0631907106 info@devinus.nl

Innerlijk kind coaching

Heb jij bevestiging en goedkeuring nodig van je partner, kinderen, ouders, de buitenwereld?

Voel jij je afhankelijk en zoek jij regelmatig naar erkenning, waardering en respect?

Voel jij je onzeker en staat je zelfvertrouwen op een laag pitje?

Ervaar jij veel problemen in je relaties?

Vind jij het moeilijk om NEE te zeggen en grenzen aan te geven?

Heb je moeite met kritiek en oordelen van anderen, of oordeel jezelf veel ?

Heb je moeite met dominante mensen, autoriteit en moeten?

Voel jij je vaak schuldig of ervaar je vaak schaamte?

Leef jij veelal in het verleden en handel jij nog vanuit pijnen, angsten en verdriet?

Ben je ongelukkig, ervaar jij weinig vreugde en liefde?

Herken jij je in één of meerdere punten? Ja…..

Veelal heeft dit te maken met oude pijnen uit het verleden, met een ongeheeld innerlijk kind en met ervaringen vanuit onze eigen jeugd die nog niet verwerkt zijn. Pijnlijke leermomenten en ervaringen, minder mooie herinneringen en gevoelens, waardoor jij jezelf al op zeer jonge leeftijd bent gaan afwijzen, je zelf bent gaan veroordelen en dit alles heeft jou gevormd  tot de mens die je nu bent.

Het gaat hier niet zozeer over wat je hebt gedaan, maar hoe jij over jezelf bent gaan denken en zien. Dit is een gecreëerd beeld van jezelf. Het is simpelweg het gevoel dat een persoon, een situatie of ervaring jou gegeven heeft, waardoor je afwijzend naar jezelf bent gaan kijken. En dit afwijzend gevoel van hoe jij jezelf ziet, trekt ervaringen aan in de buitenwereld, waarin je ook bevestigd wordt in je afwijzing

Wat een kind mist in dit leven is echte, pure zuivere liefde. Het gevoel dat het er helemaal mag zijn om wie hij of zij is. Een kind wil aandacht. Een kind wil gezien en gehoord worden. Een kind verlangt dat het onvoorwaardelijk, grenzeloos lief wordt gevonden en dat het er mag zijn precies zoals het is.

Aandacht staat voor een kind gelijk aan overleven. Zonder aandacht heeft een mensenkind geen kans op overleven. Dit oerinstinct is opgeslagen in het systeem van het kind. Vanuit deze overtuiging zal het kind er dan ook alles aan doen om die aandacht te krijgen. Wanneer een kind dit niet ervaart of gekregen heeft, gaat het zoeken naar gedrag dat wel beloond wordt met aandacht, dit kan zich uiten in negatief, zeurend, perfectionistisch, dominant, aanwezig druk of juist verlegen , timide gedrag zijn

Er kan dus heel wat misgaan in het leven van een kind. Dit geldt uiteraard niet voor iedereen! Elke ervaring die het kind opdoet, die het niet begrijpt en dus ook niet kan verwerken, levert een afgescheiden deel van zijn persoonlijkheid op. Een deel dat stopt met opgroeien en dat zich later in zijn volwassenheid zal blijven manifesteren als het kind zoals het was.

Deze afgescheiden delen noemen we ons innerlijk kind. We hebben ze in alle leeftijden in ons onderbewuste opgeborgen. Soms, op onverwachte momenten, komen ze even naar buiten. Dit zijn de momenten waarop we geraakt worden door iets wat nu gebeurt, waardoor er een kind opstaat dat handelt en denkt vanuit het verleden. Je begrijpt dat dit kind het bewustzijn heeft dat past bij die leeftijd en dus ook alleen maar de reactie kan geven die past bij die leeftijd. Het kind kan niet verder zien dan wat er toen gebeurde. Het kind kan dus ook niet helder naar de huidige situatie kijken en zal hoogstwaarschijnlijk overtrokken reageren op het gebeuren.

Liefde schenken heelt!!

Elke keer dat je je geraakt voelt, heb je liefde nodig ….. van jezelf !! om te helen en heeft je innerlijke kind behoefte aan liefde omdat het tekort is gekomen, niet werd begrepen en zich niet mocht uiten, dat soort dingen. Dat maakt dat elke keer dat je ergens in geraakt wordt of uitgedaagd wordt, dat dit een uitnodiging is om naar binnen te keren, in plaats van je te richten op de buitenwereld. Omdat je dan van binnenuit kunt veranderen en iets anders kunt gaan aantrekken.

In dit  innerlijk kind heling traject gaan we niet alleen oude pijnen, blokkades en negatieve gedachte patronen en overtuigingen helen, maar ons ook weer verbinden maken met ons ware Zelf. Onze innerlijke leiding, onze innerlijke wijsheid en kracht, om weer totale zelfacceptatie en zelfliefde  te gaan voelen in vrijheid, onschuld, vreugde en vertrouwen

PERSONAL COACHING – THERAPIE

Helen van de pijn van het Innerlijk Kind.

 

DEVINUS biedt jou de mogelijkheid om via een traject van 6 sessies a 1,5 uur  te werken aan je innerlijk kind. Het is een intensief, helend en transformerend traject, waarbij je heel doelgericht werkt aan de onderstaande thema’s en de pijn van het innerlijk kind leer los te laten. Je wordt je eigen opvoeder, je eigen oer-moeder/oer-vader!

  • Bewustwording en contact/verbinding maken met het innerlijk kind
  • Luisteren naar je innerlijk kind en bewustwording van de blokkades en de niet ontwikkelde vaardigheden
  • Contact maken met het verwonde kind en rouwen om de pijn
  • Loslaten van je zelfoordelen, je verwachtingen en persoonlijke aannames
  • Loslaten van je slachtoffer/dader gevoelens
  • Loslaten van je afhankelijkheden van je ouders, vergeving en dankbaarheid

Tijdens de sessies zullen we altijd verbinding maken met je ware Zelf, jouw volmaakte levensenergie. Dit deel in jou is namelijk nooit getraumatiseerd geweest. Het is de volmaakte stem van je Hart, volmaakte Liefde, waarin jouw wijsheid, jouw kracht, jouw heling ligt. Je komt hierdoor weer in verbinding met je authentieke IK,, je scheppingskracht, je talenten en jouw missie hier op Aarde.

Boek DEVINUS Hou ermee op

DOEL

Mijn doel als persoonlijke coach voor jou is dat jij je eigen opvoeder wordt en vanuit innerlijke kracht en wijsheid verantwoording neemt voor je keuzes en voor je leven.. Het is je bestaansrecht om VRIJ en ONBEVANGEN, zoals een kind, in het leven te staan. Te genieten, te lachen, te spelen.

Dit kan echt! Als je maar bereid bent om te veranderen, te helen, te (door)voelen en niet meer vast te houden aan het verleden en wie je denkt te zijn! Jouw innerlijk kind die stil is blijven staan en nog vanuit het verleden handelt, krijgt nu de aandacht in de heling, wordt gezien en gehoord, waardoor het vertrouwen krijgt in jou. Door de verbinding, de aandacht, de groei, ervaar je dat alles lichter en makkelijker om jou heen wordt omdat het lichter en liefdevoller in jou is geworden. Je voelt weer eigenwaarde, zelfacceptatie, liefde en vreugde, onafhankelijk van andere situaties of personen.

Waarom een traject?

Wij weten allemaal dat leren, groeien, ontwikkelen en nieuwe vaardigheden oefenen, niet van de ene op de andere dag tot stand komt. Net zoals autorijden.  Alle leerprocessen hebben tijd nodig om te kunnen veranderen  en los te laten wat je niet meer dient. Er is vertrouwen in jezelf nodig om dit stap voor stap te kunnen volbrengen. Er is tijd nodig om te transformeren, integreren en jezelf krachtig neer te zetten. je krijgt tijdens het traject, niet alleen bewustwording en heling maar ook oefeningen en tools aangereikt om hier thuis mee aan de slag te gaan. Het is namelijk belangrijk dat je niet alleen doorvoelt en heelt maar er ook naar gaat handelen. Dan zet je pas echt om!!!

Dus heeft jouw innerlijk kind heling nodig Bel of mail dan gerust voor een intake!

Het is ook mogelijk om deze coaching online te volgen!

Personal coach | personal trainer | personal coaching | training | cursus | coach zelfvertrouwen | hulp zelfvertrouwen

Sta je op een kruispunt | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Het traject: Innerlijk kind coaching (6 sessies)

  • intake van 1 uur
  • 5 sessies à 1 uur
  • (Betaling in 2 termijnen is mogelijk)

Volg je dit traject via je bedrijf dan hanteren wij andere bedragen en komen er btw kosten bij!

€475

Uiteraard is het bij DEVINUS ook mogelijk om losstaande coaching- sessies te volgen.

Intake (1 uur)

Je krijgt eerst een intake/coaching sessie. Een intake is bedoeld om je te horen in je zoektocht, vragen te beantwoorden, duidelijkheid te krijgen omtrent je blokkades en inzichten aan te reiken en je af te stemmen op de mogelijkheden bij DEVINUS.

Hierna voel jij of je een klik hebt met mij en wat je aangereikt is geworden en heb je de keuze om wel of niet een volgende sessie te boeken.

De kosten bedragen 60 euro.  Kies je alsnog voor het DEVINUS, innerlijk kind traject dan worden deze kosten verrekend met het traject.

€60

 

Losse sessie (1uur)

De kosten voor een persoonlijke coaching sessie à 1 uur bedraagt 85 euro

€85