WELKE REIS KIES IK?

Een overzicht van de keuze mogelijkheden van de spirituele reizen

 

 

WELKE SPIRITUELE REIS KIES IK?

Graag wil ik voorop stellen dat welke reis je ook kiest de rode draad altijd Zelfliefde is. Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er één die jij te gaan hebt en dat is de weg ‘terug’ naar je Hart, naar de LIEFDE die jij bent!

Welke reis en thema kies jij op de weg terug naar je Zelf of in de verdieping met je Zelf?

Portugal

Aarden met Je Zelf (M/V)

Van 18 mei tot 25 mei 2019

Thuiskomen in je eigen natuur.

Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je hart. De stem van je hart is je eerste natuur.

Heb jij behoefte aan rust en stilte, aarding, ontspanning, wandelen, mediteren, ontladen en opladen, bezinning, verdieping en je afstemmen op je natuurlijke staat. Kortom thuis komen in je eigen natuur, in je hart en innerlijke vrede en vrijheid te ervaren? Dit alles in combinatie met zon, meren, bergen en prachtige tempelier stadjes. Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf!!

 

Zuid Frankrijk – Rennes le chateau

De kracht van de vrouw week

19- 26 juli 2019 (V)

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je onbevangen, speels en Vrij te voelen?  Kwetsbaar, puur en zacht te zijn,

Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf, voor je vrouw Zijn………..?

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je zelf. 

 

Glastonbury

Ontmoet je Goddelijk Zelf

13 tot 20 september 2019 (M/V)

Glastonbury, het hartchakra van Europa, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware zelf op een krachtige manier mag beleven.

Heb jij behoefte aan authenticiteit, een diepe verbinding met de liefde voor je zelf, voor je man/vrouw Zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven? Wil jij in contact komen met je hartenwens, je missie hier op aarde, je Goddelijke wijsheid en je creatiekracht? Dan is Glastonbury jouw cadeau aan je Zelf.

 

Bali

Leven vanuit je Kern.

4 tot 20 november 2019 (M/V)

Bali, de parel van Indonesië, een waar paradijs vol mysterieuze spiritualiteit. Proef van het tropische echte Balinese leven, met zijn rituelen en ceremoniën en ontdek je innerlijke Bron.

Heb jij behoefte om in verbinding te komen met je innerlijke Bron, je te herinneren wie je werkelijk bent, uitzuiveringen en rituelen te ondergaan, meditaties en yoga te ontvangen in combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, uitgestrekte palm of lavastranden watervallen en warmtebronbaden,

Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf. Ontdek je Goddelijke essentie en kom in contact met de oude wijsheid op het mystieke Bali.

 

 

 

Canarische Eilanden – Lanzarote

“Je ZELF terugvinden”   M/V

Datum nog te bepalen ( verwachting in 2019 )

Wil jij je Zelf beter leren kennen, of de verdieping met je zelf aangaan, je zelf belangrijk vinden en je bestaansrecht claimen? Met andere woorden heb jij behoefte om te aarden, in het Nu te leven en thuis te komen in je zelf? Je Zelf totaal te accepteren en lief te hebben, zoals jij bent?  Tot rust te komen, genieten van zon, zee, strand en de prachtige vulkanische gebieden.

Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf!

 

 

Voor wie zijn de reizen bedoeld?

Voor iedereen die behoefte heeft aan de combinatie van Bewustwording, self-healing, verdieping, in je kracht komen, in verbinding Zijn met je ware Zelf, ontspanning, rust en genieten. Ben je single of getrouwd, jong of oud, wil je mee als koppel? Alles kan. Het gaat erom welk thema en welk land jouw het meeste aanspreekt!

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie spirituele reizen.