overtuigingen. Vertrouwen in mijzelf, vertrouwen in het leven en dankbaar voor alles en iedereen die daar deel aan heeft gehad en heeft. Bedankt voor jullie steun en toewijding.

 5. A.s. zaterdag alweer de afsluiting van een zeer uitgebreide en interessante workshop. Veel geleerd van jullie en genoeg tools meegekregen om zelf verder mee aan de slag te gaan.
  Een aanrader voor iedereen die verlangt naar verandering/verbetering in zijn leven.

  Tot ziens!

 6. Hallo lieve Benigna en Sylvia.

  Nu een aantal dagen na het spirituele weekend zit ik nog helemaal in het mooie gevoel van de enorme processen die los gekomen zijn, de fijne mensen in de groep, het lekkere eten, de gezellige sfeer, het bijzondere ritueel, de intense meditaties, de nog doorwerkende symbolen, en natuurlijk jullie speciale Devinus begeleiding.

  Dank jullie wel voor dit alles!

  Liefs,
  Saskia

 7. 2 weken na het Vrouwenweekend begint alles langzaam een beetje in te dalen. Ik heb gezocht naar een woord om het weekend te beschrijven, maar nog steeds niet gevonden. Ik denk ook niet dat ik het ga vinden, want het is een gevoel wat je alleen maar kunt ervaren als je er aan mee gedaan hebt. Een gevoel wat na 2 weken nog steeds doorwerkt in alles wat ik doe.
  Ik wist niet wat ‘vrouw zijn’ betekende en wat haar krachten zijn, maar na het weekend weet ik het en voel ik deze bijzondere kracht nog steeds stromen!
  Het was een bijzonder weekend, bedankt lieve vrouwen voor het zijn van een spiegel en bedankt lieve Benigna & Silvia voor het begeleiden hierin. Jullie zijn een top-team!

  Liefs,
  Maartje

 8. Vrouwenweekend: Het was zo mooi,gewoon geweldig,ik ben er nog sprakenloos van !!!!!
  Ik wist totaal niet wat ik me eigenlijk moest voorstellen,maar toen ik me ging voorbereiden en daarbij de deelnemerslijst per email doornam, zag ik dat een oude vriendin meeging,ik smsde haar gelijk,ik zei tegen haar dat ik het spannend vond,maar me ook enorm verheugde. Zij vertelde me dat ze voor de tweede keer meeging,omdat het zoiets ongelooflijk moois is,en ze heeft gelijk !!!!!

  Vanaf het moment dat ik binnen kwam,in dit prachtige huis met een warm ontvangst door benigna en Silvia ,ben ik gaan genieten. Heerlijk om op zo`n manier aan jezelf te werken,(jezelf dit te gunnen)!
  Allerlei emoties kwamen los,van huilen tot lachen.
  Door het programma van het gehele weekend,wat zo opbouwend is komen die los.
  Ja,het zit zo goed in elkaar en samen met die andere vrouwen vorm je een enorme hechte band !
  Het eten was heerlijk,complimenten aan de kokkin,maar ook zeer zeker aan Sil en Beninga,jullie ziin kanjers !!!!

  Bedankt,
  dat ik dit mocht ervaren,emotioneel was het hard werken,maar zeer zeker de moeite waard !!!!!!

  liefs Nicole

 9. Lieve Meiden,
  Ik vond het geweldig om in zo’n veilige omgeving zoveel moois te mogen delen met jullie. Het was een weekend met een traan maar zeker ook met een lach! Wat schuilt in elke vrouw toch een prachtige bloem! Sylvia & Benigna: Bedankt dat jullie ons inzicht gaven in hoe mooi wij als vrouw zijn!

 10. Mooie dames,
  Nog nagenietend van het vrouwenweekend, schrijf ik dit bericht. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de ervaringen van dit weekend. Wat een schoonheid, wat een liefde, wat een gevoel! Ik buig voor jullie 😉 KUS Lesley

 11. Een jaar of twee geleden voelde ik mij minder gelukkig,”is dit het?”dacht ik vaak. Ik ben toen op zoek gegaan en kwam bij Devinus terecht.Bij de eerste cursus Bewustwording en heling werden er al gauw dingen duidelijker zoals; waarom reageer ik boos of verdrietig op een bepaalde situatie en ik leerde ermee om te gaan. Toen deze cursus voorbij was ging ik enthousiast verder met de Devinusmethode. Hier heb ik veel geleerd over mijn emoties, grenzen aangeven, keuzes maken, omgaan met bepaalde situaties dingen werden duidelijk.Ik voel me er heerlijk bij en ben ondertussen erg nieuwsgierig geworden naar alles wat met spiritualiteit te maken heeft. ik bedank Benigna en Sylvia dan ook voor al hun steun tijdens mijn proces, jullie zijn een geweldig team! ook het vrouwenweekend is een aanrader wat een energie komt hier vrij geweldig!
  Veel liefs en tot snel. Simone.

 12. ongeveer een jaar geleden was ik vaak bezig met wat anderen van mij vonden (en andersom) en liet ik mijn mate van gemoedsrust afhangen van anderen; foute boel! Vanaf mijn kennismaking en deelneming aan de Devinusmethode ben ik mij ervan bewust geworden dat mijn emoties, verdriet/pijn/vreugde/liefde/boosheid alleen maar te maken hebben met mijzelf en niet met iemand anders. Ik ben keuzes gaan maken in het wel of niet vasthouden van relaties en stel hierbij mijn eigen grens vast. Ik voel veel meer ruimte, rust en houd steeds een beetje meer van mezelf (en dus ook van anderen). Ik doe nu gewoon mijn eigen ding, heerlijk! Mijn zoektocht naar iets in mijn leven wat mij blij(er) zou maken zal altijd doorgaan; deze zoektocht op zich is al geweldig om mee te maken want hierin kom je allerlei obstakels en daardoor ook oplossingen tegen waar je enorm veel van leert en door groeit als individu zijnde. Spelen met je bewustzijn en onderbewustzijn op een zachte, liefdevolle manier geeft mij een tevreden gevoel. Sylvia en Benigna, 2 geweldig mooie mensen die ik graag bedank voor het er zijn! Heel veel liefs en zeker tot ziens, Ellen

 13. Lieve Sylvia, lieve Beninga,
  De verdiepingscursus m.b.t. de communicatie was zeer verhelderend. Communiceren vanuit eenheid. Ik ben dankbaar dat ik nu veel beter een goede relatie ben voor mijzelf en voor mijn omgeving, dat ik mij niet laat verleiden om zaken in te vullen en dat ik duidelijker ben geworden voor mensen, mijn grenzen tactischer aangeef en vooral de zaken niet meer zo persoonlijk maak. Ik vind mijzelf sportiever geworden. Dank jullie Sylvia en Beninga voor alles!!! Gina Erkens

 14. Hallo lieve Beninga en lieve Sylvia,
  Ik bent ontroerd thuisgekomen van het vrouwenweekend en vind alle vrouwen mooie bloemen, godinnen die hun kwetsbaarheid hebben durven te laten zien. Vrouwen, die nu verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en vanuit hun hart willen leven, spreken, handelen en genieten van het leven. Bedankt voor het prachtig mooie weekend en wat ik van alle vrouwen heb mogen leren. Liefs, knuffel en hug. Gina Erkens

 15. Ik ben erg blij dat ik nu ‘eindelijk’ een berichtje over het vrouwenweekend achter kan laten in het gastenboek. Het was echt prachtig om de onderlinge verbondenheid tussen alle vrouwen te voelen maar vooral ook de verbinding met mezelf! Een rijk gevoel, dat bijna niet onder woorden te brengen is. Een absolute aanrader voor iedereen!

 16. Het vrouwenweekend was geweldig: wat een warmte, respect en gedeelde kwetsbaarheid.
  Niet te beschrijven, je ‘moet’ het meemaken.

  Ik ga door met me kwetsbaar opstellen zonder dat ik bang ben om afgestoten of verlaten te worden.

  Vol vertrouwen ga ik het Devinus traject in om nog meer te leren en om nog meer rust in mezelf te vinden.

 17. Lieve dames,

  Vrijdag kwam ik binnen, doodeng met al die vrouwen! Ik had het nooit zo op groepen vrouwen, bang voor de afwijzing of veroordeling. Nu blijkt dat die afwijzing vooral van mijzelf kwam, dat kleine meisje die nu kan opgroeien tot een vrouw! De liefde voor mezelf groiet met de dag en de bewondering voor vrouwen ook… Ik vond jullie stuk voor stuk op jullie eigen unieke manier zo mooi, zo vertederend en fijn om dit met jullie gedeeld te kunnen hebben.

  Lieve vrouwen, bedankt en hopelijk zien we elkaar nog eens.

  Liefs Judith

 18. Het vrouwenweekend… ik heb er bijna geen woorden voor. Of misschien 1 woord: WOW! Sinds ik bij Devinus kom, herontdek ik meer en meer de vrouw in mijzelf. En dat is heerlijk! Vrouw zijn! Het vrouwenweekend heeft mij dat nog veel meer gegeven. Ik kon me volledig blootstellen, aan mijn proces werken, inzichten en doorbraken krijgen en de confrontatie met mezelf aangaan. In alle veiligheid en een volledig oordeelloze omgeving. Sylvia en Benigna zijn ongelofelijk goed in wat zij doen, weten precies wanneer zij welk duwtje in je rug moeten geven om dat inzicht te krijgen dat je zo hard nodig hebt om verder te komen in je proces. Ik kan nog uren doortypen… Het vrouwenweekend is bijna niet te omschrijven, je moet het gewoon meemaken!

 19. Lieve prachtige vrouwen,
  Ik wil Sylvia&Benigna bedanken voor hun krachtige “zijn” en deze MET ons,IN ons ontdekt hebben.Ik bedank ook alle krachtige vrouwen die samen met mij,onze eigen sensuele vrouw ontdekt hebben.Over mijzelf;ik HAD totaal geen liefde voor mezelf,liet mijn “overgewicht”in de weg staan.Uitleg is moeilijk,maar tijdens dit weekend ben ik tot de kern van mijn emoties gegaan en heb de liefde voor mezelf gevonden!Dit ben ik!;ik ben mooi,sensueel en krachtig!
  Als je dit herkend,luister dan naar je hart en geef jezelf het mooiste cadeau van je leven;’t vrouwenweekend.
  Prachtige vrouwen,hopelijk zien we elkaar nog en kunnen we elkaars kracht en zelfliefde nog eens voelen.
  Dikke knuffel Marie-Therese xx

 20. Lieve allemaal.

  Heel langzaam kom ik weer terug op aarde. Wat vond ik het geweldig dit weekend. Ik heb mij veilig gevoeld in een warme omgeving. Door jullie allemaal heb ik mij zo open kunnen stellen.
  Op zoek naar een stukje verleden, waar ik al jaren mee worstel, heb ik eindelijk contact kunnen maken met mijn innerlijke gekwetste kind. Deze ervaring zal ik nooit vergeten en ik hoop dat ik het verder kan ontwikkelen. Ik kan mij niet herinneren mij ooit zo vrouw te hebben gevoeld. Sylvia en Benigna en alle andere bijzondere vrouwen bedankt voor jullie kwetsbaarheid en aanwezigheid.
  Ik hoop ook tot ziens, ik kan niet wachten heel veel liefs
  Patricia

 21. Intens, verrijkend, confronterend, indrukwekkend en misschien wel de meest life changing gebeurtenis uit mijn leven tot nu. Zo kijk ik terug op het afgelopen vrouwenweekend. Lieve, prachtige vrouwen, bedankt!

 22. Lieve Sylvia en Benigna,

  Het was een geweldig weekend, waarin ik veel mooie inzichten heb mogen krijgen. Ik geniet nog iedere dag na van deze intense ervaring en voel me als herboren.
  Bedankt alle mooie lieve prachtige vrouwen voor alle liefde en eenheid die ik met jullie heb mogen ervaren.
  Had dit voor geen goud willen missen.

  Een Hartegroet en een hele dikke knuffel voor jullie allemaal…

  Liefs Brigitte

 23. Wat een geweldig inspirerend weekend, zo open, liefdevol,warm en respectvol als wij met elkaar omgingen heb ik nog niet ervaren. Wat ben ik blij om vrouw te zijn, en dit nu ook werkelijk zo ervaren kan.
  Ik heb mijn rugzakje weer leger kunnen maken.
  Wat een liefde, kracht en kwetsbaarheid heb ik ervaren met de anderen mooie vrouwen en vooral in mezelf. Bedankt lieve Benigna, Silvia en Ellen dat jullie je aan ons durfden open te stellen zodat wij/ik dat ook durfden.
  Ik bedankt alle andere liefdevolle vrouwen en mezelf, voor deze prachtige ervaring, heel veel liefst en een dikke knuffel.
  Marion.

 24. Aan alle Vrouwen (met een hoofdletter) van ons universum,

  Ht vrouwenweekend is een absolute aanrader wanneer je letterlijk in je leven op een kruispunt staat en jezelf liefhebt en de durf hebt om jezelf te spiegelen.

  Mijn ervaring over het vrouwenweekend kan ik in een aantal woorden uitdrukken: verhelderend, ontketenend, bevrijdend, spiritueel, liefdevol, verlossend, energetische boost, emotioneel, sensueel, verlichtend, en inspirerend….
  Een beetje vreemd maar wél lekker!

  Met een diepe buiging én een chapeau voor Sylvia en Benigna voor de liefdevolle maar vooral professionele begeleiding.
  Als laatste niet te vergeten Dé Ellen die op een culinaire wijze voor het heerlijk eten heeft gezorgd.

  Dank jullie wel!

  Liefs padje

 25. Sylvia, Benigna, Ellen,

  Nog vol met ontzag en bewondering voor het majestueuze wat zich daar gemanifesteerd heeft.
  Het proces wat ieder op zijn eigen niveau in haar eigen waarheid onder ogen heeft mogen en kunnen zien, onder jullie hoede, de enorme krachtmetingen die ieder met en voor zichzelf voerde. Diep diep respect. Vrouwen twijfel nooit meer aan onze Oerkracht!

  Mijn puzzle, waarvan ik jarenlang niet wist hoe deze er uit kwam te zien, waar ik steeds maar weer stukjes van kwijt was, waar regelmatig reguliere hulpverleners op de traditionele manier verwoede pogingen deden om met me te zoeken, is niet langer meer gepuzzle. Begrip, vrede, inzicht, zelfliefde, bewustwording en nog zoveel meer zijn mijn nieuwe stukjes, waar ik mee aan de slag mag gaan.

  Sylvia, Benigna,
  Jullie zijn ’n Godsgeschenk

  Lieve Prachtige Krachtige Sensuele Vrouwen. ik heb vandaag ’n dansje gemaakt met en voor mezelf, en daarbij voelde ik me gedragen in alle veiligheid door jullie :-))

 26. Hallo mooie vrouwtjes
  Als ik dit lees, krijg ik alweer de kriebels in mijn lijf. Fijne kriebels. Ik heb ontzettend genoten van het weekend. Vooral de laatste opdracht heeft me zelfs een beetje van slag gemaakt, omdat ik zelden zo een diep ontroerend moment heb meegemaakt. Ik heb zelfs diezelfde avond nog in mijn sensuele lingerie, mijn vriendje laten zien wat wij gedaan hadden.Poeh poeh. Niet zonder tranen uiteraard.
  Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie openheid en kwetsbaarheid. dikke knuffel yvonne

 27. Hallo lieve vrouwen,

  Bedankt voor al jullie liefde in de cursus, in een woord inspirererend.
  Jullie zijn in mijn gedachten als 2 wijze vrouwen waar ik met aandacht naar kan luisteren, wat er ook uit jullie komt het blijft mij ontzettend boeien. Hier mijn ervaring voor op de website.

  Ik ben mij bewust geworden van mezelf en het innerlijk kind in mij, en dat dat liefde injezelf is die altijd bij je is.Het Helen van mijn innerlijk kind is mijn grootste verandering, hierdoor heb ik veel verdriet en eenzaamheid in mezelf opgelost. Ik leg dingen niet meer bij anderen, maar bij mezelf. God is nu heel belangrijk voor mij,dat was hij al maar nu zie ik hem vanuit liefde en niet meer vanuit mijn angst. Ook accepteer ik veel meer van mezelf zowel mijn schaduwkanten als ook mijn positieve kanten. Over het leven zelf hoe ik erover dacht heb ik in deze cursus bevestigd gekregen en dat geeft mij enorm veel kracht en vertrouwen in mijzelf.

  feedback voor de coaches

  Blijf zoals jullie zijn zo liefdevol, vol warmte, krachtig en humoristisch.
  Ik geniet van julie aanwezigheid.
  Jullie zijn een waardevolle inspiratiebron voor velen.

  lieverds bedankt.

  Yvonne

 28. Lieve Benigna, Sylvia en alle mooie, lieve deelnemende vrouwen,
  Het was een heel bijzonder weekend die ik de rest van mijn leven zal meenemen.
  In alle veiligheid, zonder oordeel van anderen heb ik mijn kwetsbaarheid weer leren tonen. Iedereen liet elkaar in zijn waarde. Waardoor ik het gevoel van veiligheid wat ik al zo lang kwijt was weer terugkreeg. Ik heb mezelf overwonnen joepie! Ik besef nu dat ik alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn als mens en me vrouw te voelen allemaal in me heb. Jullie hebben mij de tools gegeven om hiermee verder aan de slag te gaan.
  Bedankt hiervoor. Ik heb grote bewondering en diep respect voor jullie.
  Ellen, jij was de kers op de taart met je heerlijke kookkunsten en je aanwezigheid.
  Liefs en dikke knuffel, Julia xxx

 29. Lieve vrouwen,

  Zo’n vrouwenweekend gun je jezelf.. Ik had er lange tijd veel zin in en ineens, vlak van te voren, veel weerstand.. Alsof ik tegen mijn zin in een sexweekend moest aangaan, haha!
  Zoals jullie van anderen hebben kunnen lezen, is het een prachtige, machtige ervaring. Sexualiteit bleek vooral aan de orde te komen in de zin van vrouw zijn, sexe dus. Zelfacceptatie, verantwoordelijkheid nemen, van jezelf houden en voor jezelf gaan staan.
  Twee weken na het vrouwenweekend merk ik dat het nog doorebt. Zowel de mooie en positieve ervaringen als ook wat pijn wat nog loskomt. Maar nu heb ik het geleerd dat het er allemaal mag zijn, want het is van mij :-), en dan vertrekt het ook weer en lucht het dit keer ECHT op..
  De veiligheid, toewijding en liefde van Sylvia en Benigna zijn overweldigend. De aanwezigheid van anderen heel fijn, ieder haar eigen proces, en allemaal samen vrouw.
  Twijfel je nog? Dan juist doen!
  Liefs,
  Moos

 30. Ik was op zoek naar mezelf.
  Maar waar moest in hemelsnaam zoeken?
  Na dit inspirerende weekend heb ik dat stukje inzicht in mezelf gekregen, waardoor nu heel veel puzzel stukjes in elkaar vallen.

  Hartelijk dank voor dit inzicht.
  Het was een ontzettend goed weekend
  met ontzettende prachtige,
  maar vooral krachtige vrouwen.

  De volgende x zal ik zeker weer aanwezig zijn!

 31. Hallo liefe allemaal

  ik zit nu voor het eerst weer achter mijn laptop naar een hele druke tijd .ik zat aan ons weekend te denken wat was dat voor mij een ervaring die ik niet had willen missen ik heb daar zo veel uit gehaald wat heb ik een geluk gehad zo veel warme vrouwen te hebben mogen ontmoeten .en dan onze twee liefe vrouwen die ons een heel veel van hun energie hebben gegeven ik heb zo veel liefde ontvangen ik denk met zo goed gevoel aan terug ,en dan Elle ik vond het eten echt goed .ik hoop dat ik jullie allemaal nog eens mag ontmoeten .ik ga zeker nog een keer een weekend met jullie mee.bedankt voor alles

  Groetjes Tilla

 32. Lieve devinus vriendinnen,

  Wat zijn jullie één voor één geweldige vrouwen. Jullie hebben me geleerd om naar mezelf en naar anderen te kijken; echt te kijken. Nooit verwacht dat ik me in zo’n grote groep vrouwen zo zou thuishoren. We hebben allemaal zoveel gemeen. Kan niets anders dan liefde voor jullie voelen.

  Ik ben het weekend ingegaan om de pijn uit mijn hart te krijgen. De oorzaak van de pijn dacht ik te weten, maar een uur voor ik naar huis ging, ontdekte ik pas de echte oorzaak van mijn pijn. Wow, wat een ontdekking. Ik moest me er wel letterlijk voor blootgeven. Het was zo simpel, maar ik had jullie nodig om die ontdekkingsreis te beginnen. Ja beginnen, want sindsdien heb ik nog meer ontdekkingen gedaan voor zaken die in mijn leven niet goed verliepen.
  Bij thuiskomst heb ik uitgebreid met mijn man gesproken en voor het eerst in 10 jaar echt mijn kwetsbare zelf laten zien. Heb uren zitten praten en door de vragen die hij stelde, hoorde ik dat hij mij eindelijk begreep. En door echt te luisteren zag ik nu ook zijn pijn en begreep ik hem beter. Het is geen wondermiddel zo’n weekend, maar als je echt in de knoop zit, dan is dit echt aan te raden.

  Het doorpakken is en blijft moeilijk, maar ik herinner mezelf steeds aan wat ik tot nu toe bereikt hebt en daarmee zet ik mezelf weer op het juiste pad.
  Ik kan me bepaalde dingen nu niet meer herinneren uit mijn jeugd, terwijl deze herinneringen mij jarenlang hebben getergd. Sylvia en Benigna, bedankt voor de wijze waarop jullie mij naar deze pad hebben geleid.

  Mijn dank en liefde gaat uit naar de inspiratiebronnen die mijn leven rijker hebben gemaakt.

  Wordt vervolgd,
  Sharon Bruno

 33. het vrouwenweekend wat een belevenis het is voor mij een dag om nooit meer te vergeten en al die mooie en moedige vrouwen die erbij waren heel erg bewonder..!! ik ben terug gekomen met meer energie meer zelfvertrouwen en voel me letterlijk herboren het is eigelijk onbeschrijfbaar wat het allemaal met je doet ik wil sylvia en benigna heel erg bedanken voor alle mooie momenten en vooral voor de eenheid die ik daar heb ervaren wat ik nog nooit eerder heb gevoeld en dat was heerlijk! loes jij heel erg bedankt voor al het lekker eten en onze mooie dans die ik ook nooit zal vergeten..

  mooie vrouwen misschien zien we elkaar nog eens ik zal jullie nooit vergeten!

  liefs en een dikke kus susanne

 34. Hoi. Ik vind het website zeer leuk en het werk wat jullie doen. Heeft DEVINUS behoefte aan een geweldige vrouw met het juiste levensinstelling. Iemand die allen bergen en dalen mee heeft gemaakt en toch nog sterker en gelukkiger is. Ik werk op dit moment als Receptionist/Front Office medewerkster bij een bedrijf in Kerkrade. Mijn ziel heeft werk nodig bij een organisatie die meer bezig is met het mens.

  Hartelijk Bedankt

 35. Misschien wat laat maar toch nog. Het vrouwenweekend geweldig ik heb mezelf helemaal overtroffen en zoveel weer geleerd. Er waren zoveel mooie vrouwen ieder op zijn manier goed en goddelijk waarvan ikzelf èèn was dat weet ik nu nadat ik alles heb laten relativeren. Ik zeker nog eens een weekend want het doet me zo goed om even helemaal met mezelf bezig te zijn en kijken waar ik sta.
  Ik wil dan ook allevrouwen van dat weekend bedanken dat we dit toch allemaal voor en met elkaar hebben bereikt. Sylvia en Benigna heel erg bedankt voor deze kans en Loes bedankt voor al het lekkere eten want dat heb je daar ook zeker nodig.
  liefs en een dikke knuffel aan iedereen Angelique

 36. Wat een prachtig weekend weer.

  Lieve Sylvia en Benigna, ik keek net naar Oprah en daar werd over haar gezegd dat ze een “shiney soul” is. Nou dat is precies hoe ik over jullie denk en voel.
  Jullie zijn ware engelen op aarde die bewustzijn in de medemens brengen en een voorbeeld zijn voor velen. Jullie doen geweldig werk en zijn daarmee mijn inspirators, en een verrijking in mijn leven.
  BEDANKT daarvoor.

  Lieve mede-vrouw-cursisten en mister 11, ik heb me erg verbonden met jullie gevoeld dit weekend. En wil ook jullie graag bedanken. Voor alle liefde, warmte, veiligheid, geborgenheid en respect die ik door en met jullie heb mogen ervaren. Ik wens jullie allemaal ontzettend veel kracht en liefde toe in jullie processen.

  With lots of Love…. I AM…

 37. “het vrouwenweekend was een weekend om nooit meer te vergeten en voor de mensen die het nog niet hebben gedaan doen!! echt doen geen woorden voor dit weekend!!!”

 38. Hallo prachtige dames van het vrouwen weekend 21 juni j.l,

  Wat een mooie ervaring, die ik samen met jullie heb mogen delen. Mijn man zag gelijk aan mij dat er IETS was veranderd! Complimenten voor Benigna en Silvia!
  De volgende dag voelde ik de kracht van iedere vrouw. Alles wat jullie hebben bewerkstelligd heb ik meegenomen. Hopelijk heb ik jullie hetzelfde terug kunnen geven. Mijn les–> wil je ziel smatig groeien dan doe je dat het beste SAMEN!

  Geduld….
  zonder de tussenkomst van je tijdelijke Aardse Illusie Rol in de vorm van uw Persoonlijke Ego Rol, vijf zintuigen, gedachten en zoeken naar antwoorden die nooit zullen komen in dit aardse spel. Immers als JE antwoorden op JE vragen zou vinden zou het spel ogenblikkelijk uit zijn. Er daar zit je meestal niet op te wachten als je aan dit tijdelijke aardse spel begint. Dan wil je er in volle teugen van genieten en/of aan lijden.

  GENIETEN DAN MAAR!!!

 39. Mijn verwachting van het vrouwenweekend was om een klein stapje verder te komen in het loslaten van rollen en de daarbij behorende verantwoordelijkheids- en schuldgevoelens. Maar het stapje zijn vele meters geworden! Ongelooflijk wat een impact deze paar dagen hebben gehad.

  Ik ben altijd heel rationeel, zit veel ‘in mijn hoofd’. Om nu alles eens echt te doorvoelen, kwetsbaar te zijn, je gevoel toe te laten en van daaruit je kracht te ontdekken, dat heeft me heel erg goed gedaan. Dingen krijgen een plek en dat maakt lichter, blijer en vrijer!

  Het weekend voelde erg warm, veilig en ook was het heel gezellig. Benigna en Sylvia reikten ieder van ons aan wat we nodig hadden, en dat op een hele liefdevolle en respectvolle manier. Maar gelukkig ook met heel veel humor! Ik vond het heerlijk en gun het iedere vrouw om op deze manier een stuk dichter bij zichzelf te komen!

 40. Door het devinus traject begreep ik hoe belangrijk mijn innerlijk kind is. Het innerlijk kind weekend volgde vanzelf. Ik vind het een hele uitdaging om hierna op zoek te gaan. Het mooiste geschenk was de innerlijk kind familie opstelling van Tony op zaterdag middag.Nadat ik mijn vraag/angst duidelijk had mocht ik een opstelling doen waarin eindlijk eens al mijn emoties de vrije loop namen. Tony is echt een kei. Ik was die avond kapot moe en dankbaar voor de inzichten voor mijn innelijk kind. ‘savonds hebben we nog heerlijk geswingd waardoor mijn hoofd weer lucht kreeg.
  Meiden, blijf deze weekeinden organiseren.
  Ik vind het uitdagend, inspirend,hartverwarmend en gewoon hartstikke fijn om door jullie mijn zoektocht in mezelf en ‘zijn’ te ondernemen.
  Dikke knuffel, winfried

 41. Wat was ik nerveus toen ik naar het vrouwenweekend ging. M’n ego voelde zich zo verraden, huilend kwam ik binnen, kreeg bijna geen hap door m’n keel. Wat stond me te wachten. Na de 1e sessie ’s avonds ging het al wat beter. M’n ego kon zich nog niet voorstellen dat dit mij zou veranderen. Niks was minder waar. Ik ging ’s nachts even naar het toilet en begon weer eens te piekeren waarna ik letterlijk een wake-up call kreeg van het universum toen ik in het donker met een flinke knal tegen een muur aanliep. Dit was achteraf gezien t mooiste wat me had kunnen gebeuren haha. Zaterdags tijdens de middagsessie zo’n bevrijdend gevoel gehad, heerlijk!! Dat gevoel wil ik niet meer kwijt dacht ik. Zondags klaar om aan de slag te gaan in die “oh zo boze wereld” en uit het “veilige” gevoel te stappen dat ik inmiddels binnen heel sterk had. Benigna en Sylvia, heel erg bedankt, ik heb zelden nog zo’n mooie fantastische vrouwen (zielen) meegemaakt. Dit gevoel is iets wat ik zeker wil blijven vasthouden en verder ontwikkelen. Ik verheug me ook heel erg op m’n vervolgsessie de Devinus curus en wie weet wat nog volgt erna. Tot gauw dames. En iedereen die twijfelt….niet langer erover nadenken, maar doen!!!
  Lieve groetjes Natali

 42. Wat een verschil!! Net terug van het vrouwenweekend erg getwijfeld of ik heen zou gaan maar wat ben ik blij dat ik geweest ben. Heb mezelf terug en voel me top!!! Sylvia en Benigna ga zo door, SUPER!!!!!!!!!!!!

 43. Vrouwenweekend 17-19 januari 2014

  Wat een verschil hoe ik kwam en hoe ik wegging.
  Ik voelde me top, dingen opgeruimd, dingen ontdekt, vooral mezelf!
  Dit weekend zou elke vrouw zichzelf moeten gunnen.

  Dank je wel lieve, mooie dames van Devinus en lieve, mooie dames die er met mij waren

 44. Lieve Syl&Benigna, twee jaar geleden het vrouwenweekend gedaan en het loslaten geeft vrijheid traject, individuele sessies aan t volgen en nu de transformatieve bijeenkomsten, inspirerend! en top! klasse! Ik wil jullie bedanken jullie hebben de mensen echt iets te bieden en het zijn allemaal zo’n waardevolle en belangrijke bijeenkomsten, echt aan te raden. Mensen die twijfelen; niet twijfelen maar doen! gooi jezelf uit je comfortzone het is het echt waard. zo dit wilde ik even kwijt!

 45. Ik denk dat toeval niet bestaat en dat ik niet voor niets op de site van DEVINUS terecht kwam. Doordat ik dit voelde kwam mijn ego op de achtergrond en luisterde ik naar wie ik echt ben. Dat voelde goed en hoewel je in het weekend door een donkere wolk lijkt te gaan weet ik dat ik vanaf nu een keuze heb. Je krijgt iets wat niemand je kan geven en dat is de liefde voor jezelf. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar dat dit wel de weg is voor mij die ik zocht, de weg naar het licht.

 46. Dag lieve Sylvia en Brigitte,

  nadat ik in januari jl. al een vrouwenweekend mee had gedaan, had ik t idee dat ik er nog 1 nodig had. afgelopen juni ben ik dus weer mee gegaan, ik ben er dit weekend achter gekomen dat ik het weekend in januari al een hoop achter me had gelaten, en dat het weekend in juni een opfriscursus + is geweest.. ik heb mezelf alweer opgegeven voor een weekend in november :-)..

  lieve Sylvia, Brigitte en dames van t weekend in juni!! bedankt..

  veel liefs Marianne

 47. Spirituele Vrouwen week.
  Auto _rit naar Frankrijk met 3 prachtige vrouwen .
  Naar de prachtige Katharen in un mooie onvoorstelbare tuin .
  Waar veel dingen gebeuren waar krekels zich laten horen en vogels zingen.
  Waar adelaars zomaar over vliegen onder een meditatie .
  In een woord ongelofelijk.
  In de Maria Magdalena grot mocht ik mijn angst neerleggen .
  Het was een prachtige week vol liefde volle godinnen met begrip &liefde voor mekaar .
  Het was een week vol ervaringen waar ik nu nog van geniet .
  Veel liefs aan alle godinnen .
  En bedenk dit twee is te veel

  Anita

 48. Hallo hartverwarmende Sylvia en Brigitte,

  Dank jullie wel voor de reis naar mijn innerlijke, welke zich nu zo mooi en bevrijdt voelt
  Het gezonde kind in mij zal ik met liefde elke dag elk moment omarmen en geven wat het nodig heeft, omdat dit mooie kind het waard is.

  Vanuit Katwijk wens ik jullie al het goede toe!
  Met Liefde
  Dineke

 49. Mijn “werk”-vakantie in Italië was super!!!
  Veel opgeruimd en ook veel tegengekomen, dingen herkend en geaccepteerd, mezelf en anderen vergeven. Een en al liefde voor terug gekregen en weer bewust geworden waar het om draait op aarde…..
  En dat onder de Italiaanse zon met een geweldige leuke groep mensen van alle leeftijden (21 tot 56) die open waren en deelden en ondanks alle “verschillen” toch ook heel gelijk bleken te zijn…. Bewondering!!!
  Ben blij dat ik ze leerde kennen en dat ik erbij mocht zijn!
  Wil dit allemaal echt niet vergeten!!! Iedere dag opnieuw bewust!!!

 50. Lieve Sylvia,

  Na twee jaar kwam ik weer opnieuw op deze website terecht. Ik had het gevoel dat het tijd was om me weer meer te gaan verdiepen in de Devinus-methode. Ik stuitte toen op de reis naar Zuid-Italië en was direct enthousiast. Het was heel spannend, maar 28 september was het dan zover. Ik stapte met 13 (vreemde!) mensen in het vliegtuig. Het was onvoorstelbaar hoe we een week later weer uit het vliegtuig stapten. Als individu, maar zeker ook als groep! Het was echt een week met een traan en een lach. (Heel veel lachen hihi) Dat heeft me heel goed gedaan. Het heeft me het vertrouwen gegeven dat het goed genoeg is om op jezelf te vertrouwen en niet de goedkeuring willen krijgen van anderen. Wat betreft Italië, prachtig! En het eten was bizar lekker! Ik droom nog bijna elke nacht over dat land en haar keuken hihi. Voor iedereen die nog twijfelt zou ik willen zeggen, geef je over! Het is een cadeautje aan jezelf waar je achteraf heel dankbaar voor zult zijn.
  Ik wil iedereen van onze groep bedanken voor het vertrouwen en de openheid!

  Lieve groetjes,

  Carolien

 51. Spirituele reis naar Italië.

  Ik speelde al langer met de gedachte om een bezinningsreis te maken met als doel om contact te krijgen met mensen die net als ik op zoek zijn naar zichzelf, de wereld om zich heen alsmaar donkerder zien worden. Mensen waar ik gesprekken mee kan voeren op een hoger bewustzijnsniveau. Maar om dit in mijn eentje te doen durf ik niet zo. Tot er opeens iets op Facebook langs kwam: het Devinus bericht over de reis naar Italië. Het sprak mij meteen aan, ik kopieerde de link naar mijn man en schreef: ik heb een reis voor ons gevonden! Na enige aarzeling besloot mijn man dat we het dan maar moesten doen. En zo kwamen we dus op 28 september in Charleroi in contact met de groep. Een beetje onwennig, je kent elkaar immers niet. Maar eens in Italië aangekomen kwam ik al snel in de flow. Puglia is een heerlijke omgeving, fantastisch eten, mooie stadjes, prachtige kust en mooi weer.
  Tijdens de cursus leerde ik mijn innerlijk kind kennen, de pijn en eenzaamheid ervan. Hoe mijn ego maar vast blijft houden aan het bekende en een heling in de weg staat. De erkenning ervan en het besef dat wij het ons zelf aan doen en dus ook zelf een ommekeer kunnen bewerkstelligen. Alle emoties kwamen boven, heel veel tranen gehuild. Maar des te bevrijdend was het om na de sessies in verbinding te zijn met de groep, samen te lachen en te dansen.
  Ik kan gewoon mijzelf zijn, ik ben helemaal goed zoals ik ben. Ik hoef niet meer op mijn tenen te lopen uit angst om niet geaccepteerd te worden. Communiceren vanuit het hart, voelen wat je behoefte is en jezelf trouw blijven, daar draait het om.
  Om dit in een groep te ervaren, pijn en liefde te delen en dan ook nog eens samen met mijn man, het heeft echt een ommekeer in ons leven gegeven: van strijd naar liefde!
  Dank je wel Silvia en alle lieve mensen waarvan wij zo’n onvoorwaardelijke liefde mochten ontvangen. Ik zal het nooit meer vergeten.

 52. Door het beleven van de spirituele reis met Devinus heb ik mezelf het meest kostbare geschenk gegeven…mezelf! Wat een waanzinnig mooie en intense week was het, in alle opzichten was het meer dan ik had durven dromen. En nog steeds loop ik op wolken. Ik sta steeds meer in mijn eigen kracht en kan het wel uitschreeuwen; ik hou van mezelf! Dank je wel lieve Sylvia voor je mooie methode en je liefdevolle benadering. Ik ben nu pas echt mezelf! Liefs Paula �❤

 53. Door het beleven van de spirituele reis met Devinus heb ik mezelf het meest kostbare geschenk gegeven…mezelf! Wat een waanzinnig mooie en intense week was het, in alle opzichten was het meer dan ik had durven dromen. En nog steeds loop ik op wolken. Ik sta steeds meer in mijn eigen kracht en kan het wel uitschreeuwen; ik hou van mezelf! Dank je wel lieve Sylvia voor je mooie methode en je liefdevolle benadering. Ik ben nu pas echt mezelf! Liefs Paula �❤

 54. Sylvia ik ben nog steeds onderste boven van wat er allemaal met mij is gebeurd?mijn man vertrok afgelopen maandag voor 2 weken naar china zijn laatste woorden:
  Niet weer veranderen, blijf zo!?Dank je voor alle inzichten! eenmaal thuis bleek pater Pio mijn inspiratie, mijn energie bron!
  Dikke knuffel Thea

 55. Hey Sylvia
  Dankjewel voor de prachtige reis naar Italië
  Ik sta zo in mijn kracht
  Mijn twee voeten stevig op de grond van moeder aarde
  Zalig in het hier en nu !
  Lieve groet
  Marie Claire

 56. Hoi Sylvia,
  Allereerst super bedankt voor alle goede zorgen en de organisatie, het was helemaal top geregeld. Het was voor mij een hele bijzondere ervaring en ben enorm blij dat ik dit mee heb mogen maken. Zeker als groep van 2 mannen waar ik er 1 van was samen met 12 vrouwen was deze ervaring misschien nog intenser en open immers in de regel laten mannen zichzelf niet snel zien, nou daar hebben wij geen hinder van ondervonden is mijn ervaring. Een ervaring rijker probeer ik dagelijks hetgeen ik geleerd heb toe te passen hoe moeilijk het soms ook is maar ik blijf mijn best doen immers bij jezelf blijven en jezelf trouw blijven is de basis van alles dat weet ik na deze geweldige week heel erg zeker. Tot snel weer en ook de komende reis wens ik je weer alle inspiratie maar dat gaat heel zeker lukken, wat fijn dat er nog mensen zijn die onvoorwaardelijk zijn geïnteresseerd in de medemens, wij zien en spreken elkaar snel

 57. Door de oefeningen, en soms een enkel woord of inzicht dat aangereikt werd kwam ik dicht bij gevoelens waardoor oude pijn kon helen.
  Ik heb zelfvertrouwen gekregen en moed om te mezelf te durven zijn.
  Ik voel me dankbaar voor alles wat mij is aangereikt in de Devinusweek in Italie. Ik voel me dankbaar voor de verbondenheid en veiligheid in de groep.
  Groetjes Annemiek

  • Sylvia Smit

   Amai italia mensen
   Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie prachtige reacties. Ik voel me heel dankbaar dat ik met jullie heb mogen samen ZIJN en delen.
   Lieve groetjes Sylvia

 58. Amai italia mensen
  Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie prachtige reacties. Ik voel me heel dankbaar dat ik met jullie heb mogen samen ZIJN en delen.
  Lieve groetjes Sylvia

 59. Hallo lieve Silvia, in dankbaarheid kijken wij terug naar afgelopen week in Italië. Wij zijn vandaag 16 jaar samen en 10 jaar getrouwd. De spirituele week in Italië was het mooiste en beste wat we onszelf kado konden doen. Nogmaals dank dat je onze gids wilde zijn in een voor ons zo moeilijke periode. Met vertrouwen gaan wij MET ELKAAR de toekomst in.Liefs Jo en Mieke

  • Sylvia Smit

   Hallo leve Jo en Mieke
   Van harte gefeliciteerd!!! Ik wens jullie nog heel veel prachtige jaren samen waarin de verbinding met jezelf, ie Hoogste Zelf jullie zal leiden in liefde en geluk.
   Het was een mooie ervaring om jullie als koppel erbij te hebben.Ben enorm dankbaar voor de prachtige week en voor jullie kwetsbaarheid en bereidheid om te transformeren.
   Veel liefs Sylvia

 60. Zo dankbaar voor alle mooie, bijzondere, intense ervaringen.Dankbaar voor eenieder die me hielp te herinneren dat ik er mag zijn, mezelf mag laten zien, van mezelf mag houden en mezelf mag accepteren. Zo dankbaar voor de krachtige, liefdevolle begeleiding van Sylvia bij het zetten van mijn stappen dichter naar mezelf, naar loslaten, naar liefde, naar verbinding. Een week met prachtige mensen op een mooie plek in Italië. Een week om nooit meer te vergeten.
  Veel liefs, Lidy

  Ps. Jo en Mieke, wat ben ik blij voor jullie! Hartverwarmend te lezen hoe jullie vol vertrouwen samen verder gaan.

 61. Het is een schiterende, intensieve week geweest, Sylvia. Goed georganiseerd met heeeeeerlijk eten. Je hebt me veel aangereikt als Buddy Coach en ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik van de andere gasten kreeg.Ben erg blij dat ik mezelf deze week tegenkwam en door deze emotionele ervaring mocht opruimen.
  Ik heb nu betere inzichten en zal deze omzetten samen met mijn innerlijke leiding.
  Dieke knoeffelvuur dich

 62. dag lieve Sylvia,
  de energieën van het prachtige en verstillende Lanzarote zinderen nog na in mijn lijf. In deze week heb ik inzichten gekregen die ik heel makkelijk kan toepassen in mijn dagelijkse leven en dat ervaar ik als heel waardevol, praktisch en toch diepgaand. De chi neng qi gong oefeningen elke ochtend waren heel fijn om de dag mee te beginnen. De innerlijke kind-sessie heeft mij weer in contact gebracht met dat kleine meisje dat zoo bang was voor de wereld dat zij deze de rug had toegekeerd. Nu draag ik mijn gekwetste kindje bij mij, ik geef haar alle liefde en aandacht die zij nodig heeft, zij is onschuldig, zij is mij! Lieve Sylvia, dank je wel voor je liefdevolle en oprechte aandacht. Je bent een kanjer! Ook dank aan Vivian en Mirjam en de andere 10 krachtige mooie vrouwen.

 63. Zuid Frankrijk De kracht van de vrouw week!
  Dankbaar dat ik erbij heb mogen zijn?
  Ik heb zoveel geleerd… hele mooie inzichten gekregen voor mezelf…
  Wat een mooie week was het.. onbeschrijfelijk wat er allemaal is gebeurd.. en nu nog..dankjewel alle mooie vrouwen die mee waren..met name jij Sylvia en Simone ??

 64. Twee jaar na het bijwonen van een geweldig “Vrouwenweekend”, kan ik bevestigen dat dit weekend mijn leven voor altijd heeft veranderd! Vrij zijn, mezelf zijn, liefdevol zijn, een mooi mens zijn. XXX

 65. Lieve Sylvia en Simone,
  Wat was het een mooie week, Italië!
  Wat heb ik genoten van alles.
  Het was een perfecte balans tussen genieten, mediteren, leren, delen, eten, relaxen en aan mezelf werken. Een aanrader voor iedereen en een mooi kado voor jezelf!
  dikke kus Nicole

 66. Lieve Sylvia,

  Bedankt voor de mooie innerlijke reis in Italie waarin je me hebt begeleid. Ik had de afgelopen 3 jaren al heel veel trainingen gedaan, maar zat vast in mijn lijf en vast in mijn overlevingsmechanisme. Ik wist alles, waarom ik de dingen doe, zoals ik ze doe. Waarom ik over bepaalde dingen denk, zoals ik denk. Wat me belemmerende overtuigingen zijn waardoor ik ook bepaalde personen aantrek. Ik wist alles, maar wilde zo graag uit mijn hoofd naar mijn hart, maar het lukte me niet. Nu ik dit schrijf, lopen de tranen over mijn wangen en durf ik mezelf te helen en ben ik blij dat je me helpt geholpen weer te durven voelen, helen en onvoorwaardelijke liefde te voelen. Dit is het mooiste kado wat ik ooit heb gehad. Ik blijf dit oefenen. Ik wil dit zo graag integreren in mijn dagelijkse leven en systeem en ben ervan overtuigd dat dit me lukt. Wat een mooie missie heb je toch. Dankjewel voor deze mooie liefdevolle begeleiding/reis en de kadootjes erna. Tot ziens! Dikke kus en knuffel Linda

 67. Dag Sylvia.

  Net terug van Lanzarote. Vandaag zo’n heerlijke nasudder-dag. Zit in een bubbel, dat mag nog een paar dagen zo blijven gelukkig. Bijzondere ervaring en weer een stap gezet. ????
  Dank voor je enthousiasme en Liefde voor de Bron ????✨Het heeft me veel gebracht.

  Dank voor je “luisterend” oor. Dag lieve schat,

 68. Lieve lieve Sylvia,
  de reis van afgelopen week heeft me ontroerd, de reis naar mijn innerlijk…de liefde in mezelf….Pittig maar zo waardevol…Ik ben vanmorgen opgestaan met zo n vreselijk groot gevoel van dankbaarheid. Dankbaarheid voor het leven, voor mijn kinderen, de reis afgelopen week (waarin jij een groot onderdeel bent geweest), maar ook dankbaarheid voor wie ik ben…WAUH….supermooi dit gevoel te ervaren…
  Dit alles heb jij in werking gezet bij mij Sylvia ????. Ik heb echt nog nooit zo n mooie liefdevolle vrouw ontmoet als jij …
  Ik wens je geweldig weekend toe.
  Een hele dikke xxx voor jou!!

 69. Lieve Sylvia,

  Dankbaar voor weer een heerlijke week op Lanzarote!
  De combinatie jezelf vinden in verbinding met je hart en het vakantiegevoel is top!
  Stukje bij beetje vrij worden van overtuigingen en blokkades,die er niet meer toe doen, onder de liefdevolle begeleiding van jou.
  Echt super!!
  Dank je wel lieve, mooie vrouw en tot de volgende reis!

  Liefs xx Simone

  • Sylvia

   Dank je wel lieve vrouw voor je vertrouwen en overgave, voor wie je bent en wat we samen mogen delen en ervaren xxx

 70. De week in Lanzarote heeft me gebracht waar ik naar verlangde en nog veel meer. Een geweldig cadeau aan mezelf, ik weet nu welke richting ik op wil, in verbinding met m’n hart

 71. De week in Lanzarote heeft me gebracht waar ik naar verlangde en nog veel meer. Een geweldig cadeau aan mezelf, ik weet nu welke richting ik op wil, in verbinding met m’n hart!

 72. Lieve Sylvia en Simone,

  Bedankt voor de fijne week! Wat was het weer een mooie ervaring, met name dat de stukken die nog aandacht verdienen, werden uitvergroot. Wat een cadeau! Wat een bijzondere ervaring. Bedankt dat ik d.m.v. ervaren en voelen weer stukjes heb mogen helen, mooie inzichten en ondersteuning heb mogen ontvangen. En het vertrouwen en de verbinding die jullie bieden, super fijn! Bedankt voor deze mooie helende bewustwordingsreis! Liefs Linda

  • Sylvia Smit

   Lieve Linda,
   Wat omschrijf je het mooi, dit is ook precies wat je heb mogen ontvangen, omdat je er open voor stond. Ik waardeer enorm je bereidwilligheid en je overgave naar je processen.
   Blijf vertrouwen op je innerlijke leiding. Deze leidt jou op jouw tijd en tempo om je missie te mogen neerzetten vanuit je hart, vanuit je krachtige Vrouw Zijn!!
   Veel liefs xxxx
   Sylvia

 73. Zuid Frankrijk, de Kracht van de Vrouw
  Wat een bijzondere en helende reis. Opnieuw heb ik gekregen waar ik naar verlangde en nog veel meer…..Van harte aanbevolen voor iedere vrouw die meer zichzelf wil ZIJN! Liefs Lieuwkje

  • Sylvia Smit

   Dank je wel lieve Lieuwkje. Ik heb jouw kracht en talent mogen zien. Je Zijnskracht!!
   Het was weer heerlijk jou erbij te mogen hebben. Liefs vanuit mijn hart xxxxxx

 74. Ik werd om één of andere reden naar Frankrijk gezogen, naar de krachtplek van de vrouw. Wat een openbaring was dat! Zo mooi, zo sereen, zo deugddoend, je moest erbij zijn om te kunnen voelen wat ik bedoel. Ik mocht het mooiste geschenk ontvangen dat je aan jezelf kan geven: terug verbinding maken met je hart, met je zijn in volle overgave en glorie…en voelen dat het goed is. Lieve Sylvia, wat ben ik blij en dankbaar dat ik jou mocht ontmoeten. Jij bent een pracht-/krachtvrouw met zoveel bezieling! Hopelijk mag je nog veel mensen inspireren met jouw reizen. Ook een dikke dankjewel aan de andere groepsleden voor de fijne week samen!

  • Sylvia Smit

   Dank je wel lieve prachtige vrouw. Ik heb genoten van je zachtheid en je sereniteit. Je zit in mijn hart xxxxxx

 75. Via Google bij ik jouw reizen uitgekomen, Sylvia. Ik wilde mij verbinden met Maria Magdalena; ik koos dus voor Rennes-le-Chateau omwille van de regio, doch ik wilde zeker zijn van diepgang in de reis/mijn reis. Een telefonisch onderhoud met Sylvia overtuigde mijn hart om mee te gaan. Voorafgaand mijn intenties neerschrijven was niet moeilijk, ze waren erg duidelijk voor mij.Wat mij aansprak aan de reis is ook uitgekomen. Kortom : één en al diepgang door vnl. verbinding met moeder aarde, haar hart en dat van mij. Geen grote woorden; alles meteen voelbaar via oefeningen, meditaties, rituelen. Wat we aan uitstapjes ondernamen sloot wonderwel aan bij het hele opzet van de reis. Ik ben dankbaar dat ik mij zelf tot daar heb ‘gebracht’ en ook om het gezelschap van de andere vrouwen; dicht bij jezelf en in harmonie met anderen, dankbaar voor de openheid van anderen, de gezelligheid die er was, de goede begeleiding. Zeven dagen is niet te kort voor het volledige ervaren van het programma dat Sylvia uitwerkte. Het werd een ‘bezielde’ week. Eén week is voor mij helaas wel kort voor de ‘gewonere’ momenten : de praatjes, het geklets aan tafel, het lekker uit de bol gaan bij momenten, het verwerken van indrukken van de omgeving, ……daar hinkte ik achterop. Dat ken ik van mezelf, ik kom traag op gang met zulke dingen, zeker als ik zoveel innerlijke rust en stilte ter plekke kan ervaren. Terugkomen is mijn boodschap ?

  • Sylvia Smit

   Lieve Kristin
   Dank je wel voor je prachtig bericht. Ik heb je kwetsbaarheid gezien en je talenten. Jij en jouw stem zijn een Godsgeschenk. Ook jou heb ik bewonderd in het van je hoofd naar je hart gaan, naar je gevoel! Ik von het heel fijn dat je erbij was en dat je in de overgave kon gaan.
   Ook jou draag ik in mijn hart lieve vrouw xxxx

  • Annemarie

   Ook ik ben nu een dikke week terug van de vrouwenweek in Rennes Le chateau Het knispert, knoespert en tintelt nog steeds na in mijn bloed. Een week op een prachtige lokatie, midden in de openbarstende natuur met een mega volle maan, hebben bij mij veel gebracht op een andere manier en ander niveau dan ik ooit had kunnen verzinnen.
   Een paar reuzenstappen op mijn pad en een hele fijne en leuke week met mooie vrouwen en een wonderlijke aanpak van Sylvia en Simone. Dit is moeilijk in woorden uit te leggen; je kunt er beter bij ZIJN.

   • Sylvia Smit

    Dank je wel lieve Annemarie

    Ik heb je mogen ontmoeten en begeleiden in je bewustwordings traject en in je verdiepings processen. ik heb je zien bloeien en groeien tot een zachte, krachtige,
    vrouw die in verbinding is gekomen met haar talenten en kwaliteiten.
    De kracht in jou is dat je ook handelt naar wat je weet en voelt. Ik ben blij dat ik dit alles heb mogen zien! Ik bewonder je en draag je voor altijd in mijn hart lieverd xxxxx

   • Sylvia Smit

    Dank je wel lieve vrouw
    Ik heb je mogen ontmoeten en begeleiden in je hele bewustwording en in de verdieping. Wat heb ik je zien groeien en bloeien. Je hebt je ontwikkeld tot een zachte en krachtige vrouw, die in verbinding met haar hart haar talenten en scheppingskracht begint te voelen. Je hebt niet alleen gewerkt aan je Zelf maar er ook naar gehandeld!!
    Ik draag je in mijn hart voor altijd xxxxxx

 76. Wat ben ik blij dat ik de reis naar Italië samen met Sylvia en DEVINUS heb aangedurfd. Ik kan niet in woorden omschrijven wat deze reis voor mij betekent heeft. Mijn gesloten hart is weer geopend,mede dankzij de geweldige coaching van Sylvia! Ook een dik dankjewel voor Simone. Mijn weg naar Liefde is dankzij hen opengebroken en nu …….wil ik alleen maar meer. Van pijn naar zijn!! Voor mij is dit waarheid geworden. Ik heb nog nooit in zo een liefdevolle omgeving met zulke lieve mensen mogen verblijven. Ik gun iedereen deze ervaring!! Lieve geweldige Sylvia voor mij was de reis precies wat ik nodig had. IK BEN en ik blijf en ga DELEN
  Liefs Mirjam

 77. Dank je wel lieve Mirjam
  Je raakt me en ik bewonder je inzet, je bereidheid en je handelen naar. Het was heel fijn om jou erbij te hebben. Je ging heel spontaan mee en sprong in het diepe. Je was totaal bereid en dit is waar het om gaat. Ik wens jou lieve schat en al je nieuw uitdagingen veel kracht en wijsheid toe.
  XXx Sylvia

 78. Fantastische reis, geweldige mensen. Een vakantie om nooit te vergeten.
  Ik dacht nooit meer van mijn angsten af te komen maar de week in Italië heeft mij alles gegeven wat ik nodig had.
  Ik heb geleerd vrij te kunnen leven, een nieuwe wereld is voor me open gegaan.
  Ik geniet iedere dag opnieuw van deze vrijheid.
  Ik wil iedereen bedanken voor de prachtige reis, het was geweldig.

  Veel liefs
  Aukje

 79. Dank je wel Aukje voor je reactie, jij was ook prachtig in je oprechtheid, je kwetsbaarheid. Ook heb ik genoten van je speelsheid!!
  Liefs Sylvia

 80. Dankbaar kijk ik terug op deze levens reis…Dankbaar voor Simone en Sylvia en de groep waarmee ik deze week mijn eigen gevoel heb mogen omarmen.
  Gevoel vanuit het hart, ik word gedragen door het hogerezelf dat zorgt voor mij en mijn innerlijk kind. Ik voel licht en vrij, alles kleurt nu zo anders dan voorheen.
  Ik ga en laat mij leiden….en dan is het er.
  Amen.

 81. Met dubbele gevoelens ging ik mee naar Italië, ook zei mijn gevoel dat ik dit moest doen.
  Wat kon ik verwachten? Ondanks mijn vele denken liet ik het maar op me afkomen. Het is de belangrijkste beslissing die ik tot nu toe heb gemaakt!! Ik voel me zoveel lichter, blijer en gelukkiger. Ik heb ruimte voor mezelf gecreëerd waardoor ik nu ook ruimte heb voor anderen.
  IK VOEL!!!!
  Mijn eeuwige dank aan Silvia en Simone voor deze bijzondere reis en uiteraard aan de rest van groep.
  Heel veel liefs en dikke kusssss van Jessica

 82. Ik ben niet meer van de jongste , heb al veel geleerd en geoefend in dit leven , en hier komt geen einde aan . De reis naar Bali was dan ook een waar geschenk , me baden in Liefde , thuis komen , verbazing en verwondering . Ik kreeg antwoorden op vragen waarvan ik niet wist dat ik ze stelde . Vol energie keerde ik terug naar huis , wetende dat niets zomaar gebeurd , dat ik nog lessen te leren heb , dat ik hulp kan vragen .

  Dank u wel lieve mensen

 83. Bali, de Devinus methode met een prachtig gezelschap en toegewijde coaches maakte dit tot een reis die mij rijker heeft gemaakt en niet armer….het was een prachtig intens en intensief programma afgewisseld met mooie excursies, soms flink wat uren rijden om een tempel te bezoeken, rijstvelden, watervallen, maar ook ff lekker sjoppen in overvloed Ubud en vervolgens weer mediteren bij een tempel. Het was het allemaal waard!
  Er zijn veel meer woorden voor te bedenken, het had gewoon alles.
  De reis stopt niet in Bali….wordt vervolgd

 84. Ik besloot dat het tijd is om meer in mijn (vrouwelijke) kracht te staan en in mijn zoektocht naar een geschikte plek om deze kracht te hervinden kwam ik bij Devinus terecht. De tekst voor het vrouwenweekend sprak me aan en ik besloot ervoor te gaan.
  Wat een heerlijk weekend heb ik gehad. We hadden een fijne groep vrouwen die allemaal tegen ongeveer dezelfde dingen aanliepen. We hebben samen gelachen en gehuild en ik heb veel waardevolle informatie tot mij genomen waardoor ik nu sterker in mijn schoenen sta. Dank je wel lieve Simone en Simone 🙂 En natuurlijk de andere vrouwen die er dit weekend voor mij zijn geweest.

 85. Hoi Sylvia,

  Jaja vandaag is het precies een jaar geleden dat ik samen met mijn moeder en Devinus aankwam in Italië, niet wetende wat me te wachten stond maar alles in mij riep: HIER MOET JE ZIJN!!!
  Dat heb ik gedurende reis weleens anders ervaren 😂😂
  Als ik naar mezelf kijk nu en nog maar een jaar geleden dan kan ik alleen maar heel dankbaar zijn dat ik jou en de Simone’s heb mogen ontmoeten🙏
  Het is niet in woorden te omschrijven wat het me allemaal heeft gebracht, nou ja eigenlijk wel VRIJHEID!! 💜

  Dus bij deze Sylvia wil ik jou en ook de Simone’s heel erg bedanken voor alles wat ik heb ontdekt van mezelf dit jaar en wat er nog allemaal gaat komen.

  heel veel 👄👄👄 en knuffels 🙏🙏🙏
  van A.

 86. Ik heb de reis naar Bali gemaakt. Het waren fantastische weken. Ik vind de combinatie land verkennen en jezelf verkennen geweldig. Ik heb er heel veel van geleerd. Voel me rustig en mezelf. Dan je wel Sylvia voor deze geweldige innerlijke reis.
  Willy

 87. k heb samen met Devinus de reis naar Bali gemaakt, wat een prachtige ervaring! Bali is fantastisch, de villa is adembenemend, de verzorging top, maar zeker ook de innerlijke reis en de begeleiding van Sylvia hierin zijn absoluut aan te bevelen. Ik heb iedere dag opnieuw Genoten en doe het nu nog steeds😊 Dank je
  J. N

 88. Sylvia, samen liep je met ons mee, met oog voor ieders persoonlijk proces. Je leidde ons steeds weer terug naar ons eigen innerlijke Hogere Zelf om te kijken, voelen wat er juist triggerde bij onszelf. Dankzij onszelf hiervoor te vergeven voor deze zelf gecreëerde situatie en het volledig te accepteren en te omarmen, konden we het in alle liefde loslaten en weer verbinding voelen met ons Hogere Zelf en van ons Hogere Zelf gaan houden en dankbaar te zijn.

  Sylvia, je bent een prachtige Lichtmeester, met jouw prachtige fonkelende ogen, weet je het hart te beroeren van zoveel mooie zielen hier op aarde. 💙

  Sylvia, Ik ben zo blij dat ik deze reis naar Bali samen met jou en onze heel bijzondere groep gemaakt heb, alle leeftijden en ieder op weg met eigen bewuste ontwikkeling. Mooi, dankbaar om te zien en te voelen en te helen en te erkennen te ervaren en weer los te laten. 💙

  Sylvia, je bent een toppertje, puur en zuiver, een aanrader voor iedereen, die intuïtief de roep voelt om met jou mee op weg wil gaan. 💙

  Hartelijk dank, lieve, mooie, bijzondere ziel, blij dat ik je teruggevonden heb en onze wegen elkaar weer gekruist zijn.
  Je bent zo speciaal, ik zal je nooit vergeten en we zien elkaar vast weer. 💙💙💙

  Liefs, love You
  Leen 💙🥰🙏

 89. Inge, ik ben zo blij en dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen.

  Inge, je bent zo waardevol, puur en oprecht en weet het hart van iedere ziel te beroeren. Ik heb je gezien, gehoord en gevoeld. Je bent zulk mooi mens en staat voor iedereen klaar met welke vraag ze ook hebben. 💙

  Ik heb zoveel mogen leren van jou, waarvoor mijn oprechte dank, er gaat een wereld van vrijheid voor me open. 💙

  Ik ben blij dat je samen met ons in de villa was en we een heerlijke tijd met elkaar mochten beleven met liefde en respect voor elkaar. 💙

  Hartelijk dank, mooie, spontane, prachtige vrouw voor deze bijzondere reis mee samen te willen organiseren voor mij, wat voor mij heel wat betekend heeft. Ook dit werk verdient zijn eigen waardevolle aandacht, zodat deze reis kon plaatsvinden.
  Samen kunnen we alles aan, in eenheid, liefde en verbondenheid met elkaar.

  Liefs, love You
  Leen 💙🥰🙏

 90. Sylvia, heel veel dank voor de prachtige reis naar /in Portugal die ik met Devinus beleefde en uit het diepst van mijn hart kan ik deze reis aanbevelen aan iedereen die zijn ziel een groot cadeau wil geven – wat een geweldige ervaring, zo blij dat ik mee gegaan ben (en het heimwee gevoel neem ik dan graag op de koopt toe).

 91. Lieve Lennie

  Het was een cadeau om jou te mogen ontmoeten. Ik heb je bewondert vanuit het diepst van mijn hart lieve zuster. Jij bent een enorm krachtig en prachtig voorbeeld voor iedere vrouw. God bless you en hopelijk ontmoet ik je nog eens. Liefs en een dikke hug xxxx
  Sylvia

 92. Lieve Sylvia,

  De reis naar Portugal kwam op mijn pad en gelijk geboekt. Hartelijk dank voor jullie inzet om deze reis toch door te laten gaan. Een bijzonder mooi geschenk voor mezelf, ik heb veel mogen ervaren en ontvangen. De groep was liefdevol, de locatie was schitterend, één en al verwennerij met het eten.
  Na thuiskomst vorige week heb ik verschillende momenten gehad waarop ik dacht en voelde:
  IK WIL TERUG naar de rust en puurheid.
  Lieve zusters, bedankt voor jullie samenzijn en plezier. Lieve broeders, bedankt voor jullie gastvrijheid en de kleurrijke gezonde gerechten.

  Lieve groet, AnneMarijke

 93. Dank je wel lieve Anne Marijke voor jouw zachte, serene en liefdevolle energie waar ik/wij, zo mooi van heb mogen genieten en voelen. Je bent een prachtige wijze vrouw door alleen te ZIJN!
  Thanxxxx lieve zuster voor alles en hopelijk nog een keer tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.