0631907106 info@devinus.nl

Coaching - In verbinding komen met je ware Zelf. I AM!

Voel jij je volmaakt met je Zelf? Volmaakt gelukkig, in rust en vrede?

Ervaar jij totale Zelfacceptatie en Zelfliefde?

Ervaar jij positieve gedachten? •

Ervaar jij lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid?

Maak jij keuzes vanuit je HART?

Voel jij je VRIJ EN BLIJ?

Heb jij het verlangen om je te openen voor de diepste wijsheid in jou?

IK BEN ………..volmaakt, goed genoeg, compleet, heel!

Heb jij al genoeg opgeruimd en behoefte aan verdieping met je Zelf, aan authenticiteit? Wil jij je Zelf verder ontwikkelen en je realiseren vanuit je innerlijke leiding, je Hoger Zelf? Geen voeding en aandacht meer geven aan het negatieve ego gebaseerd op angsten, chaos, onzekerheid en eenzaamheid. Niet meer vasthouden aan het verleden en alle oude patronen, valse overtuigingen, beperkingen en oordelen die hierbij hoorden?

Kortom, heb jij behoefte om de volmaakte liefdesenergie (je ‘IK BEN’ bewustzijn) in jou te activeren, om van hieruit te leven, te voelen, te spreken en te denken?

Dan is het voor jou Nu de tijd om je ware Zelf de ruimte te geven en te laten stralen?

Want deze volmaakte levensenergie in jou is jouw ware natuur van overvloed, gezondheid, onvoorwaardelijke liefde, vrijheid. Het is de volmaakte stem van je Hart waarin jouw wijsheid, jouw kracht, jouw heling ligt. Het is de stem van de waarheid!!!

Je komt in verbinding met je authentieke IK, je scheppingskracht en jouw missie hier op Aarde!!

Heb jij hier behoefte aan?

Kies dan met heel jouw Hart voor dit krachtig, transformerend traject, om een diepere verbinding te ervaren met je Hoger Zelf, je IK BEN bewustzijn.

Je krijgt buiten bewustzijnsverdieping, energetische, fysieke, emotionele, mentale, spirituele en praktische oefeningen en meditaties aangereikt, die moeiteloos en makkelijk inzetbaar zijn in jouw leven.

 De enige spirituele les die jij te leren hebt is dat jij al volmaakt bent, compleet en heel. Jouw ware essentie is Licht, Liefde!

 

 

 

 

Zelfrealisatie en Zelfexpressie

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn, onze diepste angst is dat we bovenmatig krachtig zijn. Ons licht, niet onze duisternis, boezemt ons angst in. We vragen onszelf af wie we wel zijn om te denken dat we briljant, geweldig, talentvol en fabelachtig zijn, maar wie ben je eigenlijk om dat niet te zijn? Je bent een kind van God, van de Bron, en jezelf kleineren, dient de mensheid niet! We zouden allemaal moeten stralen, zoals kinderen dat doen. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen onbewust toestemming hetzelfde te doen. Als we vrij van angst zijn, bevrijdt onze aanwezigheid anderen ook! ( Marianne Williamson )

Je Zelf Realiseren in wie jij werkelijk BENT, Heel en Volmaakt en hier expressie aan geven, is een proces en geen ‘kant en klaar’ programma. Het is jouw unieke levenspad, die je stap voor stap bewandelt op jouw perfecte Goddelijke timing en order. Dus wees geduldig, kalm en vastberaden en geef jezelf alle ruimte hierin.

Houd je zelf niet langer klein, wijs jezelf niet langer af! Erken je Grootsheid en handel hiernaar!

Boek DEVINUS Hou ermee op

DOEL

Deze coaching is erop gericht om de illusie van het ego bewustzijn te verbreken zodat jij gaat voelen dat jij Volmaaktheid  ‘I AM’ bent. Nu al.

Je gaat jezelf bekrachtigen in deze Volmaakte aanwezigheid die jij BENT in plaats van je te laten leiden door de stem in jouw hoofd.

De focus tijdens dit traject ligt op jouw Heelheid, jouw Eenheid, jouw Waarheid, jouw Volmaaktheid en dus niet wat er mist, niet goed is, de pijn of het verhaal.

Jij bent al Heel, Compleet en Perfect! Jij bent alleen gaan geloven van niet en je hebt jouw prachtige ‘ ware Zelf’ , die onbeperkt, onaangeraakt nooit getraumatiseerd is geweest, verward met een vals, beperkt concept van ‘zelf’. Dit heb je onbewust zelf gecreëerd. Je gaat tijdens dit traject jezelf bevrijden van de beperkende ideeën die je over je zelf, de ander, de wereld, hebt opgebouwd en je leven vormgeven vanuit je innerlijke kracht en wijsheid. Vanuit je Grootsheid!

 

Traject: In verbinding komen met je ware Zelf, je IK Ben bewustzijn!

Tijdens dit traject krijg je oefeningen, meditaties en tools aangereikt hoe in een diepere verbinding te komen, te blijven en in vertrouwen en overgave te leven met je ware Zelf!

Je ware Zelf, je Hoger Zelf, oftewel je IK Ben bewustzijn, zijn allemaal benamingen voor het hoogste bewustzijn, het hoogste Goed in jou!  Leven vanuit dit bewustzijn geeft je Liefde, kracht, wijsheid, vreugde, vrede. Je ervaart  het leven moeiteloos en zacht! Want het leven is een kracht in jou, geen beperking, tekortkoming, zwaarte etc. Het leven is er voor jou en niet tegen jou!!! Alles is al in jou. Jij bent volmaakte Liefde, altijd al geweest, alleen ben je ermee uit verbinding geraakt!

Heb jij behoefte aan verbinding of verdieping met je ware Zelf en het leven als een kracht voor jou werkzaam te zijn, dan kun je voor een intake bij DEVINUS terecht om te voelen of dit traject bij jou aansluit.

Het is ook mogelijk om deze coaching online te volgen !!

 

Personal coach | personal trainer | personal coaching | training | cursus | coach zelfvertrouwen | hulp zelfvertrouwen

Sta je op een kruispunt | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Het DEVINUS traject: In verbinding komen met je ware Zelf, je Ik Ben bewustzijn (8 sessies)

 

  • 1 intake sessie (1 uur)
  • 7 sessies van 1 uur
  •  (Betaling in 2 termijnen is mogelijk)

Volg je dit traject via je bedrijf dan hanteren wij andere bedragen en komen er btw kosten bij!

 

€595

Uiteraard is het bij DEVINUS ook mogelijk om losstaande coaching- sessies te volgen.

Intake (1 uur)

Je krijgt eerst een intake/coaching sessie. Een intake is bedoeld om je te horen in je zoektocht, vragen te beantwoorden, inzichten aan te reiken en je af te stemmen op de mogelijkheden bij DEVINUS.

Hierna voel jij of je een klik hebt met mij en wat je aangereikt is geworden en heb je de keuze om wel of niet een volgende sessie te boeken.

De kosten bedragen 60 euro.

€60

 

Losse sessie ( 1uur)

De kosten voor een persoonlijke coaching sessie a 1 uur bedraagt 85 euro

€85