Spirituele reis naar Oostenrijk '"Natuurreis"

8 daagse reis - 25 juni tot 2 juli 2022

NATUURREIS

25 juni tot 2 juli 2022

 

Voor wie is deze reis bedoeld?

Ben je een natuurliefhebber en wil je genieten van de ongerepte natuur in Tirol (Zillertal) met haar prachtige meren, bergen, gletsjers, watervallen, rivieren en bossen. Wil je mooie wandelingen maken, stilte en serene rust ervaren? Je opladen in de natuur. Schone, frisse berglucht inademen, aarden, bezinnen en je afstemmen op je eigen natuurlijke staat?

Dan is deze natuur reis jouw cadeau aan je Zelf!!

 

 

Thuiskomen in de natuur!

Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je Hart. Onder leiding van een  wandelgids (Nancy vander Woey) maken we iedere dag mooie wandelingen, van Hütte tot Hütte, door verschillende groene alm weiden vol  felgekleurde alpenbloemen, koeien en berggeiten.

Langs watervallen en diep blauw/groene meren lopen, op een gletsjer staan, bergen bewandelen en mediteren op de meest mooie plekjes. Je verbinden met en luisteren naar de natuur om je heen en naar de natuur in jou ( de stem van je Hart). Geaard zijn en je weer helder, rustig en vreugdevol voelen.

Kortom je Zelf dieper Aarden in verbinding met moeder Aarde.

Dal foto Stillupper DEVINUS Natuurreis Oostenrijk
DEVINUS spirituele reis Oostenrijk Stillupper

Wandelen is gezond!!!

Wandelen is goed voor lichaam en geest.Het werkt stress verlagend. Tijdens het wandelen kun je je gedachten ordenen of juist opzij zetten door je te richten op de omgeving.Je wordt één met je omgeving, met de natuur en komt tot rust door de geluiden van de watervallen, de rivieren, een kabbelend beekje of een ritselend dier. Je leeft in het NU. Ook is het zo dat je tijdens een wandeling op de beste ideeën komt, het bevordert je creativiteit. Omdat je even met niks bezig bent, heeft je hoofd tijd voor creatieve uitspattingen. Creativiteit kun je niet opwekken, maar komt juist op dit soort momenten. Wie wandelt maakt meer dopamine aan. Een stofje wat euforisch werkt. Het mooie is: hoe vaker je loopt, hoe sneller het effect optreedt. Ook de frisse (berg) lucht van de natuur kan positief werken voor je gemoedstoestand en je energielevel. Verder is het bewezen dat blauwe ruimtes- zoals rivieren, beekjes en meren een positieve invloed hebben op je mentale gezondheid.

Hieronder volgen enkele mooie quotes van onze wandelgids Nancy!

 • Wandelen is even alles laten lopen.
 • Een pad ontstaat door erop te lopen.
 • In elke wandeling in de natuur krijgt men veel meer dan men zoekt.
 • Wie in het dal blijft, ziet nooit de andere kant van de berg.
 • En ten slotte: Het gaat niet om de top, maar om de reis er naartoe!

Het programma:

We starten iedere dag na het ontbijt met de wandelingen en zullen op verschillende mooie kracht plekken een meditatie of chi neng qi qong ( energetische lichaamsbewegingen) ondergaan!

 

 

Wandelroutes

 • Wandelingen van Hütte tot Hütte: van  Wasserfallhaus tot Stilluperhaus langs de Stillupp Speichersee. Van Stillupperhaus naar de Grüner- Wand Hütte (1438m) en van de Gruner -Wand Hütte naar Kasseler Hütte (2170m)
 • Hintertux (gletsjer) een fascinerende natuurbelevenis.We gaan met een gondel naar de hoogste punt ( 3250 m) en vanuit de Sommerbergalm (1625 m) lopen we naar beneden.
 • Wasserfallhaus naar Mayerhoven langs het meer en in mayerhoven de gondel naar de ahornberg
 • Wandeling via de Schlegeis Alpenstrasse, beginnend bij t bergdorpje Ginzling op 1000 m hoogte naar de Schlegeis stausee op 1800 m en over de 725 m lange stuwdam
 • Wandeling door klein Tibet. Midden in het Oostenrijkse Zillertal vind je een klein stukje Tibetaanse hoogvlakte.De weg die je bewandelt met het mooie uitzicht op het meer lijkt op het landschap van Tibet. Zeker als de kleurige gebedsvlaggetjes opdoemen. De grote houten letters vertellen je dat je in klein Tibet bent en de Tibetaans gebedsmolens maken het plaatje compleet. Verder zijn er onderweg om de honderd meter rustmogelijkheden. Dit zijn niet zomaar rustmogelijkheden , maar met mooie houten bankjes, met daarbij borden waar gezegden opstaan.

 

Deze reis heeft een enorme indruk op me gemaakt. Hier wist ik dat de volgende spirituele reis Oostenrijk zou zijn!

Accommodatie en omgeving

Het Stilluppertal is een zeer idyllisch, wild romantisch dal en ligt in het natuurpark Zillertal Alpen, dat zich uitstrekt zich over 17 km. De ligging van het Alpengasthof ‘Stillupperhaus’ (1200 m hoogte) is  werkelijk sprookjesachtig mooi. Je kunt hier nog ongerept genieten van de natuur, weg van alle drukte, met een geweldig zicht op de gletsjer en mooie watervallen.

Slaapkamers

De prijs van 1095 euro is gebaseerd op een eigen ruime kamer met 2 persoonsbed. De kamers zijn allemaal comfortabel ingericht in de lokale stijl met veel hout. Gedeelde douches en toiletten bevinden zich op de gang. Mocht je samen willen liggen met je partner of een bekende dan is dat zeker mogelijk, echter je slaapt in een 2 persoonsbed. De kosten bedragen dan 995 pp.

Maaltijden

Iedere ochtend kun je genieten van een goed ontbijtbuffet. De lunch nemen we mee voor onderweg en na een heerlijke dag wandelen in de natuur ontvangen we in het knusse, gezellige, typisch Oostenrijks restaurant een 3 gangen diner, incl saladebuffet. Mocht je specifieke wensen hebben ( vegetarisch of allergieën ) dan zullen ze hier altijd rekening mee houden.

 

Slaapkamer voorbeeld Stillupperhaus DEVINUS natuurreis Oostenrijk

Fotogallerij

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Nancy vander Woey

Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleidt mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, LIEFDE!!

Nancy is onze wandelgids!!

Ga jij mee? Wij kijken er naar uit met jou op reis te gaan!

 

Vervoer:

Deze reis is gebaseerd op eigen vervoer. Het is mogelijk om te carpoolen en de kosten gezamenlijk te delen! Wil jij graag samen reizen en meerijden, dan graag dit tijdig aangeven bij DEVINUS

Mocht je willen vliegen dan land je op Innsbruck en kun je van hieruit de trein nemen naar Mayerhoven (+_ 20 euro). In Mayerhoven is een busje wat je naar de accommodatie brengt (+/_ 10 euro). DEVINUS kan dit voor je regelen.

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk. (momenteel vragen wij ivm corona onzekerheden een aanbetaling van 100 euro en vind de eindbetaling pas enkele dagen voor de reis plaats. Mocht de reis niet doorgaan dan krijg je een voucher)
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
 • Wil je graag dat wij de vlucht  voor je regelen dan brengt DEVINUS  € 35,- aan service en administratiekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

 

Inschrijven spirituele reis Oostenrijk

Natuurreis, thuiskomen in de natuur!

€1095

DEVINUS spirituele reis Oostenrijk Stillupper