0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis Ibiza

“De Keuze”

Spirituele reis Ibiza – “De Keuze”

 

In Noord Ibiza te San Carlos, geeft DEVINUS een 8-daagse ‘spirituele reis Ibiza’ met als thema “ De Keuze'”

 

Voor wie is deze reis bedoeld?

Jij hebt altijd een keuze! Echter soms kan het voelen alsof je echt geen keuze hebt, alsof gedachten en gevoelens je overnemen en je geen andere optie hebt!

Helaas overkomt iedereen ‘slechte’ dingen in dit leven. Of je nu vastzit in een ongelijkwaardig en ongelukkig huwelijk, je baan niet meer interessant of stressvol is, je uit een disfunctioneel gezin komt, of dat je gevangen zit in de prikkeldraad van beperkende overtuigingen over jezelf, anderen, de wereld en ernstig belemmerd wordt door je eigen gedachten! Jij hebt echter een keuze! Jij kunt leren ervoor te kiezen door de sluier van verwarring, chaos en pijn heen te kijken. Van je hoofd naar je Hart te gaan. Lief te hebben. Vreugde en Vrijheid te omarmen, ongeacht de omstandigheden!!!!!

 • Jij kunt ervoor kiezen om het leven volledig tot leven te brengen en volledig te voelen.
 • Jij kunt kiezen hoe te reageren op het verleden. Je kan je ellendig voelen, of hoopvol zijn. Je kan je depressief voelen, of gelukkig zijn.
 • Jij kunt wijzen naar, of verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedachten, gevoelens en de keuzes die je maakt!
 • Je kunt aandacht geven aan wat je hebt verloren en je verhaal blijven herhalen, of aandacht geven aan wat je hebt!
 • Jij hebt altijd “De Keuze’, de mogelijkheid om de leiding over te nemen en van slachtofferrol naar Schepper te gaan !

Dus……verlang jij naar de vrijheid om het leven te accepteren, niet meer vast te houden aan de echo van het verleden, je Zelf echt te leren kennen en jezelf te Zijn? Voel je het verlangen om het leven ten volle te willen leven, in vreugde, vrede en vertrouwen en de Schepper te worden van je leven?

Heb jij de behoefte om te  kiezen voor de Liefde voor jezelf en te leven in VRIJHEID ongeacht de uitdagingen in je leven? Dan is deze reis voor jou bedoeld!

 

Programma spirituele reis Ibiza “De Keuze”

Deze week is een reis van bewustzijn, correcties van je gedachten, uitzuiveren, doorvoelen, nieuwe keuzes maken, hiernaar handelen en je weer vitaal, fris en krachtig voelen! Je leert deze week iedere keer weer opnieuw te kiezen voor de Liefde voor jezelf en krijgt krachtige tools aangereikt om je gedachten bewust te zijn en indien nodig te corrigeren.

Angelica Koster neemt ons 3 ochtenden als Mind Walk trainer mee de mooie natuur van Ibiza in waarbij ze ons enkele tools van Mind Walk laat ervaren.

Door te leren hoe je uit je hoofd komt en incheckt in je lijf ga je snel rust ervaren. De tools waar je kennis mee gaat maken zijn wandelmeditaties, bewegingsoefeningen, bewustwording & ademhaling oefeningen. We gaan bewuste wandelingen maken waarbij je stress en zorgen achter je laat, je één wordt met de natuur, innerlijke rust ervaart en je laat inspireren om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

In de middaguren ben je vrij en heb je de keuze om lekker af te koelen, uit te rusten aan het zwembad, te gaan wandelen in de prachtige omgeving of naar het kleine stadje San Carlos te gaan.

En dit alles op het zonnige eiland Ibiza met haar prachtige natuur waar mooie nieuwe ontmoetingen en de energie om je intuïtieve vermogen verder te ontwikkelen een cadeau zijn aan je Zelf!!

DEVINUS spirituele reis Ibiza - een vrouw mediteert tegenlicht door een rustige zonsopgang
DEVINUS spirituele reis Ibiza - Es Vedra

Spirituele reis Ibiza

 

Waarom Ibiza?

Verscholen op de afgelegen plekjes van dit Spaanse eiland is de échte magie te vinden. Heuvels met groene boomgaarden, rotsachtige baaien en schilderachtige dorpjes. Het is een eiland met vele gezichten. Waar wij vertoeven is de kant van Ibiza die je moet leren kennen. Een uniek stukje Spanje waar rust, natuur en genieten voorop staat. En geloof me, de perfecte uitvalsbasis hiervoor is deze knusse Bed and Breakfast met haar prachtige uitstraling op loopafstand van San Carlos.

San Carlos

San Carlos is een dorp in het noordoosten van ibiza gelegen. Dit deel van Ibiza is echt nog authentiek en straalt een serene charme uit, verweg van de bruisende drukte en biedt een welkome ontsnapping aan degenen die op zoek zijn naar rust en schoonheid. Het werd bekend in de jaren 60 en 70 als een hippiedorp, met geweldige kleine charmante winkeltjes, lokale barretjes en knusse restaurantjes, en uiteraard ook de niet te missen kerk!  Dit schilderachtig plaatsje en sfeervol dorpje wordt omringd door een schitterende natuurlijke omgeving.

DEVINUS spirituele reis Ibiza - jonge vrouw die op een klif staat en geniet van vrijheid
DEVINUS Olonzac en Minerve spirituele reis

De accommodatie

Net buiten het gezellige hippiedorp San Carlos de Peralta staat een prachtige finca verscholen tussen de fruit en amandelbomen in. Deze finca ligt gelegen in een rustige natuurrijke omgeving met veel rust en privacy.

De betoverende tuin ademt de relaxte sfeer van Ibiza! Omringd door weelderig groen biedt het een oase van rust. Het middelpunt is een verleidelijk zwembad, uitnodigend voor verkoeling en plezier. Hier vind je een scala aan zit opties, variërend van luxe ligbedden tot comfortabele loungebedden. De tuin biedt talloze idyllische hoekjes waar je je kunt terugtrekken en genieten van de zonovergoten dagen.

De accommodatie staat niet alleen bekend om zijn rust en sfeer maar ook om zijn uitzonderlijke persoonlijke en vriendelijke service. Het ontbijtbuffet is een ware verwennerij. Een verrukkelijke variatie inclusief vers fruit rechtstreeks van het eiland, om je dag perfect te beginnen.

De accommodatie beschikt over de volgende mogelijkheden

 • Ruime luxe 2 persoonskamer met losstaande bedden, badkamer en toilet: 1695 pp
 • Wil jij alleen liggen op een 2 persoonskamer met badkamer dan zijn hier extra kosten aan verbonden (475 euro)

De appartementen zijn voorzien van goed uitgeruste keukens om evt. je lunch voor te bereiden.

Accommodatie Todo Bien Ibiza - DEVINUS spirituele reizen
DEVINUS spirituele reis Ibiza - zwembad
DEVINUS spirituele reis Ibiza overkapping met uitzicht zwembad IMG 3714 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS
DEVINUS spirituele reis Ibiza binnenruimte IMG 3708 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

De maaltijden

Deze reis is incl. ontbijt en 3 diners avonden. Je wordt s’ morgens verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet. Drie avonden worden we op de accommodatie verwend met een paella, tapas en bbq avond, dit is incl. drank. De andere avonden heb je de mogelijkheid om uit te eten in typische gezellige authentieke spaanse restaurantjes in het dorp of zelf wat voor te bereiden in de keuken. Er is voor ieder wat wils en absoluut niet duur.

 

Excursies

 • Es Védra ( derde meest magnetische kracht plek op Aarde)
 • Benirras : we gaan op de zondag naar Benirras, één van de meest befaamde stranden van het eiland waar de trommelaars en andere muzikanten, artiesten, excentriekelingen, kunstzinnigen en eenieder die het kan en wil, samenkomen om te trommelen bij zonsondergang.

 • Stonehenge Ibiza/ Time and Space

 • Hippiemarkt Las Dalias, een van de bekendste hippiemarkten op Ibiza
 • 3x Mind Walk vitaal wandelingen met Angelica Koster

Coaching

Deze prachtige spirituele week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei. Sylvia geeft trainingen in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleidt mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, namelijk LIEFDE!!

Sakia is Yin yoga en pilates docente!

Vlucht:

We vliegen met Transavia. Er zijn verschillende mogelijkheden hierin.

 • Amsterdam- Ibiza: 5.30-8.05 Vluchtnummer HV5675
 • Ibiza- Amsterdam: 8.50-11.30 Vluchtnummer HV5676
 • Eindhoven- Ibiza:  7.00-9.25 Vluchtnummer HV6517
 • Ibiza- Amsterdam: 10.10-12.35 Vluchtnummer HV6518

Grote Letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier  en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 45,- aan service/administratiekosten in rekening.
 • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis Ibiza

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Ibiza meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Saskia, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Ibiza om samen te delen, samen te helen, te ontvangen en samen te Zijn.
Lieve groeten Sylvia en Saskia

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen!

Spirituele reis Ibiza | Spirituele reizen Ibiza | Ibiza reizen | Ibiza reis | Ibiza Yoga reizen | Ibiza Yoga reis 

 

DEVINUS spirituele reis Ibiza - zonsondergang met zee en strand

Inschrijven spirituele reis Ibiza

“De Keuze!”

€1695