0631907106 info@devinus.nl

Vrouwen en de kracht van hun chakra’s

  • Chakra 1- Voel jij je onveilig om vrouw te zijn, wantrouwend en bang om gekwetst te worden?
  • Chakra 2- Voel jij je als vrouw geremd? Kan jij moeilijk ontvangen? Ben je nog afhankelijk van iets of iemand?
  • Chakra 3 – Heb jij moeite met verandering? Voel jij weinig zelf respect? Voel jij je onmachtig?
  • Chakra 4 – Stel jij nog veel voorwaarden aan de liefde voor jezelf en de ander? Ben jij bang voor intimiteit en overgave?
  • Chakra 5 – Durf jij je als vrouw te uiten of houd jij je nog in en maak je je klein als een kind? Vind je het moeilijk om te luisteren omdat je niet gehoord wordt?
  • Chakra 6 – Heb jij geen of weinig verbinding met je intuitie, inzichten en wijsheid?
  • Chakra 7 – Ben jij een rationele vrouw, zit je veel in je verstand en denken? Ben je uit verbinding met je spirituele zijn?

Herken jij je in meerdere thema’s en hun chakra’s en ben jij toe aan heling? In dit weekend ligt het accent op het onderzoeken en helen van je specifieke vrouwelijke functies en je ervaringen als vrouw. We hebben 13 belangrijke chakra’s, maar eerst gaan we de 7 hoofd-chakra’s helen om je van hieruit bewust, veilig en in verbinding met je hart op aarde neer te zetten. Je overige ‘nieuwe tijd’ chakra’s kunnen zich dan ontwikkelen. We zullen de laatste dag hier even aandacht aan besteden!

Er is een vrouwenweekend in de Ardennen 8 t/m 10 november met een iets ander thema binnenkort!,  lees hier meerHet vrouwenweekend “De kracht van Chakra’s” zal binnenkort weer opnieuw gepland worden.

Er wordt uitleg gegeven over de chakra’s en hun werking, maar dit weekend staat vooral in het teken van voelen, ervaren, inzichten, opruimen en loslaten. Je bent heel veel praktisch bezig. Dit houdt in dat je veel lichamelijke oefeningen krijgt en daarnaast werkt met meditaties, mantra’s,visualisaties, kleuren en symbolen, met als doelstelling de chakra’s te activeren en in balans te brengen. Deze training is voor een ieder geschikt die het beste uit zichzelf wil halen om het daarna te gebruiken in zowel je persoonlijk leven als op je werkterrein. Ben jij geïnteresseerd in dit weekend, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis intake. De kosten bedragen 295 euro all-in (cursus, overnachtingen, eten+drinken). Betalingen zijn in 3-termijnen mogelijk. Voor uitkeringsgerechtigden en bijstandmoeders is dit 6-termijnen. Ben je benieuwd hoe andere vrouwen dit ervaren, klik dan hier voor het GASTENBOEK. Aanmelding per telefoon ( 045-5610140) of e-mail team@devinus.nl   Share