0631907106 info@devinus.nl

WIL JIJ COACH WORDEN?

Wil jij ook coach worden van de DEVINUS methode, deze eigen maken, integreren en het naar buiten brengen? Of ben je al coach en wil je je verdiepen?
Voor mannen en vrouwen!

 

DEVINUS staat voor het Goddelijke in jou!!! Jij bent van nature onvoorwaardelijke, pure, zuivere liefde. Jij bent verbonden met de Bron met de Goddelijke liefde. Je bent liefde, maar bent het veelal vergeten of voelt je afgescheiden daarvan. Dit komt omdat door je leven en opvoeding heen het ego je eerste natuur is geworden. Het ego (eigen gecreëerd onechte ik) is altijd gebaseerd op angsten, pijnen, tekorten en schuldgevoelens. We zijn gaan overleven, hebben allerlei overtuigingen,(zelf)oordelen, beperkingen, meningen en verwachtingen gecreëerd. We wisten niet beter!!

Maar in wezen is Liefde onze eerste natuur en hier moeten we weer naar toe terug.

Het sleutelwoord van de DEVINUS-methode is Bevrijding! Namelijk de bevrijding van al jouw ego gedachten. Door bevrijding kom je weer in werkelijke verbinding met je ware Zelf en de ander. De DEVINUS methode is een methode opgebouwd uit zeven thema’s, die afgeleid zijn van de letters van het woord DEVINUS. Ieder letter van het woord DEVINUS staat voor een krachtig principe waarmee men mogelijk uit verbinding is geraakt.

De DEVINUS sterDe hoofdthema’s zijn Divine, Eenheid, Verbinding, Intuitie, Nu, Universele liefde en Saamhorigheid.

 • DEVINUS (staat van Goddelijk bewustzijn) is de weg terug naar
 • EENHEID, om je te
 • VERBINDEN met al wat is
 • INTUÏTIE te laten spreken vanuit je hart
 • NU is de waarheid van
 • UNIVERSELE liefde en
 • SAAMHORIGHEID

De DEVINUS methode is eerst gericht op het loslaten van blokkades. De eerste fase, de opruimfase, en heet ” LOSLATEN GEEFT VRIJHEID”.  De volgende fase, de opbouwfase heet ” DE KRACHT VAN ZELFREALISATIE” . De DEVINUS methode is een zeer intensief, helend traject, waarbij je heel doelgericht werkt aan de onderstaande hoofdthema’s en leert los te laten wat jou nog in de weg staat om liefde te ervaren en gelukkig te Zijn!!

 • Letter D: Loslaten van de pijn van het innerlijk kind om van hieruit verbinding te maken met je Goddelijke Bron, je Divine one within
 • Letter E: Loslaten van de slachtoffer/daderrollen om van hieruit de Eenheid te ervaren
 • Letter V: Loslaten van de oordelen, zelfveroordeling en de verwachtingen om je van hieruit te Verbinden met al wat is.
 • Letter I: Loslaten van angsten en weerstand om van hieruit je Intuïtie te laten spreken vanuit je hart
 • Letter N: Loslaten van het verleden en de afhankelijkheid om je van hieruit te verbinden met de kracht van het Nu
 • Letter U: Loslaten van de communicatie vanuit ‘ goed en kwaad’ om je van hieruit te verbinden met de Universele liefde
 • Letter S: Loslaten van de afgescheidenheid om van hieruit Saamhorigheid en samenwerking te ervaren.

boekDit gebeurd in combinatie met het boek van DEVINUS“ Hou ermee op en bevrijd je denkgeest”.Sinds 2008 pas ik deze methode toe in al mijn cursusgroepen, weekend cursussen, persoonlijke coaching sessies en de spirituele reizen. Het loopt als een rode draad overal doorheen. Het is een Godsgeschenk!!!

Verspreiden van de DEVINUS-methode

Tijdens de cursusweekenden wordt mij veelal gevraagd door de cursisten (die uit alle regio’s van het land komen) of het mogelijk is om deze methode, het DEVINUS traject, ergens anders te volgen in het land, om zodoende verder te kunnen groeien, ontwikkelen en in verbinding te blijven met hun innerlijke leiding. Van hieruit is het idee bij mij ontstaan om de methode door te gaan geven, te verspreiden en het universeel te maken.
Vandaar dat ik nu dit traject, in combinatie met het boek, in cursusvorm aanreik voor coachen. Zie de coaches op mijn site.

Hoe ziet het coachingstraject eruit en waar kan ik dit volgen?

 

Maak een keuze:

OPTIE 1

Je volgt het coachingstraject  “Loslaten geeft vrijheid” individueel gedurende 7 dagdelen à 3,5 uur of gedurende 3 weekenden ( vrijdag en de zaterdag, of de zaterdag en zondag a 3,5 uur). Tijdens één dagdeel wordt er een thema behandelt, uiteraard in combinatie met het boek van DEVINUS waarbij het accent ligt op bewustwording, doorvoelen van de thema’s, oefeningen, meditaties en doen.

OPTIE 2

Je volgt het coachingstraject “De kracht van Zelfrealisatie” individueel gedurende 7 dagdelen à 3,5 uur of gedurende 3 weekenden ( vrijdag en de zaterdag of de zaterdag en zondag a 3,5 uur).

Heb jij al genoeg opgeruimd en behoefte aan verdieping met je Zelf, aan authenticiteit? Wil je in verbinding komen en zijn met je innerlijke leiding, de Bron, in je Zijns kracht komen en dit doorgeven? Dan kan je hiervoor bij DEVINUS een verdieping- traject volgen: ” De kracht van Zelfrealisatie”. Je leert te luisteren naar de stem van je hart, je innerlijke leiding, want alleen hierin ligt de kracht, de wijsheid, de heling. Je komt in verbinding met je authentieke IK, je scheppingskracht en missie hier op Aarde.

Beide trajecten zijn ook mogelijk om in groepsverband te volgen als je aangesloten bent bij een beroepsvereniging. Nader info volgt nog!

De kosten voor dit traject bedragen 1195 euro. Dit is incl. lesmateriaal, boek, certificaat, een permanente vermelding op de DEVINUS website.
Ben jij geïnteresseerd in één van de twee mogelijkheden of heb jij nog vragen dan neem gerust contact met me op via info@devinus.nl of bel 06-3190 7106

Locatie: Dorpsstraat 134, Bingelrade

 

Inschrijven OPLEIDING TOT DEVINUS-COACH

Schrijf je nu in!

€1195