Spirituele reis- Zuid-Frankrijk

De Keuze

 

 

De Keuze

 

In Olonzac, ZuidFrankrijk, in het Hart van de Minervois wijnstreek en Katharenland, geeft DEVINUS een 8 daagse spirituele reis “ De Keuze’.

 

Voor wie is deze reis bedoeld?

Deze reis is voor iedereen bedoeld die niet meer vanuit negatieve gedachten en overtuigingen wil leven en het gevoel wil hebben dat hun leven hen overkomt.

Helaas overkomt iedereen ‘slechte’ dingen in dit leven. Of je nu vastzit in een ongelijkwaardig en ongelukkig huwelijk, je baan niet meer interessant of stressvol is, je uit een disfunctioneel gezin komt, of dat je gevangen zit in de prikkeldraad van beperkende overtuigingen over jezelf, anderen, de wereld en ernstig belemmerd wordt door je eigen gedachten! Jij hebt echter een keuze! Jij kunt leren ervoor te kiezen door de sluier van verwarring, chaos en pijn heen te kijken. Lief te hebben, vreugde en vrijheid te omarmen, ongeacht de omstandigheden!!!!!

 • Jij kunt ervoor kiezen om het leven volledig tot leven te brengen en volledig te voelen.
 • Jij kunt kiezen hoe te reageren op het verleden. Je kan je ellendig voelen, of hoopvol zijn. Je kan je depressief voelen, of gelukkig zijn.
 • Je kunt aandacht geven aan wat je hebt verloren en je verhaal blijven herhalen, of aandacht geven aan wat je hebt!
 • Jij hebt altijd “De Keuze’, de mogelijkheid om de leiding over te nemen en van slachtofferrol naar Schepper te gaan !

Dus……verlang jij naar de vrijheid om het leven te accepteren, niet meer vast te houden aan de echo van het verleden, je Zelf echt te leren kennen en te Zijn? Voel je het verlangen om het leven ten volle te willen leven, in vreugde, vrede en vertrouwen en de Schepper te worden van je leven?

Heb jij de behoefte om te leven in VRIJHEID ongeacht de uitdagingen in je leven? Dan is deze reis voor jou bedoeld!

 

Programma spirituele reis “De Keuze”

Deze hele week staat in het teken van bewustwording en correctie van je gedachten die een enorme kracht hebben. Negatieve gedachten beïnvloeden je emoties en je gedrag en vormen zo je toekomst. (Ik ben waardeloos). De identificatie met dit denkende veld is de oorzaak van alle pijn, chaos en lijden. Deze gedachten kunnen samensmelten tot je persoonlijke gevangenis! Door de oude emoties en pijnen te laten stromen, door te vergeven en te verwerken kun je de gedachten laten wegsmelten en nieuwe positieve gedachten creëren. (Ik ben waardevol).Positieve gedachten beïnvloeden net zo krachtig je emoties en gedrag!

Echter de moeite en energie die je verliest met negatieve gedachten en piekeren kun je ook laten stromen naar het denken van positieve gedachten, opdat de waarheid van je “ware Zelf” weer mag gaan stralen. 

 

 

Wat gaan we doen?

We zullen deze reis buiten bewustwording/verdieping en correctie van je denkgeest om, uitzuiveren, doorvoelen, heling en vergevings oefeningen, meditaties, positieve affirmaties en prayers toepassen. Je leert deze week iedere keer weer opnieuw te kiezen voor de Liefde voor je Zelf, zodat het weer je eerste natuur wordt en het ego niet meer beter weet! Dit alles in combinatie met Chi Neng Qi Gong (energetische bewegingsoefeningen) en ademhalingsoefeningen!

In de middaguren ben je vrij en heb je de keuze om uit te rusten aan het zwembad of in de prachtige parktuin met zijn knusse zithoekjes. Heerlijk te ontspannen in de jacuzzi, jeu de boules te spelen, of het dorpje in te gaan met zijn gezellige steegjes, terrasjes en restaurantjes.

Op 22 juni, de dag van de zonnewende, wanneer de sluier tussen onze wereld en de spirituele wereld op zijn dunst is, zullen we  ons verbinden met ons Hoger zelf en ons af  stemmen op ons onderbewuste en de schoonheid van de natuur om ons heen. We zullen de kracht van de zonne-energie die dag eigen maken en gebruiken om ons lichaam, geest en ziel nieuw leven in te blazen.

DEVINUS zonsondergang
DEVINUS lavendel landschap

Spirituele reis Olonzac- Pays de Cathare (krachtplek)

Waarom Olonzac? Olonzac is een pittoresk dorp dat nog steeds gewaardeerd wordt om zijn authentieke charme, zijn wijnen, lavendelvelden en de nabijheid van enkele van de mooiste bezienswaardigheden zoals oa. Minerve. Dit schilderachtig plaatsje en sfeervol dorpje met een eeuwenoude geschiedenis wordt omringd door een schitterende natuurlijke omgeving. Het dorp Minerve ligt hoog op een rotsige uitloper. In de Middeleeuwen was dit machtige stadstaatje een toevluchtsoord voor de Katharen. Hier praktiseerden zij hun geloof ( dat op belangrijke punten afweek van de officiële christelijke leer). Zij kregen opgelegd hun geloof af te zweren. Voor 120 van hen was die eis een onmogelijke. Zo gebeurde het dat te Minerve de allereerste brandstapel voor de Katharen werd opgericht.

Dit gebied is een natuurlijke, energetische, uitzuiverende basis die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen Hart. Mede door het programma wat wij daarnaast aanbieden wordt deze liefdes energie in jou werkzaam.

DEVINUS Olonzac en Minerve spirituele reis

 

De Accommodatie

We verblijven in een traditionele Franse B&B, in een origineel groots Maison de Maître met daarnaast vijf gîtes, gelegen in een rustig gelegen klein privépark met voldoende ruimte en allerlei knusse zithoeken in de tuinen om te ontspannen of je terug te trekken.

De parktuin is werkelijk een klein paradijsje en zal je betoveren met zijn schoonheid aan prachtige bloemen, struiken, bomen en niet te vergeten de jeu de boules baan. De accommodatie staat bekend om zijn rust, sfeer en werkelijk uitzonderlijke persoonlijke service. Hun beroemde ontbijtbuffet, zal op de meeste dagen in de tuin worden geserveerd en is een ware verwennerij. Met een groot privézwembad, jacuzzi en voldoende ruimte om te ontspannen in de tuinen en het terrein, zul je een onvergetelijk verblijf hebben in het Hart van de Minervois.

De accommodatie beschikt over de volgende mogelijkheden

 • Ruime 2 persoonskamer met losstaande bedden, badkamer en toilet: 1295 pp ( Chambres d’hotes)
 • Ruime 2 persoons appartementen ( met losstaande bedden), keuken, terrasje, eigen badkamer en toilet :1350 euro pp
 • Wil jij alleen liggen op een 2 persoonskamer of in de gîte dan zijn hier extra kosten aan verbonden (350 euro)

 

De maaltijden

Je wordt s’morgens verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet. Lunch en diner is op eigen gelegenheid. Je hebt in het dorp een supermarkt, een biologische boulangerie, charcuterie en hele leuke gezellige typische restaurantjes waar je dagmenu’s kunt bestellen of gewoon a la carte kunt eten. Er is voor ieder wat wils en absoluut niet duur. We maken gezamenlijk gebruik van de keukens in de gîtes. Ook er is een gas-bbq aanwezig om hier samen lekker op te bbqen.

 

Excursies

 • Uitstapje naar Minerve ( een van Frankrijk mooiste en bekende dorpjes) waarbij we een wandeling via de natuurlijke bruggen en kloven maken naar de oeroude tunnels in de rotsen om vervolgens het pittoreske dorpje zelf te bewonderen.
 • Uitstapje naar Homps om te wandelen en evt. een boottochtje te maken in de Canal de Midi.
 • Op de dinsdagochtend de lokale markt in Olonzac bezoeken die erg populair is vanwege zijn uitgebreide assortiment aan biologische producten, kazen, wijnen, kleding en accessoires.
 • Evt naar de kust in Narbonne te gaan (bij genoeg interesse)

Coaching

Deze prachtige spirituele week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle. Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

Grote Letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier  en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 45,- aan service/administratiekosten in rekening.
 • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening

 

Vlucht:

Vertrek : Charleroi-Belgie naar Carcassonne – Zuid-Frankrijk
Terugreis: Carcassonne- Charleroi -Belgie

Momenteel zijn de vluchten zeer goedkoop! Wil jij met eigen vervoer gaan dan is dit uiteraard ook mogelijk! Carpoolen is ook een optie!

 

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis Zuid Frankrijk

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Zuid-Frankrijk meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Zuid Frankrijk om samen te delen, samen te helen, te ontvangen en samen te Zijn.
Lieve groeten Sylvia en Simone

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen, klik hier!

Inschrijven spirituele reis Zuid-Frankrijk

De Keuze!

€1295