0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reizen voor bezinning, ontspanning, verdieping, innerlijke rust en inspiratie!

Alle reizen worden begeleid door 2 ervaren coaches.

Jouw spirituele reis begint hier!

Als spiritueel coach ben ik toegewijd aan het aanbieden van betekenisvolle spirituele reizen naar enkele van ’s werelds meest inspirerende bestemmingen. Deze reizen bieden je een kans om te groeien, te leren en een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen te ervaren, en geven je inzicht en bewustwording in wie je werkelijk bent en wat je wilt.

Ontdek Innerlijke Rust en Verlichting

De DEVINUS reizen zijn ontworpen om jou de gelegenheid te bieden om een diepgaande innerlijke rust te vinden en verlichting te ervaren. Daar de moderne wereld vol stress, druk, hoge verwachtingen en afleiding bestaat hebben we de perfecte omgevingen en programma’s gecreëerd om je te helpen ontspannen en je innerlijke Zelf te ontdekken, of te verdiepen.

  • Meditaties in adembenemende omgevingen om innerlijke rust te cultiveren: Stel je voor dat je ’s ochtends mediteert op een rustige, afgelegen plek, of een krachtplek omringd door de geluiden van de natuur. Dit is de perfecte manier om je dag te beginnen en je geest te kalmeren.
  • Workshops over spirituele groei en ontwikkeling: Tijdens onze reizen bieden we workshops aan waarbij groei, ontwikkeling, zelfreflectie, correctie van je gedachten en de verdieping met je Zelf voorop staat. Daarnaast krijg je tools aangereikt om in je dagelijks leven toe te passen. Dit alles helpt je om meer in het moment te leven, stress te verminderen en je bewustzijn te vergroten
  • Yin-Yogalessen om de geest en het lichaam te versterken: Yoga is niet alleen een fysieke oefening; het is een reis naar binnen. Onze ervaren Yoga docente Saskia van der Lei  begeleidt je door houdingen en ademhalingstechnieken die je helpen je lichaam en geest in harmonie te brengen.
  • Ademhaling-sessies: In een ademsessies adem je door je blokkades (onderdrukte emoties, herinneringen, gedachten, pijnen) die je in het verleden in je lichaam vastgezet hebt, heen. Adem is leven. Juist door er deze keer doorheen te ademen, worden ze aangekeken en verwerkt.

Verbinding met de Natuur en je Zelf

De natuur is vaak je beste leraar, en we brengen je dichter bij de natuur op onze reizen. Dit biedt een unieke kans om jezelf opnieuw te verbinden met de Aarde en je eigen innerlijke wereld, je eigen natuur!

  • Spirituele wandelingen in weelderige bossen en aan de kustlijn: We nemen je mee op reizen door prachtige natuurgebieden, waarbij je de kans krijgt om de kracht van de natuur te ervaren. Dit zijn momenten van diepe reflectie en verwondering.
  • Kans om te vertragen en de helende krachten van de natuur te ervaren: Te midden van serene landschappen kun je echt tot rust komen. We moedigen je aan om de tijd te nemen om te vertragen, te ademen en jezelf de zorg en aandacht te geven die je verdient.
  • Diepe reflectie en zelfinzicht tijdens onze retraites: Onze retraites bieden een veilige ruimte voor diepgaande reflectie. Je hebt tijd om je eigen gedachten en gevoelens te verkennen, wat kan leiden tot een beter begrip van jezelf en je spirituele pad.

Reisgenoten en Gemeenschap

Op onze reizen zul je samenkomen met gelijkgestemde individuen die ook streven naar persoonlijke groei en welzijn. Dit is een kans om een gemeenschap van spirituele zoekers te vinden en te leren van anderen.

  • Nieuwe vriendschappen smeden en deel uitmaken van een gemeenschap van spirituele zoekers: Veel van onze deelnemers hebben levenslange vriendschappen gesmeed tijdens onze reizen. De banden die je smeedt, kunnen een bron van inspiratie en steun zijn op je spirituele reis.
  • Leren van anderen en je eigen inzichten delen: De interactie met andere deelnemers kan leiden tot diepgaande gesprekken en het delen van inzichten. Het is een gelegenheid om te groeien door middel van dialoog en begrip.
  • De kracht van verbinding met anderen ervaren tijdens je reis: De onderlinge verbondenheid die ontstaat tijdens onze reizen is een van de meest waardevolle aspecten. Het gevoel van samenhorigheid en steun kan je spirituele groei aanzienlijk bevorderen.

 

JOUW SPIRITUELE REIS BEGINT HIER!

Of je nu op zoek bent naar diepe spirituele verlichting, een betere verbinding met je Zelf, of gewoon een pauze van de dagelijkse drukte, onze reizen bieden het allemaal. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze spirituele reizen en je eigen innerlijke reis te beginnen.

Wil je meer informatie over onze aanstaande reizen en hoe je kunt deelnemen aan deze prachtige avonturen? Neem vandaag nog contact met mij op, jouw gids op deze reizen van zelfontdekking. Samen kunnen we de wereld en je eigen innerlijke wereld verkennen. Laat ons samen de reis van groei en welzijn beginnen en ontdek hoe deze reizen je kunnen helpen je ware Zelf te vinden en een diepere verbinding met het leven te ervaren. Reis met ons en ontdek de schatten van je eigen ziel.