0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis Bali - Indonesie - *rondreis*

20 daagse reis - 24 april tot 13 mei 2024 (nog 2 plekken vrij)

Bali: De parel van Indonesië!!

 

 

Spirituele rondreis Bali – De reis naar je Zelf!

24 april tot 13 mei 2024 

Voor wie is deze rondreis bedoeld?

 • Wil jij in contact komen met je eigen wijsheid, je grootsheid en je Zelf ten diepste ontdekken?
 • Je laten leiden door deze krachtige, volmaakte, helende pure levensenergie?
 • Inzicht  krijgen in wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt?
 • Uitzuiverende ceremonies en reinigende, krachtige rituelen te ondergaan?
 • Sound en Soul healing sessies?
 • Heb jij het verlangen om paradijselijke plekjes te bezoeken in combinatie met bewustzijns-verdieping, energetische en helende oefeningen en meditaties?

Dan is deze reis, een reis naar binnen in je Zelf, in combinatie met het magische, mystieke en spirituele Bali een cadeau aan je Zelf !

Deze 20 daagse reis is een combinatie reis. Je verblijft op 4 prachtige locaties te Bali waarvan 3 nachten in Candidasa, 3 nachten in Ubud, 6 nachten in Noord Bali, en 6 dagen op de prachtige Nusa eilanden.

uitzicht op zee DEVINUS BALI

BALI: DE PAREL VAN INDONESIË

Bali is een waar paradijs, een plaats vol mysterieuze spiritualiteit! Een prachtig eiland om In verbinding te komen met je eerste natuur, je ware Zelf, je Hart, je Wijsheid, Moeder Aarde en de Bron.

Boeren lopen door de rijstvelden in Bali. DEVINUS spirituele reis Bali
Rijstveld Bali - DEVINUS spirituele reizen

Hier zullen we tijdens de zonsondergang heerlijk genieten van het prachtig uitzicht onder het genot van een muzikale klankschalen sessie van Brigitte.

Verder hebben we een taxibus (inclusief Engelstalige chauffeur) zowel in het Noorden als in Ubud tot onze beschikking om de leukste trips en excursies te ondernemen.

Kortom alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw spirituele reis zo aangenaam mogelijk te maken!!

Brigitte Wolfhagen op de handpan

Foto’s accommodaties Candidasa, Ubud en Nusa Lembongan

Spirituele reis Bali. Hier een aantal mooie foto’s van de accommodaties.

Bezienswaardigheden en excursies 

Behalve duiken, snorkelen en dolfijnen spotten aan de unieke lavastranden van Lovina, zijn er prachtige diverse bezienswaardigheden in Noord, Midden  en Zuid Oost Bali. Gehuld in een traditionele sarong gaan we op pad om de mooiste tempels te zien, uitzuiveringen, rituelen, ceremonies, handpan en soulhealing te ontvangen!

Programma spirituele rondreis Bali

Dag 1 en 2: De eerste dagen na aankomst in Candidasa zullen we voornamelijk uitrusten, gewoon lekker relaxen, strandwandelingen maken, massages ontvangen, ontspannen en met elkaar kennismaken!

Dag 3: Programma: Verbinding en Moedertempel Besakih

Ochtendprogramma: Verbinding

Verbinding maken met elkaar en met je eigen innerlijke Bron van pure Liefde, je ‘Ware Zelf’, om deze voor jou werkzaam te laten zijn! Na de lunch we vertrekken naar de meest heilige en grootste tempel van Bali: De Moedertempel Besakih. Deze tempel bevindt zich op 1000 meter hoogte op de hellingen van Mount Agung. Hier zullen we een meditatie ondergaan om ons te verbinden met onze eigen heiligheid, onze pure, ware Zelf.

Dag 4: Vertrek naar Noord Bali met als tussenstop Tenganan.

Op weg naar Noord Bali stoppen we in Tenganan, het meest oude en traditionele dorpje waar men nog altijd volgens oude gebruiken van het aninisme leeft. Dit is de overtuiging dat alles op Aarde een kracht heeft. De mensen van Tenganan zijn van orginele Bali afkomst- Bali aga. Ze stammen af van het pre-Majapahit Koninkrijk van Pegeng. Er zijn strikte regels over wie in het dorp mag wonen. Alleen degenen, die zijn geboren in het dorp kunnen in het dorp wonen en zijn volwaardig lid van de gemeenschap.  Qua beleving stappen we tientallen jaren terug in de tijd!

Dag 5: Water uit zuiveringsritueel, Brahma Vihara Ashrama, Air panas: Deze dag bezoeken we een watertempel waar we een uitzuivering ceremonie ondergaan van een Hoge water priester. Deze uitzuivering is een geweldige ervaring en heling voor je lichaam en ziel. Je energiebanen en aura worden als het ware schoon gemaakt van negativiteit en andere opgeslagen emoties en blokkades. Je voelt je gezuiverd en vrij.
Hierna bezoeken we de enige boeddhistische klooster op Bali In Banjar, het Brahma Vihara Ashrama-klooster, waar we in de tempel van Vrijheid een meditatie zullen ondergaan.
Na het bewonderen van het klooster sluiten we ontspannend af met een duik in de drie heilige heetwaterbronnen van Air Panas. Het zwavelhoudende water is erg goed voor je huid en blijkt zelfs een helende werking te hebben. Een heerlijk ontspannend uitstapje tijdens je reis!

Dag 6: Ochtendprogramma:  Zelfacceptatie, Zelfliefde en Zelfvertrouwen

Dag 7: Mayong Culture Walk. Deze moet je gedaan hebben!! We maken een prachtige wandeling door de Mayong rijstvelden en de natuur eromheen, onder begeleiding van een zeer enthousiaste gids, Putu. Hij vertelt met veel passie over de rijstvelden, de fases van de rijstgroei, de oogst en over de regenwouden. Hij geeft je een kijkje in hoe de Balinezen leven en vertelt over hun gebruiken, rituelen en religie. Het is een wandeling van ongeveer 3 uur die vrij gemakkelijk te doen is met prachtige vergezichten over de rijstvelden.
Hierna sluiten we af met een heerlijke uitgebreide lunch bij zijn vrouw, die priesteres en tevens een geweldige kokkin is!

Dag 8:Ochtendprogramma: Eenheid-  ÉÉN voelen met je Zelf, de ander, de Bron en moeder Aarde.

Dag 9: Sekumpul watervallen. De mooiste watervallen van heel Bali. We wandelen via allerlei trappen, slingerende paden en houten bruggetjes naar adembenemende mooie watervallen in een prachtig regenwoud / jungle gebied. Hier zullen we een frisse verkoeling en een heerlijke, meditatieve uitzuivering ondergaan. Deze tracking wordt door 2 gidsen begeleidt die ons ook ondersteunen bij het oversteken van rivieren en paden. Is het wandelen te zwaar of te lang voor je dan kan je ook gedeeltelijk met een scooter gebracht worden!

Dag 10: Vertrek naar onze accommodatie in Ubud waarbij we onderweg de Twin lake, een koffieplantage en de Gunung Kawi tempel (de berg van de poëzie) zullen bezoeken.

Twin Lake: Twee prachtige meren die het uitzicht meer dan waard zijn bij een bezoek aan Bali zijn Danau Buyan & Danau Tambligan. Het is een prachtige bergachtige omgeving in het noorden van Bali,  De omgeving heeft een wat mysterieuze sfeer door de mist die hier vaak hangt.

Koffieplantage: Tour en genieten van koffie en kruidenthee met uitzicht op de jungle

De Gunung Kawi-tempel is een van de oudste en opvallendste archeologische tempelcomplexen van Bali. De indrukwekkende, mystieke tempels liggen aan de heilige rivier de Pakerisan en zijn in de berg uitgehakt. De ruïnes van de 11e eeuw gebouwde tempels zijn van een ongekende magische schoonheid. Deze tempel heeft op mij het meeste indruk gemaakt van ze allemaal. Hier heb ik een ongelooflijke kracht en verbinding gevoeld met al wat is! In sommige rotsen bevinden zich meditatieruimtes waar we een kracht meditatie, een meditatie voor je authentieke IK zullen ontvangen om in je kracht te gaan staan!

Hierna gaan we door naar ons hotel in Ubud, het artistieke en culturele hart van Bali. S’avonds eten we in een typische, gezellige warung in Ubud.

Dag 11: Sebatu en Vuurceremonie

Sebatu en een Vuurceremonie. Allereerst gaan we naar Sebatu, een watertempel. Deze tempel heeft enorm veel indruk gemaakt op mij en de groep. Het ligt in een typisch Balinees dorpje waar de toeristen ver te zoeken zijn. De locals komen hier om te bidden voor genezing en uit te zuiveren in een watervalletje voorzien van heilig water. Dit gaan wij dus ook doen. Mocht je een lichamelijke ziekte, of lichamelijke klachten hebben, dan kan je hier om genezing, uitzuivering en heling vragen. Hierna gaan we naar Ketut ( een vuur priester) om een vuurceremonie en transformatie te ondergaan. Wederom een geweldige en uitzuiverende, krachtige ervaring!!

Dag 12:  ‘Vertrouwen en Overgave’ in je ware Zelf en de flow van het leven.

We sluiten deze reis af met het thema: ‘Vertrouwen en Overgave’ in je ware Zelf en de flow van het leven.

Hierna ben je de hele dag en avond vrij om het centrum van het indrukwekkende Ubud bezichtigen. Iedere dag is er een lokale markt in het centrum waar ze vers fruit, groenten en bloemen verkopen. Na negen uur wordt deze markt omgetoverd tot een toeristenmarkt waar je mooie kunstwerken, kleding en souvenirs kunt kopen.

Ook is het mogelijk om gewoon heerlijk te genieten aan het zwembad.

Dag 13 tot 18: De Nusa eilanden

We vertrekken in de ochtend naar Sanur om van hieruit de overtocht per boot te maken naar de Nusa eilanden. De Nusa eilanden staan bekend om hun parelwitte stranden en azuur blauwe zee.

Deze 6 dagen zijn op basis van logies en ontbijt en hier heb jij alle ruimte om je dagen in te vullen naar gelang je eigen behoeften.

Je kunt een fiets huren om je makkelijke te verplaatsen op de eilanden Nusa Lembongan en Nusa Ceningan die door de beroemde Yellow Bridge met elkaar verbonden zijn.

Op Nusa Lembongan kun je met een bootje door de mangroves heen varen of de prachtige rotspartij Devils Tears bezoeken. Dit kan alles makkelijk te fiets, te voet of je huurt een taxi.

Op het eiland Nusa Penida kun je een tempel bezoeken in de grotten, prachtige wandelingen maken of snorkelen met de manta’s.

Ook tijdens deze dagen kunnen we op het strand of bij de rotsen genieten van de handpan muziek van Brigiite Wolfhagen!

 

 

DEVINUS-reizen-rijstvelden-Tegalalang PANO

 

Coaching 

Deze prachtige weken worden begeleid door Sylvia Smit en Brigitte Wolfhagen. Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en geeft trainingen, workshops en spirituele reizen om de mensen in hun eigen innerlijke kracht te laten komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, LIEFDE!!

Brigitte geeft Soundhealing sessie en brengt je in contact met je zelfhelend vermogen.

De trilling van de instrumenten brengt je in een diepe ontspanning, waardoor diep gewortelde patronen en trauma’s kunnen loskomen op cel niveau en van daaruit het lichaam kunnen verlaten.

Ga jij mee? Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan!

 

Vluchten

Wij ontmoeten elkaar op Schiphol bij de incheckbalie en vliegen gezamenlijk vanuit Amsterdam met Qatar aiways naar Bali-Denpasar. Het is uiteraard ook mogelijk om met een andere maatschappij te gaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden en kosten! Wil jij zorgeloos op reis gaan en niets te hoeven regelen, dan biedt Devinus de mogelijkheid jouw vlucht te boeken. (50 euro administratiekosten)

Qatar Airways : 24/4 tot13/5 2024

Amsterdam- Schiphol: Vertrek 15.15 . Aankomst Bali-Denpensar 16.30 QR 274

Bali- Denpasar : Vertrek 00.05. Aankomst -Amsterdam-Schiphol 13.15 QR 961

We hebben een korte tussenstop in Doha.

Qatar vliegt ook vanuit Brussel!

Verder is het uiteraard ook mogelijk om met een andere maatschappij te vliegen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!!

 

 

VIDEO accommodatie Noord Bali, omgeving en excursies

Nog een mooie video!

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk bij annulering door jezelf!
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • Wil jij zorgeloos op vakantie gaan en de vlucht laten boeken door DEVINUS dan kan dit. (50 euro administratiekosten) Vraag gerust hier naar!

Spirituele rondreis Bali | Spirituele reizen Bali | Bali reizen | Bali rondreis | Spirituele reisvakantie Bali | Spirituele reisvakanties Bali |

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 37 reviews

Inschrijven spirituele rondreis naar Bali

Ga jij mee? Schrijf je dan hier in in voor deze prachtige 20-daagse reis naar je ‘ware Zelf’!

€2295