0631907106 info@devinus.nl

WORKSHOP: " Ontdek je ware Zelf, ontdek je authentieke Zelf"

29 juni 2024

Kosten 95 euro

 

Workshopdag: Ontdek je ‘ware’ Zelf!

 

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn. Je gevoel laten bepalen wat goed voor je is, wat de juiste keuze is en niet je gedachten. Jezelf totaal accepteren in wie je bent en wat je doet met al je ‘mooie’ en ‘minder leuke kanten’, geen rollen meer spelen, maskers af en je niet meer druk maken om wat anderen over jou denken? Authentieke mensen doen dat. Zij staan in verbinding met hun ‘ware Zelf’, hun Goddelijk bewustzijn en vertrouwen op hun innerlijke stem. Zij zetten een stap terug en laten zich leiden vanuit hun ‘ware Zelf, hun innerlijke Bron.. Zij leven in Vertrouwen en Overgave!

Zou jij ook niet wat meer authentiek willen zijn? Het is niet moeilijk, het enige wat je moet doen is je ware Zelf ontdekken!

Deze dag ligt het accent op wie je werkelijk bent en hier verantwoording voor te nemen. Je komt weer in contact met het licht in jou, met je authentieke Zelf.
Heb jij hier behoefte aan? Meld je dan aan via info@devinus.nl of bel 0631907106.

 

Datum 29 juni 2024

Tijdstip: 10.00 tot 17.30

Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade

Kosten 85 euro, incl. koffie, thee en koek

 

DEVINUS Kracht van het hart weekend. Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert.