Inschrijfformulier

 • Vul svp alle je gegevens in. Kruis het vakje dan aan dat je akkoord bent met de getoonde gegevens en toets als laatste de twee willekeurige cijfers in. Indien je klaar bent druk je onderaan op de knop [verstuur]. Je ontvangt dan een email van ons! Dank je voor je deelname!
 • Naam en adres gegevens

 • 7 overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner ( volpension), transfer, excursies en entrees. Groepscoaching en ondersteuning bij een persoonlijk proces. Niet inbegrepen : vluchten en eventuele extra overnachting
 • Inschrijving en betaling

 • Ik (de cursist) neem deel aan de spirituele vakantie te Lanzarote ( Canarische Eilanden ) van 22 tot 29 maart 2022 Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door de aanbetaling van 250 euro of het totale bedrag in een keer over te maken op rekeningnummer NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS. Bij een aanbetaling van 250 euro dien ik het volledige restbedrag over te maken 3 weken voor aanvang reis. Mits anders is afgesproken. Ik krijg via de mail een bevestiging van mijn inschrijving en (aan) betaling. Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door overmaking van het genoemde bedrag (maak een keuze) naar NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS.
 • Restitutie is niet mogelijk. Ik dien een eigen annulering en reiskosten verzekering af te sluiten. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor annuleringen, vertragingen of veranderingen veroorzaakt door oorlog, oorlogsdreiging,  terroristische acties of bedreigingen, epidemieën, sluiting van luchthavens, burgeroorlog, vakbondsacties, natuurrampen, stakingen of technische transportproblemen. 
 • Paspoort / ID gegevens

 • Vul a.u.b. uw paspoort / ID gegevens in. Als u de mogelijkheid heeft maak dan ook nog met uw telefoon een foto een stuur deze als extra even door.
 • Toeslagen

 • Voedingsvoorkeur

 • Thuisblijvers

 • Verklaring

 

Fieldset

   

  Anit-spam controle