Spirituele reis naar Bali - Indonesie

16 daagse reis - 27 oktober tot 11 november 2022 ( nog 2 plekken Vrij)

5-sterren luxe accommodatie

Spirituele reis naar Bali

“Leven vanuit je Kern, je ware Zelf”-  27 oktober tot 11 november 2022

 

Voor wie is deze reis bedoeld?

Heb jij behoefte om in verbinding te komen en te blijven met je innerlijke Bron, je ware essentie, de IK BEN in jou? Je te laten leiden door deze krachtige, volmaakte levensenergie? Uitzuivering ceremonies en rituelen te ondergaan? Paradijselijke plekjes te bezoeken in combinatie met bewustzijnsverdieping, oefeningen en  meditaties? Wil jij in contact komen met je eigen wijsheid, je grootsheid en je Zelf ten diepste ontdekken? Dan is deze reis naar het magische, mystieke en spirituele Bali waar de Goddelijkheid en de oude wijsheid vanzelfsprekend is, een cadeau aan je Zelf !

BALI: DE PAREL VAN INDONESIË

Bali is een waar paradijs, een plaats vol mysterieuze spiritualiteit! Een prachtig eiland om In verbinding te komen met je Kern, Moeder Aarde, de Bron, je Hart en met wie je werkelijk bent!! Dit alles in combinatie met paradijselijke plekjes, magische tempels, felgroene rijstvelden, uitgestrekte palmstranden, allerlei excursies en uitzuivering- rituelen.

Je verblijft deze reis in een prachtige privé villa op een rustig plekje, direct aan het strand met uitzicht over de Bali zee aan de ene kant en aan de andere kant zie je de rijke tropische tuin met op de achtergrond de bergen. Het heerlijk verkoelende zwembad, de prachtige aangelegde tropische tuin en het schitterende uitzicht over de Noord Balinese zee, de bergen en palmbossen, maken deze prachtige vakantievilla tot de perfecte accommodatie voor jouw spirituele reis, terug naar je Zelf!

De villa ligt aan het strand van het kleine rustige dorpje Brong Bong, niet ver van Lovina, waar je met een bootje prachtig dolfijnen kunt spotten. Lovina is de bekendste badplaats van Noord-Bali. Omdat de stranden van Lovina lavastranden zijn, hebben ze donker zand, wat niet alleen het bezoek heel speciaal maakt, maar ook de aarding heel krachtig maakt. Dankzij de ondiepe lagune en de rustige stroming kunt je hier fijn en veilig zwemmen en snorkelen.

We hebben een taxibus (inclusief Engelstalige chauffeur) tot onze beschikking om de leukste tripjes en excursies te ondernemen. De prachtige en grote slaapkamers in het huis beschikken allen over een airco en ventilator. De bedden zijn voorzien van heerlijke dikke matrassen, zodat je goed uitgeslapen aan je dag kunt beginnen. Alle suites hebben een schitterend uitzicht over de zee of tuin.

Het personeel staat de hele dag tot onze beschikking om ons te voorzien van kruiden thees, Balinese koffie, verse sapjes en niet te vergeten de overheerlijke, gezonde Balinese maaltijden. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw spirituele reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Mocht jij behoefte hebben aan meer privacy, dan is het ook mogelijk om in een eigen mooie bungalow te verblijven die naast de villa gelegen zijn.

 

 

 

Video van de accommodatie

Dit is de accommodatie waar we naar toe gaan! Heb je nu al vragen of interesse laat het ons weten!

Het programma: “Leven vanuit je Kern”, je Ware Zelf, je IK BEN!

Om de dag is er een ochtend programma van ongeveer 3,5 uur. We starten na het ontbijt afwisselend met chi neng qi qong (energetische lichaamsbewegingen) ‘open je hart oefeningen’, ademhalingsoefeningen en meditaties in de prachtige tuin, of op het privé strand. Hierna zullen we de diepte in gaan met ons ware Zelf, ook wel de IK BEN bewustzijn in jou. Dit is de volmaakte universele levensenergie die door jou heen stroomt. Het is de helende, wijze, liefdevolle levenskracht die zich uitdrukt in jou en in alles om je heen. Deze energie bestaat onafhankelijk van jouw lichaam en is absoluut volmaakt! Volmaakte liefde, volmaakte vreugde, volmaakte vrijheid, volmaakte eenheid, volmaakte heelheid, volmaakte vrede, volmaakte sereniteit, volmaakte overvloed, volmaakte gezondheid. Deze energie, is om jou heen, zit in jou, in de kern van jou Zijn en in elke cel van jouw lichaam. Het draagt de potentie in zich om te genezen, op te tillen, te bevrijden, te helen, lief te hebben en te vergeven.

We gaan deze reis een voelbare diepe verbinding maken met ons ware Zelf. Een blijvende verbinding, opdat jouw ware essentie, de IK BEN in jou, altijd aanwezig en werkzaam is voor jou. Jou ondersteund, draagt en beschermd waar je ook bent, wat je ook doet, waar je ook gaat!

In de middag en avonduren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Zwemmen in de zee of in het zwembad, zonnebaden, uitrusten, wandelen in de prachtige tuin of langs het strand, dolfijnen spotten, snorkelen bij Menjang island, massages ontvangen, of naar Lovina gaan. ‘s Avonds kunnen we bij een mooie zonsondergang mediteren op het strand of bij volle maan een ritueel ondergaan. De vrije dagen zijn ingevuld met allerlei prachtige excursies. Ook hier zullen we op enkele krachtplekken een meditatie doen. (Je bent hier totaal vrij in, wil je uitrusten bij het complex of gewoon even niets, dan kan dat uiteraard ook).

Tijdens deze spirituele reis draait het om jou! Ten diepste thuiskomen in je Zelf en wie jij werkelijk bent!

Het accent van deze 2 prachtige weken is gericht op:

 • Verdieping en bekrachtiging van je innerlijke leiding, je ware Zelf, je IK BEN bewustzijn
 • Openen van je Hart, Zelfacceptatie, Zelfliefde en Zelfvergeving. Je Zelf helen en vergeven voor al je gedachten die jou willen laten geloven dat je niet goed genoeg bent, niet belangrijk of waardevol bent!
 • In verbinding te Zijn met moeder Aarde, de Bron en je Hart
 • In je ZIJNS-kracht te komen
 • In verbinding te komen met jouw scheppingskracht en missie hier op Aarde.
 • Ont-schuldigen. Je weer herinneren dat jij in essentie onschuldig en liefde bent.
 • Vertrouwen en overgave naar je innerlijke leiding, controle loslaten.
 • Je weer te herinneren dat je heel, perfect en compleet bent. Dat je goed bent precies zoals je bent en hier niets voor hoeft te doen.

 

Foto’s accommodatie

Hier een aantal mooie foto’s van de accommodatie.

Bezienswaardigheden en excursies

Behalve duiken, snorkelen en dolfijnen spotten aan de unieke lavastranden van Lovina, zijn er prachtige diverse bezienswaardigheden in noord en midden Bali. Gehuld in een traditionele sarong gaan we op pad om de mooiste tempels van Bali te ontdekken. Bali wordt namelijk niet voor niets het eiland der 1000 tempels genoemd.

Programma spirituele reis Bali

Dag 1 en 2: De eerste 2 dagen na aankomst zijn vooral nog gericht op uitrusten, meditaties, kennismaking en een openingsritueel om onze intenties te bekrachtigen.

Dag 3: De derde dag bezoeken we een watertempel waar we een uitzuivering ceremonie ondergaan van een Hoge Priester. Deze uitzuivering is een geweldige ervaring en heling voor je lichaam en ziel. Je energiebanen en aura worden als het ware schoon gemaakt van negativiteit en andere opgeslagen emoties en blokkades. Je voelt je gezuiverd en vrij. Hierna bezoeken we de enige boeddhistische klooster op Bali In Banjar, het Brahma Vihara Ashrama-klooster, waar we in de tempel van Vrijheid een meditatie zullen ondergaan.

Na het bewonderen van het klooster sluiten we ontspannend af met een duik in de drie heilige heetwaterbronnen van Air Panas. Het zwavelhoudende water is erg goed voor je huid en blijkt zelfs een helende werking te hebben.  Een heerlijk ontspannend uitstapje tijdens je reis!

De 4 de dag : Ochtendprogramma: Verbinding : Verbinding en verdieping maken met je innerlijke leiding, je Hoger Zelf, om deze voor jou, vanuit je Hart werkzaam te laten zijn!

De 5 de dag : Mayong Culture Walk. Deze moet je gedaan hebben!! We maken een prachtige wandeling door de Mayong rijstvelden en de natuur erom heen, onder begeleiding van een zeer enthousiaste gids, Putu. Hij verteld met veel passie over de rijstvelden, de fases van de rijstgroei en de oogst. Hij geeft je een kijkje in hoe de Balinezen leven en verteld over hun gebruiken, rituelen en religie. Het is een wandeling van ongeveer 3 uur die vrij gemakkelijk te doen is met prachtige vergezichten over de rijstvelden.

Hierna sluiten we af met een heerlijk diner bij zijn vrouw, een geweldige kokkin!

6 de dag: Ochtendprogramma:’ Eenheid ‘: je EEN voelen met je Zelf, de ander, de Bron en moeder Aarde en het loslaten van dualiteit.

In de middag is het mogelijk om te snorkelen bij Menjangan Island. Je één te voelen met het leven in de zee, de prachtige gekleurde vissen en het koraal! We vertrekken dan met een boot naar het eiland waar we 2 x een uur snorkelen en een eiland tour maken. Dit is vrijblijvend.

7 de dag : Sekumpul watervallen. De mooiste watervallen van heel Bali. We wandelen via allerlei trappen, slingerende paden en houten bruggetjes naar adembenemende mooie watervallen in een prachtig regenwoud / jungle gebied. Hier zullen we een frisse verkoeling en een heerlijke, meditatieve uitzuivering ondergaan. Deze tracking wordt door 2 gidsen begeleidt die ons ook ondersteunen bij het oversteken van rivieren en paden. Is het wandelen te zwaar of te lang voor je dan kan je ook gedeeltelijk met een scooter gebracht worden!

8 ste dag: Ochtendprogramma: Zelfacceptatie, Zelfliefde en Zelfvergeving.Je Zelf helen en vergeven voor al je gedachten die jou willen laten geloven dat je niet goed genoeg bent, niet belangrijk of waardevol bent!

Dag 9 en 10: Ubud, Sebatu, Gunung Kawi tempel en Tirta Empul

Dag 9: We vertrekken na het ontbijt naar Ubud, ook wel het artistieke en culturele hart van Bali genoemd. Onderweg brengen we een bezoek aan een koffieplantage, de Twin Lake en niet te vergeten de apen die in de vrije natuur leven. Bij aankomst in Ubud gaan we naar ons verblijf midden in de rijstvelden en na de lunch vertrekken we naar een geweldige tempel Sebatu in de jungle gelegen. Deze tempel heeft enorm veel indruk gemaakt op mij en de groep. Het ligt in een typisch Balinees dorpje waar de toeristen ver te zoeken zijn. De locals komen hier om te bidden voor genezing en uit te zuiveren in een watervalletje voorzien van heilig water. Mocht je een lichamelijke ziekte, of lichamelijke klachten hebben, dan kan je hier om genezing, uitzuivering en heling vragen.

Dag 10 : Pura Tirta Empul  en Gunung Kawi Tempel

Na een heerlijke overnachting en ontbijt  tussen de rijstvelden in zullen we het centrum van het indrukwekkende Ubud bezichtigen. Iedere ochtend tussen 6 en 9 is er een lokale markt in het centrum waar ze vers fruit, groenten en bloemen verkopen. Na negen uur wordt deze markt omgetoverd tot een toeristenmarkt waar je mooie kunstwerken, kleding en souvenirs kunt kopen. Na de lunch gaan we naar 2 bijzondere tempels.

Pura Tirta Empul, een Bron met heilig water. De Balinese bevolking komt naar deze Hindoeïstische tempel om zich te wassen in de zogenaamde fontein van de eeuwige jeugd. Hier vinden ook belangrijke reinigingsrituelen plaats. Tirta Empul betekent letterlijk heilig bronwater. Aan dit water worden magische en helende krachten toegekend. Er wordt gezegd als men last heeft van nachtmerries, dat na een bezoek in dit water, deze geheel verdwenen zullen zijn. Ook zou het heilige water zorgen voor verjonging en zelfs onsterfelijkheid.  Het water wordt gezien als het meest heilige water van Bali en wordt voor veel ceremonies gebruikt. Balinese komen dan ook massaal naar de Tirta Empul Tempel om zich te laten onderdompelen in dit heilige water. Wij zullen ons ook laten onderdompelen in dit water, gehuld in een sarong. Terwijl we worden omringd door godenbeelden en bloemenoffers wassen we alle negatieve energie van ons af en reinigen we ons lichaam en geest.

Gunung Kawi tempel

De Gunung Kawi-tempel is een van de oudste en opvallendste archeologische tempelcomplexen van Bali. De indrukwekkende, mystieke tempels liggen aan de heilige rivier de Pakerisan en zijn in de berg uitgehakt. De ruïnes van de 11e eeuw gebouwde tempels zijn van een ongekende magische schoonheid. Deze tempel heeft op mij het meeste indruk gemaakt van ze allemaal. Hier heb ik een ongelooflijke kracht en verbinding gevoeld met al wat is! In de rotsen bevinden zich meditatieruimtes waar we een kracht meditatie, een meditatie voor je authentieke IK zullen ontvangen.

11 de dag : Ochtend en namiddag programma: ‘Leven in het Nu’ en je zelf van je verstand bevrijden, d.m.v. stilte oefeningen en oefeningen om je gedachten te corrigeren.

12 de dag: Passar Agung en Pulaki tempel

We gaan naar het westen van Bali, slechts een half uur verwijderd van onze locatie. Het westen is heel anders dan alle andere regio’s in Bali. Het is er nog steeds erg mysterieus en nog vrij onbekend voor reizigers. Ik zelf vind het westen het mooiste stukje van Bali. De kustlijnen zijn nog steeds rustig, knus en afgelegen, de rijstvelden zijn nog rijk en groot, de bergen zijn nog steeds onaangetast door toerisme en de wegen nog redelijk traditioneel.

We bezoeken de tempel Pulaki. Dit is een “zeetempel”, die in de 16e eeuw werd gesticht. De zeetempels werden gebouwd om de goden van de zee te eren. Veel van de belangrijkste zeetempels bevinden zich langs de zuidwestkust van het eiland. De posities van de tempels waren bedoeld om het eiland Bali een ketting van spirituele bescherming te bieden. Hier zullen we een meditatie ontvangen voor bescherming en veiligheid.

Een andere tempel is de Pura Pasar Agung-tempel (Grote Markt), een geweldige kleurrijke tempel aan de oceaan waar de mensen van Bali bij elkaar komen om te bidden voor hun zaak, bedrijf of werkzaamheden. We gaan hier bidden en mediteren voor overvloed en krijgen verschillende zegeningen van een priester.

Hierna gaan we zwemmen en dineren in het prachtige, ongerepte en authentieke kustdorpje Pemuteran.

13 de dag: Ochtendprogramma: ‘Scheppingskracht’: Scheppen vanuit je Hart en in verbinding komen met je missie hier op Aarde.

14 de dag: Ochtendprogramma: ‘Vertrouwen en Overgave’ in je Hoger Zelf en de flow van het leven, controle loslaten. 

In de middag bezoeken we Singaraja de oude hoofdstad van Bali. We bezoeken het oude Koninklijk paleis, een Chinese tempel en de prachtige oude mystieke havenstad, alwaar we gaan dineren in een typisch eettentje, een Wahrung !

15 de dag:  Afsluitingsritueel en genieten van de laatste uurtjes met elkaar aan het zwembad en de zee. In de namiddag vertrekken we na een uitgebreide lunch naar het vliegveld en nemen we het prachtige Bali en de spirituele kracht ervan mee in ons hart om thuis verder te integreren!

DEVINUS-reizen-rijstvelden-Tegalalang PANO

 

Coaching 

Deze prachtige weken worden begeleid door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Ga jij mee? Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan!

Vluchten

Wij vliegen gezamenlijk vanuit Amsterdam met Singapore airlines naar Bali-Denpensar., Het is ook mogelijk om met Qatar te vliegen vanuit Amsterdam . Wil jij zorgeloos op reis gaan en niets te hoeven regelen dan biedt Devinus de mogelijkheid jouw vlucht te boeken.

 

Singapore AirlinesSingapore Airlines

Amsterdam to Denpasar Bali : Vertrek Amsterdam 27 oktober om 11.15

Aankomst Denpensar, Bali 28 oktober om 9.50

Denpasar Bali  to Amsterdam:: 10 november om 20.15
 
Aankomst Amsterdam 11 november: 6.45
 
Mocht jij met een andere maatschappij willen vliegen dan is dat uiteraard ook mogelijk!!

 

 

 

VIDEO omgeving en excursies

Nog een mooie video!

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • Fris en alcoholische dranken zijn voor eigen rekening
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • Wil jij zorgeloos op vakantie gaan en de vlucht laten boeken door DEVINUS dan kan dit en brengen wij hiervoor 45,-  in rekening voor administratie en servicekosten

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 30 reviews

Inschrijven spirituele reis naar Bali

Ga jij mee? Schrijf je dan hier in in voor deze prachtige 16-daagse reis naar je ware Zelf!

€1895