Spirituele reis naar Portugal

8 daagse reis - 13 t/m 20 juni 2020

Thuiskomen bij je Zelf en op aarde

13 t/m 20 juni 2020

 

Voor wie is deze week bedoeld?

Voor Iedereen die behoefte heeft om van zijn hoofd naar zijn hart te gaan, ont-stressen, rust, ontspanning, ontladen en opladen, aarding, in het Nu te leven, wandelen, mediteren, bezinning, verdieping en zich wil afstemmen op zijn/haar natuurlijke staat. Voor iedereen die thuis  wil komen in zijn eigen natuur, in zijn of haar hart!

 

Thuiskomen in je eigen natuur.

Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je Hart.  De stem van je hart is je eerste natuur.  Helaas zijn we eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen. Door vanuit ons hoofd te leven en veel te denken hebben we dammetjes tegen onze eigen natuur opgebouwd en kunnen we de stem van ons hart niet meer horen.

Je leert deze week om je zelf dieper te aarden in verbinding met moeder Aarde. De levenskracht te voelen stromen tot in de toppen van je tenen en je vingers. Geaard zijn en je weer helder, rustig en vreugdevol te voelen. In het Nu te leven in vertrouwen en overgave en weer te voelen wie je werkelijk bent. Je ervaart weer Liefde voor je Zelf, je komt thuis bij je Zelf!!

Thuis is niet ver weg, het is hier op moeder Aarde, vlak onder je voeten !!!

DEVINUS spirituele reizen Portugal 2019

 

 

 Het programma: Aarden met je Zelf

 • In verbinding komen met de natuur, moeder Aarde en het Hier en Nu
 • Luisteren naar de stem van je hart en in verbinding zijn met je innerlijke leiding
 • Contact herstellen met je Zelf.
 • Aarden
 • Overgave aan de flow van het leven
 • Openen van je hart oefeningen voor de totale Zelfacceptatie
 • In verbinding komen met je scheppingskracht, je missie
 • Geleide meditaties, Bron, Hoger zelf en Aarde meditaties
 • Tot rust en innerlijke vrede komen in de natuur.
 • (Stilte) wandelingen
 • Energetische lichaamsbewegingen, chi neng qi qong en chakra oefeningen

 

Accommodatie en omgeving


We verblijven in een honderd jaar oud herenhuis gelegen op een rustige en prachtige, natuurlijke omgeving in de beboste heuvels van Midden-Portugal, ver weg van de drukte, op slechts 3 km van het prachtige meer ‘Castelo de Bode’ meer. Het oude herenhuis ligt in een kleine vallei omringd met eucalyptus, dennen en kurkeiken bomen. De patio biedt een buitenruimte met comfortabele fauteuils en uitzicht op een kruidentuin, bloementuin, de moestuin en ruïnes in een afgelegen vallei. Het is een geweldige uitkijkpunt om de zon op of onder te zien gaan.

De accommodatie ligt in het midden van het vredige, bergachtige gebied van Midden-Portugal, waar nog steeds bronwater verzameld wordt om te drinken en je kunt zwemmen in rivieren en meren en wandelen door bemande bossen; waar je geen ander persoon ziet. Ook is er een zoutwaterzwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen, ontspannen en afkoelen.Vanuit de accommodatie liggen er vele wandelroutes en ook tempeliers routes. Kortom een perfecte setting om te aarden met je Zelf en tot rust te komen.

 

Maaltijden

De eigenaren schenken veel passie aandacht en liefde aan de inwendige mens. De maaltijden bestaan uit zeer culinaire vegetarische 3 gangen maaltijden, gebaseerd op verse seizoensgebonden groenten, kruiden en fruit, gekweekt uit hun eigen biologische tuin of geleverd door de lokale groenteboeren. Twee avonden in die week wordt er naast vegetarisch eten ook vis aangeboden. Op de dag van de excursie naar Tomar is er de mogelijkheid om ook vlees te eten. De laatste avond sluiten we af met een heerlijke BBQ. 

Slaapkamers

De prijs van 1195 is gebaseerd op 3 persoons slaapkamers. Wil jij op een 2 persoonkamer liggen dan zijn de kosten 1295 euro. Wil je een eigen kamer dan is er een toeslag van 300 euro. 

Excursies

De excursies zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt. Jij bent tot niets verplicht.

DEVINUS Portugal tempeliers stad Tomar

 • Wandeling naar het meer Castelo de Bode alwaar we gaan mediteren, chi neng qi qong doen, zwemmen, picknicken en lekker uitrusten
 • Helende klankschalen sessie van 1,5 uur op de accommodatie
 • Wandeling naar Dornes (8 km ) dorpje in het hart van Portugal, gelegen op een schiereiland in de rivier de Zêzere. Bekend van zijn 5-hoekige toren uit de tijd van de Tempeliers en als Maria bedevaartsoord alwaar we gaan mediteren.
 • Een oude pelgrimsroute bewandelen met 14 kruizen, die bij het kerkje in Dornes uitkomt
 • Een boottocht van een uur over het meer in Dornes
 • Een dagexcursie naar de prachtige tempeliers stad Tomar waar ooit de Orde van de Tempeliers was gevestigd. Tomar is een charmante stad met een grote artistieke en culturele rijkdom. We zullen het tempeliers kasteel bezoeken en met met een gids het klooster Convento de Cristo bezichtigen. We sluiten de dag af met een heerlijk diner in Tomar
 • Verder is het mogelijk op op de accommodaties allerlei massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Vluchten

Het is zowel mogelijk om vanuit Brussel, Amsterdam en Eindhoven te vliegen. Jij geeft aan welke luchthaven de voorkeur heeft en de rest wordt geregeld. (Vlieg je vanuit Brussel dan komen er 75 euro extra kosten bij vanwege duurdere vliegtickets)

 

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

 

Inschrijven spirituele reis Portugal

Aarden met jezelf!

€1195