0631907106 info@devinus.nl

Checklist spirituele reizen Devinus

Belangrijke informatie voor een fijne en onbezorgde reis!
Neem contact op!

VERVOER

 

Vervoer vanuit je eigen woonplaats naar de luchthaven en terug, dient zelf geregeld te worden. Er is een mogelijkheid tot carpoolen mocht men hier behoefte aan hebben. Shuttle service vanuit de accommodatie en terug is geregeld en bij de prijs inbegrepen.

Zorg dat je minstens 2 uur voor vertrek aanwezig bent bij een kleine luchthaven. Vertrek je vanuit een groot vliegveld (Schiphol) dan dien je minimaal 3 uur van tevoren aanwezig te zijn. Laat je de auto daar staan dan check even op de site van de airport naar de mogelijkheden en wat het je kost. Ben er qua reservering op tijd bij!

 

REISDOCUMENTEN

Neem je ID/paspoort, rijbewijs, vliegtickets, pin-pasje en ziektekostenverzekering pasje mee. Voor de reis naar Bali is het belangrijk dat je paspoort nog minstens een half jaar geldig is en 2 lege bladzijden bevat. Een visum is niet nodig om aan te vragen. Dit krijg je in het vliegtuig en is gratis bij een verblijf korter dan 4 weken. Check of je legitimatiepapieren nog geldig zijn.

 

VLIEGTICKETS RESERVERINGEN

 

VLUCHT

Hebt u zelf de vluchten betaald los van de reissom dan dient u zelf 48 uur van te voren ‘online’ in te checken. Doet u het eerder dan kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. Hebt u de vluchten bij de reissom inbegrepen en door DEVINUS geboekt dan zal DEVINUS voor u inchecken en krijgt u per mail de tickets toegezonden.

SERVICE

U kunt er voor kiezen om volledig ontzorgd te worden. Dit betekent dat de administratie van Devinus het boeken van de vlucht en het inchecken voor u zal verzorgen. De boarding pass wordt 1 tot 2 dagen voor afreizen per mail naar u toegestuurd. U dient dan alleen nog deze boarding pass uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

De kosten voor deze service bedragen  € 35,00 euro. (Bali en Thailand € 45,00) Mocht u van deze service gebruik willen maken dan verzoek ik u om mij dit z.s.m. aan administratie@devinus.nl door te geven.

BAGAGE 

De regelgeving omtrent bagage in het vliegtuig varieert per vluchtmaatschappij. Om verrassingen en daardoor onnodige wachttijd te voorkomen verzoek ik u om de bagageregels van de desbetreffende maatschappij goed na te kijken. Hebt u een grote koffer bijgeboekt dan is het niet mogelijk om ook nog een kleine koffer mee te nemen vanwege bagageruimte in de taxi.

KLEINE VERPAKKING

Op Ryanair en Transavia kan je lezen wat je mag meenemen aan vloeistoffen. Deze verpakkingen zijn o.a. bij de Hema, Kruidvat of andere drogisterijen te verkrijgen. Verder is alles op de bestemming zelf in een supermarkt of drogist verkrijgbaar.

 

ACCOMODATIEVRAGEN

Een kleine 2 weken van tevoren krijg je de info mail. Hier staat in wat mee te nemen en het adres van de accommodatie. Laat het adres van de accommodatie bij het thuisfront achter.

 

DE GROTE LETTERS

    • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
    • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
    • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
    • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
    • Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor annuleringen, vertragingen of veranderingen veroorzaakt door oorlog, oorlogsdreiging,  terroristische acties of bedreigingen, epidemieën, sluiting van luchthavens, burgeroorlog, vakbondsacties, natuurrampen, stakingen of technische transport problemen.

VOEDING EN DIEET

Graag aangeven of je vegetarisch bent, alleen vis of vlees lust, zoutloos of diabeet bent. Ben jij ergens allergisch voor of heb je een intolerantie dan dit ook vermelden. Het gaat hier dus niet om voorkeuren!!!!

 

EXCURSIES EN UITSTAPJES

Vervoer, excursies en entrees zoals op de site vermeld staan, zijn gratis.