0631907106 info@devinus.nl

Spirituele reis Sardinie - Italië

Life-fullness – nader te bepalen

Spirituele reis Sardinië – Italië

‘LIFE-FULLNESS’ – Mind, Body, Soul & Spirit-

 

VOOR WIE IS DEZE REIS BEDOELD?

Heb jij het verlangen om je leven (zin)vol te leven?
Heb jij behoefte aan optimale gezondheid, vitaliteit, balans tussen het mannelijke en vrouwelijke principe in jou te ervaren, rust en in verbinding te zijn met de volmaakte levenskracht in jou? Een diepe verbinding te voelen met je ‘ware Zelf ‘ je Hoger Zelf en deze pure, zuivere, volmaakte liefde te ervaren voor je Zelf en de mensheid? Kortom in balans te Zijn met Mind, Body, Soul & Spirit? Dit alles in combinatie met een azuurblauwe zee,  prachtige natuurparken, strandwandelingen, zon, zee, zwemmen en heerlijk puur, vers en gezond eten?

Spreekt dit je aan? Dan is deze spirituele reis jouw bestemming!!!

 

LIFE-FULLNESS

Life-fullness staat symbool voor een zinvol, rijk, bezield, bewust, vredig, gezond en vitaal leven!

Het is een nieuwe levensfilosofie waarbij Mind, Body, Soul & Spirit perfect samenwerken in harmonie. Als je deze balans creëert, herontdek je je pure authentieke ik en weet je wie je bent en wat je wilt!

Life-fullness is de levensfilosofie waarbij we ons optimaal kunnen ontplooien en het potentieel dat in ieder van ons zit ten volle kunnen benutten. Het is de sleutel tot een lang, gelukkig, gezond en vitaal leven. Het is het leven ten (zin) volle leven, in alle vrijheid, vreugde, vertrouwen en in overgave!

Mind:

De mind bestaat uit de verzameling van gedachten, emoties en overtuigingen., ook wel ons ego bewustzijn( lager bewsutzijn)  genoemd. Met name onze beperkende overtuigingen beïnvloeden onze denkwijze. Onze  beperkenden overtuigingen zijn we gaan geloven en zijn niet gebaseerd op  de waarheid, op wie je werkelijk bent! Sterker nog! Ze komen veelal voort vanuit een zelfoordeel, die we onbewust geprojecteerd hebben op de buitenwereld, waardoor ze ook nog weerspiegeld worden en als waar aanvoelen. Deze oordelen en beperkte overtuigingen hebben een sterke invloed op ons gedrag en blokkeren ons waardoor we vanuit onmacht/macht, onzekerheid of weinig zelfvertrouwen handelen en ons neerzetten.

Hierdoor maken we soms keuzes die niet bij ons Zelf passen, waardoor we eigenlijk niet het leven leven dat we werkelijk willen, maar enkel overleven!

Wat gaan we doen?

Deze reis geeft je naast bewustzijn-wording/verdieping, inzichten en helingen. Je laat los wat je niet meer dient en krijgt praktische oefeningen en tools aangereikt om je gedachten te corrigeren, vanuit je hoofd naar je Hart te gaan, in je kracht te komen en te blijven. Hierdoor ervaar je weer ruimte, rust en vrijheid, waardoor je keuzes kunt maken voor de Liefde voor jezelf, omdat jij belangrijk bent!!!!

 

Body:

Jouw lichaam is je tempel, dus het is belangrijk om er goed voor te zorgen en het in optimale staat van gezondheid en vitaliteit te brengen en te houden. Je lichaam te eren, te respecteren en het alles te geven wat het nodig heeft.

Door goed voor je lijf te zorgen eer je je innerlijk Zelf. Niet alleen door gezond te eten, te bewegen en lief te zijn voor jezelf. Ook door hoe jij over jezelf denkt en hoe je met jezelf omgaat EN om laat gaan.

Hierbij focussen we ons op kleine, slimme aanpassingen die een groot effect hebben op je lichamelijke gezondheid. Je krijgt tools mee die je kunnen helpen om gezonde keuzes te maken. ( je bent uiteraard zelf vrij om te kiezen in welke mate je dit toepast).

Wat gaan we doen?

Deze reis krijg je enkele workshops over diverse thema’s ( oa. voeding, beweging, bioritme…..) die je zullen helpen om je lichaam optimaal te verzorgen en je vitaal te voelen. Daarnaast starten we iedere ochtend met energetische lichaamsbewegingen (chi neng qiqong) die je helpen om je energie en vitaliteit te verhogen en lichamelijke klachten te verminderen of tegen te gaan.

 

DEVINUS Sardinie strand foto

Spirit

Onder spirit of te wel Geest verstaan we ons Hogere staat van bewustzijn. Het is de volmaakte oneindige levensenergie in jou ! Het is de volmaakte stem van je Hart, waarin onvoorwaardelijke Liefde, wijsheid,  kracht, vrede en vreugde huist. Het is de geest (Spirit) in jou die heilig is, die puur en zuiver is. Nooit getraumatiseerd is geweest en altijd werkzaam is voor jou, als jij je ermee verbind.

Hierin ligt jouw heling, genezing, inzichten, vertrouwen en overgave.. Het is de stem van de waarheid! Het is het Hoogste Goed in jou!

In verbinding met je Hoger Zelf, ervaar je authenticiteit , scheppingskracht en voel je jouw missie hier op Aarde!!

Wat gaan we doen?

Je krijgt allerlei geleide oefeningen/meditaties en activaties waarbij we ons afstemmen op ons innerlijk licht en wijsheid om vanuit een diepe verbinding met je Hoger Zelf  te denken, voelen, leven en handelen! Om vanuit je ware essentie te Zijn wie je werkelijk bent….. LIEFDE!

Heb jij hier behoefte aan? Kies dan met heel jouw Hart voor deze krachtige, transformerende en bewustzijnsverhogende reis om vanuit balans je leven ZINVOL te leven!!

 

Waarom Sardinië?

Sardinie: ‘Blue Zone en een waar paradijs’!

Sardinie staat niet alleen bekend om zijn azuurblauwe zee, parelwitte stranden en ruige ongerepte natuur, maar is ook één van de Blue Zones in de wereld. Blue Zones zijn gebieden in de wereld waar relatief veel mensen gelukkiger en in goede gezondheid honderd jaar en ouder worden. Wat de ‘Blauwe Zones’  gemeen hebben is dat de zon er veel schijnt, mensen weinig stress hebben (ook al werken ze hard), en een rijk sociaal- en familieleven. Sardinië is een van die plekken. Hier gaat geluk en gezondheid hand in hand!

Ouderdom wordt er gerespecteerd: ouderen worden er voor vol aangezien. Hun levenswijsheid wordt op prijs gesteld en ze zijn volwaardig deel van het familieleven. Gezond oud worden heeft hier alles te maken met dagelijkse gewoonten: veel verse mediterrane groente en fruit eten, wandelen in de natuur, een praatje maken, een dutje doen en een glaasje ( Cannonau) wijn drinken.

Sardinië is verder ook een heel bijzonder, magisch eiland.met een hoge trillingsfrequentie. Het herbergt een enorme schat aan archeologische plekken en unieke prehistorische opgravingen die teruggaan tot 6000 v CHR. Deze getuigen dat er toen al een hoogstaande beschaving leefde waarbij moeder Aarde en het evenwicht tussen het vrouwelijke en mannelijke werd geëerd. Diverse historici geloven dat er een link is met het Atlantis tijdperk. Men denkt dat ingewijden van Atlantis hier de kennis hebben bewaard die nodig is voor de transformatie naar de nieuwe dimensie.

Deze hoge trillings energie heeft een krachtige, transformerende, bewustmakende en bewustzijnsverhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens) en in dingen die je beperken of tegenhouden. Hier wordt jouw 5D bewustzijn geactiveerd. Je zult dan ook tijdens en na deze reis merken dat er veel ”oude” dingen worden opgeruimd en je spirituele bewustwording een enorme impuls krijgt!

Het is niet voor niets een plek waar je kunt thuiskomen in jezelf! Het is namelijk bij uitstek het eiland om weer in balans te komen tussen Mind, Body, Soul & Spirit,  het mannelijke en vrouwelijke, Hemel en Aarde en je leven ten volle te omarmen en te leven!

 

ACCOMODATIE

We vertoeven in een prachtige grote villa met twee woonverdiepingen, die een geslaagde mix is van exotische woondetails en klassiek, mediterraan woondesign. Vanuit de mooie villa heb je een geweldig uitzicht op de bergen en de zee. De zee ligt op 800 meter loopafstand van onze accommodatie. Het mooie zwembad wordt omgeven door een grote, groene tuin begroeid met oleanders, cactussen, palmbomen en olijfbomen. Verder zijn er verschillende terrassen waar je heerlijk kunt zitten of liggen en uitrusten, 2 pizza ovens en een bbq die absoluut goed van pas zal komen deze reis!

De 2 persoons slaapkamers bestaan ofwel uit  een 2 persoonsbed ofwel uit 2 losstaande enkele bedden.

Wil je een eigen kamer dan zijn hier extra kosten (300 euro) aan verbonden. Verder zijn er 3 badkamers in het huis en nog een buitendouche.

 

De Maaltijden

Met hart en ziel verbonden aan Sardinië kookt Marco heerlijke maaltijden die hun oorsprong vinden in dit prachtige eiland. Recepten die in families overgedragen worden van ouder op kind met de charme van verse producten van het eiland zelf. Hij is gewend dat er in zijn keuken wordt meegekeken dus je bent van harte welkom om te komen kijken, te komen voorproeven of zelfs mee te doen als je daar zin in hebt. Met de hout gestookte oven creëer je je eigen pizza of zo je wil, pizza’s op een van de “ pizza-avonden”.
Laat je verwennen door deze hobby kok die zijn roots heeft op dit eiland en met liefde voor gezelligheid (h)eerlijk eten klaarmaakt met zorg voor je innerlijke.
Casa Orosei DEVINUS Spirituele reis 9 | Personal coach en spirituele reizen DEVINUS

PROGRAMMA EN UITSTAPJES

We zullen iedere ochtend dat er programma is, in de prachtige tuin met uitzicht op de bergen en de zee, energetische bewegingen (Chi neng gi qong) ondergaan om weer innerlijke rust en energie te ervaren in ons lichaam en in balans te komen tussen lichaam en geest. Om de dag gaan we naar verschillende krachtplaatsen waar we de hoge trillingsfrequentie toelaten om ons bewustzijnsniveau naar een heel nieuw niveau te brengen.

Verder worden er allerlei workshops gegeven om  lichamelijke en geestelijke gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Ook krijg je allerlei meditaties, activaties  en oefeningen om:

 • Je Hart te openen, in verbinding te komen met je innerlijke leiding en de onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf te activeren. 
 • Het mannelijke en vrouwelijke principe in jou te verenigen. Gelijkwaardigheid te herstellen!
 • Het eren van moeder Aarde en vader Bron,. Aarden en het Hemelse op Aarde brengen!
 • Vertrouwen en Overgave te ontwikkelen en mee te gaan met de stroom van het leven. Controle los te laten. 
 • Te Leven in het Nu, je gedachten te corrigeren en bewust te ademen via allerlei ademhalingsoefeningen 
 • In verbinding te Zijn met je missie, je doel en van hieruit te creëren 

 

VLIEGREIS

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia vanuit Amsterdam.

Amsterdam, Schiphol: Vertrek 6.40  aankomst Sardinie, Olbia 8.55. Vluchtnummer HV 6917

Sardinie, Olbia: Vertrek:15.55. Aankomst Amsterdam:18.15. Vluchtnummer HV 6916

Wil jij onbezorgd op vakantie gaan en niks hoeven te regelen dan biedt DEVINUS de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten in rekening.

 

De grote letters

 1. Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eind betalingen is niet mogelijk. ( zie uitzondering corona maatregelen)
 2. Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-, reis-, annuleringsverzekering.
 3. DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 4. DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je eventueel extra voor verzekeren bij o.a. de ANWB
 5. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 6. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 7. DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten  in rekening.
 8. DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

 

DEVINUS spirituele reizen vliegtuig

AANMELDEN

Aanmelden voor deze mooie spirituele reis in Sardinië

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele reis meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina!

Wij, Sylvia en Natasja, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op het prachtige magische eiland Sardinië.
Sylvia Smit  DEVINUS Telefoon: 0631907106 Email:   info@devinus.nl

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 38 reviews

Inschrijven spirituele reis naar Sardinie

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 11-daagse reis!

€1895