0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis Glastonbury - Ontmoet je Goddelijk Zelf

8 daagse reis - 19 augustus tot 26 augustus 2024

Ontmoet je Goddelijk Zelf

19 tot 26 augustus 2024

Glastonbury, ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Het wordt niet voor niets het hartchakra van Europa genoemd!!

Avalon brengt je in contact met een diepe liefde voor jezelf, voor je vrouw/man zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven. Het brengt je in contact met je hartenwens en je creatiekracht. Glastonbury bracht mij in verbinding met mijn AUTHENTIEKE IK , mijn Goddelijke wijsheid en kennis, en mijn missie hier op Aarde.

 

De omgeving

Door Glastonbury lopen 2 leylijnen, de Marylijn- vrouwelijk en Michael lijn- mannelijke lijn. Die 2 leylijnen omlijnen letterlijk de heuvel waar de TOR op staat en komen daar samen in wat men noemt de hartchakra van moeder aarde.

Op ieder van de lijnen ligt een bron, White spring, de vrouwelijke bron en Chalice Well de mannelijke bron. Zowel de mannelijke en vrouwelijke ley lijnen als de 2 bronnen helpen de balans te herstellen tussen de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën in ons en op Aarde.

Het voormalige eiland Avalon is ook de plek van Jozef van Arimathea, de Heilige Graal, Maria Magdalena en Jezus, Koning Arthur, de magiër Merlijn en van de druïdes. De druïdes beschouwden Glastonbury als een ‘heilige mekka’.

Glastonbury was ooit een stad met een machtige abdij, de Glastonbury abdij. De abdij, nu een ruïne, heeft nog steeds een magische uitstraling.Glastonbury is een stad vol devotie, met pelgrims, heiligen, kerken en kapellen.

Last but not least wordt het centrum van Glastonbury ook wel het hippie stadje genoemd. Het kenmerkt zich door het grote aantal diverse therapeuten, spirituele winkeltjes en passages, workshops en massages, boekwinkeltjes met nieuwe en tweedehands boeken en niet te vergeten geweldige restaurantjes.

DEVINUS glastonbury spirituele reis | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

11 DEVINUS spirituele reis Glastonbury | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

Programma

 • We gaan de indrukwekkende Glastonbury Tor beklimmen alwaar we gaan mediteren
 • Naar de bekende heuvel van Jozef van Arimathea, Wearyall Hill. Hier ondergaan we ook een meditatie
 • Mediteren bij de Chalice gardens met de Rode Bron
 • Ons onderdompelen in de Witte Bron en een ritueel doen
 • De Glastonbury Abbey bezoeken en daar een meditation walk en ritueel doen
 • Het vermeende graf van Arthur en Guinevere opzoeken
 • Bezichtigen van het Maria Magdalena kapel en mediteren
 • Stonehenge bezichtigen waar we gaan mediteren
 • Naar de Tolkien Tree , Avebury en West Kennet Long Barrow ( heilige, magische plek van kennis en heling waar veel overgangsrituelen plaatsvonden)
 • En ten slotte is het mogelijk om naar de Draken en Elfen * St. Nectan’s Glen en Tintagel Castle te gaan.  (dagtour naar de kust in Cornwall) – we vertrekken  vroeg, dit keer naar de kust van Cornwall, waar we ons verdiepen in de Arthurian Legendes en een bijzondere magische waterval vallei bezoeken. Afhankelijk van het getijde gaan we eerst naar St. Nectan’s Glen of naar Tintagel Castle en ‘Merlin’s Cave’. Dit is facultatief en zit niet bij de prijs inbegrepen.

We starten op de dag van aankomst in de avond met een mooi kennismaking en openingsritueel voor het bekrachtigen van jouw intentie. In de ochtend na het ontbijt beginnen we met energetische lichaamsbewegingen of open je Hart oefeningen om vervolgens met het programma te beginnen. Tijdens het programma zullen we uitleg geven over de plek waar we naar toe gaan en openbaringen en inzichten ontvangen. Na de lunch vertrekken we naar de krachtplek om hier te voelen, te helen, mediteren en rituelen te ontvangen. In de avond zijn we vrij. Op de 4de dag van het programma zullen we vroeg in de ochtend vertrekken naar Stonehenge, Avebury en West Kennet Long Barrow.  Mocht er op dat moment een graancirkel zijn zullen we deze uiteraard ook bezoeken. De dag erna hebben we een vrije middag en avond. De 7de dag zullen we vroeg in de ochtend vertrekken naar St Neglan’s Glen en Tintagel (facultatief).  In de avond sluiten we gezamenlijk met een hapje en drankje in een gezellig restaurant in de stad.

 

Accommodatie

DEVINUS Glastonburry | Personal coach en spirituele reizen DEVINUSWe verblijven in een typisch Engels farmhouse cottage met een adembenemende uitzicht op Glastonbury Tor en de Somerset heuvels  Deze cottage biedt een zeer ontspannend verblijf, Je voelt de rust en stilte van een landelijke vakantie, met de levendigheid van het unieke stadscentrum van Glastonbury.

Elke cottage is voorzien van een patio, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een open haard, een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche en een haardroger.

De comfortabele 2 persoons slaapkamers (1195) zijn mooi, netjes en schoon ingericht en hebben losstaande bedden. Wil jij een eigen kamer ( 2 persoons) dan komen er extra kosten bij. (375 euro)

 

De maaltijden

De maaltijden zijn niet bij de prijs inbegrepen. ieder cottage heeft een keuken waar jij je eigen eten kan voorbereiden of samen gekookt kan worden als daar behoefte aan is, hier is iedereen vrij in. De (biologische) supermarkten liggen op loopafstand. Ook bestaat de mogelijkheid om in Glastonbury zelf te eten. Glastonbury heeft namelijk heel veel leuke, lekkere en gezellige restaurantjes, voor ieder wat wils. Gaan we op excursie dan nemen we ons eigen lunchpakket mee.

 

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via KLM. of Easy yet. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief!

Vluchttijden volgen nog!

easyJet

  Amsterdam-Bristol: Vertrek 19 augustus: 12.10 -Aankomst 12.30
  Bristol-Amsterdam:Vertrek 26 augustus 15.55- Aankomst 18.15
 
 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

De grote letters

 

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en de aanbetaling is je boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 •  Wil je graag dat wij de vlucht voor je regelen dan brengt DEVINUS in totaal  € 40,- aan administratie en servicekosten in rekening
 • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

 

 

 

 

 

Inschrijven spirituele reis Glastonbury

Wil jij ook een leven leiden in contact met je AUTHENTIEKE ZELF? Schrijf je dan nu in voor deze krachtige, spirituele reis naar Glastonbury!!!!

€1195