Gastenboek DEVINUS

Ervaringen van klanten die een spirituele reis of consulten hebben mogen ervaren

106 Reacties

 1. Hallo hartverwarmende Sylvia en Brigitte,

  Dank jullie wel voor de reis naar mijn innerlijke, welke zich nu zo mooi en bevrijdt voelt
  Het gezonde kind in mij zal ik met liefde elke dag elk moment omarmen en geven wat het nodig heeft, omdat dit mooie kind het waard is.

  Vanuit Katwijk wens ik jullie al het goede toe!
  Met Liefde
  Dineke

  Antwoord
 2. Spirituele Vrouwen week.
  Auto _rit naar Frankrijk met 3 prachtige vrouwen .
  Naar de prachtige Katharen in un mooie onvoorstelbare tuin .
  Waar veel dingen gebeuren waar krekels zich laten horen en vogels zingen.
  Waar adelaars zomaar over vliegen onder een meditatie .
  In een woord ongelofelijk.
  In de Maria Magdalena grot mocht ik mijn angst neerleggen .
  Het was een prachtige week vol liefde volle godinnen met begrip &liefde voor mekaar .
  Het was een week vol ervaringen waar ik nu nog van geniet .
  Veel liefs aan alle godinnen .
  En bedenk dit twee is te veel

  Anita

  Antwoord
 3. Dag lieve Sylvia en Brigitte,

  nadat ik in januari jl. al een vrouwenweekend mee had gedaan, had ik t idee dat ik er nog 1 nodig had. afgelopen juni ben ik dus weer mee gegaan, ik ben er dit weekend achter gekomen dat ik het weekend in januari al een hoop achter me had gelaten, en dat het weekend in juni een opfriscursus + is geweest.. ik heb mezelf alweer opgegeven voor een weekend in november :-)..

  lieve Sylvia, Brigitte en dames van t weekend in juni!! bedankt..

  veel liefs Marianne

  Antwoord
 4. Ik denk dat toeval niet bestaat en dat ik niet voor niets op de site van DEVINUS terecht kwam. Doordat ik dit voelde kwam mijn ego op de achtergrond en luisterde ik naar wie ik echt ben. Dat voelde goed en hoewel je in het weekend door een donkere wolk lijkt te gaan weet ik dat ik vanaf nu een keuze heb. Je krijgt iets wat niemand je kan geven en dat is de liefde voor jezelf. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar dat dit wel de weg is voor mij die ik zocht, de weg naar het licht.

  Antwoord
 5. Lieve Syl&Benigna, twee jaar geleden het vrouwenweekend gedaan en het loslaten geeft vrijheid traject, individuele sessies aan t volgen en nu de transformatieve bijeenkomsten, inspirerend! en top! klasse! Ik wil jullie bedanken jullie hebben de mensen echt iets te bieden en het zijn allemaal zo’n waardevolle en belangrijke bijeenkomsten, echt aan te raden. Mensen die twijfelen; niet twijfelen maar doen! gooi jezelf uit je comfortzone het is het echt waard. zo dit wilde ik even kwijt!

  Antwoord
 6. Vrouwenweekend 17-19 januari 2014

  Wat een verschil hoe ik kwam en hoe ik wegging.
  Ik voelde me top, dingen opgeruimd, dingen ontdekt, vooral mezelf!
  Dit weekend zou elke vrouw zichzelf moeten gunnen.

  Dank je wel lieve, mooie dames van Devinus en lieve, mooie dames die er met mij waren

  Antwoord
 7. Wat een verschil!! Net terug van het vrouwenweekend erg getwijfeld of ik heen zou gaan maar wat ben ik blij dat ik geweest ben. Heb mezelf terug en voel me top!!! Sylvia en Benigna ga zo door, SUPER!!!!!!!!!!!!

  Antwoord
 8. Wat was ik nerveus toen ik naar het vrouwenweekend ging. M’n ego voelde zich zo verraden, huilend kwam ik binnen, kreeg bijna geen hap door m’n keel. Wat stond me te wachten. Na de 1e sessie ‘s avonds ging het al wat beter. M’n ego kon zich nog niet voorstellen dat dit mij zou veranderen. Niks was minder waar. Ik ging ‘s nachts even naar het toilet en begon weer eens te piekeren waarna ik letterlijk een wake-up call kreeg van het universum toen ik in het donker met een flinke knal tegen een muur aanliep. Dit was achteraf gezien t mooiste wat me had kunnen gebeuren haha. Zaterdags tijdens de middagsessie zo’n bevrijdend gevoel gehad, heerlijk!! Dat gevoel wil ik niet meer kwijt dacht ik. Zondags klaar om aan de slag te gaan in die “oh zo boze wereld” en uit het “veilige” gevoel te stappen dat ik inmiddels binnen heel sterk had. Benigna en Sylvia, heel erg bedankt, ik heb zelden nog zo’n mooie fantastische vrouwen (zielen) meegemaakt. Dit gevoel is iets wat ik zeker wil blijven vasthouden en verder ontwikkelen. Ik verheug me ook heel erg op m’n vervolgsessie de Devinus curus en wie weet wat nog volgt erna. Tot gauw dames. En iedereen die twijfelt….niet langer erover nadenken, maar doen!!!
  Lieve groetjes Natali

  Antwoord
 9. Door het devinus traject begreep ik hoe belangrijk mijn innerlijk kind is. Het innerlijk kind weekend volgde vanzelf. Ik vind het een hele uitdaging om hierna op zoek te gaan. Het mooiste geschenk was de innerlijk kind familie opstelling van Tony op zaterdag middag.Nadat ik mijn vraag/angst duidelijk had mocht ik een opstelling doen waarin eindlijk eens al mijn emoties de vrije loop namen. Tony is echt een kei. Ik was die avond kapot moe en dankbaar voor de inzichten voor mijn innelijk kind. ‘savonds hebben we nog heerlijk geswingd waardoor mijn hoofd weer lucht kreeg.
  Meiden, blijf deze weekeinden organiseren.
  Ik vind het uitdagend, inspirend,hartverwarmend en gewoon hartstikke fijn om door jullie mijn zoektocht in mezelf en ‘zijn’ te ondernemen.
  Dikke knuffel, winfried

  Antwoord
 10. Mijn verwachting van het vrouwenweekend was om een klein stapje verder te komen in het loslaten van rollen en de daarbij behorende verantwoordelijkheids- en schuldgevoelens. Maar het stapje zijn vele meters geworden! Ongelooflijk wat een impact deze paar dagen hebben gehad.

  Ik ben altijd heel rationeel, zit veel ‘in mijn hoofd’. Om nu alles eens echt te doorvoelen, kwetsbaar te zijn, je gevoel toe te laten en van daaruit je kracht te ontdekken, dat heeft me heel erg goed gedaan. Dingen krijgen een plek en dat maakt lichter, blijer en vrijer!

  Het weekend voelde erg warm, veilig en ook was het heel gezellig. Benigna en Sylvia reikten ieder van ons aan wat we nodig hadden, en dat op een hele liefdevolle en respectvolle manier. Maar gelukkig ook met heel veel humor! Ik vond het heerlijk en gun het iedere vrouw om op deze manier een stuk dichter bij zichzelf te komen!

  Antwoord
 11. Hallo prachtige dames van het vrouwen weekend 21 juni j.l,

  Wat een mooie ervaring, die ik samen met jullie heb mogen delen. Mijn man zag gelijk aan mij dat er IETS was veranderd! Complimenten voor Benigna en Silvia!
  De volgende dag voelde ik de kracht van iedere vrouw. Alles wat jullie hebben bewerkstelligd heb ik meegenomen. Hopelijk heb ik jullie hetzelfde terug kunnen geven. Mijn les–> wil je ziel smatig groeien dan doe je dat het beste SAMEN!

  Geduld….
  zonder de tussenkomst van je tijdelijke Aardse Illusie Rol in de vorm van uw Persoonlijke Ego Rol, vijf zintuigen, gedachten en zoeken naar antwoorden die nooit zullen komen in dit aardse spel. Immers als JE antwoorden op JE vragen zou vinden zou het spel ogenblikkelijk uit zijn. Er daar zit je meestal niet op te wachten als je aan dit tijdelijke aardse spel begint. Dan wil je er in volle teugen van genieten en/of aan lijden.

  GENIETEN DAN MAAR!!!

  Antwoord
 12. “het vrouwenweekend was een weekend om nooit meer te vergeten en voor de mensen die het nog niet hebben gedaan doen!! echt doen geen woorden voor dit weekend!!!”

  Antwoord
 13. Wat een prachtig weekend weer.

  Lieve Sylvia en Benigna, ik keek net naar Oprah en daar werd over haar gezegd dat ze een “shiney soul” is. Nou dat is precies hoe ik over jullie denk en voel.
  Jullie zijn ware engelen op aarde die bewustzijn in de medemens brengen en een voorbeeld zijn voor velen. Jullie doen geweldig werk en zijn daarmee mijn inspirators, en een verrijking in mijn leven.
  BEDANKT daarvoor.

  Lieve mede-vrouw-cursisten en mister 11, ik heb me erg verbonden met jullie gevoeld dit weekend. En wil ook jullie graag bedanken. Voor alle liefde, warmte, veiligheid, geborgenheid en respect die ik door en met jullie heb mogen ervaren. Ik wens jullie allemaal ontzettend veel kracht en liefde toe in jullie processen.

  With lots of Love…. I AM…

  Antwoord
 14. Misschien wat laat maar toch nog. Het vrouwenweekend geweldig ik heb mezelf helemaal overtroffen en zoveel weer geleerd. Er waren zoveel mooie vrouwen ieder op zijn manier goed en goddelijk waarvan ikzelf èèn was dat weet ik nu nadat ik alles heb laten relativeren. Ik zeker nog eens een weekend want het doet me zo goed om even helemaal met mezelf bezig te zijn en kijken waar ik sta.
  Ik wil dan ook allevrouwen van dat weekend bedanken dat we dit toch allemaal voor en met elkaar hebben bereikt. Sylvia en Benigna heel erg bedankt voor deze kans en Loes bedankt voor al het lekkere eten want dat heb je daar ook zeker nodig.
  liefs en een dikke knuffel aan iedereen Angelique

  Antwoord
 15. Hoi. Ik vind het website zeer leuk en het werk wat jullie doen. Heeft DEVINUS behoefte aan een geweldige vrouw met het juiste levensinstelling. Iemand die allen bergen en dalen mee heeft gemaakt en toch nog sterker en gelukkiger is. Ik werk op dit moment als Receptionist/Front Office medewerkster bij een bedrijf in Kerkrade. Mijn ziel heeft werk nodig bij een organisatie die meer bezig is met het mens.

  Hartelijk Bedankt

  Antwoord
 16. het vrouwenweekend wat een belevenis het is voor mij een dag om nooit meer te vergeten en al die mooie en moedige vrouwen die erbij waren heel erg bewonder..!! ik ben terug gekomen met meer energie meer zelfvertrouwen en voel me letterlijk herboren het is eigelijk onbeschrijfbaar wat het allemaal met je doet ik wil sylvia en benigna heel erg bedanken voor alle mooie momenten en vooral voor de eenheid die ik daar heb ervaren wat ik nog nooit eerder heb gevoeld en dat was heerlijk! loes jij heel erg bedankt voor al het lekker eten en onze mooie dans die ik ook nooit zal vergeten..

  mooie vrouwen misschien zien we elkaar nog eens ik zal jullie nooit vergeten!

  liefs en een dikke kus susanne

  Antwoord
 17. Lieve devinus vriendinnen,

  Wat zijn jullie één voor één geweldige vrouwen. Jullie hebben me geleerd om naar mezelf en naar anderen te kijken; echt te kijken. Nooit verwacht dat ik me in zo’n grote groep vrouwen zo zou thuishoren. We hebben allemaal zoveel gemeen. Kan niets anders dan liefde voor jullie voelen.

  Ik ben het weekend ingegaan om de pijn uit mijn hart te krijgen. De oorzaak van de pijn dacht ik te weten, maar een uur voor ik naar huis ging, ontdekte ik pas de echte oorzaak van mijn pijn. Wow, wat een ontdekking. Ik moest me er wel letterlijk voor blootgeven. Het was zo simpel, maar ik had jullie nodig om die ontdekkingsreis te beginnen. Ja beginnen, want sindsdien heb ik nog meer ontdekkingen gedaan voor zaken die in mijn leven niet goed verliepen.
  Bij thuiskomst heb ik uitgebreid met mijn man gesproken en voor het eerst in 10 jaar echt mijn kwetsbare zelf laten zien. Heb uren zitten praten en door de vragen die hij stelde, hoorde ik dat hij mij eindelijk begreep. En door echt te luisteren zag ik nu ook zijn pijn en begreep ik hem beter. Het is geen wondermiddel zo’n weekend, maar als je echt in de knoop zit, dan is dit echt aan te raden.

  Het doorpakken is en blijft moeilijk, maar ik herinner mezelf steeds aan wat ik tot nu toe bereikt hebt en daarmee zet ik mezelf weer op het juiste pad.
  Ik kan me bepaalde dingen nu niet meer herinneren uit mijn jeugd, terwijl deze herinneringen mij jarenlang hebben getergd. Sylvia en Benigna, bedankt voor de wijze waarop jullie mij naar deze pad hebben geleid.

  Mijn dank en liefde gaat uit naar de inspiratiebronnen die mijn leven rijker hebben gemaakt.

  Wordt vervolgd,
  Sharon Bruno

  Antwoord
 18. Hallo liefe allemaal

  ik zit nu voor het eerst weer achter mijn laptop naar een hele druke tijd .ik zat aan ons weekend te denken wat was dat voor mij een ervaring die ik niet had willen missen ik heb daar zo veel uit gehaald wat heb ik een geluk gehad zo veel warme vrouwen te hebben mogen ontmoeten .en dan onze twee liefe vrouwen die ons een heel veel van hun energie hebben gegeven ik heb zo veel liefde ontvangen ik denk met zo goed gevoel aan terug ,en dan Elle ik vond het eten echt goed .ik hoop dat ik jullie allemaal nog eens mag ontmoeten .ik ga zeker nog een keer een weekend met jullie mee.bedankt voor alles

  Groetjes Tilla

  Antwoord
 19. Ik was op zoek naar mezelf.
  Maar waar moest in hemelsnaam zoeken?
  Na dit inspirerende weekend heb ik dat stukje inzicht in mezelf gekregen, waardoor nu heel veel puzzel stukjes in elkaar vallen.

  Hartelijk dank voor dit inzicht.
  Het was een ontzettend goed weekend
  met ontzettende prachtige,
  maar vooral krachtige vrouwen.

  De volgende x zal ik zeker weer aanwezig zijn!

  Antwoord
 20. Lieve vrouwen,

  Zo’n vrouwenweekend gun je jezelf.. Ik had er lange tijd veel zin in en ineens, vlak van te voren, veel weerstand.. Alsof ik tegen mijn zin in een sexweekend moest aangaan, haha!
  Zoals jullie van anderen hebben kunnen lezen, is het een prachtige, machtige ervaring. Sexualiteit bleek vooral aan de orde te komen in de zin van vrouw zijn, sexe dus. Zelfacceptatie, verantwoordelijkheid nemen, van jezelf houden en voor jezelf gaan staan.
  Twee weken na het vrouwenweekend merk ik dat het nog doorebt. Zowel de mooie en positieve ervaringen als ook wat pijn wat nog loskomt. Maar nu heb ik het geleerd dat het er allemaal mag zijn, want het is van mij :-), en dan vertrekt het ook weer en lucht het dit keer ECHT op..
  De veiligheid, toewijding en liefde van Sylvia en Benigna zijn overweldigend. De aanwezigheid van anderen heel fijn, ieder haar eigen proces, en allemaal samen vrouw.
  Twijfel je nog? Dan juist doen!
  Liefs,
  Moos

  Antwoord
 21. Lieve Benigna, Sylvia en alle mooie, lieve deelnemende vrouwen,
  Het was een heel bijzonder weekend die ik de rest van mijn leven zal meenemen.
  In alle veiligheid, zonder oordeel van anderen heb ik mijn kwetsbaarheid weer leren tonen. Iedereen liet elkaar in zijn waarde. Waardoor ik het gevoel van veiligheid wat ik al zo lang kwijt was weer terugkreeg. Ik heb mezelf overwonnen joepie! Ik besef nu dat ik alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn als mens en me vrouw te voelen allemaal in me heb. Jullie hebben mij de tools gegeven om hiermee verder aan de slag te gaan.
  Bedankt hiervoor. Ik heb grote bewondering en diep respect voor jullie.
  Ellen, jij was de kers op de taart met je heerlijke kookkunsten en je aanwezigheid.
  Liefs en dikke knuffel, Julia xxx

  Antwoord
 22. Hallo lieve vrouwen,

  Bedankt voor al jullie liefde in de cursus, in een woord inspirererend.
  Jullie zijn in mijn gedachten als 2 wijze vrouwen waar ik met aandacht naar kan luisteren, wat er ook uit jullie komt het blijft mij ontzettend boeien. Hier mijn ervaring voor op de website.

  Ik ben mij bewust geworden van mezelf en het innerlijk kind in mij, en dat dat liefde injezelf is die altijd bij je is.Het Helen van mijn innerlijk kind is mijn grootste verandering, hierdoor heb ik veel verdriet en eenzaamheid in mezelf opgelost. Ik leg dingen niet meer bij anderen, maar bij mezelf. God is nu heel belangrijk voor mij,dat was hij al maar nu zie ik hem vanuit liefde en niet meer vanuit mijn angst. Ook accepteer ik veel meer van mezelf zowel mijn schaduwkanten als ook mijn positieve kanten. Over het leven zelf hoe ik erover dacht heb ik in deze cursus bevestigd gekregen en dat geeft mij enorm veel kracht en vertrouwen in mijzelf.

  feedback voor de coaches

  Blijf zoals jullie zijn zo liefdevol, vol warmte, krachtig en humoristisch.
  Ik geniet van julie aanwezigheid.
  Jullie zijn een waardevolle inspiratiebron voor velen.

  lieverds bedankt.

  Yvonne

  Antwoord
 23. Hallo mooie vrouwtjes
  Als ik dit lees, krijg ik alweer de kriebels in mijn lijf. Fijne kriebels. Ik heb ontzettend genoten van het weekend. Vooral de laatste opdracht heeft me zelfs een beetje van slag gemaakt, omdat ik zelden zo een diep ontroerend moment heb meegemaakt. Ik heb zelfs diezelfde avond nog in mijn sensuele lingerie, mijn vriendje laten zien wat wij gedaan hadden.Poeh poeh. Niet zonder tranen uiteraard.
  Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie openheid en kwetsbaarheid. dikke knuffel yvonne

  Antwoord
 24. Sylvia, Benigna, Ellen,

  Nog vol met ontzag en bewondering voor het majestueuze wat zich daar gemanifesteerd heeft.
  Het proces wat ieder op zijn eigen niveau in haar eigen waarheid onder ogen heeft mogen en kunnen zien, onder jullie hoede, de enorme krachtmetingen die ieder met en voor zichzelf voerde. Diep diep respect. Vrouwen twijfel nooit meer aan onze Oerkracht!

  Mijn puzzle, waarvan ik jarenlang niet wist hoe deze er uit kwam te zien, waar ik steeds maar weer stukjes van kwijt was, waar regelmatig reguliere hulpverleners op de traditionele manier verwoede pogingen deden om met me te zoeken, is niet langer meer gepuzzle. Begrip, vrede, inzicht, zelfliefde, bewustwording en nog zoveel meer zijn mijn nieuwe stukjes, waar ik mee aan de slag mag gaan.

  Sylvia, Benigna,
  Jullie zijn ‘n Godsgeschenk

  Lieve Prachtige Krachtige Sensuele Vrouwen. ik heb vandaag ‘n dansje gemaakt met en voor mezelf, en daarbij voelde ik me gedragen in alle veiligheid door jullie :-))

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.