Instructies inschrijving spirituele reis BALI

Gegevens

Ik neem deel aan de spirituelereis in BALI. Ik schrijf me definitief in door het insturen van dit formulier. De genoemde bedragen kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS. Restitutie van uw aan- en/of eindbetalingen is niet mogelijk. Het gehele bedrag dient te allen tijde volledig voldaan te worden. Wij raden je dan ook aan een reis- annulering verzekering af te sluiten. Wij sturen via de mail een bevestiging van je inschrijving.

Annulering en overige

  • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
  • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier én aanbetaling is je boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email.
  • Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
  • Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor annuleringen, vertragingen of veranderingen veroorzaakt door oorlog, oorlogsdreiging, terroristische acties of bedreigingen, epidemieën, sluiting van luchthavens, burgeroorlog, vakbondsacties, natuurrampen, stakingen of technische transportproblemen.
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren.
  • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
  • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
  • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 45 servicekosten in rekening.
  • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

Paspoort / ID gegevens

Vul a.u.b. je paspoort gegevens in. Als je de mogelijkheid hebt maak dan ook nog met uw telefoon een foto een stuur deze als extra even door. Een ID is NIET geldig. En het paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn op datum van vertrek. Er hoeft geen visum aangevraagd te worden.

Bagage

Er is bagage tussen 23 en 30 kg inbegrepen ( afhankelijk van de vliegmaatschappij )

Wat is inbegrepen?

15 overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner ( volpension), transfer en excursies. Groepscoaching, individuele coaching en ondersteuning bij een persoonlijk proces. Niet inbegrepen is de vlucht.

Je IBAN-nummer voor een eventuele terugstorting
Bijvoorbeeld voor bedrijven, kostenplaats vermelding etc.
Laats telefoonnummer(s) achter wie we in geval van nood kunnen bellen

DEVINUS spirituelereis Thailand Chiang Mai - kinder bij een tempel