WORKSHOP: " De reis naar je Zelf"

Een overzicht van de diverse DEVINUS-workshops

Van 3 tot 5 februari en van 28 tot 30 april. In april worden er ook yin yoga lessen verzorgd. ( 5 sessies yin yoga)

 

Workshopweekend:

De reis naar je ZELF!

3 tot 5 februari en 28 tot 30 april 2023

 

DEVINUS-weekend-cursussen coaching en therapieHeb jij behoefte aan een diepgaande transformatie en bevrijding van je beperkende gedachten en overtuigingen. Je zelfbeeld uit te zuiveren zowel op mentaal, emotioneel, energetisch als fysiek gebied. Dit alles met als doel  je te herinneren wie jij werkelijk bent en thuis te komen bij je Zelf. Heb jij het verlangen thuis te komen in je Hart, en hiermee in verbinding te blijven, wat er ook gebeurt in de buitenwereld. Je weer VRIJ te voelen!

Dit weekend is een combinatie van bewustwording, helings- oefeningen, meditaties, en Yin yoga (vrijblijvend).Je krijgt ook tools aangereikt waar je thuis mee verder kunt. Dit beoefenen we in het weekend.

Het accent van dit prachtig bevrijdend weekend ligt op de volgende thema’s:

 • Correctie en bevrijding van je gedachten
 • Loslaten van je zelfveroordeling, uitzuiveren van je zelfbeeld
 • Zelfacceptatie en Zelfliefde
 • Openen en activeren van de onvoorwaardelijke liefdesenergie in je Hart, leven vanuit je Hoger Zelf
 • Ruimte innemen en in je Scheppingskracht komen
 • Eenheid en Harmonie ervaren zowel in jezelf als in je relaties door vergeving
 • Vertrouwen en Overgave aan de stroom van het leven i.p.v. controle en vasthouden aan
 • Vergeving van je eigen oordelen, overtuigingen, grieven en gedachten

Verder hebben we na de lunchpauze een stiltewandeling in de prachtige bosrijke omgeving.

Praktische informatie:

We starten op de dag van aankomst om 17.00 uur. Binnenkomst is tussen 16.00 en 16.30 uur. We zullen dan een kennismakingsrondje en openingsritueel doen om je intentie te bekrachtigen.  De zaterdag is er een dag en avondprogramma en die eindigt omstreeks 21.30/22.00 uur. Op de zondag sluiten we  omstreeks 16.30/17.00 uur af.

Locatie:
We verblijven in een accommodatie in een prachtige bosrijke omgeving waar de natuur, rust en ruimte in combinatie met het programma ervoor zorgen dat je weer in verbinding komt met je eigen innerlijke natuur en ruimte!

Kosten:
De kosten van dit workshopweekend “ De reis naar je Zelf” bedragen 495 euro (op basis van een 2 persoonskamer met douche en toilet. Wil je een eigen kamer met douche en toilet dan bedragen de kosten 695!

Dit is inclusief:

 • Workshopprogramma
 • Meditatieve bewegingsleer en lichamelijke oefeningen om uit te zuiveren
 • 2 overnachtingen
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Koffie en thee

Coaching:

Dit prachtig weekend wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle. Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Inschrijving:

Je bent definitief ingeschreven bij de aanmelding via email en een aanbetaling van 200 euro. De restbetaling dien je uiterlijk 3 weken voor aankomst over te maken. Bij inschrijving krijg jij bevestiging van de administratie en verdere info toegestuurd.

 

Inschrijven workshopweekend

De reis naar je Zelf

v.a €495

De Poort conferentiecentrum

 

Workshopweekend

 

 

 

YIN YOGA en Meditatie WORKSHOPWEEKEND:

“DE REIS NAAR JE ZELF”

28 tot en met 30 april te Baarle-Nassau!

 

Heb jij behoefte aan een diepgaande transformatie, jezelf te helen en te bevrijden van je beperkende gedachten en overtuigingen. Je zelfbeeld uit te zuiveren, innerlijke rust en vertrouwen te ervaren? Dit alles met als doel je te herinneren wie jij werkelijk bent en thuis te komen bij je Zelf. Heb jij het verlangen thuis te komen in je Hart en hiermee in verbinding te blijven, wat er ook gebeurt in de buitenwereld. Gewoon je weer VRIJ te voelen?

Dan is dit weekend een perfecte manier om te bezinnen, te reflecteren en te groeien op persoonlijk en spiritueel niveau. Het biedt de kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van rust, stilte en de diepgaande verbinding met je Zelf! 

Door een combinatie van Yin Yoga, bewustwording, inzichten, verdieping, helings- oefeningen, meditaties, en ademhaling sessies Ook krijg je praktische tools aangereikt waar je thuis mee verder kunt. Hierdoor is het makkelijker om de kennis en inzichten van dit weekend te integreren in de dagelijkse waan van de dag.

Het accent van dit prachtig bevrijdend weekend ligt op de volgende thema’s

 

·      Yin yoga

·      Balans tussen lichaam en geest, gedachten en emoties

·      Correctie en bevrijding van je gedachten (mindset)

·      Zelfacceptatie en Zelfliefde.

·      Openen en activeren van de onvoorwaardelijke liefdesenergie in je Hart, leven vanuit je innerlijke Bron.

·      Ruimte innemen en in je Creatie kracht komen.

·      Vertrouwen en Overgave

 

 

Dit weekend is inclusief:

 

5 Yin yogalessen

Workshop programma

2 overnachtingen

2x ontbijt

2x lunch

2x diner

Koffie/ Thee

En een persoonlijk 1 op 1 gesprek na het weekend via de telefoon

 

De kosten van dit 3-daagse workshop weekend bedragen 495 euro (op basis van een tweepersoonskamer kamer, douche en toilet).  Wil je een eenpersoonskamer dan zijn de kosten 695 euro.

Praktische informatie:
Dit weekend wordt georganiseerd door Sylvia Smit en Saskia van der Lei.

Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleidt de mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!

Saskia is yin yoga en pilates docente.

 

Binnenkomst is tussen 16.00 en 16.30 uur. Op de zondag sluiten we omstreeks 16.30/17.00 uur af.
Ben jij geïnteresseerd kijk gerust op  https://www.devinus.nl/workshops/
Na aanbetaling van 100 euro is je inschrijving definitief.

 

 

 

“Zelfvergeving en het activeren van je I AM, je ‘IK BEN’ essentie.

 

In een wereld van chaos, angsten, verdeeldheid, onzekerheid en eenzaamheid realiseren we ons steeds meer dat Rust, Vrede, Vreugde, Eenheid en Vrijheid alleen in ons Zelf ligt!

Jouw Hogere Zelf draagt dit alles grenzeloos in zich. Het is de machtige ‘IK BEN’ Aanwezigheid, jouw eigen innerlijke Bron. Het is de universele levensenergie die in essentie enkel VOLMAAKTHEID is. Volmaakte liefde, rust, harmonie, vrede, gezondheid en overvloed. Juist NU is deze verbinding en verdieping in je Zelf essentieel!!

Door de focus op ons Hoger Zelf, het “IK BEN” bewustzijn in ons, bekrachtigen we deze energie in ons eigen leven, creëren we daarmee dat wat we zo nodig hebben en blijven we dichtbij ons Zelf, zonder ons te verliezen in de ‘ogenschijnlijke’ waanzin van de wereld!!

Heb jij behoefte om te ervaren dat jouw ware natuur er één is van overvloed, gezondheid, onvoorwaardelijke liefde, vergeving, vrijheid en nog veel meer?!!!  Vind jij dat het tijd is om thuis te komen in jouw Ware Zelf,( je Hoger Zelf ) en deze alle aandacht en ruimte te geven om te stralen, NU?

DEVINUS organiseert wederom een krachtig, uitzuiverend, meditatief, en transformerend weekend met als thema: “Zelfvergeving en het openen en activeren van je Hoger Zelf, je IK BEN essentie”.

 

‘Zelf’- Vergeving is ont-schuldigen

 

Voordat we de poort van de onvoorwaardelijke liefdesenergie van ons Hoger Zelf in ons gaan openen en activeren, starten we de zaterdag met uitgebreide oefeningen en meditaties in (Zelf)Vergeving.

Waarom?

Omdat (Zelf)vergeving tot zelfgenezing en innerlijke gezondheid leidt en je in de herinnering brengt van wie jij werkelijk bent: LIEFDE.

Vergeving gaat namelijk veel verder dan we in eerste instantie denken. Het gaat niet over de ander, of het herstellen van de relatie. Nee…….vergeven gaat over het loslaten van jouw (onbewuste) schuld, het fundament van je ego-denksysteem. Zelfvergeving maakt je vrij van jouw geprogrammeerde denkpatronen, overtuigingen en emoties die jouw volmaakte levensenergie vervormen en disharmonie creëren wat terug te zien is in de buitenwereld.

Als vergeving ergens over gaat dan is het wel ont-schuldigen, de schuld er vanaf halen. Je gaat daarom deze dag al jouw eigen oordelen geprogrammeerde gedachten, beschuldigingen, verwijten, wrok en grieven uitzuiveren en helen d.m.v. oefeningen en meditaties. Hierdoor zul je zien en voelen wie jij Zelf en de ander werkelijk in essentie is: ONSCHULD, LIEFDE!

Onschuld is jouw Zijnstoestand, die onveranderlijk waar is.

I AM – IK BEN

Als we de zaterdag uitgezuiverd hebben, geheeld hebben, gaan we de zondag de verbinding met ons Hoger Zelf (met de onvoorwaardelijke liefde die we zijn) onze ware essentie, de “I AM” essentie in ons, verder openen en activeren.

Het activeren van je ‘I AM’ essentie, je ‘IK BEN’ bewustzijn in jezelf, is een keuze voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor anderen. Door het verder openen en activeren van je ‘I AM’, zal de essentie van je Ware Zelf vorm krijgen in al je denken, je spreken, je voelen en je handelen. Het opent de weg naar Eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Je ervaart dat je heel, compleet en volmaakt bent en omarmt je rol als Schepper van je leven. Precies zoals het bedoeld is!!!!!

Bij het activeren van je I AM bewustzijn:

 • Kun je anderen en jezelf ondersteunen
 • Werk je aan het helen van jezelf, de mensheid en de Aarde
 • Verhoog jij je eigen liefdes trilling
 • Verhoog jij de trilling van je omgeving
 • Activeer jij je zelfherstellend vermogen
 • Ondersteun je het zelfherstellend vermogen van dieren, planten en de natuur in het algemeen
 • Verbeter jij je gezondheid
 • Schep je harmonie, helderheid en focus in je zelf
 • Verbeter jij je relaties
 • Schep je liefde in je leven
 • Onderga je een spirituele opening,
 • Activeer je het Goddelijk Zelf in jezelf en in anderen
 • Omarm jij je eigen Goddelijkheid en die van de ander

 

Heb jij het verlangen te Vergeven? Niet meer vast te houden aan afgescheidenheid en het verleden en alle oude geprogrammeerde patronen, overtuigingen en oordelen die hierbij hoorden? Heb jij behoefte om de onvoorwaardelijke liefdesenergie (de ‘IK BEN’ bewustzijn) in jou te activeren om van hieruit te leven, te voelen, te spreken en te denken?

Dan is dit weekend een prachtig cadeau aan je Zelf om in Vrede, Vreugde en Vrijheid te beleven. Want dat is wat Vergeving en de ‘I AM’ essentie jou biedt!!!

 

Kosten:

De kosten voor deze 2 dagen bedragen 250,00 euro.

Dit is incl 2 workshop-dagen,lunch, koffie en thee.

Je kunt je inschrijven via info@devinus.nl of bel 0631907106

Data:
Tijdstip: We starten de zaterdagochtend om 10.00 uur en sluiten de zondag af om 16.00/16.30 uur

Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade

Mocht je willen overnachten dan zijn er enkele mogelijkheden in de buurt, vraag hier gerust naar!

 

DEVINUS Kracht van het hart weekend. Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert.

Workshopdag: Ontdek je ware Zelf, ontdek je authentieke Zelf.

 

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn. Je gevoel laten bepalen wat goed voor je is, wat de juiste keuze is, en niet je gedachten. Jezelf totaal accepteren in wie je bent en wat je doet met al je ‘mooie’ en ‘minder leuke kanten’, en je niet meer druk maken om wat anderen over jou denken? Authentieke mensen doen dat. Zij staan in verbinding met hun Hoger Zelf, hun Goddelijk bewustzijn en vertrouwen op hun innerlijke stem. Zij zetten een stap terug en laten zich leiden vanuit hun Hoger Zelf. Zij leven in Vertrouwen en Overgave!

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn? Het is niet moeilijk, het enige wat je moet doen is je ware Zelf ontdekken!

Deze dag ligt het accent op wie je werkelijk bent en hier verantwoording voor te nemen. Je komt weer in contact met het licht in jou, met je authentieke Zelf.
Heb jij hier behoefte aan? Meld je dan aan via info@devinus.nl of bel 0631907106.

Kosten 95 euro, incl  lunch koffie, thee en koek
Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade