0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis- Marrakesh / Marrakech Marokko

12 tot 21 mei 2025

“Stralen als een ster !”

Stralen als een ster!

12 tot 21 mei 2025 

Jij bent gemaakt om te stralen als een ster die onverminderd schittert zoals een ster aan de hemel! 

Sterren fascineren mensen. Ze stralen in het duister en geven licht en warmte. Ook jij kan en mag stralen als een ster, het is namelijk je geboorterecht!!

 “Stralen als een Ster”. ✨⭐️✨⭐️✨

Deze spirituele reis richten we ons op het ontdekken van je innerlijke kracht en het manifesteren van je dromen. Je zult leren hoe te leven vanuit het licht in jou,  niet meer vast te houden aan beperkingen en hoe je volledige potentieel te bereiken.

Programma:

Onze retreat omvat een gevarieerd programma van workshops, meditaties, yin yoga en allerlei activiteiten om je lichaam en geest te ontspannen en je met je innerlijke wijsheid en licht te verbinden. Kortom je te helpen stralen als een ster.

Dit in combinatie met allerlei uitstapjes naar iconische bezienswaardigheden zoals de Jardin Majorelle en het bruisende Jemaa el-Fnaa plein vol kraampjes waar allerlei straatartiesten zingen, dansen en spelen.

Ten slotte als klap op de vuurpijl een woestijntour, diner en overnachting in het mystieke Agafay woestijn alwaar je getuige bent van de ondergaande zon die de hemel schildert in een palet van oranje, roze en goud. Gewoonweg genieten van de nachtelijke hemel met haar ontelbare fonkelende sterren en de eeuwenoude wijsheid van de woestijn en dee verbinding met moeder Aarde en het Universum tot in je diepste ZIJN voelen.

Accommodatie:

Je zult verblijven in een luxueuze riad in het hart van de oude medina. Deze riad is een traditioneel Marokkaans huis met een prachtige binnenplaats, zoutwater zwembad, fonteinen en patio’s. De slaapkamers zijn stijlvol ingericht en bieden alle comfort die je nodig hebt om te ontspannen en te herladen.Je verblijft in de riad op een 2 persoonskamer met 2 losstaande bedden en in de woestijn in een tent.

Locatie: Marrakesh

Marakesh wordt ook wel de “Rode Stad” van Marokko genoemd en is de perfecte setting voor deze transformatieve, lichtgevende reis. De stad bruist van energie, kleur en cultuur. Je zult je hier omgeven voelen door inspiratie terwijl je door de oude medina dwaalt, de prachtige tuinen verkent en de heerlijke keuken proeft.

Deze unieke retreat in Marrakesh is ontworpen om je innerlijke licht te onthullen en je te helpen je ware potentieel te bereiken. Tijdens deze onvergetelijke reis zul je jezelf omringen met inzichten, transformaties, inspiraties, avontuur en luxe terwijl je je verbindt met je authentieke Zelf .

Maaltijden:

Je zult genieten van heerlijke en gezonde maaltijden die zijn bereid met verse, lokale ingrediënten. De Marokkaanse keuken staat bekend om zijn rijke smaken en diverse specerijen. Je kunt proeven van traditionele gerechten zoals oa. tajine, couscous en pastilla.

Investering:

De prijs van deze retreat is €2.495 per persoon. Dit is inclusief luxe accommodatie, alle maaltijden, activiteiten, excursies, overnachting woestijn en transfers. (Je ontvangt een vroegboek korting van 100 euro als je je inschrijft voor 10 juli 2024).

Wil je een eigen kamer? Dan is er een toeslag van 695 euro!

Let op: deze luxe riad heeft maar 6 kamers, dus wil je echt mee dan snel erbij zijn!!

Extra’s: Tijdens de retreat heb je de mogelijkheid om extra massages en spa-behandelingen te boeken om te ontspannen en te verjongen.

Heb je ooit gedroomd om onder de mooiste sterren yoga en meditatiesessies te ontvangen? Tijd voor jezelf te maken om te ontspannen, te reflecteren en te genieten van de magie van Marrakesh? Je innerlijke ster te voelen en te stralen?

 

Deze schitterende retreat staat gepland van 12 tot 21 mei 2025.

Ben jij klaar om te schitteren, te stralen als een ster? Ja?  

Om je plek te reserveren, neem je contact met DEVINUS op via info@devinus.nl of liever schrijf je in via deze link

Wees de ster die je bent, laat je betoveren en meevoeren tijdens deze schitterende reis!  Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar een stralend leven!

Wij Sylvia en Saskia hopen je van harte te mogen verwelkomen in Marrakesh!

Kameel Marrakesh

Coaching:

Deze prachtige spirituele week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei. Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Vluchten:

Deze zijn vanaf juli bekend!

Wil jij zorgeloos op reis gaan en niets te hoeven regelen, dan biedt Devinus de mogelijkheid jouw vlucht te boeken.( 40 euro boekingskosten).

 

Grote Letters

  • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
  • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is je boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
  • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
  • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
  • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen, informeer naar de mogelijkheden
  • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 40,- aan service/administratiekosten in rekening.

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis naar Marakesh

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele reis naar Marakesh meld je hier dan aan! Wij, Sylvia en Saskia, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten onder de prachtige sterrenhemel van Marakesh en samen ons innerlijk licht te laten schitteren.
Lieve groeten Sylvia en Saskia

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze thema’s!

Inschrijven spirituele reis Marakesh

Jij bent een stralende STER!

 €2495