0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis naar Portugal "De kracht van het leven in het Nu"

8 daagse reis - 8 tot 15 juni 2024 (nog 2 plekken vrij)

De kracht van het leven in het NU!

8 tot 15 juni 2024 – nog 2 plekken vrij!

 

Voor wie is deze spirituele reis bedoeld?

Heb jij behoefte om :

 • jezelf van je verstand te bevrijden, je hoofd leeg te maken en naar de stem van je Hart te luisteren?
 • de identificatie met je ego, je ‘onechte ik’ te laten varen?
 • jezelf te bevrijden van piekeren, angsten en zorgen?
 • de observeerder te worden van je gedachten ipv identificatie ermee?
 • rust, ruimte en tijd voor je Zelf te ervaren?
 • bewust te kiezen voor een gelukkig leven?
 • jezelf niet meer te verliezen in de buitenwereld?
 • aanvaarding, overgave en vertrouwen te voelen?
 • ont-moeten
 • gewoon even pas op de plaats te maken en quality time voor je ‘ware Zelf’ te maken?
 • in balans te ZIJN
 • te aarden
 • In het NU te leven!

 

Ja? Dan is deze reis, jouw spirituele reis die je helpt om je af te stemmen op je natuurlijke staat, je hoofd leeg te maken en naar de stem van je Hart te luisteren. Je te verbinden en te verdiepen met je ‘ware Zelf’ oftewel je innerlijke Bron. Deze prachtige reis is een week van verdieping, bezinnen, ont-stressen, innerlijke rust ervaren, ontladen, opladen, aarden en bewust in het moment leven. Dit alles op een geweldige locatie temidden van de bergen en meren in Portugal!

 

 

Thuiskomen in de natuur!

Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je Hart. De stem van je Hart is je eerste natuur. Helaas zijn we eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen. Hierdoor kunnen we de stem van ons Hart vaak niet meer horen of erop vertrouwen, waardoor we uit balans raken, niet meer helder en rustig kunnen denken en onze emoties alle kanten op vliegen.

 

DEVINUS spirituele reizen Portugal 2019

 

Dornes retrait Brejo Fundeiro zwembad Portugal

Het programma: “De kracht van het Nu”

Naast bewustwording en bewustzijns-verdieping krijg je allerlei helende oefeningen, (geleide) meditaties, ademhalingsoefeningen, praktische tools en aanwijzingen om je gedachten te observeren en te corrigeren om van hieruit bewuster en liefdevoller in het leven te gaan staan en te kiezen voor het leven in het Nu!! Verder zal Saskia ons in de ochtend verwennen met een uur Yin Yoga/Nidra oefeningen. Dit zijn zachte meditatieve bewegingen en meditaties waar je vrijblijvend aan deel mag nemen!

Er is iedere dag een programma à 3,5 uur, behalve op de woensdag. Deze dag zijn we de gehele dag in het mooie tempeliers stadje Tomar. Ook zullen we mooie(stilte) wandelingen maken in de prachtige omgeving, een helende kristallen klankschalen sessie ontvangen en is het mogelijk om ontspannende massages of een lichamelijke healing sessie te boeken.

Tijdens het programma zullen we aandacht geven aan de volgende punten.

 • In verbinding Zijn met je innerlijke leiding, je ‘ware Zelf’ om van hieruit te leven in het Hier en Nu
 • Luisteren naar de stem van je Hart en hierop te vertrouwen
 • Innerlijke rust en vrede ervaren in je Zelf en in de natuur.
 • In verbinding komen met je Zijnskracht i.p.v. doen, doen, doen
 • Gedachten corrigeren en positieve gevoelens ervaren
 • Aarden
 • Overgave en vertrouwen
 • Vergeving

Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware Zelf. Je hoeft er niet in te geloven, maar zoals EckartTolle zelf zegt, je moet het ervaren.

 

Accommodatie en omgeving

We verblijven in een geweldig, indrukwekkend honderd jaar oud herenhuis gelegen op een rustige en prachtige, natuurlijke, bergachtige omgeving in Midden-Portugal, op slechts 3 km van het prachtige meer ‘Castelo de Bode’. Het oude herenhuis ligt in een kleine vallei omringd met eucalyptus, dennen en kurkeiken bomen. De gezellige patio biedt een buitenruimte met comfortabele fauteuils en uitzicht op een kruidentuin, bloementuin, de moestuin en ruïnes in een afgelegen vallei. Het is een geweldige uitkijkpunt om de zon op of onder te zien gaan.

Ook is er een zoutwaterzwembad met uitzicht op een groot bos met eucalyptus en kurk bomen waar je heerlijk tot rust kunt komen, ontspannen en afkoelen.Vanuit de accommodatie liggen er vele wandelroutes en tempeliers routes. Ook kun je naar het prachtige meer wandelen en daar zwemmen. Kortom een perfecte setting om te aarden met je Zelf en tot rust te komen.

 

Maaltijden

De eigenaren schenken veel passie, aandacht en liefde aan de inwendige mens. Ze zijn werkelijk kunstenaars hierin!!! De maaltijden bestaan uit zeer culinaire vegetarische 3 gangen maaltijden, gebaseerd op verse seizoensgebonden groenten, kruiden en fruit, gekweekt uit hun eigen biologische tuin of geleverd door de lokale groenteboeren. Twee avonden in die week wordt er naast vegetarisch eten ook vis aangeboden. Op de dag van de excursie naar Tomar sluiten we af met een heerlijk tapas diner in Dornes.

 

Slaapkamers

De mooie comfortabele slaapkamers zijn zeer ruim en decoratief ingericht met prachtige hoge plafonds passend bij dit authentiek herenhuis.

 • De prijs van 1395 euro is gebaseerd op een ruime 2 persoons slaapkamer met eigen badkamer
 • Wil je een eigen kamer dan zijn de extra kosten 395 euro (Je ligt dan op een ruime 2 persoonskamer met badkamer).

 

Excursies

De excursies zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt. Jij bent tot niets verplicht.

DEVINUS Portugal tempeliers stad Tomar

 • Wandelingen naar het meer Castelo de Bode alwaar je onderweg kunt genieten van de prachtige natuur en heerlijk kunt zwemmen en uitrusten.
 • Helende kristallen klankschalen sessie van 1,5 uur op de accommodatie.
 • Een dagexcursie naar de prachtige stad Tomar waar ooit de Orde van de Tempeliers was gevestigd. Tomar is een charmante stad met een grote artistieke en culturele rijkdom. We zullen lunchen in het park van Tomar ( de bos met de 7 heuvels) die bekend staat om zijn kleine vrouwelijke tempel en hier ook een meditatie ondergaan. Daarna zullen we van hieruit het tempeliers kasteel bezoeken en het klooster Convento de Cristo bezichtigen. Vervolgens sluiten we de dag af met een heerlijk Portugees tapas diner in Dornes, een klein dorpje gelegen op een schiereiland in de rivier de Zêzere. Dornes staat bekend om zijn 5-hoekige toren uit de tijd van de Tempeliers en als Maria bedevaartsoord.
 • Verder is het mogelijk op op de accommodaties allerlei massages of een healing sessie te boeken  Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

 

Vluchten

We vliegen met Transavia. Het is mogelijk om vanuit Eindhoven of Amsterdam naar Lissabon te vliegen.

 • Eindhoven – Lissabon :Vertrek: 7.15 uur. Aankomst 9.10 uur. Vluchtnummer HV 6203
 • Lissabon – Eindhoven : Vertrek 10.00 uur.  Aankomst 13.55 uur. Vluchtnummer HV 6204
 • Amsterdam – Lissabon: Vertrek: 6.00 uur. Aankomst -8.05 uur. Vluchtnummer HV5953
 • Lissabon-Amsterdam. Vertrek:.8.55 uur. aankomst -12.55 uur. Vluchtnummer HV 5954

Wil jij zorgeloos op reis gaan en niets te hoeven regelen, dan biedt Devinus de mogelijkheid jouw vlucht te boeken ( 40 euro boekingskosten)

https://www.transavia.com/nl-NL/boek-een-vlucht/vluchten/zoeken/

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei ( yoga docente)

Sylvia organiseert sinds 2007 allerlei spirituele reizen en heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn waarbij ze de mensen begeleidt en ondersteund  om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, LIEFDE!!

Saskia is Yin Yoga en Yin Nidra docente en begeleidt de mensen om op een zachte manier weer in contact te komen met hun lichaam en gevoel.

Ga jij mee? Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan!

 

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 37 reviews

 • Avatar Resi Penders ★★★★★ 5 jaar geleden
  Een super mooie reis gehad met Devinus Spirituele reizen naar Portugal. Een liefdevolle, waardevolle, leerzame beleving, waar ik in mijn dagdaaglijkse leven weer volop mee vooruit kan! Hartelijke groet, Resi
 • Avatar Joyce Nicoll ★★★★★ 3 jaar geleden
  Spirituele reis Portugal
  Inspirerende reis met kleine groep gelijkgestemden naar een mooie locatie in prachtige natuur. Ik heb genoten van het zwemmen in het naburige meer, waar je ook in vrije momenten zelf naar toe kon wandelen. Het
  … More meest waardevol was echter de reis naar binnen, onder leiding van een sprankelende Sylvia. Terwijl je opnieuw verbinding maakt met je pure authentieke ik (wie je was voor de omgeving zich ermee ging bemoeien), komt het inzicht dat geluk en onvoorwaardelijke liefde binnen jezelf te vinden is en dat je niemand anders nodig hebt om dit te ervaren. Je voelt je heel en al volmaakt, zoals je bent. Hartverwarmend, deze reis heeft me echt een boost gegeven met stralende levensenergie. 1000 maal dank voor de lieve Sylvia en Saskia.
  Groetjes, Natasja
 • Avatar Lena De Wit ★★★★★ 3 jaar geleden
  Al 3 jaar op rij spirituele reizen met Devinus gedaan, elke keer is het weer een prachtige week in verbinding met anderen en jezelf. Een mooier kado kun je jezelf niet geven!

 

 

De grote letters

 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk als jij zelf annuleert!
 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 40 aan service/administratiekosten in rekening.

 

Inschrijven spirituele rondreis naar Portugal

Ga jij mee? Schrijf je dan hier in in voor deze prachtige reis!

€1395