Coaching - In verbinding komen met je ware Zelf. I AM!

Voel jij je volmaakt met je Zelf? Volmaakt gelukkig, in rust en vrede?

Ervaar jij totale Zelfacceptatie en Zelfliefde?

Ervaar jij positieve gedachten? •

Ervaar jij lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid?

Maak jij keuzes vanuit je HART?

Voel jij je VRIJ EN BLIJ?

Heb jij het verlangen om je te openen voor de diepste wijsheid in jou?

IK BEN ………..volmaakt, goed genoeg, compleet, heel!

Heb jij al genoeg opgeruimd en behoefte aan verdieping met je Zelf, aan authenticiteit? Wil jij je Zelf verder ontwikkelen en je realiseren vanuit je innerlijke leiding, je Hoger Zelf? Geen voeding en aandacht meer geven aan het negatieve ego gebaseerd op angsten, chaos, onzekerheid en eenzaamheid. Niet meer vasthouden aan het verleden en alle oude patronen, valse overtuigingen, beperkingen en oordelen die hierbij hoorden?

Kortom, heb jij behoefte om de volmaakte liefdesenergie (je ‘IK BEN’ bewustzijn) in jou te activeren, om van hieruit te leven, te voelen, te spreken en te denken?

Dan is het voor jou Nu de tijd om je ware Zelf de ruimte te geven en te laten stralen?

Want deze volmaakte levensenergie in jou is jouw ware natuur van overvloed, gezondheid, onvoorwaardelijke liefde, vrijheid. Het is de volmaakte stem van je Hart waarin jouw wijsheid, jouw kracht, jouw heling ligt. Het is de stem van de waarheid!!!

Je komt in verbinding met je authentieke IK, je scheppingskracht en jouw missie hier op Aarde!!

Heb jij hier behoefte aan?

Kies dan met heel jouw Hart voor dit krachtig, transformerend traject, om een diepere verbinding te ervaren met je Hoger Zelf, je IK BEN bewustzijn.

Je krijgt buiten bewustzijnsverdieping, energetische, fysieke, emotionele, mentale, spirituele en praktische oefeningen en meditaties aangereikt, die moeiteloos en makkelijk inzetbaar zijn in jouw leven.

 De enige spirituele les die jij te leren hebt is dat jij al volmaakt bent, compleet en heel. Jouw ware essentie is Licht, Liefde!

 

 

 

 

Zelfrealisatie en Zelfexpressie

Boek DEVINUS Hou ermee op

DOEL

 

Traject: In verbinding komen met je ware Zelf, je IK Ben bewustzijn!

Tijdens dit traject krijg je oefeningen, meditaties en tools aangereikt hoe in een diepere verbinding te komen, te blijven en in vertrouwen en overgave te leven met je ware Zelf!

Je ware Zelf, je Hoger Zelf, oftewel je IK Ben bewustzijn, zijn allemaal benamingen voor het hoogste bewustzijn, het hoogste Goed in jou!  Leven vanuit dit bewustzijn geeft je Liefde, kracht, wijsheid, vreugde, vrede. Je ervaart  het leven moeiteloos en zacht! Want het leven is een kracht in jou, geen beperking, tekortkoming, zwaarte etc. Het leven is er voor jou en niet tegen jou!!! Alles is al in jou. Jij bent volmaakte Liefde, altijd al geweest, alleen ben je ermee uit verbinding geraakt!

Heb jij behoefte aan verbinding of verdieping met je ware Zelf en het leven als een kracht voor jou werkzaam te zijn, dan kun je voor een intake bij DEVINUS terecht om te voelen of dit traject bij jou aansluit.

Personal coach | personal trainer | personal coaching | training | cursus | coach zelfvertrouwen | hulp zelfvertrouwen

Het DEVINUS traject: In verbinding komen met je ware Zelf, je Ik Ben bewustzijn (9 sessies)

 

  • 1 intake sessie (50 minuten)
  • 7 sessies van 1,5 uur
  • 1 evaluatie sessie van 1 uur
  •  (Betaling in 2 termijnen is mogelijk)

Volg je dit traject via je bedrijf dan komen er btw kosten bij!

 

€595

Uiteraard is het bij DEVINUS ook mogelijk om losstaande coaching- sessies te volgen.

Intake ( 60 minuten)

Je krijgt eerst een intake/coaching sessie. Een intake is bedoeld om je te horen in je zoektocht, vragen te beantwoorden, inzichten aan te reiken en je af te stemmen op de mogelijkheden bij DEVINUS.

Hierna voel jij of je een klik hebt met mij en wat je aangereikt is geworden en heb je de keuze om wel of niet een volgende sessie te boeken.

De kosten bedragen 50 euro. 

€50

 

Losse sessie ( 1uur)

De kosten voor een persoonlijke coaching sessie a 1 uur bedraagt 60 euro

€60