0631907106 info@devinus.nl

Vanaf 26 april geef ik 1 x per veertien dagen op de dinsdag van 13-16 uur, een verdiepingscursus aan de hand van ons (Benigna Consten en Sylvia Smit) boek : ‘Hou ermee op, bevrijd je denkgeest!’ met als doel jezelf terug te vinden in de liefde die jij werkelijk bent! De cursus in wonderen loopt hier als een rode draad doorheen!!

Je innerlijke blokkades, pijnlijke overtuigingen, oordelen, patronen en gedachten van het verleden weerhouden jou van gelukkig zijn en bewust te leven in het Nu. Naast bewustwording en inzichten, ga je doorvoelen en helen. Jij leert opnieuw keuzes te maken voor de liefde voor jezelf en in je kracht te komen!!!!

Het sleutelwoord hier is BEVRIJDING. Namelijk de bevrijding van al jouw ego gedachten. Dit zijn de gedachten die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijnen, tekorten, strijd, negativiteit en schuld gevoelens. Door bevrijding kun je weer in werkelijke verbinding komen met jezelf en de ander. Zodat je weer kunt genieten van het leven vanuit vreugde en vrijheid!

Het is een intensief, helend traject, waarbij je heel doelgericht werkt aan de onderstaande thema’s en leert los te laten wat jou nog in de weg staat om liefde te ervaren en gelukkig te Zijn!!

  • Loslaten van je pijn en de beperkende overtuigingen van je kindertijd.
  • Loslaten van de slachtoffer/daderrol
  • Loslaten van (zelf)oordelen, verwachtingen en persoonlijke aannames
  • Loslaten van angsten en weerstand
  • Loslaten van afhankelijkheid, het verleden
  • Loslaten van communicatie vanuit dualiteit
  • Loslaten van de afgescheidenheid

Of je nu met fysieke-, psychische-, mentale- of sociale problemen te kampen hebt of geen klachten hebt, dit traject verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk door bewustwording en heling! Je zit minder in je hoofd met alle malende gedachten en leert weer te leven vanuit je hart. Je krijgt weer energie en voelt je krachtig. Je kiest voor de liefde voor jezelf!

Deze bijeenkomsten vinden plaats te Schinnen ( Noemer Beemden. Burg.Pijlstraat 5, Schinnen) en word georganiseerd door de vrouwenraad Schinnen.
Kosten zijn in totaal 70,00 euro voor de 7 bijeenkomsten!
info- aanmelden bij Elise Welzen-Cortlever 046-4432857 of bij mij info@devinus.nl of 0631907106
Ook kun je mij bellen voor verdere vragen en uitleg.

Wil je echte bevrijding voelen en weer in je kracht komen, meld je dan aan voor deze prachtige gelegenheid.

Lieve groeten Sylvia Smit
Deel dit gerust met anderen geinteresseerden!