Inschrijfformulier

  • Vul svp alle je gegevens in. Kruis het vakje dan aan dat je akkoord bent met de getoonde gegevens en toets als laatste de twee willekeurige cijfers in. Indien je klaar bent druk je onderaan op de knop [verstuur]. Je ontvangt dan een email van ons! Dank je voor je deelname!
  • Naam en adres gegevens

  • Intake, 3 coach-weekenden, evaluatie, boek en aanvullend cursusmateriaal, een USB-stick met een Meditatie-CD, een certificaat en vermelding op de DEVINUS website. ( Niet inbegrepen zijn overnachtingen, dit kan wel geregeld worden )
  • Inschrijving en betaling

  • Ik (de cursist) neem deel aan de opleiding "COACH WORDEN VOLGENS DE DEVINUS-METHODE" Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door de aanbetaling van 400 euro óf het totale bedrag in een keer over te maken op rekeningnummer NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS. Bij een termijnbetaling moet vóór aanvang van het 1e weekend het eerste bedrag van 400 euro overgemaakt zijn, vóór aanvang van het 2e weekend het 2e bedrag van 400 euro en voor aanvang 3e weekend dien ik het volledige restbedrag over te maken. Mits anders is afgesproken. Ik krijg via de mail een bevestiging van mijn inschrijving en (aan) betaling. Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan het bovenstaande en ben verplicht deze bedragen te allen tijde te voldoen.
  • Verklaring

 

Anit-spam controle