WIL JIJ COACH WORDEN?

Wil jij ook coach worden van de DEVINUS methode, deze eigen maken, integreren en het naar buiten brengen? Of ben je al coach en wil je je verdiepen?
Voor mannen en vrouwen!

 

DEVINUS staat voor het Goddelijke in jou!!! Jij bent van nature onvoorwaardelijke, pure, zuivere liefde. Jij bent verbonden met de Bron met de Goddelijke liefde. Je bent liefde, maar bent het veelal vergeten of voelt je afgescheiden daarvan. Dit komt omdat door je leven en opvoeding heen het ego je eerste natuur is geworden. Het ego (eigen gecreëerd onechte ik) is altijd gebaseerd op angsten, pijnen, tekorten en schuldgevoelens. We zijn gaan overleven, hebben allerlei overtuigingen,(zelf)oordelen, beperkingen, meningen en verwachtingen gecreëerd. We wisten niet beter!!

Maar in wezen is Liefde onze eerste natuur en hier moeten we weer naar toe terug.

Het sleutelwoord van de DEVINUS-methode is Bevrijding! Namelijk de bevrijding van al jouw ego gedachten. Door bevrijding kom je weer in werkelijke verbinding met je ware Zelf en de ander. De DEVINUS methode is een methode opgebouwd uit zeven thema’s, die afgeleid zijn van de letters van het woord DEVINUS. Ieder letter van het woord DEVINUS staat voor een krachtig principe waarmee men mogelijk uit verbinding is geraakt.

De DEVINUS sterDe hoofdthema’s zijn Divine, Eenheid, Verbinding, Intuitie, Nu, Universele liefde en Saamhorigheid.

 • DEVINUS (staat van Goddelijk bewustzijn) is de weg terug naar
 • EENHEID, om je te
 • VERBINDEN met al wat is
 • INTUÏTIE te laten spreken vanuit je hart
 • NU is de waarheid van
 • UNIVERSELE liefde en
 • SAAMHORIGHEID

De DEVINUS methode is eerst gericht op het loslaten van blokkades. De eerste fase, de opruimfase, en heet ” LOSLATEN GEEFT VRIJHEID”.  De volgende fase, de opbouwfase heet ” DE KRACHT VAN ZELFREALISATIE” . De DEVINUS methode is een zeer intensief, helend traject, waarbij je heel doelgericht werkt aan de onderstaande hoofdthema’s en leert los te laten wat jou nog in de weg staat om liefde te ervaren en gelukkig te Zijn!!

 • Letter D: Loslaten van de pijn van het innerlijk kind om van hieruit verbinding te maken met je Goddelijke Bron, je Divine one within
 • Letter E: Loslaten van de slachtoffer/daderrollen om van hieruit de Eenheid te ervaren
 • Letter V: Loslaten van de oordelen, zelfveroordeling en de verwachtingen om je van hieruit te Verbinden met al wat is.
 • Letter I: Loslaten van angsten en weerstand om van hieruit je Intuïtie te laten spreken vanuit je hart
 • Letter N: Loslaten van het verleden en de afhankelijkheid om je van hieruit te verbinden met de kracht van het Nu
 • Letter U: Loslaten van de communicatie vanuit ‘ goed en kwaad’ om je van hieruit te verbinden met de Universele liefde
 • Letter S: Loslaten van de afgescheidenheid om van hieruit Saamhorigheid en samenwerking te ervaren.

boekDe DEVINUS methode heb ik samen met Benigna Consten gecreëerd en in een boekvorm ( zowel tekst als werkboek) naar buiten gebracht. Ons boek heet: ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest’. Sinds 2008 pas ik deze methode toe in al mijn cursusgroepen, weekend cursussen, cursus weken en persoonlijke coaching sessies. Het loopt als een rode draad overal doorheen. Het is een Godsgeschenk!!! De DEVINUS- methode is voor een groot deel gebaseerd op de leringen van Jezus en Maria Magdalena ( De Goddelijkheid van de mens) en de leringen van het boek ‘Een Cursus in Wonderen’.

 

Verspreiden van de DEVINUS-methode

Tijdens de cursusweekenden wordt mij veelal gevraagd door de cursisten (die uit alle regio’s van het land komen) of het mogelijk is om deze methode, het DEVINUS traject, ergens anders te volgen in het land, om zodoende verder te kunnen groeien, ontwikkelen en in verbinding te blijven met hun innerlijke leiding. Van hieruit is het idee bij mij ontstaan om de methode door te gaan geven, te verspreiden en het universeel te maken.
Vandaar dat ik nu dit traject in combinatie met het boek in cursusvorm aanreik voor coachen. Zie de coaches op mijn site.

 

Hoe ziet het coachingstraject eruit en waar kan ik dit volgen:

OPTIE 1: CURSUSWEEK 

Eerste optie is een cursusweek volgen in Zuid Italie ( Puglia). Je bent dan een hele week bezig om de DEVINUS methode te doorvoelen en eigen te maken. Het is een combinatie week van Bewustzijns verruiming, doorvoelen en integreren. We starten iedere ochtend na het ontbijt met het behandelen van één thema van de DEVINUS-methode en wat je daarvoor mag loslaten om in je kracht te komen. ( Zie bovenstaande thema’s) Behalve bewustwording worden ook de oefeningen en meditaties van de thema’s uitgebreid behandelt en doorvoelt! Dit gebeurd in combinatie met het boek “ Hou ermee op, bevrijd je denkgeest”.

In de namiddag zullen we aandacht geven aan de innerlijke leiding, je Hoger Zelf, hoe deze te activeren en er mee in verbinding te blijven. Ons Hoger Zelf ligt verankert in ons hart. Dit is onze gids, onze hoogste leiding, de geweldige KRACHT en ONVOORWAARDELIKE LIEFDE in ons bewustzijn. Alleen door middel van onze innerlijke leiding kan de correctie van onze gedachten geheeld worden en getransformeerd worden van ‘onmacht naar Kracht’, van ‘angst naar Liefde, van schuld naar Onschuld’. Van ‘pijn naar Zijn’. Dit is een diepgaand, uitzuiverend en genezend proces. Na de week in Italie kom je 2 dagen terug in mijn praktijk war we alles nog eens doornemen en life oefenen met clienten.

HET PROGRAMMA

Er is iedere dag een ochtend en avondprogramma. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten of naar het strand gaan. Op de maandag zijn we zowel de middag als de avond vrij.

De kosten voor deze week zijn voor jou als toekomstig coach van de DEVINUS-methode 1795 euro inclusief BTW. Dit is inclusief :

 • verblijf in een mooie accommodatie
 • vlucht en shuttle service
 • alle maaltijden,
 • excursies
 • lesmateriaal/boek,
 • 2 terugkom dagen met 1 overnachting
 • certificaat met vermelding van coach DEVINUS methode
 • een permanente vermelding op de DEVINUS website
 • een eigen pagina over de DEVINUS methode op jouw website. meer informatie kijk hier hoe deze week er uit ziet!.

Hier is de inschrijvingslink voor de mooie cursusweek naar Italie, klik hier!

OPTIE 2: INDIVIDUEEL COACHINGSTRAJECT

Je volgt het coachingstraject individueel gedurende 7 dagdelen à 3,5 uur. Tijdens één dagdeel wordt er een thema behandelt, uiteraard in combinatie met het boek .Ook hier ligt het accent op bewustwording, doorvoelen van de thema’s, oefeningen, meditaties en doen. De dagen worden in onderling overleg bepaald.

Locatie: Dorpsstraat 134, Bingelrade

De kosten voor een individueel traject bedragen 1195,00 euro. Dit is incl. lesmateriaal, boek, certificaat, een permanente vermelding op de DEVINUS website en een eigen pagina over de DEVINUS methode op jouw website.
Ben jij geïnteresseerd in één van de twee mogelijkheden of heb jij nog vragen dan neem gerust contact met me op via info@devinus.nl of bel 06-3190 7106