0631907106 info@devinus.nl

Er worden vaak allerlei benamingen, ingewikkelde theorieën en uitleg over spiritualiteit gegeven. Echter spiritualiteit is iets zo eenvoudigs dat dit in een klein boek kan worden samengevat. Het is zo eenvoudig dat de mensen totaal vergeten zijn hoe ze spiritueel moeten ‘zijn’ en leven. Werkelijke spiritualiteit is een zijnstoestand, een zuivere toestand van bewustzijn die je terugvoert naar het bewustzijn van liefde, licht, leven zoals dit hoort te zijn en naar je goddelijkheid. In het algemeen kan spiritualiteit niet verworven worden door al die dingen die we wel of niet doen en ook niet door de vele regels, normen en waarden die de maatschappij, godsdienstige organisaties en regeringen ons opleggen en waar we ons zo graag aan houden.

Het IS er gewoon. Je kan het alleen ervaren in verbinding met je goddelijk wezen, met god in jezelf. Dit goddelijk wezen is springlevend in ieder van ons, de enige ware bron van alles wat je kunt zijn, alles wat je kunt weten en nodig hebt om als goddelijk wezen je dagelijks leven vorm te geven. Het laat je de liefde, vreugde en gelukzaligheid weer gaan ontdekken in overeenstemming met je eigen unieke weg. Wij zijn hier allen met een missie en hebben een eigen unieke weg te gaan. In verbinding met ons hart, daar waar ons hoger zelf, ons goddelijk zelf verankert ligt, kunnen we ons eigen unieke pad bewandelen in vertrouwen en overgave.

Ben jij verbonden met je missie en durf jij je eigen unieke weg te volgen? Of houdt jij grip op je leven en zit jij continu achter het stuur. Ben je aan het overleven. Is jou ego aan het sturen of je hoger zelf? Geef het stuur aan je hoger zelf, laat deze rijden, dan hoef jij maar te volgen en wordt het licht en makkelijk. Jij hebt de keuze!

Weet jij niet hoe en heb je behoefte aan transformatie, controle loslaten, heling, in verbinding komen met of verdieping van je goddelijk zelf, verlichting???? DEVINUS biedt meerdere mogelijkheden hierin, zoals ‘de kracht van de vrouw week’ te Zuid Frankrijk, de ‘cursus in wonderen’, het DEVINUS traject en de kracht van je hart weekend! Bel of mail gerust. Ik coach je graag hierin. Alleen jij moet bereid zijn en je volledig willen inzetten voor je eigen ontwikkeling.

Lieve harte groet, Sylvia