Spirituele reis naar Portugal

8 daagse reis - 18 mei 2019 tot 25 mei 2019

Voor mannen en vrouwen!

Aarden met Je Zelf (M/V)

Van 18 mei tot 25 mei 2019

Voor wie is deze week bedoeld?

Voor Iedereen die behoefte heeft aan rust en stilte, aarding, ontspanning, wandelen, mediteren, ontladen en opladen, bezinning, en zich wil afstemmen op zijn/haar natuurlijke staat. Voor iedereen die wil thuis komen in zijn eigen natuur, in zijn of haar hart!

 

Thuiskomen in je eigen natuur.

Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je gevoel, je hart.  De stem van je hart is je eerste natuur.  Helaas zijn we eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen. Vanuit ons hoofd te leven en vergeten dat we een natuurwezen zijn. Door vanuit ons hoofd te leven en veel te denken hebben we dammetjes tegen onze eigen natuur opgebouwd en kunnen we de stem van ons hart niet meer horen.

Echter het leven valt niet door het menselijk denken te sturen en te controleren. De oerkrachten van de natuur zijn veel sterker dan het menselijk denken. Vroeger of later kom je op het punt dat je je moet overgeven aan de natuur om weer thuis te komen in je eigen natuur, in je gevoel en in je hart.

Deze week is een week om je zelf dieper te aarden in verbinding met moeder Aarde. De levenskracht te voelen stromen tot in de toppen van je tenen en je vingers. Geaard zijn en je weer helder, rustig en vreugdevol te voelen.

We gaan ons afstemmen op de natuur en haar natuurlijke ritme en wijsheid die zich kenbaar wil maken via ons lichaam en gevoelens. We gaan luisteren naar haar boodschappen. Wanneer je in de natuur bent en de harmonie om je heen waarneemt, voel je je oorspronkelijke verbinding met moeder Aarde. De zachtheid, schoonheid en harmonie die jij ervaart in de natuur, is de energie van thuis, de energie van jouw oorsprong, de energie van jouw ziel.

Je leert deze week weer te voelen dat je bestaansrecht hebt, dat je hier mag Zijn en welkom bent op Aarde, dat je Vrij en je Zelf kunt zijn op Aarde, in al je grootsheid, in al je scheppingskracht en Goddelijkheid. Door je Zelf meer te aarden en vanuit je hart met moeder Aarde te verbinden, zal je zien en voelen wie je werkelijk bent.

Wanneer je je herinnert wie je werkelijk bent, zal de oude pijn die je meedraagt je niet langer blokkeren. Zelfherinnering opent je hart.

Thuis is niet ver weg, het is hier op moeder Aarde, vlak onder je voeten !!!

 

 

 

Het programma: Aarden met je Zelf

 • In verbinding komen met de natuur, moeder Aarde en het Hier en Nu
 • Contact herstellen en communiceren met Moeder Aarde en met je Zelf.
 • Aarding oefeningen.
 • Luisteren naar de stem van je hart en kiezen vanuit de stem van je hart
 • Overgave aan de flow van het leven
 • Openen van je hart oefeningen voor de totale Zelfacceptatie
 • In verbinding komen met je Ik Ben
 • In verbinding komen met je scheppingskracht, je diepste dromen en verlangens manifesteren
 • Geleide meditaties, Bron, Hoger zelf en Aarde meditaties
 • Tot rust en innerlijke vrede komen in de natuur.
 • (Stilte) wandelingen
 • Energetische lichaamsbewegingen, chi neng qi qong en chakra oefeningen

 

Accommodatie en omgeving


We verblijven in een honderd jaar oud herenhuis gelegen op een rustige en prachtige, natuurlijke omgeving in de beboste heuvels van Midden-Portugal, ver weg van de drukte, op slechts 3 km van het prachtige meer ‘Castelo de Bode’ meer. Het oude herenhuis ligt in een kleine vallei omringd met eucalyptus, dennen en kurkeiken bomen. De patio biedt een buitenruimte met comfortabele fauteuils en uitzicht op een kruidentuin, bloementuin, de moestuin en ruïnes in een afgelegen vallei. Het is een geweldige uitkijkpunt om de zon op of onder te zien gaan.

De accommodatie ligt in het midden van het vredige, bergachtige gebied van Midden-Portugal, waar nog steeds bronwater verzameld wordt om te drinken en je kunt zwemmen in rivieren en meren en wandelen door bemande bossen; waar je geen ander persoon ziet. Ook is er een zoutwaterzwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen, ontspannen en afkoelen.Vanuit de accommodatie liggen er vele wandelroutes en ook tempeliers routes. Kortom een perfecte setting om te aarden met je Zelf en tot rust te komen.

 

Maaltijden

De eigenaren schenken veel passie aandacht en liefde aan de inwendige mens. De maaltijden bestaan uit zeer culinaire vegetarische 3 gangen maaltijden, gebaseerd op verse seizoensgebonden groenten, kruiden en fruit, gekweekt uit hun eigen biologische tuin of geleverd door de lokale groenteboeren. Twee avonden in die week wordt er naast vegetarisch eten ook vis aangeboden. Op de dag van de excursie naar Tomar is er de mogelijkheid om ook vlees te eten. De laatste avond sluiten we af met een heerlijke BBQ.

 

 

Slaapkamers: Je hebt de keuze uit onderstaande mogelijkheden

 • optie A: overnachten in een kamer met 3 1-persoonsbedden, badkamer op gang 1025 euro
 • optie B: overnachten in een kamer met 3 1-persoons bedden met badkamer en suite 1045
 • optie C: overnachten in kamer met 2  1-persoonsbedden met badkamer en suite 1095 euro
 • optie D: overnachten in een 2-persoons kamer met eigen badkamer en suite 1495 euro

 

Excursies

De excursies zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt!

DEVINUS Portugal tempeliers stad Tomar

 • Wandeling naar het meer Castelo de Bode alwaar we gaan mediteren, chi neng qi qong doen, zwemmen, picknicken en lekker uitrusten
 • Helende klankschalen sessie van 1,5 uur op de accommodatie
 • Wandeling naar Dornes (8 km ) dorpje in het hart van Portugal, gelegen op een schiereiland in de rivier de Zêzere. Bekend van zijn 5-hoekige toren uit de tijd van de Tempeliers en als Maria bedevaartsoord alwaar we gaan mediteren.
 • Een oude pelgrimsroute bewandelen met 14 kruizen, die bij het kerkje in Dornes uitkomt
 • Een boottocht van een uur over het meer in Dornes
 • Een dagexcursie naar de prachtige tempeliers stad Tomar waar ooit de Orde van de Tempeliers was gevestigd. Tomar is een charmante stad met een grote artistieke en culturele rijkdom. We zullen het tempeliers kasteel bezoeken en met met een gids het klooster Convento de Cristo bezichtigen. We sluiten de dag af met een heerlijk diner in Tomar
 • Verder is het mogelijk op op de accommodaties allerlei massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

 

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief.

VluchtenVertrekAankomst 
Amsterdam – Lissabon06:0508:10Transavia
Lissabon – Amsterdam08:5012:45
Brussel Zaventem – Lissabon07:0008:55Ryan Air
Lissabon- Brussel Zaventem09:3513:25
Eindhoven – Lissabon07:1509:10Transavia
Lissabon – Eindhoven10:0013:50

 

DEVINUS kan indien nodig de vlucht voor je boeken.

Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 1. DEVINUS  kan jouw vlucht pas boeken als het volledige tarief voor de vlucht (inclusief creditcard kosten + bagagekosten) op onze bankrekening is bijgeschreven.
 2. Wij sturen je altijd de originele factuur van de geboekte vlucht.
 3. DEVINUS brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 4. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 5. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

Inschrijven spirituele reis Portugal

Aarden met jezelf!

€1025