0631907106 info@devinus.nl

Coaching - De kracht van vergeving

Voel jij je veelal slachtoffer of dader in je leven?

Voel jij je schuldig?

Ervaar jij nog veel boosheid en wrok?

Vind jij het moeilijk verantwoording te nemen voor je leven?

Ervaar jij weinig respect en liefde voor jezelf ?

Heb je weinig energie, voel je je veelal gespannen en moe?

Houd jij vast aan het verleden?

Ben jij bang om gekwetst te worden en heb je daarom een muur om jezelf heen gebouwd?

VERGEVING MAAKT VRIJ

Als je je echt vrij wilt voelen, dan is het nodig dat je wrok, boosheid, woede, pijn, lijden en verdriet over dingen die zijn gebeurd, bevrijdt uit jezelf, want  in het loslaten kan er pas ruimte ontstaan voor de Liefde van wie JE werkelijk BENT. Hierdoor krijg je jouw vrijheid terug!!!!

Het beste motief om te gaan vergeven is: eigenbelang, liefde voor jezelf, omdat je jezelf niet langer meer wilt pijnigen, je lichaam vergiftigen, je emoties zwaar maken en je denkgeest belasten met negatieve gedachten.

Vergeven is ook economisch: het kost veel minder energie dan je kwijtraakt door niet te vergeven, sterker nog, je krijgt energie terug die je eerst liet wegstromen door het in standhouden van je grieven en je wrok.

 

Waarom is vergeving zo belangrijk?

Vergeving betekent niet dat jij of de ander iets fout heeft gedaan of schuldig is. Vergeving is de omslag, de transformatie in de waarneming van angst naar liefde, van schuld naar onschuld, van pijn naar Zijn. Het enige wat we vergeven de hele tijd zijn onze eigen oordelen. Vergeven doe je uitsluitend voor jezelf, jij bent diegene die kan veranderen.

Vergeven is van slachtoffer naar Schepper gaan. De motivatie is liefde en respect voor jezelf.

Door boosheid en pijn mee te dragen, blijf je verbonden met de ander. Je gelooft nog steeds dat de kwetsuren jou zijn aangedaan. Vergeven is het idee opgeven dat de ander veranderen moet voordat jij liefde kan schenken.

Door vergeving wordt de gebeurtenis, het woord of de daad, weer in evenwicht en balans gebracht. Wat jij met de ogen van je ego aan pijn en verdriet hebt gezien, wordt opnieuw bekeken met de ogen van het Hart. Je aandacht wordt verplaatst van je ego naar het Hart, van pijn naar liefde, van kwalijk nemen naar vergeving. Weet dat je nooit een ander kunt vergeven. Je kunt alleen de gevolgen van jouw gedachten vergeven die je in de ander weerspiegelt ziet. Door dit te beseffen wordt een deel van je ego gezuiverd. Je vergeeft iets van je ego waar je nog aan vast zat omdat je er betekenis aan gaf. Door te vergeven geef je iets op. Je laat los. Je laat zaken los, zoals gelijk willen krijgen en het vervuld willen zien van je verwachtingen. Je laat je verwachtingen los. Je wilt niet meer verbeteren.

Vergeving maakt een vredig einde van alle oordelen, waarnemingen, beperkingen.

 

 

Boek DEVINUS Hou ermee op

DOEL

Via jouw vergeving keert de waarheid over jezelf in je herinnering terug. Alle vergeving is een geschenk aan jezelf.  Je doel is te ontdekken wie jij werkelijk bent. Dit weet jij veelal niet meer, omdat jij je geïdentificeerd hebt met je Ego, met pijn, angst, schuld en aanvalsgedachten. Vergeving zal elk gevoel van zwakte, spanning en vermoeidheid uit je denkgeest doen verdwijnen. Ze zal de angst, schuld en pijn wegnemen. Ze zal je opnieuw bewust maken van je onkwetsbaarheid en kracht. Wie vergeeft zal vrede vinden. Wie vergeeft zal genezen. Zonder vergeving zul je angst blijven ervaren!! Je schaadt alleen jezelf als je niet vergeeft, en dat kost pas veel tijd en energie!

KORTOM: Vergeving is Verlossing.

 

 

VERGEVINGS  SESSIES:

In een traject van 5 sessies krijg je alle inzichten, vergevings-oefeningen en middelen aangereikt om snel en effectief te vergeven.Je leert jezelf te vergeven, maar ook mensen en situaties in je leven los te laten die jou weerhouden om in Liefde en Vrede te leven met je Zelf. Elke sessie kan jou direct de ervaring van bevrijding brengen! Door te vergeven word jij weer de auteur van je leven!!

VERGEVEN IS VAN WOND NAAR WONDER GAAN!

Bel of mail dan gerust voor een intake!

Personal coach | personal trainer | personal coaching | training | cursus | coach zelfvertrouwen | hulp zelfvertrouwen

Sta je op een kruispunt | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

‘Zelf’ Vergeving (5 sessies)

Bij dit traject krijg je buiten bewustwording en inzichten, allerlei heling, uitzuivering en vergevings oefeningen/ meditaties aangereikt om van hieruit weer VRIJHEID en VREUGDE te voelen. Daarbij krijg je ook allerlei vaardigheden en tools aangereikt om je gedachten te corrigeren en in je Hart te blijven.

  • 1 intake sessie (1 uur)
  • 4 sessies van 1 uur
  • (Betaling in 2 termijnen is mogelijk)

Volg je dit traject via je bedrijf dan hanteren wij andere bedragen en komen er btw kosten bij!

 

395 euro

Uiteraard is het bij DEVINUS ook mogelijk om losstaande vergeving sessies te volgen.

Intake (1 uur)

Je krijgt eerst een intake/coaching sessie. Een intake is bedoeld om je te horen in je zoektocht, vragen te beantwoorden, duidelijkheid te krijgen omtrent je problemen en inzichten aan te reiken.

Hierna voel jij of je een klik hebt met mij en wat je aangereikt is geworden en heb je de keuze om wel of niet een volgende sessie te boeken.

De kosten van de intake bedragen 60 euro.  Kies je alsnog voor het Vergevings-traject dan worden deze kosten verrekend met het traject.

€60

 

Losse sessie (1 uur)

De kosten voor een persoonlijke vergeving sessie a 1 uur bedraagt 85 euro

€85