0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis naar Bali - Indonesie

17 daagse reis - 12 tot 28 november 2024

Het magische land van de Goden en kleurrijke ceremoniën!

 

Leven vanuit je Kern!

12 tot 28 november 2024

Voor wie is deze reis bedoeld?

 • Heb jij behoefte om in verbinding te komen en te blijven met je innerlijke Bron, je ware essentie?
 • Je te laten leiden door deze krachtige, volmaakte, helende levensenergie?
 • Het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen?
 • Uitzuiverende ceremonies en reinigende, krachtige rituelen te ondergaan?
 • Wil jij in contact komen met je eigen wijsheid, je grootsheid en je Zelf ten diepste ontdekken?
 • Heb jij het verlangen om paradijselijke plekjes te bezoeken in combinatie met bewustzijns-verdieping, energetische en helende oefeningen en meditaties?

Dan is deze reis naar het magische, mystieke en spirituele Bali waar de Goddelijkheid en de oude wijsheid vanzelfsprekend is, een cadeau aan je Zelf !

uitzicht DEVINUS BALI | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

BALI: DE PAREL VAN INDONESIË

Bali is een waar paradijs, een plaats vol mysterieuze spiritualiteit! Een prachtig eiland om In verbinding te komen met je Kern, Moeder Aarde, de Bron, je Hart en met wie je werkelijk bent!!

Je verblijft deze reis in een prachtige privé villa op een rustig plekje, direct aan het strand met uitzicht over de Bali zee aan de ene kant en aan de andere kant zie je de rijke tropische tuin met op de achtergrond de bergen. Het heerlijk verkoelende zwembad, de prachtige aangelegde tropische tuin en het schitterende uitzicht over de Noord Balinese zee, de bergen en palmbomen, maken deze prachtige vakantievilla tot de perfecte accommodatie voor jouw spirituele reis terug naar je Zelf!

De villa ligt aan het strand van het kleine rustige dorpje Brong Bong, niet ver van Lovina, waar je vanuit de villa met een bootje wordt opgehaald om prachtige dolfijnen te spotten. Lovina is de bekendste badplaats van Noord-Bali. Omdat de stranden van Lovina lavastranden zijn, hebben ze donker zand, wat niet alleen het bezoek heel speciaal maakt, maar ook de aarding heel krachtig maakt.

De prachtige en grote slaapkamers in het huis beschikken allen over een airco en ventilator. De bedden zijn voorzien van heerlijke dikke matrassen, zodat je goed uitgeslapen aan je dag kunt beginnen. Alle suites hebben een schitterend uitzicht over de zee of tuin.

Het lieftallig personeel hier staat de hele dag tot onze beschikking om ons te voorzien van kruidenthees, Balinese koffie, verse sapjes, massages, en niet te vergeten de overheerlijke, gezonde Balinese maaltijden.

In Ubud verblijven we 3 dagen in een klein pittoresk boutique hotel gelegen in een authentiek, gezellig straatje tussen de rijstvelden in met allerlei winkeltjes en restaurantjes in de buurt, vlakbij het centrum en toch in de rust.

De tuin heeft een prachtig zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen of uitrusten.

Verder hebben we een taxibus (inclusief Engelstalige chauffeur) tot onze beschikking om de leukste trips en excursies te ondernemen.

Slaapkamers

 • Ruime 2 persoonsslaapkamers (losstaande bedden) met eigen badkamer 2195 euro
 • Eigen ruime 2 persoonsslaapkamer met gedeelde badkamer (Deze badkamer deel je met nog 1 ander persoon) extra kosten 395 euro
 • Wil je alleen liggen op een ruime 2 persoonsslaapkamer  dan bedragen de extra kosten bedragen dan 575 euro

Kortom alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw spirituele reis zo aangenaam mogelijk te maken.

DSC00498 kopie DEVINUS BALI | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

 

Video van de accommodatie

Dit is de accommodatie waar we naar toe gaan! Heb je nu al vragen of interesse laat het ons weten!

Het programma: Leven vanuit je Kern!

Om de dag is er een programma ( ongeveer 3 uur). Dit kan in de ochtend of namiddag zijn en is een combinatie van chi neng qigong, (energetische lichaamsbewegingen) ‘open je Hart’ oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties die we ondergaan in de prachtige tuin of op het privé strand. Hierna zullen we de diepte in gaan met ons ‘ware Zelf’, ook wel je innerlijke kern of je zuivere essentie genoemd. Het is de volmaakte, helende, wijze, liefdevolle levenskracht in jou en in alles en iedereen waardoor je geluk, vreugde, rust, vrede, gezondheid, wijsheid, overvloed en Liefde ervaart.

Op de dag van het programma verblijven we op de accommodatie en ben je na het programma vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Zwemmen in de zee of in het zwembad, zonnebaden, uitrusten, wandelen in de prachtige tuin of langs het strand, dolfijnen spotten, snorkelen of heerlijke ontspannende massages ontvangen. De dagen dat er geen programma is, zijn ingevuld met allerlei prachtige excursies. Sommigen zijn krachtplekken waar we uitzuiveringen en heling ondergaan of een meditatie doen.

(Je bent totaal vrij in het deelnemen van de excursies, dus wil je uitrusten bij het complex of gewoon even niets, dan kan dat uiteraard ook).

 

Wat gaan we doen tijdens het programma?

Het accent van deze 17 daagse reis is gericht op:

 • Activeren en bekrachtigen van je innerlijke leiding, je ‘ware Zelf’
 • Openen van je Hart, Zelf Acceptatie, Zelfliefde en Zelfvergeving
 • In verbinding en verdieping Zijn met moeder Aarde, de Bron en je Hart
 • In verbinding komen met jouw creatiekracht en missie hier op Aarde
 • Ont-schuldigen. Je weer herinneren dat jij in essentie onschuld en Liefde bent
 • Vertrouwen en overgave naar je innerlijke leiding, controle loslaten
 • Je weer herinneren dat je heel, perfect en compleet bent. Dat je goed bent precies zoals je bent en hier niets voor hoeft te doen
 • In je ZIJNS-kracht komen

Tijdens deze spirituele reis draait het om jou! Ten diepste thuiskomen in je Zelf en wie jij werkelijk bent!

Foto’s accommodatie

Hier een aantal mooie foto’s van de accommodatie.

Bezienswaardigheden en excursies

Behalve duiken, snorkelen en dolfijnen spotten aan de unieke lavastranden van Lovina, zijn er prachtige diverse bezienswaardigheden in noord en midden Bali. Gehuld in een traditionele sarong gaan we op pad om de mooiste tempels te zien, uitzuiveringen, rituelen en ceremonies te ontvangen! Bali wordt namelijk niet voor niets het eiland der 1000 tempels genoemd.

Programma spirituele reis Bali

Dag 1 en 2: De eerste 2 dagen na aankomst zullen we voornamelijk uitrusten, gewoon lekker relaxen, ontspannen en met elkaar kennismaken!

Dag 3: Water uit zuiveringsritueel, Brahma Vihara Ashrama, Air panas: De derde dag bezoeken we een watertempel waar we een uitzuivering ceremonie ondergaan van een Hoge water priester. Deze uitzuivering is een geweldige ervaring en heling voor je lichaam en ziel. Je energiebanen en aura worden als het ware schoon gemaakt van negativiteit en andere opgeslagen emoties en blokkades. Je voelt je gezuiverd en vrij.
Hierna bezoeken we de enige boeddhistische klooster op Bali In Banjar, het Brahma Vihara Ashrama-klooster, waar we in de tempel van Vrijheid een meditatie zullen ondergaan.
Na het bewonderen van het klooster sluiten we ontspannend af met een duik in de drie heilige heetwaterbronnen van Air Panas. Het zwavelhoudende water is erg goed voor je huid en blijkt zelfs een helende werking te hebben. Een heerlijk ontspannend uitstapje tijdens je reis!

Dag 4 : Ochtendprogramma: Verbinding – Verbinding maken met elkaar en met je innerlijke Bron, je ‘ware Zelf’, om deze voor jou werkzaam te laten zijn!

Dag 5: Mayong Culture Walk. Deze moet je gedaan hebben!! We maken een prachtige wandeling door de Mayong rijstvelden en de natuur eromheen, onder begeleiding van een zeer enthousiaste gids, Putu. Hij vertelt met veel passie over de rijstvelden, de fases van de rijstgroei, de oogst en over de regenwouden. Hij geeft je een kijkje in hoe de Balinezen leven en vertelt over hun gebruiken, rituelen en religie. Het is een wandeling van ongeveer 3 uur die vrij gemakkelijk te doen is met prachtige vergezichten over de rijstvelden.
Hierna sluiten we af met een heerlijk diner bij zijn vrouw, die priesteres en tevens een geweldige kokkin is!

Dag 6 : Ochtendprogramma:  Zelfacceptatie, Zelfliefde en Zelfvergeving. Je Zelf helen, accepteren en vergeven.

Dag 7: Sekumpul watervallen. De mooiste watervallen van heel Bali. We wandelen via allerlei trappen, slingerende paden en houten bruggetjes naar adembenemende mooie watervallen in een prachtig regenwoud / jungle gebied. Hier zullen we een frisse verkoeling en een heerlijke, meditatieve uitzuivering ondergaan. Deze tracking wordt door 2 gidsen begeleidt die ons ook ondersteunen bij het oversteken van rivieren en paden. Is het wandelen te zwaar of te lang voor je dan kan je ook gedeeltelijk met een scooter gebracht worden!

Dag 8 : Ochtendprogramma: Eenheid-  ÉÉN voelen met je Zelf, de ander, de Bron en moeder Aarde.

Dag 9 :  Passar Agung en Pulaki tempel. We gaan naar het westen van Bali. Het westen is heel anders dan alle andere regio’s in Bali. Het is er nog steeds erg mysterieus en nog vrij onbekend voor reizigers. Ik zelf vind het westen het mooiste stukje van Bali. De kustlijnen zijn nog steeds rustig, knus en afgelegen, de rijstvelden zijn nog rijk en groot, de bergen zijn nog steeds onaangetast door toerisme en de wegen nog redelijk traditioneel.
We bezoeken de tempel Pulaki. Dit is een “zeetempel”, die in de 16e eeuw werd gesticht. De zeetempels werden gebouwd om de goden van de zee te eren. Veel van de belangrijkste zeetempels bevinden zich langs de zuidwestkust van het eiland. De posities van de tempels waren bedoeld om het eiland Bali een ketting van spirituele bescherming te bieden. Hier ondergaan we een reinigende ceremonie om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen ( Melasti). Vervolgens ontvangen we een meditatie voor bescherming en veiligheid.

Een andere tempel is de Pura Pasar Agung-tempel (Grote Markt), een geweldige kleurrijke tempel aan de oceaan waar de mensen van Bali bij elkaar komen om te bidden voor  hun zaak, bedrijf of werkzaamheden. We gaan hier bidden en mediteren voor overvloed en krijgen verschillende zegeningen van een priester.

Dag 10: Snorkelen op Menjangan Island
Menjangan is een klein eiland, gelegen in een beschermd natuurgebied. Dankzij de ongelooflijke variëteit aan koraal en tropische vissoorten, kristalhelder turkoois water en een zeer kalme zee is het een echt snorkelparadijs. We hebben 2 indrukwekkende snorkel- stops en tussendoor lunchen we op het witte strand van het onbewoonde Menjangan Island. Deze excursie is vrijblijvend. Als je niet wilt of durft te snorkelen kan je op je accommodatie verblijven.

Dag 11: Dagprogramma: ‘Leven in het Nu’

Wij vullen deze dag in met het thema: Leven in het Nu’ en rust in je hoofd voelen, dit d.m.v. stilte tijd en oefeningen om je gedachten te corrigeren.

Dag 12: Ochtend Programma: ‘Scheppingskracht’: Scheppen vanuit je Hart en in verbinding komen met je missie hier op Aarde.

Dag 13: Vertrek naar onze accommodatie in Ubud waarbij we onderweg de Gunung Kawi tempel (de berg van de poëzie) zullen bezoeken.

De Gunung Kawi-tempel is een van de oudste en opvallendste archeologische tempelcomplexen van Bali. De indrukwekkende, mystieke tempels liggen aan de heilige rivier de Pakerisan en zijn in de berg uitgehakt. De ruïnes van de 11e eeuw gebouwde tempels zijn van een ongekende magische schoonheid. Deze tempel heeft op mij het meeste indruk gemaakt van ze allemaal. Hier heb ik een ongelooflijke kracht en verbinding gevoeld met al wat is! In sommige rotsen bevinden zich meditatieruimtes waar we een kracht meditatie, een meditatie voor je authentieke IK zullen ontvangen.

Hierna gaan we door naar Ubud, het artistieke en culturele hart van Bali. S’avonds eten we in een typische, gezellige warung in Ubud.

14:  Sebatu en Vuurceremonie

Sebatu en een Vuurceremonie. Allereerst gaan we naar Sebatu, een watertempel. Deze tempel heeft enorm veel indruk gemaakt op mij en de groep. Het ligt in een typisch Balinees dorpje waar de toeristen ver te zoeken zijn. De locals komen hier om te bidden voor genezing en uit te zuiveren in een watervalletje voorzien van heilig water. Dit gaan wij dus ook doen. Mocht je een lichamelijke ziekte, of lichamelijke klachten hebben, dan kan je hier om genezing, uitzuivering en heling vragen. Hierna gaan we naar Ketut ( een vuur priester) om een vuurceremonie en transformatie te ondergaan. Wederom een geweldige en uitzuiverende, krachtige ervaring!!

Dag15 : ‘Vertrouwen en Overgave’ in je ware Zelf en de flow van het leven.

We sluiten deze reis af met het thema: ‘Vertrouwen en Overgave’ in je ware Zelf en de flow van het leven.

Na het ontbijt en ochtendprogramma ben je vrij om je dag in te vullen naar verlangen.

Je kunt het centrum van het indrukwekkende Ubud bezichtigen. Iedere ochtend tussen 6 en 9 is er een lokale markt in het centrum waar ze vers fruit, groenten en bloemen verkopen. Na negen uur wordt deze markt omgetoverd tot een toeristenmarkt waar je mooie kunstwerken, kleding en souvenirs kunt kopen.

Ook is het mogelijk om gewoon heerlijk te genieten van de laatste uurtjes in Ubud aan het zwembad. In de avond vertrekken we naar het vliegveld en nemen we het prachtige Bali en de spirituele kracht ervan mee in ons Hart om thuis verder te integreren!

 

 

DEVINUS-reizen-rijstvelden-Tegalalang PANO

 

Coaching 

Deze prachtige weken worden begeleid door Sylvia Smit en Simone Belle. Beiden hebben een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij de mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, namelijk LIEFDE!!

Ga jij mee? Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan!

Vluchten

Wij ontmoeten elkaar op Schiphol bij de incheckbalie en vliegen gezamenlijk vanuit Amsterdam met Qatar airways naar Bali-Denpasar. Het is uiteraard ook mogelijk om met een andere vlucht te gaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden en kosten! Wil jij zorgeloos op reis gaan en niets te hoeven regelen, dan biedt Devinus de mogelijkheid jouw vlucht te boeken.

Qatar Airways

Amsterdam- Schiphol: Vertrek 15.15 . Aankomst Bali-Denpensar 16.30 QR 274

Bali- Denpasar : Vertrek 00.05. Aankomst -Amsterdam-Schiphol 13.15 QR 961

We hebben een korte tussenstop in Doha.

Qatar vliegt ook vanuit Brussel!

 

 

VIDEO omgeving en excursies

Nog een mooie video!

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier een aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk bij annulering door jezelf!
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • Wil jij zorgeloos op vakantie gaan en de vlucht laten boeken door DEVINUS dan kan dit! Vraag gerust hier naar!

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 37 reviews

Inschrijven spirituele reis naar Bali

Ga jij mee? Schrijf je dan hier in in voor deze prachtige 17-daagse reis naar je ‘ware Zelf’!

€2095