0631907106 info@devinus.nl

Wie is de persoon achter DEVINUS?

Lees het verhaal van Sylvia Smit - eigenaresse DEVINUS Coaching en Spirituele reizen
Neem contact op!

Mijn verhaal

Mijn naam is Sylvia Smit. Ik ben getrouwd met Emile Verhijden en heb 2 prachtige kinderen: Savagna en Nando.

Gedurende 25 jaar heb ik gewerkt in diverse ziekenhuizen, zowel als verpleegkundige, psychiatrische verpleegkundige en avond-/nachthoofd. De laatste 2 jaren in mijn functie als avond/nachthoofd kwam ik in een persoonlijke crisis terecht. Ik belandde op een punt in mijn leven waarin ik mezelf tegen kwam. Ik had dacht ik alles, huisje, boompje, beestje, een goede functie, mooie vriendschappen en toch voelde ik me ongelukkig en was ik totaal de weg kwijt. Ik was me totaal niet bewust van mijn innerlijke, sterker nog, ik wist niet eens dat het bestond! Ik was alleen maar bezig met de buitenwereld, een denker, zat voortdurend in mijn hoofd en dacht dat het zo hoorde. Ik dacht ook voor anderen! Ik was bang om niet goed genoeg te zijn en deed er van alles aan om juist heel goed te zijn, zowel in mijn gezin, relatie, vriendenkring, werk en ga zo maar door. Ik was een geefster en had allerlei verwachtingen en oordelen, met als resultaat teleurstelling, boosheid en gekwetstheid.

Uiteindelijk kreeg ik allerlei lichamelijke klachten zoals burn out, fibromyalgie en moeheid. Mijn innerlijke schreeuwde om aandacht, om gezien en gehoord te worden en ik kon er niet meer langer om heen. Hier begon mijn zoektocht naar mijn ‘Ware Zelf’. Na een intensieve cursus transcendente meditatie verdwenen mijn moeheid en pijnklachten. Dus geen fibromyalgie……..

Vervolgens heb ik de 2 jarige NEI ( Neurologische Emotionele Integratie) opleiding gevolgd in Utrecht waarin ik leerde door middel van kinesiologie allerlei onverwerkte blokkades en pijnen uit het verleden op te ruimen en te helen. Hierna heb ik de 3 jarige “Train de trainer” opleiding gevolgd te Apeldoorn waarin ik leerde van slachtoffer naar Schepper van mijn leven te gaan en in verbinding te komen met mijn innerlijke leiding, mijn Hoger Zelf. Vervolgens kwam de cursus in Wonderen en de I AM opleiding op mijn pad. Tot op heden volg ik voor mijn eigen verdieping nog cursussen, bijscholingen en workshops die resoneren in mij. Ik zie dit als een soort APK beurt. Zoals we onze auto, tuin, huis en relaties onderhouden zo onderhoud en voed ik mezelf ook. Door de jaren heen heb ik samen met Benigna Consten, de DEVINUS- methode ontwikkeld en hierover een boek geschreven, te koop bij BOL.COM,  genaamd: ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest‘.  Dit met als doel jezelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent! Het is een boek die jouw innerlijke blokkades, pijnlijke overtuigingen en gedachten laat zien. Naast bewustwording reikt het je Heling en Zelfrealisatie aan en leer je  opnieuw keuzes te maken voor de liefde voor jezelf! Het sleutelwoord hier is bevrijding.  En dit gun ik jou van harte…….

Vandaar dat ik allerlei coachingstrajecten  en spirituele reizen aanbiedt die erop gericht zijn om Zelfliefde, Vreugde, Vrede, Eenheid en Heelheid te ervaren! Rust in je hoofd te krijgen, in verbinding te komen en blijven met je Hart, je’ Hoger Zelf’ en je VRIJ te voelen. VRIJ in wie je bent, VRIJ in je doen en laten, zonder je af te vragen wat anderen van je denken of vinden. VRIJ van angsten, schuld, oordeel en beperkingen, Vrij in je ZIJN!

Gewoon VRIJ ZIJN, Leven zonder beperkingen, zoals het leven bedoeld is!!

 

 

 

Jij hebt alles in je!

Je hoeft alleen maar bereidwillig te zijn, de koe bij de horens te vatten omdat je weet/ voelt, dat jouw gedrag, jouw gedachten, patronen en overtuigingen je niet meer dienen, je niets meer geven!! Dit is jouw omkeerpunt naar de verbinding met je Zelf, naar Heelheid, naar de verdieping met je Zelf en je compleet gaan voelen, los van anderen en externe omstandigheden. In je kracht komen en je van hieruit neerzetten!

 

Als ik het kan, kan jij het ook!

Portret foto Sylvia 6 2019 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS