Inschrijfformulier “Kracht van de Vrouw” Zuid-Frankrijk

Inschrijfformulier

 • Vul svp alle je gegevens in. Kruis het vakje dan aan dat je akkoord bent met de getoonde gegevens en toets als laatste de twee willekeurige cijfers in. Indien je klaar bent druk je onderaan op de knop [verstuur]. Je ontvangt dan een email van ons! Dank je voor je deelname!
 • Naam en adres gegevens

 • 7 overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner ( volpension), transfers en excursies. Yurt sessie. Groepscoaching en ondersteuning bij een persoonlijk proces. Niet inbegrepen is een eventuele extra overnachting, vlucht en extra baggage.
 • Inschrijving en betaling

 • Ik (de cursist) neem deel aan de spirituele reis De kracht van de vrouw week te Zuid Frankrijk Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door de aanbetaling van 395 euro of het totale bedrag in een keer over te maken op rekeningnummer NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS. Bij een aanbetaling van 395 euro dien ik het restbedrag over te maken 2 maanden voor aanvang reis. Mits anders is afgesproken. Ik krijg via de mail een bevestiging van mijn inschrijving en (aan) betaling. Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door overmaking van het genoemde bedrag (maak een keuze) naar NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS.
 • * Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering * Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. * Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk. * DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf. * Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening * Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor annuleringen, vertragingen of veranderingen veroorzaakt door oorlog, oorlogsdreiging,  terroristische acties of bedreigingen, epidemieën, sluiting van luchthavens, burgeroorlog, vakbondsacties, natuurrampen, stakingen of technische transportproblemen. 
 • Paspoort en ID gegevens

 • Vul a.u.b. uw paspoort / ID gegevens in. Als u de mogelijkheid heeft maak dan ook nog met uw telefoon een foto een stuur deze als extra even door.
 • Toeslagen

 • Voedingsvoorkeur

 • Verklaring

 

Anit-spam controle