WELKE REIS KIES IK?

Een overzicht van de keuze mogelijkheden van de spirituele reizen

 

 

WELKE SPIRITUELE REIS KIES IK?

Graag wil ik voorop stellen dat welke spirituele reis je ook kiest de rode draad altijd Zelfliefde is. Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er één die jij te gaan hebt en dat is de weg ‘terug’ naar je Hart, naar de LIEFDE die jij bent!

Welke reis en thema kies jij op de weg terug naar je Zelf of in de verdieping met je Zelf?

Bali

Leven vanuit je Kern.

30 oktober tot 14 november  2022

Bali, de parel van Indonesië, een waar paradijs vol mysterieuze spiritualiteit. Proef van het tropische echte Balinese leven, met zijn rituelen en ceremoniën en ontdek je innerlijke Bron.

Heb jij behoefte om in verbinding te komen met je innerlijke Bron, je te herinneren wie je werkelijk bent, uitzuiveringen en rituelen te ondergaan, meditaties en yoga te ontvangen in combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, uitgestrekte palm of lavastranden watervallen en warmtebron-baden,

Dan is deze spirituele reis jouw cadeau aan je Zelf. Ontdek je Goddelijke essentie en kom in contact met de oude wijsheid op het mystieke Bali.

Thailand- “Vrij en Blij”

” Geluk vind je binnenin je Zelf”

31 januari tot 15 februari 2023

Heb jij het verlangen om te leven in VREUGDE, om weer in verbinding te zijn met het speelse, vrije en onbevangen kind? Te leven in het NU, vrij van negatieve gedachten en overtuigingen, vrij van het verleden? Mee te gaan met de flow van het leven in vertrouwen en overgave?

Tijdens deze prachtige spirituele reis ligt het accent op contact en verdieping met het magische, vreugdevolle kind, ademhalingsoefeningen, meditaties, energetisch lichaamswerk (  chi neng gi qong) en bewustzijn coaching, waarbij we ons lichaam en geest zuiveren van stress en we weer de krachtige levensenergie (prana) zullen ervaren met als doel ons lichter, vrijer en blijer te voelen.

Dit alles in combinatie met groene rijstvelden, groene mistige bergen, bergstammen, boeddhistische tempels, gesprekken en een meditatie met de monniken, watervallen, zwemmen, olifanten sanctuary, natuurparken (jungles), heerlijk eten en de meest mooie stad van Thailand bezoeken: ‘ the Rose of the North’ – Chiang Mai.

Portugal

Leven in het NU

Van 3 september tot 10 september 2022

Thuiskomen in je eigen natuur.

Deze week ligt het accent op leven in het Hier en Nu, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je hart. De stem van je hart is je eerste natuur.

Heb jij behoefte aan rust en stilte, aarding, in het Nu te zijn, ontspanning, wandelen, mediteren, ontladen en opladen, bezinning, verdieping en je afstemmen op je natuurlijke staat. Kortom thuiskomen in je eigen natuur, in je hart en te leven in het moment waar innerlijke vrede en vrijheid ligt? Dit alles in combinatie met zon, zwemmen, prachtige meren en groene bergen en niet te vergeten heerlijk eten. Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf!!

 

Zuid Frankrijk – Rennes le chateau

De kracht van de vrouw week. datum nader te bepalen

 

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je onbevangen, speels en Vrij te voelen?  Kwetsbaar, puur en zacht te zijn,

Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf, voor je vrouw Zijn………..?

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je zelf. 

 

Glastonbury

Ontmoet je Goddelijk Zelf

19 juli tot 26 juli 2022

Glastonbury, het hartchakra van Europa, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware zelf op een krachtige manier mag beleven.

Heb jij behoefte aan authenticiteit, een diepe verbinding met de liefde voor je zelf, voor je man/vrouw Zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven? Wil jij in contact komen met je hartenwens, je missie hier op Aarde, je Goddelijke wijsheid en je creatiekracht? Dan is deze reis naar Glastonbury jouw cadeau aan je Zelf.

 

 

Canarische Eilanden – Lanzarote

Thuiskomen bij je Zelf!

22 maart tot 29 maart 2022 

Het accent van deze week ligt vooral op de balans tussen lichaam en geest door middel van Yin yoga, Chi Neng Qi Qong en meditaties in combinatie met uitrusten aan het zwembad, strand en vulkaanwandelingen, pittoreske dorpjes en uiteraard genieten van overheerlijke Spaanse maaltijden.

Heb jij behoefte aan Aarding, bezinning, rust en diepe ontspanning? Heb jij behoefte aan niets moeten, je Zelf ontmoeten, je Hart ontmoeten. Kortom thuiskomen bij je Zelf? Dan is deze reis een prachtig cadeau aan je Zelf!!

 

 

Voor wie zijn de reizen bedoeld?

Voor iedereen die behoefte heeft aan de combinatie van Bewustwording, self-healing, verdieping, in je kracht komen, in verbinding Zijn met je ware Zelf, ontspanning, rust en genieten. Ben je single of getrouwd, jong of oud, wil je mee als koppel? Alles kan. Het gaat erom welk thema en welk land jouw het meeste aanspreekt!

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie spirituele reizen.