WORKSHOP: 'Loslaten geeft vrijheid'

Een overzicht van de diverse DEVINUS-workshops

 

 

Workshopweekend: ‘Loslaten geeft vrijheid’

23 en 24 januari 2021

 

DEVINUS-weekend-cursussen coaching en therapieHeb jij behoefte aan een diepgaande transformatie en bevrijding van je beperkende gedachten en overtuigingen. Je zelfbeeld uit te zuiveren zowel op mentaal, emotioneel, energetisch als fysiek gebied. Dit alles met als doel  je te herinneren wie jij werkelijk bent en thuis te komen bij je Zelf. Heb jij het verlangen thuis te komen in je Hart, en hiermee in verbinding te blijven, wat er ook gebeurt in de buitenwereld. Je weer VRIJ te voelen!

Dit weekend is een combinatie van bewustwording, helings- oefeningen, meditaties, en Yin yoga (vrijblijvend).Je krijgt ook tools aangereikt waar je thuis mee verder kunt. Dit beoefenen we in het weekend.

Het accent van dit prachtig bevrijdend weekend ligt op de volgende thema’s:

 • Correctie en bevrijding van je denkgeest
 • Loslaten van je zelfveroordeling, uitzuiveren van je zelfbeeld
 • Zelfacceptatie en Zelfliefde
 • Openen en activeren van de onvoorwaardelijke liefdesenergie in je Hart, leven vanuit je Hoger Zelf
 • Ruimte innemen en in je Scheppingskracht komen
 • Eenheid en Harmonie ervaren zowel in jezelf als in je relaties door vergeving
 • Vertrouwen en Overgave aan de stroom van het leven i.p.v. controle en vasthouden aan
 • Vergeving van je eigen oordelen, overtuigingen, grieven en gedachten

Ook heb je de mogelijkheid om in de ochtend deel te nemen aan yin yoga sessies gegeven door Saskia van de Lei.
Deze sessies zijn een waardevolle aanvulling en werken helend door in combinatie met het programma, omdat je hierdoor ook in contact komt met je innerlijk Zijn. Tijdens de yin yoga kunnen bepaalde patronen die jou beperken duidelijk worden. Ook leer je je aandacht in het Hier en Nu te brengen en je niet te verbinden met gedachten en gevoelens die voorbijkomen. Je leert te accepteren wat is en dat je goed bent zoals je bent. Verder hebben we na de lunchpauze een stilte wandeling in de prachtige bosrijke omgeving van Groesbeek. Ook is het mogelijk om je terug te trekken in de meditatieruimte aldaar.

Praktische informatie:

We starten op de dag van aankomst om 10.00 uur. Inloop vanaf 9.30. Op de zondag sluiten we af om 16.30 uur. De zaterdag is er ook een avondprogramma en die eindigt omstreeks 21.30/22.00 uur. Kom jij met openbaar vervoer dan kan je in Nijmegen opgehaald worden bij het station.

Ook is het mogelijk om een dag eerder aan te komen of een dag later te vertrekken als je daar behoefte aan hebt. Deze extra overnachting kan gereserveerd worden via www.depoort.org.
I.v.m. de corona-regels worden op de accommodatie zelf de afstand van 1,5 meter en hygiëne maatregelen gewaarborgd, zowel in de zaal als in het restaurant. Mochten er tussentijdse corona veranderingen optreden waardoor we niet mogen gaan dan krijg jij, of je betaling terug, of een voucher.

Locatie:
We verblijven in een prachtige accommodatie in een bosrijke omgeving te Groesbeek, vlakbij Nijmegen, waar veel ruimte is en zij tevens bekend staan om hun heerlijk eten.

Adres: Conferentiecentrum ‘de Poort’
Biesseltsebaan 34 Groesbeek  (GELDERLAND)

Kosten:
De kosten van deze 2-daagse workshop weekend “Loslaten geeft Vrijheid” bedragen 325 euro (op basis van een eigen kamer met gedeelde douche en toilet. Mocht je met je partner of een ander familielid willen komen uit hetzelfde huishouden dan mag je uiteraard op een 2 persoonskamer liggen à 325 euro pp. Wil je een eigen kamer met badkamer en toilet dan bedragen de kosten ook 350 euro.

Dit is inclusief:

 • Workshop programma
 • Boek en CD van DEVINUS: Hou ermee op, bevrijd je denkgeest!
 • 2 yin yoga sessies
 • Overnachting
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Koffie en thee

Je bent definitief ingeschreven bij de aanmelding via email en een aanbetaling van 100 euro pp. De restbetaling dien je uiterlijk 1 week voor aankomst over te maken. Bij inschrijving krijg jij bevestiging van de administratie en verdere info toegestuurd.

Mocht vanwege corona maatregelen het weekend niet door kunnen gaan, dan krijg je of de betaling terug of een voucher hiervoor.

Inschrijven workshopweekend

Loslaten geeft vrijheid

v.a €325

De Poort conferentiecentrum

 

Workshop/meditatie avonden: “Terugkeer naar Zelfliefde”

Dinsdag- of woensdagavond -5 bijeenkomsten

Wil jij het oude jaar afsluiten in verbinding met je ware Zelf, met je Hart?
DEVINUS start wederom met meditatie en oefening-avonden om je Zelfliefde weer te ervaren en deze te laten stromen vanuit je Hart. Om van angst naar LIEFDE te gaan, van pijn naar ZIJN, van schuld naar Onschuld en van ZIJNSKRACHT te geven en te ontvangen.

Deze 5 avonden zijn een combinatie van de leringen van een Cursus in Wonderen met oefeningen en meditaties om het te integreren. Het accent ligt hier op correctie van je denkgeest, bezinning, verstilling, naar binnen gaan, innerlijke vrede en vergeving.

Er zijn 2 mogelijkheden. Je kunt kiezen voor de dinsdag of woensdagavond.
Kosten 60 euro voor de 5 bijeenkomsten a 2 uur.

Aanvang dinsdagavond: 19 uur tot 21 uur. Data: 24.november, 1, 8,15 en 22 december.
Aanvang woensdagavond: 19 tot 21 uur. Data:  4, 11, 18, 25 november, 2 december (vol)

Locatie: Dorpsstraat 134
Bingelrade

De groepsgrootte zal niet meer dan 6 deelnemers zijn, en er wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand dus ben je geïnteresseerd wacht dan niet te lang en meld je aan op info@devinus.nl of bel 0631907106

DEVINUS Kracht van het hart weekend. Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert.

Workshopdag: Ontdek je ware Zelf, ontdek je authentieke Zelf.

Zaterdag 21 november 2020

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn. Je gevoel laten bepalen wat goed voor je is, wat de juiste keuze is, en niet je gedachten. Jezelf totaal accepteren in wie je bent en wat je doet met al je ‘mooie’ en ‘minder leuke kanten’, en je niet meer druk maken om wat anderen over jou denken? Authentieke mensen doen dat. Zij staan in verbinding met hun Hoger Zelf, hun Goddelijk bewustzijn en vertrouwen op hun innerlijke stem. Zij zetten een stap terug en laten zich leiden vanuit hun Hoger Zelf. Zij leven in Vertrouwen en Overgave!

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn? Het is niet moeilijk, het enige wat je moet doen is je ware Zelf ontdekken!

Deze dag ligt het accent op wie je werkelijk bent en hier verantwoording voor te nemen. Je komt weer in contact met het licht in jou, met je authentieke Zelf.
Heb jij hier behoefte aan? Meld je dan aan via info@devinus.nl of bel 0631907106.

Kosten 85 euro, incl koffie, thee en koek
Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade