Vergoedingen

DEVINUS was jaren lang aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor gedeeltelijke vergoeding mogelijk was (25 tot 35 euro per sessie). Een gemiddeld consult prijs bedraagt 85 euro per sessie. Dit betekent dat ongeveer 50 euro voor eigen rekening is (afhankelijk van je zorgverzekeraar). Ik heb per 1 januari 2014 besloten om niet meer lid te zijn van de beroepsvereniging met hun richtlijnen in tarieven voor consulten en verplichte opleidingen, daar deze niet meer aansluiten bij mijn specialisatie en doelgroepen voor Bewustwordingen en Heling.

Daarom heb ik het tarief tot 50 euro gereduceerd per sessie. Je betaald dus hetzelfde bedrag of zelfs minder voor een consult! Daarnaast heb ik tijdens de sessie de volledige aandacht voor jou, omdat ik me niet meer bezig hoef te houden met allerlei administratieve handelingen en verplichtingen voor de beroepsvereniging en zorg verzekeraars!

Tarieven overzicht

  • Alle consulten bedragen 50 euro (ca. 1 uur)
  • Alle cursusweekenden bedragen 295 euro (incl. overnachtingen en maaltijden)
  • Workshopdagen 65 euro
  • Relatietherapie 75 euro per sessie voor 2 personen.

Betalingen weekendcursussen

DEVINUS biedt je 3 mogelijkheden:

  • Betaling ineens
  • Betaling in 2 of 3 termijnen
  • Voor uitkeringsgerechtigden en alleen staande moeders zijn andere aangepaste tarieven mogelijk, bel voor mogelijkheden.

Zoals je ziet biedt DEVINUS de mogelijkheid om gespreid te betalen. Echter inschrijving betekent dat het bedrag te allen tijde volledig voldaan moet worden. Hiervoor onderteken je een contract!

Betaling is mogelijk door cash betaling of overschrijving op bankrekening DEVINUS,  IBAN:   NL40INGB0678465703

DEVINUS heeft geen pinautomaat.

Ben je verhinderd?

Bent je verhinderd, dan dien je dit uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch door te geven. Anders ben ik genoodzaakt het verzuimtarief in rekening te brengen!

Bedrijven

Is er een vergoeding door je bedrijf? Neem dan even contact op omdat er dan een kleine toeslag geldt vanwege extra administratieve handelingen en betalingsregelingen die gehanteerd worden.