Spirituele reis naar Bali - Indonesie

16 daagse reis - 4 tot 20 november 2019

5-sterren luxe accomodatie

Voor mannen en vrouwen!

Spirituele reis naar Bali 

Van 4 november tot 20 november 2019 gaat DEVINUS naar het prachtige spirituele eiland Bali!

 

 

BALI: DE PAREL VAN INDONESIË

Bali is een waar paradijs, een plaats vol mysterieuze spiritualiteit! Een prachtig eiland om In verbinding te komen met je Kern, Moeder Aarde, de Bron, je Hart en met wie je werkelijk bent!! Dit alles in combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, uitgestrekte palmstranden, allerlei excursies en uitzuivering- rituelen.

Je verblijft deze reis in een luxueuze privé villa. Deze schitterende vakantievilla ligt op een rustig plekje, direct aan het strand van Noord Bali net ten westen van het stadje Seririt.

De villa ligt op een geweldige plek met uitzicht over de Bali zee aan de ene kant en aan de andere kant zie je de rijke tropische tuin met op de achtergrond de bergen. Het heerlijk verkoelende zwembad, de prachtige aangelegde tropische tuin en het schitterende uitzicht over de Noord Balinese zee, de bergen en palmbossen, maken deze prachtige vakantievilla tot de perfecte accommodatie voor jouw spirituele, relaxte en luxe vakantie.

De vakantie villa ligt aan het strand van Brong Bong, een dorpje niet ver van Lovina, waar je met een bootje prachtig dolfijnen kunt spotten. Lovina is de bekendste badplaats van Noord-Bali. Het is een heerlijke bestemming voor een strandvakantie tijdens ons verblijf op Bali. Omdat de stranden van Lovina lavastranden zijn, hebben ze donker zand, wat het bezoek heel speciaal maakt. Dankzij de ondiepe lagune en de rustige stroming kunt je hier fijn en veilig zwemmen en snorkelen.

We hebben een taxibus (inclusief Engelstalige chauffeur) tot onze beschikking om de leukste tripjes en excursies te ondernemen. De prachtige en grote slaapkamers in het huis beschikken allen over een airco en ventilator. De romantische hemelbedden zijn voorzien van heerlijke dikke matrassen, zodat je goed uitgeslapen aan je dag kunt beginnen. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw spirituele vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Alle suites hebben een schitterend uitzicht over de zee of tuin. 

Video van de accommodatie

Dit is de accommodatie waar we naar toe gaan! Heb je nu al vragen of interesse laat het ons weten!

Foto’s accommodatie

Hier een aantal mooie foto’s van de accommodatie.

Het programma ” Leven vanuit je Kern’(M/V)

Om de dag is er een ochtend programma van 3,5 tot 4 uur. We starten na het ontbijt afwisselend met energetische lichaamsbewegingen, chakra oefeningen, energetische  ‘open je hart oefeningen’ en meditaties in de prachtige tuin van de accommodatie of op het privé strand. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Zwemmen in de zee of in het zwembad, wandelen in de prachtige tuin, uitrusten of naar het dorp gaan. S’avonds zullen we vaker bij zonsondergang meditaties doen op het strand of in de tuin. De dagen zonder programma worden ingevuld met allerlei prachtige excursies. (Je bent hier totaal Vrij in. Wil je uitrusten bij t complex of gewoon even niets, dan kan dat uiteraard ook)

Het accent tijdens het programma ligt op het integreren van de krachtige Universele, Goddelijke principes van de DEVINUS methode zoals: EENHEID, VERBINDING,INNERLIJKE LEIDING, UNIVERSELE LIEFDE, SAAMHORIGHEID en DEVINUS ( Het Goddelijk bewust ZIJN)

Je leert

 • In verbinding te komen met wie je werkelijk bent, namelijk liefde, waardoor je meer en meer gaat leven vanuit Eenheid en in verbinding met al wat is.
 • Verdieping en bekrachtiging van je innerlijke leiding, je Hoger Zelf, je KERN
 • In verbinding te Zijn met moeder Aarde, de Bron en je Hart
 • In je ZIJNS-kracht te komen.
 • In verbinding te komen met jouw scheppingskracht en missie
 • (Geleide)meditatie, helings en uitzuiveringsoefeningen
 • Openen van je hart, door totale zelfacceptatie en zelfvergeving oefeningen
 • Uitzuiveren en Ont-schuldigen. Je weer herinneren dat jij in essentie onschuldig bent.
 • Vertrouwen en overgave oefeningen.
 • Proclamaties (sterke aankondigingen voor de bekrachtiging van je `Goddelijk Zijn’ ofwel ‘Ik Ben’)
 • Rituelen om te verankeren.
 • Je weer te herinneren dat je heel, perfect en compleet bent. Dat je goed bent precies zoals je bent en hier niets voor hoeft te doen.

 

Coaching

Deze prachtige weken worden begeleid door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Bezienswaardigheden en excursies

Behalve duiken, snorkelen en dolfijnen spotten aan de unieke lavastranden van Lovina, zijn er zijn diverse bezienswaardigheden in Lovina. We bezoeken de enige boeddhistische klooster op Bali In Banjar, op ongeveer tien kilometer vanaf Lovina, het Brahma Vihara Ashrama-klooster. Omdat het op een heuvel is gelegen, heb je een overweldigend uitzicht over de omgeving.

Na het bewonderen van het klooster sluit we ontspannen af met een duik in de heilige heetwaterbronnen van Air Panas. De drie prachtige bronnen, waarvan één met groenachtig water, liggen in het plaatsje Banjar, op een paar honderd meter van het klooster. Het zwavelhoudende water is erg goed voor uw huid en blijkt zelfs een helende werking te hebben. Het water stroomt uit de monden van acht uit steen gehouwen naga, mythische draakachtige wezens, in het hoogst gelegen bad. Hierna stroomt het water naar het lagergelegen tweede bad, wederom door de monden van, dit keer, vijf naga’s. Naast de twee aaneengesloten baden bevindt zich een derde bassin, dat wordt gevuld door vier meter hoge spuiten – heerlijk voor een verkwikkende massage. Een ware ontspannen uitstapje tijdens je reis!

Tempeltour

Gehuld in een traditionele sarong gaan we op pad om de mooiste tempels van Bali te ontdekken. Bali wordt namelijk niet voor niets het eiland der 1000 tempels genoemd. We zullen de volgende tempels bezoeken:

 

De moedertempel Puru Besakih

De Pura Besakih is de grootste tempel, Pura ligt in het midden van Bali en wordt ook wel de Moedertempel genoemd. De hindoeïstische tempel ligt op de hellingen van de vulkaan Gunung Agung en bereikbaar door een lange trap. Het vormt het spirituele middelpunt van het eiland. Vanaf het tempelcomplex heb je een prachtig uitzicht over de kustlijn van Bali.En als je geluk hebt, zie je een Hindoeïstische processie langskomen. Hindoes in kleurige gewaden brengen dan offers van bloemen en eten aan hun goden.

 

Gunung Kawi Temple Gunung Kawi (vertaald de dichtersberg) ligt ten noorden van Ubud in in een vallei.

Het is een complex van tien in de rotsen uitgehouwen cand’s die dateren uit de11 eeuw Men dacht dat het grafmonumenten waren maar dat klopt waarschijnlijk niet. Men denkt dat ze ter ere van de koninklijke familie van de Udayana-dynastie zijn gemaakt. Ook is er een, eveneens in de rotsen uitgehouwen, ruïne van een boeddhistisch klooster.

 

Pura Tirta Empul Tempelcomplex met Heilig Waterkranen.

Ten noorden van Ubud vult heilig water de baden van Pura Tirta Empul in het dorpje Tampak Siring. De Balinese bevolking komt naar deze Hindoeïstische tempel om zich te wassen in de zogenaamde fontein van de eeuwige jeugd. Hier vinden ook belangrijke reinigingsrituelen plaats. Tirta Empul betekent letterlijk heilig bronwater. Aan dit water worden magische en helende krachten toegekend. Er wordt gezegd als men last heeft van nachtmerries, na een bezoek in dit water deze geheel verdwenen zullen zijn. Ook zou het heilige water zorgen voor verjonging en zelfs onsterfelijkheid.  Het water wordt gezien als het meest heilige water van Bali en word voor veel ceremonies gebruikt. Balinese komen dan ook massaal naar de Tirta Empul Tempel om zich te laten onderdompelen in dit heilige water. Wij zulllen ons ook laten onderdompelen in dit water gehuld in een sarong. Terwijl we worden omringd door godenbeelden en bloemenoffers wassen we alle negatieve energie van ons af en reinigen we lichaam en geest.

 

Pura Tanah Lot

Ten noorden van Kuta en Denpasar klotsen golven op een rots die omringd wordt door de oceaan. Op deze rots schittert de karakteristieke Pura Tanah Lot. De bijzondere locatie van deze tempel trekt veel aandacht. Bij laag water is de tempel lopend te bereiken, maar bij hoogtij zijn we genoodzaakt de boot te pakken.Doordat het Hindoestaanse bouwwerk aan de westkust van Bali ligt, is de late namiddag een populair moment. Met het silhouet van de tempel op de voorgrond ben je getuige van een van de mooiste zonsondergangen van Bali. Op het toegankelijke deel is een ‘grot’ met een magische bron. Alhoewel de tempel in de zee ligt, komt er zoet water uit deze bron. Hier is ook een priester aanwezig die daar een kleine dienst komt doen en waar je een zegening ontvangt.

 

Pura Ulun Danu –  Water tempel

Op een klein schiereiland in het Bratan-meer steken de torens van Pura Ulun Danu tegen het glinsterende water en de groene bergen aan de rand van het meer. De hindoeïstische tempel is misschien wel de meest gefotografeerde van Bali. Het hele complex ligt verdeeld over een paar eilandjes in het Bratan-meer bij de plaats Bedegul, waardoor de bouwwerken op het eerste gezicht lijken te drijven. De Ulun Danu Bratan tempel is dan ook opgedragen aan watergodin Dewi Danu. Er worden op deze plek dan ook regelmatig ceremoniële offers gebracht.

 

Ubud en de Rijstvelden

Verder zullen we nog het prachtige stadje Ubud bezichtigen, deze mag je zeker niet missen. Het wordt namelijk ook wel het artistieke centrum van het eiland genoemd. Hier vind je kunstenaars en handwerkers; niet alleen in het stadje zelf maar ook in de wegen er naartoe. Als je van plan bent om een stukje kunst te kopen dan kun je dat het beste in Ubud doen. In combinatie met Ubud bezoeken we vroeg in de morgen onder begeleiding van een gids de Tegalalang rijstvelden. De Tegalalang rijstvelden zijn de mooiste van heel Bali.

 

DEVINUS-reizen-rijstvelden-Tegalalang PANO

 

Verder zullen we nog enkele andere prachtige stranden, dorpjes , steden en de Sarawati zilverfabriek bezoeken. waar ze o.a de bekende boedha to boedha sieraden maken.

VIDEO

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Inschrijven spirituele reis naar Bali

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 16-daagse reis!

€2595