WORKSHOP: 'Loslaten geeft vrijheid'

Een overzicht van de diverse DEVINUS-workshops
 

 

Workshopweekend: ‘Loslaten geeft vrijheid’

nieuwe datum wordt bepaald

 

DEVINUS-weekend-cursussen coaching en therapieHeb jij behoefte aan een diepgaande transformatie en bevrijding van je beperkende gedachten en overtuigingen. Je zelfbeeld uit te zuiveren zowel op mentaal, emotioneel, energetisch als fysiek gebied. Dit alles met als doel  je te herinneren wie jij werkelijk bent en thuis te komen bij je Zelf. Heb jij het verlangen thuis te komen in je Hart, en hiermee in verbinding te blijven, wat er ook gebeurt in de buitenwereld. Je weer VRIJ te voelen!

Dit weekend is een combinatie van bewustwording, helings- oefeningen, meditaties, en Yin yoga (vrijblijvend).Je krijgt ook tools aangereikt waar je thuis mee verder kunt. Dit beoefenen we in het weekend.

Het accent van dit prachtig bevrijdend weekend ligt op de volgende thema’s:

 • Correctie en bevrijding van je denkgeest
 • Loslaten van je zelfveroordeling, uitzuiveren van je zelfbeeld
 • Zelfacceptatie en Zelfliefde
 • Openen en activeren van de onvoorwaardelijke liefdesenergie in je Hart, leven vanuit je Hoger Zelf
 • Ruimte innemen en in je Scheppingskracht komen
 • Eenheid en Harmonie ervaren zowel in jezelf als in je relaties door vergeving
 • Vertrouwen en Overgave aan de stroom van het leven i.p.v. controle en vasthouden aan
 • Vergeving van je eigen oordelen, overtuigingen, grieven en gedachten

Ook heb je de mogelijkheid om in de ochtend deel te nemen aan yin yoga sessies gegeven door Saskia van de Lei.
Deze sessies zijn een waardevolle aanvulling en werken helend door in combinatie met het programma, omdat je hierdoor ook in contact komt met je innerlijk Zijn. Tijdens de yin yoga kunnen bepaalde patronen die jou beperken duidelijk worden. Ook leer je je aandacht in het Hier en Nu te brengen en je niet te verbinden met gedachten en gevoelens die voorbijkomen. Je leert te accepteren wat is en dat je goed bent zoals je bent. Verder hebben we na de lunchpauze een stilte wandeling in de prachtige bosrijke omgeving van Groesbeek. Ook is het mogelijk om je terug te trekken in de meditatieruimte aldaar.

Praktische informatie:

We starten op de dag van aankomst om 10.00 uur. Inloop vanaf 9.30. Op de zondag sluiten we af om 16.30 uur. De zaterdag is er ook een avondprogramma en die eindigt omstreeks 21.30/22.00 uur. Kom jij met openbaar vervoer dan kan je in Nijmegen opgehaald worden bij het station.

Ook is het mogelijk om een dag eerder aan te komen of een dag later te vertrekken als je daar behoefte aan hebt. Deze extra overnachting kan gereserveerd worden via www.depoort.org.
I.v.m. de corona-regels worden op de accommodatie zelf de afstand van 1,5 meter en hygiëne maatregelen gewaarborgd, zowel in de zaal als in het restaurant. Mochten er tussentijdse corona veranderingen optreden waardoor we niet mogen gaan dan krijg jij, of je betaling terug, of een voucher.

Locatie:
We verblijven in een prachtige accommodatie in een bosrijke omgeving te Groesbeek, vlakbij Nijmegen, waar veel ruimte is en zij tevens bekend staan om hun heerlijk eten.

Adres: Conferentiecentrum ‘de Poort’
Biesseltsebaan 34 Groesbeek  (GELDERLAND)

Kosten:
De kosten van deze 2-daagse workshop weekend “Loslaten geeft Vrijheid” bedragen 325 euro (op basis van een eigen kamer met gedeelde douche en toilet. Mocht je met je partner of een ander familielid willen komen uit hetzelfde huishouden dan mag je uiteraard op een 2 persoonskamer liggen à 325 euro pp. Wil je een eigen kamer met badkamer en toilet dan bedragen de kosten ook 350 euro.

Dit is inclusief:

 • Workshop programma
 • Boek en CD van DEVINUS: Hou ermee op, bevrijd je denkgeest!
 • 2 yin yoga sessies
 • Overnachting
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Koffie en thee

Je bent definitief ingeschreven bij de aanmelding via email en een aanbetaling van 100 euro pp. De restbetaling dien je uiterlijk 1 week voor aankomst over te maken. Bij inschrijving krijg jij bevestiging van de administratie en verdere info toegestuurd.

Mocht vanwege corona maatregelen het weekend niet door kunnen gaan, dan krijg je of de betaling terug of een voucher hiervoor.

Inschrijven workshopweekend

Loslaten geeft vrijheid

v.a €395

De Poort conferentiecentrum

 

Workshopweekend: “Zelfvergeving en het activeren van je I AM, je ‘IK BEN’ essentie.

23 en 24 april 2022

 

In een wereld van chaos, angsten, verdeeldheid, onzekerheid en eenzaamheid realiseren we ons steeds meer dat Rust, Vrede, Vreugde, Eenheid en Vrijheid alleen in ons Zelf ligt!

Jouw Hogere Zelf draagt dit alles grenzeloos in zich. Het is de machtige ‘IK BEN’ Aanwezigheid, jouw eigen innerlijke Bron. Het is de universele levensenergie die in essentie enkel VOLMAAKTHEID is. Volmaakte liefde, rust, harmonie, vrede, gezondheid en overvloed. Juist NU is deze verbinding en verdieping in je Zelf essentieel!!

Door de focus op ons Hoger Zelf, het “IK BEN” bewustzijn in ons, bekrachtigen we deze energie in ons eigen leven, creëren we daarmee dat wat we zo nodig hebben en blijven we dichtbij ons Zelf, zonder ons te verliezen in de ‘ogenschijnlijke’ waanzin van de wereld!!

Heb jij behoefte om te ervaren dat jouw ware natuur er één is van overvloed, gezondheid, onvoorwaardelijke liefde, vergeving, vrijheid en nog veel meer?!!!  Vind jij dat het tijd is om thuis te komen in jouw Ware Zelf,( je Hoger Zelf ) en deze alle aandacht en ruimte te geven om te stralen, NU?

DEVINUS organiseert wederom een krachtig, uitzuiverend, meditatief, en transformerend weekend met als thema: “Zelfvergeving en het openen en activeren van je Hoger Zelf, je IK BEN essentie”.

 

‘Zelf’- Vergeving is ont-schuldigen

 

Voordat we de poort van de onvoorwaardelijke liefdesenergie van ons Hoger Zelf in ons gaan openen en activeren, starten we de zaterdag met uitgebreide oefeningen en meditaties in (Zelf)Vergeving.

Waarom?

Omdat (Zelf)vergeving tot zelfgenezing en innerlijke gezondheid leidt en je in de herinnering brengt van wie jij werkelijk bent: LIEFDE.

Vergeving gaat namelijk veel verder dan we in eerste instantie denken. Het gaat niet over de ander, of het herstellen van de relatie. Nee…….vergeven gaat over het loslaten van jouw (onbewuste) schuld, het fundament van je ego-denksysteem. Zelfvergeving maakt je vrij van jouw geprogrammeerde denkpatronen, overtuigingen en emoties die jouw volmaakte levensenergie vervormen en disharmonie creëren wat terug te zien is in de buitenwereld.

Als vergeving ergens over gaat dan is het wel ont-schuldigen, de schuld er vanaf halen. Je gaat daarom deze dag al jouw eigen oordelen geprogrammeerde gedachten, beschuldigingen, verwijten, wrok en grieven uitzuiveren en helen d.m.v. oefeningen en meditaties. Hierdoor zul je zien en voelen wie jij Zelf en de ander werkelijk in essentie is: ONSCHULD, LIEFDE!

Onschuld is jouw Zijnstoestand, die onveranderlijk waar is.

 

I AM – IK BEN

 

Als we de zaterdag uitgezuiverd hebben, geheeld hebben, gaan we de zondag de verbinding met ons Hoger Zelf (met de onvoorwaardelijke liefde die we zijn) onze ware essentie, de “I AM” essentie in ons, verder openen en activeren.

Het activeren van je ‘I AM’ essentie, je ‘IK BEN’ bewustzijn in jezelf, is een keuze voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor anderen. Door het verder openen en activeren van je ‘I AM’, zal de essentie van je Ware Zelf vorm krijgen in al je denken, je spreken, je voelen en je handelen. Het opent de weg naar Eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Je ervaart dat je heel, compleet en volmaakt bent en omarmt je rol als Schepper van je leven. Precies zoals het bedoeld is!!!!!

Bij het activeren van je I AM bewustzijn:

 • Kun je anderen en jezelf ondersteunen
 • Werk je aan het helen van jezelf, de mensheid en de Aarde
 • Verhoog jij je eigen liefdes trilling
 • Verhoog jij de trilling van je omgeving
 • Activeer jij je zelfherstellend vermogen
 • Ondersteun je het zelfherstellend vermogen van dieren, planten en de natuur in het algemeen
 • Verbeter jij je gezondheid
 • Schep je harmonie, helderheid en focus in je zelf
 • Verbeter jij je relaties
 • Schep je liefde in je leven
 • Onderga je een spirituele opening,
 • Activeer je het Goddelijk Zelf in jezelf en in anderen
 • Omarm jij je eigen Goddelijkheid en die van de ander

 

Heb jij het verlangen te Vergeven? Niet meer vast te houden aan afgescheidenheid en het verleden en alle oude geprogrammeerde patronen, overtuigingen en oordelen die hierbij hoorden? Heb jij behoefte om de onvoorwaardelijke liefdesenergie (de ‘IK BEN’ bewustzijn) in jou te activeren om van hieruit te leven, te voelen, te spreken en te denken?

Dan is dit weekend een prachtig cadeau aan je Zelf om in Vrede, Vreugde en Vrijheid te beleven. Want dat is wat Vergeving en de ‘I AM’ essentie jou biedt!!!

 

Kosten:

De kosten voor deze 2 dagen bedragen 175,00 euro.

Vanwege de corona maatregelen wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en kunnen er maar 5 deelnemers per keer mee doen.Je bent definitief ingeschreven bij een aanbetaling van 25 euro en dient pas een week van tevoren de restbetaling over te maken.

Je kunt je inschrijven via info@devinus.nl of bel 0631907106

Data: 23 en 24 april 2022
Tijdstip: We starten de zaterdagochtend om 10.00 uur en sluiten de zondag af om 16.00/16.30 uur

Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade

 

DEVINUS Kracht van het hart weekend. Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert.

Workshopdag: Ontdek je ware Zelf, ontdek je authentieke Zelf.

 

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn. Je gevoel laten bepalen wat goed voor je is, wat de juiste keuze is, en niet je gedachten. Jezelf totaal accepteren in wie je bent en wat je doet met al je ‘mooie’ en ‘minder leuke kanten’, en je niet meer druk maken om wat anderen over jou denken? Authentieke mensen doen dat. Zij staan in verbinding met hun Hoger Zelf, hun Goddelijk bewustzijn en vertrouwen op hun innerlijke stem. Zij zetten een stap terug en laten zich leiden vanuit hun Hoger Zelf. Zij leven in Vertrouwen en Overgave!

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn? Het is niet moeilijk, het enige wat je moet doen is je ware Zelf ontdekken!

Deze dag ligt het accent op wie je werkelijk bent en hier verantwoording voor te nemen. Je komt weer in contact met het licht in jou, met je authentieke Zelf.
Heb jij hier behoefte aan? Meld je dan aan via info@devinus.nl of bel 0631907106.

Kosten 85 euro, incl  lunch koffie, thee en koek
Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade