Spirituele reis naar Portugal 'Leven in het Nu'

8 daagse reis - 12 tot 19 juni 2021

Leven in het NU!

12 juni tot 19 juni 2021

 

Voor wie is deze spirituele reis bedoeld?

Voor Iedereen die behoefte heeft om van zijn hoofd naar zijn hart te gaan, ont-stressen, rust, ontspanning, ontladen en opladen, aarding, in het Nu te leven, wandelen, mediteren, bezinning, verdieping en zich wil afstemmen op zijn/haar natuurlijke staat. Voor iedereen die thuis wil komen in zich Zelf !

 

Thuiskomen in je Zelf

Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je Hart. De stem van je hart is je eerste natuur.  Helaas zijn we eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen. Door vanuit ons hoofd te leven en veel te denken hebben we dammetjes tegen onze eigen natuur opgebouwd en kunnen we de stem van ons hart niet meer horen.

Je leert deze week om in het Nu te zijn en je zelf dieper te aarden in verbinding met moeder Aarde. De levenskracht te voelen stromen tot in de toppen van je tenen en je vingers. Geaard zijn en je weer helder, rustig en vreugdevol te voelen. Je leert met de stroom van het leven mee te gaan in alle vertrouwen en overgave en weer te voelen wie je werkelijk bent. Je ervaart weer Liefde voor je Zelf. Je komt thuis bij je Zelf!!

Thuis is niet ver weg, het is hier op moeder Aarde, vlak onder je voeten !!!

DEVINUS spirituele reizen Portugal 2019

 

Het programma: Leven in het Nu

 • In verbinding komen en zijn met het Hier en Nu
 • Correctie van je gedachten
 • Luisteren naar de stem van je hart en in verbinding zijn met je innerlijke leiding
 • Contact herstellen met je Zelf.
 • Aarden
 • Overgave aan de flow van het leven
 • Geleide meditaties, Bron, Hoger zelf en Aarde meditaties
 • Tot rust en innerlijke vrede komen in de natuur.
 • (Stilte) wandelingen
 • Energetische lichaamsbewegingen, chi neng qi qong en chakra oefeningen

 

Accommodatie en omgeving


We verblijven in een honderd jaar oud herenhuis gelegen op een rustige en prachtige, natuurlijke omgeving in de beboste heuvels van Midden-Portugal, ver weg van de drukte, op slechts 3 km van het prachtige meer ‘Castelo de Bode’. Het oude herenhuis ligt in een kleine vallei omringd met eucalyptus, dennen en kurkeiken bomen. De patio biedt een buitenruimte met comfortabele fauteuils en uitzicht op een kruidentuin, bloementuin, de moestuin en ruïnes in een afgelegen vallei. Het is een geweldige uitkijkpunt om de zon op of onder te zien gaan.

De accommodatie ligt in het midden van het vredige, bergachtige gebied van Midden-Portugal, waar nog steeds bronwater verzameld wordt om te drinken en je kunt zwemmen in rivieren en meren en wandelen door bemande bossen; waar je geen ander persoon ziet. Ook is er een zoutwaterzwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen, ontspannen en afkoelen.Vanuit de accommodatie liggen er vele wandelroutes en ook tempeliers routes. Kortom een perfecte setting om te aarden met je Zelf en tot rust te komen.

 

Maaltijden

De eigenaren schenken veel passie, aandacht en liefde aan de inwendige mens. De maaltijden bestaan uit zeer culinaire vegetarische 3 gangen maaltijden, gebaseerd op verse seizoensgebonden groenten, kruiden en fruit, gekweekt uit hun eigen biologische tuin of geleverd door de lokale groenteboeren. Twee avonden in die week wordt er naast vegetarisch eten ook vis aangeboden. Op de dag van de excursie naar Tomar is er de mogelijkheid om ook vlees te eten. De laatste avond sluiten we af met een heerlijke BBQ. 

Slaapkamers

 • De prijs van 1150 euro is gebaseerd op een 2 persoons slaapkamers met badkamer
 • Wil jij op een 3 persoonskamer met badkamer liggen dan zijn de kosten 1050 euro.
 • Wil je een eigen kamer dan zijn de kosten 1450 euro. (Je ligt dan op een ruime 2 persoonskamer met badkamer)

Excursies

De excursies zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt. Jij bent tot niets verplicht.

DEVINUS Portugal tempeliers stad Tomar

 • Wandeling naar het meer Castelo de Bode alwaar we gaan mediteren, chi neng qi qong doen, zwemmen, picknicken en lekker uitrusten
 • Helende klankschalen sessie van 1,5 uur op de accommodatie
 • Wandeling naar Dornes (8 km ) dorpje in het hart van Portugal, gelegen op een schiereiland in de rivier de Zêzere. Bekend van zijn 5-hoekige toren uit de tijd van de Tempeliers en als Maria bedevaartsoord alwaar we gaan mediteren.
 • Een oude pelgrimsroute bewandelen met 14 kruizen, die bij het kerkje in Dornes uitkomt
 • Een boottocht van een uur over het meer in Dornes
 • Een dagexcursie naar de prachtige tempeliers stad Tomar waar ooit de Orde van de Tempeliers was gevestigd. Tomar is een charmante stad met een grote artistieke en culturele rijkdom. We zullen het tempeliers kasteel bezoeken en het klooster Convento de Cristo bezichtigen. We sluiten de dag af met een heerlijk diner in Tomar
 • Verder is het mogelijk op op de accommodaties allerlei massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en haar team.

Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleidt mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, LIEFDE!!

Ga jij mee? Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan!

 

Vluchten

We vliegen vanuit Amsterdam naar Porto. Hier is code geel en dus vrij om naar toe te gaan. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief. Wil je zorgeloos op reis gaan en niets hoeven te regelen dan is het ook mogelijk om de vlucht te laten boeken door Devinus.

Vluchttijden:

Amsterdam ‘Transavia’-Lissabon

Heenvlucht: 16.25 uur, aankomst 18.30  uur Lissabon  vluchtnummer HV 5955

Terugvlucht: vertrek Lissabon 19.10 uur, aankomst Amsterdam 23.05 uur. Vluchtnummer HV 5956

Het is ook mogelijk om vanuit Rotterdam te vliegen, neem hiervoor contact op met DEVINUS

 

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk. (momenteel vragen wij ivm corona onzekerheden een aanbetaling van 100 euro en vind de eindbetaling pas enkele dagen voor de reis plaats. Mocht de reis niet doorgaan dan krijg je een voucher)
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
 • DEVINUS brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

 

Inschrijven spirituele reis Portugal

Aarden met jezelf!

€1150