WELKE REIS KIES IK?

Een overzicht van de keuze mogelijkheden van de spirituele reizen!
 

 

WELKE SPIRITUELE REIS KIES IK?

 

DEVINUS biedt geweldige reizen met verschillende thema’s aan op allerlei plekken ter wereld, maar welke spirituele reis je ook kiest, de rode draad is altijd Zelfliefde! Bij elke reis van DEVINUS maak je een reis naar binnen en ga je de verbinding/verdieping aan met je ‘ware Zelf’. Een innerlijke reis waarbij bewustwording, groei, ontwikkeling, verdieping, coaching, transformatie, in je kracht staan, ontspanning, genieten en heerlijk, puur eten, op de prachtigste krachtplekken van Moeder aarde, samenkomen!

Welke spirituele reis kies jij op de weg terug naar je Zelf of in de verdieping met je Zelf?

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

 

 

Canarische Eilanden – Lanzarote

Thuiskomen bij je Zelf!

22 maart tot 29 maart 2022 

Het accent van deze week ligt vooral op de verbinding en verdieping met je ‘ware Zelf ‘, thuiskomen in je Hart en in balans komen tussen lichaam en geest door middel van bewustzijn, helende oefeningen en meditaties, mindfulness, ademhaling sessies, Yin yoga, en  Qi Qong. Dit alles in combinatie met  strand en vulkaanwandelingen, uitrusten aan het zwembad, pittoreske dorpjes en uiteraard genieten van overheerlijke, gezonde Spaanse maaltijden.

Heb jij behoefte aan verdieping met je Zelf, aarding, bezinning, rust en diepe ontspanning? Heb jij behoefte aan niets moeten, je Zelf ontmoeten, je Hart ontmoeten. Kortom thuiskomen bij je Zelf? Dan is deze reis een prachtig cadeau aan je Zelf!!

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

Glastonbury

Ontmoet je Goddelijk Zelf

18 juli tot 25 juli 2022

Glastonbury, het hartchakra van Europa, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hart opening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware zelf op een krachtige manier mag beleven.

Heb jij behoefte aan authenticiteit, een diepe verbinding met de liefde voor je Zelf, voor je man/vrouw Zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven? Wil jij in contact komen met je hartenwens, je missie hier op Aarde, je Goddelijke wijsheid en je creatiekracht? Dan is deze reis naar Glastonbury jouw cadeau aan je Zelf.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

 

Bali

Leven vanuit je Kern.

27 oktober tot 11 november  2022

Bali, de parel van Indonesië, een waar paradijs vol mysterieuze spiritualiteit. Proef van het tropische echte Balinese leven, met zijn rituelen en ceremoniën en ontdek je innerlijke Bron.

Heb jij behoefte om in verbinding te komen met je innerlijke Bron, je te herinneren wie je werkelijk bent, uitzuiveringen en rituelen te ondergaan, meditaties en yoga te ontvangen in combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, uitgestrekte palm of lavastranden watervallen en warmtebron-baden,

Dan is deze spirituele reis jouw cadeau aan je Zelf. Ontdek je Goddelijke essentie en kom in contact met de oude wijsheid op het mystieke Bali.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN : YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

Thailand- “Vrij en Blij”

” Geluk vind je binnenin je Zelf”

31 januari tot 15 februari 2023

Heb jij het verlangen om te leven in VREUGDE, om weer in verbinding te zijn met het speelse, vrije en onbevangen kind? Te leven in het NU, vrij van negatieve gedachten en overtuigingen, vrij van het verleden? Mee te gaan met de flow van het leven in vertrouwen en overgave?

Tijdens deze prachtige spirituele reis ligt het accent op contact en verdieping met het magische, vreugdevolle kind, ademhalingsoefeningen, meditaties, energetisch lichaamswerk (  chi neng gi qong) en bewustzijn coaching, waarbij we ons lichaam en geest zuiveren van stress en we weer de krachtige levensenergie (prana) zullen ervaren met als doel ons lichter, vrijer en blijer te voelen.

Dit alles in combinatie met groene rijstvelden, groene mistige bergen, bergstammen, boeddhistische tempels, gesprekken en een meditatie met de monniken, watervallen, zwemmen, olifanten sanctuary, natuurparken (jungles), heerlijk eten en de meest mooie stad van Thailand bezoeken: ‘ the Rose of the North’ – Chiang Mai.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN:YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

Portugal

Leven in het NU

Van 3 september tot 10 september 2022

Thuiskomen in je eigen natuur in combinatie met de prachtige natuur in midden- Portugal.

Deze week ligt het accent op leven in het Hier en Nu, in verbinding met je eigen natuur, de stem van je Hart.

Heb jij behoefte aan rust en stilte, aarding, in het Nu te zijn, ontspanning, wandelen, mediteren, ontladen en opladen, bezinning, verdieping en je afstemmen op je natuurlijke staat. Kortom thuiskomen in je eigen natuur, in je Hart en te leven in het moment waar innerlijke vrede en vrijheid ligt? Dit alles in combinatie met de prachtige natuur om je heen, te midden van mooie groene meren en bergen, zon, zwemmen, yin yoga sound healing en heerlijk puur eten. Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf!!

DEVINUS  SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

 

Zuid Frankrijk – Rennes le chateau

De kracht van de vrouw week. datum nader te bepalen.

 

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je onbevangen, speels en Vrij te voelen?  Kwetsbaar, puur en zacht te zijn,

Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf, voor je vrouw Zijn………..?

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je zelf. 

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

 

 

 

Voor wie zijn deze reizen bedoeld?

Voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, verbinding en verdieping met zich Zelf en bereid is om tijd en aandacht te geven aan zich Zelf. Ben je single of getrouwd, jong of oud, wil je mee als koppel? Alles kan. Het gaat erom dat jij bereid bent om tijd en ruimte te geven aan je Zelf, je open te stellen voor inzichten, transformatie en de verdieping met je Zelf, in combinatie met genieten van al het moois dat Moeder aarde ons geschonken heeft.

De belangrijkste reis naar het vinden van je Zelf is de reis naar binnen.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie spirituele reizen.