0631907106 info@devinus.nl

WORKSHOP: " Zelfvergeving en het activeren van je I AM"

nader te bepalen

Kosten 195 euro

 

 

Zelfvergeving en het activeren van je ‘ware Zelf’!

In een wereld van chaos, angsten, verdeeldheid, onzekerheid en eenzaamheid realiseren we ons steeds meer dat Rust, Vrede, Vreugde, Eenheid en Vrijheid alleen in ons Zelf ligt!

Jouw ‘ware Zelf’ draagt dit alles grenzeloos in zich. Het is de machtige ‘IK BEN’ Aanwezigheid, jouw eigen innerlijke Bron. Het is de universele levensenergie die in essentie Volmaakt is. Volmaakte liefde, rust, harmonie, vrede, gezondheid en overvloed. Juist NU is deze verbinding en verdieping in je Zelf essentieel!!

Door de focus op ons ‘ware Zelf’, het “IK BEN” bewustzijn in ons, bekrachtigen we deze energie in ons eigen leven en creëren we daarmee dat wat we zo nodig hebben en blijven we dichtbij ons Zelf, zonder ons te verliezen in de ‘ogenschijnlijke’ waanzin van de wereld!!

Heb jij behoefte om te ervaren dat jouw ware natuur er één is van overvloed, gezondheid, onvoorwaardelijke liefde, vergeving, vrijheid en nog veel meer?!!!  Vind jij dat het tijd is om thuis te komen in jouw ‘Ware Zelf’ en deze alle aandacht en ruimte te geven om te stralen, NU?

DEVINUS organiseert wederom een krachtig, uitzuiverend, meditatief, en transformerend weekend met als thema: “Zelfvergeving en het openen en activeren van je ‘ware Zelf’.

 

‘Zelf’- Vergeving is ont-schuldigen

 

Voordat we de poort van de onvoorwaardelijke liefdesenergie van ons ‘ware Zelf’ in ons gaan openen en activeren, starten we de zaterdag met uitgebreide oefeningen en meditaties in (Zelf)Vergeving.

Waarom?

Omdat (Zelf)vergeving tot zelfgenezing en innerlijke gezondheid leidt en je in de herinnering brengt van wie jij werkelijk bent: LIEFDE.

Vergeving gaat namelijk veel verder dan we in eerste instantie denken. Het gaat niet over de ander, of het herstellen van de relatie. Nee…….vergeven gaat over het loslaten van jouw (onbewuste) schuld. Zelfvergeving maakt je vrij van jouw geprogrammeerde denkpatronen, overtuigingen en emoties die jouw volmaakte levensenergie vervormen en disharmonie creëren wat terug te zien is in de buitenwereld.

Als vergeving ergens over gaat dan is het wel ont-schuldigen, de schuld er vanaf halen. Je gaat daarom deze dag al jouw eigen oordelen geprogrammeerde gedachten, beschuldigingen, verwijten, wrok en grieven uitzuiveren en helen d.m.v. oefeningen en meditaties. Hierdoor zul je zien en voelen wie jij Zelf en de ander werkelijk in essentie is: ONSCHULD, LIEFDE!

 

I AM – IK BEN

Als we de zaterdag uitgezuiverd hebben, geheeld hebben, gaan we de zondag de verbinding en activatie aan met ons ‘ware Zelf ‘, de onvoorwaardelijke liefde die we zijn.

Het activeren van je ware Zelf , je essentie, is een keuze voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor anderen. Door het openen en activeren van je ‘ware Zelf’, zal deze vorm krijgen in al je denken, je spreken, je voelen en je handelen. Het opent de weg naar Eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Je ervaart dat je heel, compleet en volmaakt bent en omarmt je rol als Schepper van je leven. Precies zoals het bedoeld is!!!!!

Bij het activeren van je ware Zelf:

 • Kun je anderen en jezelf ondersteunen
 • Werk je aan het helen van jezelf, de mensheid en de Aarde
 • Verhoog jij je eigen liefdes trilling
 • Verhoog jij de trilling van je omgeving
 • Activeer jij je zelfherstellend vermogen
 • Ondersteun je het zelfherstellend vermogen van dieren, planten en de natuur in het algemeen
 • Verbeter jij je gezondheid
 • Schep je harmonie, helderheid en focus in je zelf
 • Creëer je harmonieuze en gelijkwaardige relaties relaties
 • Schep je liefde in je leven
 • Onderga je een spirituele opening,
 • Activeer je het Goddelijk Zelf in jezelf en in anderen
 • Omarm jij je eigen Goddelijkheid en die van de ander

 

Heb jij het verlangen te vergeven? Niet meer vast te houden aan  het verleden en alle oude geprogrammeerde patronen, overtuigingen en oordelen die hierbij hoorden? Heb jij behoefte om de onvoorwaardelijke liefdesenergie in jou te activeren om van hieruit te leven, te voelen, te spreken en te denken?

Dan is dit weekend een prachtig cadeau aan je Zelf om in Vrede, Vreugde en Vrijheid te beleven. Want dat is wat Vergeving en je ware essentie jou biedt!!!

 

Kosten:

De kosten voor deze 2 dagen bedragen 195,00 euro.

Dit is incl 2 workshop-dagen,lunch, koffie en thee.

Je kunt je inschrijven via info@devinus.nl of bel 0631907106

Data: 10 en 11 juli 2023

Tijdstip: We starten de zaterdagochtend om 10.00 uur en sluiten de zaterdag en zondag af om 17 uur uur

Locatie: Dorpsstraat 134 Bingelrade

Mocht je willen overnachten dan zijn er enkele mogelijkheden in de buurt, vraag hier gerust naar!

 

De Poort conferentiecentrum