0631907106 info@devinus.nl

WELKE REIS KIES IK?

Een overzicht van de keuze mogelijkheden van de spirituele reizen!

 

 

WELKE SPIRITUELE REIS KIES IK?

 

DEVINUS biedt geweldige reizen met verschillende thema’s aan op allerlei plekken ter wereld, maar welke spirituele reis je ook kiest, de rode draad is altijd Zelfliefde! Bij elke reis van DEVINUS maak je een reis naar binnen en ga je de verbinding/verdieping aan met je ‘ware Zelf’. Een innerlijke reis waarbij bewustwording, groei, ontwikkeling, verdieping, coaching, transformatie, in je kracht staan, ontspanning, genieten en heerlijk, puur eten, op de prachtigste krachtplekken van Moeder aarde, samenkomen!

Welke spirituele reis kies jij op de weg terug naar je Zelf of in de verdieping met je Zelf?

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

Bali- “Leven vanuit je Kern”

 

 • Heb jij behoefte om in verbinding te komen en te blijven met je innerlijke Bron, je ware essentie?
 • Je te laten leiden door deze krachtige, volmaakte levensenergie?
 • Het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen?
 • Uitzuiverende ceremonies en reinigende, krachtige rituelen, helende oefeningen en meditaties te ondergaan?
 • Wil jij in contact komen met je eigen wijsheid, je grootsheid en je Zelf ten diepste ontdekken?
 • Heb jij behoefte om Bali, de parel van Indonesië, een paradijselijk eiland, vol mysterieuze spiritualiteit te ontdekken?

Dit alles in combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, uitgestrekte palm of lavastranden, watervallen en warmtebron-baden?

Dan is deze spirituele reis naar het magische, mystieke en spirituele Bali waar de Goddelijkheid en de oude wijsheid vanzelfsprekend is, een prachtig cadeau aan je Zelf !

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN : YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

DEVINUS spirituele reisvakantie BALI rijstvelden Tegalalang | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

 

BALI rondreis – “De reis naar Je Zelf”

Deze 20-daagse rondreis is een combinatie reis. Je verblijft op 4 verschillende prachtige locaties te Bali waarvan 3 nachten in Candidasa, 6 nachten in Noord Bali, 3 nachten in Ubud en 6 dagen op de prachtige Nusa eilanden. Deze laatste worden ook wel de pareltjes genoemd van Bali en zijn nog in tegenstelling tot andere zuidelijke plekken authentiek en knus.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

Groep dansende vrouwen in Bali | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Thailand- “Vrij en Blij”

” Geluk vind je binnenin je Zelf”

Heb jij het verlangen om te leven in VREUGDE, om weer in verbinding te zijn met het speelse, vrije en onbevangen kind? Te leven in het NU, vrij van negatieve gedachten en overtuigingen, vrij van het verleden? Mee te gaan met de flow van het leven in vertrouwen en overgave?

Tijdens deze prachtige spirituele reis ligt het accent op contact en verdieping met het magische, vreugdevolle kind, ademhalingsoefeningen, meditaties, energetisch lichaamswerk (  chi neng gi qong) en bewustzijn coaching, waarbij we ons lichaam en geest zuiveren van stress en we weer de krachtige levensenergie (prana) zullen ervaren met als doel ons lichter, vrijer en blijer te voelen.

Dit alles in combinatie met groene rijstvelden, groene mistige bergen, bergstammen, boeddhistische tempels, gesprekken en een meditatie met de monniken, watervallen, zwemmen, olifanten sanctuary, natuurparken (jungles), zon, zee strand, heerlijk eten en de meest mooie stad van Thailand bezoeken: ‘ the Rose of the North’ – Chiang Mai.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN:YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

DEVINUS spirituelereis Thailand chiang mai 1464235 1920 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

 

Ibiza – “De Keuze”

Deze week is een reis van bewustzijn, correcties van je gedachten, uitzuiveren, doorvoelen, nieuwe keuzes maken, hiernaar handelen en je weer vitaal, fris en krachtig voelen! Je leert deze week iedere keer weer opnieuw te kiezen voor de Liefde voor jezelf en krijgt krachtige tools aangereikt om je gedachten bewust te zijn en indien nodig te corrigeren.

Ook zullen we die week 3 ochtenden Mind Walk wandelingen gaan maken in de mooie natuur van Ibiza waarbij de Mind Walk trainer Angelica Koster ons enkele praktische tools van Mind Walk laat ervaren. De tools waar je kennis mee gaat maken zijn wandelmeditaties, bewegingsoefeningen, bewustwording & ademhaling oefeningen. We gaan bewuste wandelingen maken waarbij je stress en zorgen achter je laat, je één wordt met de natuur, innerlijke rust ervaart en je laat inspireren om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Dit alles in combinatie met chi neng qi qong, ayurvedische massages, uitrusten aan het zwembad of op het strand, zwemmen, pittoreske dorpjes en uiteraard genieten van overheerlijke, gezonde Spaanse maaltijden.

Heb jij dus behoefte om lekker in je vel te zitten en in balans te zijn tussen je gedachten en emoties, lichaam en geest. Je energiek, positief en vitaal te voelen? Dan is deze reis een prachtig cadeau aan je Zelf!!

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

DEVINUS spirituele reis Ibiza - jonge vrouw die op een klif staat en geniet van vrijheid

Glastonbury- “Ontmoet je Goddelijk Zelf”

Glastonbury, het hartchakra van Europa, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hart opening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware zelf op een krachtige manier mag beleven.

Heb jij behoefte aan authenticiteit, een diepe verbinding met de liefde voor je Zelf, voor je man/vrouw Zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven? Wil jij in contact komen met je hartenwens, je missie hier op Aarde, je Goddelijke wijsheid en je creatiekracht? Dan is deze reis naar Glastonbury jouw cadeau aan je Zelf.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

 

13 DEVINUS spirituele reis Glastonbury | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Portugal- “Thuiskomen bij je Zelf”

Thuiskomen bij je Zelf, in je eigen natuur in combinatie met de prachtige groen rijke natuur in midden- Portugal.

Deze week ligt het accent op ruimte nemen voor je Zelf en je te richten op je Hart, de Bron van je ware Zelf !!

Heb jij behoefte aan rust in je hoofd, verstilling, aarding, in het Nu te zijn, ontspanning, ont-stressen, wandelen, mediteren, ontladen en opladen, bezinning, verdieping en je afstemmen op je natuurlijke staat. Kortom thuiskomen in je eigen natuur, in je Hart en te leven in het moment, waar innerlijke vrede en vrijheid ligt? Dit alles in combinatie met de prachtige natuur om je heen, te midden van mooie groene meren en bergen, zon, zwemmen, yin yoga, sound healing, transformatieve of ontspannende massages en heerlijk puur biologisch eten. Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf!!

DEVINUS  SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!!

 

12 DEVINUS spirituele reizen Portugal 2019 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Zuid Frankrijk – Rennes le Chateau

“De kracht van de vrouw week”

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Zelf, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met de vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen en te ervaren? Heb jij weer behoefte om je onbevangen, speels en Vrij te voelen?  Kwetsbaar, puur en zacht te zijn,

Ben jij bereid om te veranderen en te kiezen voor de liefde voor jezelf, voor je vrouw Zijn………..?

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de relatie met je zelf. 

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

 

DSCN9464 Frankrijk DEVINUS Sylvia 8 2012 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

 

 Lanzarote – “In je eigen element komen”

 

Het accent van deze week ligt vooral op de 5 natuurelementen in jou zelf en op dit eiland. Zij bewerkstelligen:

 • Opening van je Hart en helpen je in verbinding te komen met je innerlijke leiding, te groeien en te transformeren. (Vuur element)
 • Vertrouwen en Overgave te ontwikkelen en mee te gaan met de stroom van het leven. (Water element)
 • Te Leven in het Nu, je gedachten te corrigeren, rust in je hoofd te krijgen, je Vrij te voelen  (Lucht element)
 • Te Aarden, Stabiliteit, Bestaansrecht, , Veiligheid en Zelfvertrouwen te ervaren (Aarde element)
 • In verbinding te Zijn met je missie, je doel en van hieruit te creëren (Houtelement)
 • Kortom “IN JE EIGEN ELEMENT TE KOMEN!                                                                                                                                           

Dit alles in combinatie met yin yoga, massages, vulkaan wandelingen, uitrusten aan het zwembad of op het strand, zwemmen,pittoreske dorpjes en uiteraard genieten van overheerlijke, gezonde Spaanse maaltijden.

Heb jij dus behoefte om lekker in je vel te zitten en in balans te zijn tussen je gedachten en emoties, lichaam en geest. Je  energiek en positief te voelen? In je element te ZIJN? Dan is deze reis een prachtig cadeau aan je Zelf!!

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY!

Spirituelereis Lanzarote DEVINUS 400px q15 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Voor wie zijn deze reizen bedoeld?

Voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, verbinding en verdieping met zich Zelf en bereid is om tijd en aandacht te geven aan zich Zelf. Ben je single of getrouwd, jong of oud, wil je mee als koppel? Alles kan. Het gaat erom dat jij bereid bent om tijd en ruimte te geven aan je Zelf, je open te stellen voor inzichten, transformatie en de verdieping met je Zelf, in combinatie met genieten van al het moois dat Moeder aarde ons geschonken heeft.

De belangrijkste reis naar het vinden van je Zelf is de reis naar binnen.

DEVINUS SPIRITUELE REIZEN: YOU HAVE THE SPIRIT, WE OFFER THE JOURNEY

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie spirituele reizen.

 

 

DEVINUS groepsfoto Bali spirituele reis | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS