Spirituele reis naar Glastonbury: Ontmoet je Goddelijk Zelf

8 daagse reis - Datum nog te bepalen (2021)

Spirituele reis Glastonbury:  Ontmoet je Goddelijk Zelf

Datum nog te bepalen (2021).

Glastonbury, ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Het wordt niet voor niets het hartchakra van Europa genoemd!!

Avalon brengt je in contact met een diepe liefde voor jezelf, voor je vrouw/man zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven. Het brengt je in contact met je hartenwens en je creatiekracht. Glastonbury bracht mij in verbinding met mijn AUTHENTIEKE IK , mijn Goddelijke wijsheid en kennis, en mijn missie hier op Aarde.

 

De omgeving

Door Glastonbury lopen 2 leylijnen, de Marylijn- vrouwelijk en Michael lijn- mannelijke lijn. Die 2 leylijnen omlijnen letterlijk de heuvel waar de TOR op staat en komen daar samen in wat men noemt de hartchakra van moeder aarde.

Op ieder van de lijnen ligt een bron, White spring, de vrouwelijke bron en Chalice Well de mannelijke bron. Zowel de mannelijke en vrouwelijke ley lijnen als de 2 bronnen helpen de balans te herstellen tussen de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën in ons en op Aarde.

Het voormalige eiland Avalon is ook de plek van Jozef van Arimathea, de Heilige Graal, Maria Magdalena en Jezus, Koning Arthur, de magiër Merlijn en van de druïdes. De druïdes beschouwden Glastonbury als een ‘heilige mekka’.

Glastonbury was ooit een stad met een machtige abdij, de Glastonbury abdij. De abdij, nu een ruïne, heeft nog steeds een magische uitstraling.Glastonbury is een stad vol devotie, met pelgrims, heiligen, kerken en kapellen.

Last but not least wordt het centrum van Glastonbury ook wel het hippie stadje genoemd. Het kenmerkt zich door het grote aantal diverse therapeuten, spirituele winkeltjes en passages, workshops en massages, boekwinkeltjes met nieuwe en tweedehands boeken en niet te vergeten geweldige restaurantjes.

Programma

 • We gaan de indrukwekkende Glastonbury Tor beklimmen alwaar we gaan mediteren en een ritueel doen
 • Naar de bekende heuvel van Jozef van Arimathea, Wearyall Hill. Hier ondergaan we ook een meditatie
 • Mediteren bij de Chalice gardens met de Rode Bron
 • Ons onderdompelen in de Witte Bron en een ritueel doen
 • De Glastonbury Abbey bezoeken en daar een ritueel doen
 • Het vermeende graf van Arthur en Guinevère opzoeken
 • Bezichtigen van het Maria Magdalena kapel en mediteren
 • Een workshop van een echte druïde ontvangen.
 • Stonehenge bezichtigen waar we gaan mediteren
 • Naar de Tolkien Tree , Avebury en West Kennet Long Barrow ( heilige, magische plek van kennis en heling waar veel overgangsrituelen plaatsvonden)
 • Naar de Goddess house voor een groep en prive sessie (dit is vrijblijvend en bedraagt 32 pp extra voor 2 uur)

We starten op de dag van aankomst in de avond met een mooi kennismaking en openingsritueel voor het bekrachtigen van jouw intentie.In de ochtend na het ontbijt beginnen we met energetische lichaamsbewegingen en of chakra oefeningen om vervolgens met het programma te beginnen. Tijdens het programma zullen we uitleg geven over de plek waar we naar toe gaan en openbaringen en inzichten ontvangen, Na de lunch vertrekken we naar de krachtplek om hier te voelen, te helen, mediteren en rituelen te ontvangen. In de avond zijn we vrij. Op de woensdag zullen we vroeg in de ochtend vertrekken naar Stonehenge, Avebury en West Kennet Long Barrow.  Mocht er op dat moment een graancirkel zijn zullen we deze uiteraard ook bezoeken. De donderdagmiddag hebben we een vrije middag en avond. De zaterdag avond zullen we gezamenlijk afsluiten met een hapje en drankje in een gezellig restaurant in de stad.

 

Accommodatie

DEVINUS Spirituele reis Glastonbury verblijf woningWe verblijven in een typisch Engels Spiritueel Retraite huis dat de kwaliteiten van Liefde en Mededogen belichaamt. We zijn gelegen op de heilige kant van Wearyall Hill en de Saint Michael Ley Lijn. De krachtige energie die dit prachtige huis doordringt en het adembenemende uitzicht op Glastonbury Tor en de Somerset heuvels maken het tot een onmiddellijke keuze voor iedereen die zichzelf wil genezen of een krachtige spirituele transformatie wil ervaren. Het huis biedt een zeer ontspannend verblijf.

De comfortabele kamers zijn kalm en vredig, doordrenkt met de energie van genezing, liefde en rust. De meditatie kamer heeft een zeer heldere en krachtige energie voor diepgaand helingswerk en is perfect voor meditatie en ontspanning. De meditatiekamer ligt op het zuiden, is open en licht met een absoluut adembenemend uitzicht over de Somerset-heuvels en Glastonbury Tor.

 

Slaapkamers

De slaapkamers zijn eenvoudig, netjes en schoon. Het huis biedt nu nog de volgende mogelijkheden:

 • Een Yurt voor 4 tot 5 personen voor 850 pp
 • 3  persoonskamer voor 888
 • 2 ruime 2 persoonskamer 1095 pp
 • 1 persoonskamer met dubbel bed 1195
 • 1 persoonskamer  à 1125

Verder zijn er 3 gedeelde badkamers beschikbaar.

 

De maaltijden

Ontbijt en lunch doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Diner is op eigen gelegenheid. Er is een gemeenschappelijke keuken waar jij je eigen eten kan voorbereiden of samen gekookt kan worden. Ieder is hier vrij in. De (biologische) supermarkten liggen op loopafstand. Ook bestaat de mogelijkheid om in Glastonbury zelf te eten. Glastonbury heeft namelijk heel veel leuke, lekkere en gezellige restaurantjes, voor ieder wat wils. Gaan we op excursie dan nemen we ons eigen lunchpakket mee.

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

 

Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.

 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en de aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade , letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • Wil je zorgeloos op vakantie gaan dan kan DEVINUS je vlucht boeken hiervoor wordt € 35,- aan servicekosten  in rekening.gebracht

 

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via KLM. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief.

Vlucht: Amsterdam-Bristol. Vertrek 9.40 Aankomst 9.55.

Bristol- Amsterdam. Vertrek 10.25. Aankomst 12.45

 

 

DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken.

Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 1. DEVINUS  kan jouw vlucht pas boeken als we je inschrijving hebben ontvangen en de aanbetaling inclusief volledige tarief voor de vlucht  op onze bankrekening is bijgeschreven.
 2. Wij sturen je altijd de originele factuur van de geboekte vlucht.
 3. DEVINUS brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 4. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering / werkwijze / regels / onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 5. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 26 reviews

 • Avatar Daniella Joosten ★★★★★ 8 maanden geleden
  Glastonbury, prachtige omgeving. Devinus coaches die mij een stap verder hebben gebracht, in verbinding zijn op een dieper nivo...met mijzelf en met anderen. Bedankt, ook de fijne groep!
 • Avatar Resi Penders ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een super mooie reis gehad met Devinus Spirituele reizen naar Portugal. Een liefdevolle, waardevolle, leerzame beleving, waar ik in mijn dagdaaglijkse leven weer volop mee vooruit kan! Hartelijke groet, Resi
 • Avatar Richard Dobber ★★★★★ een jaar geleden
  Beter in balans tussen het spirtuele en het materiele dankzij de mooie reis op Bali en de lieve coaching van Sylvia en Simones.
 • Avatar Elke Sterckx ★★★★★ a year ago
  Ik heb bij Sylvia coaching gevolgd en het is in één woord te omschrijven: waardevol! Niet twijfelen, maar gewoon doen! Het mooiste geschenk dat je aan jezelf kan geven. Het is een heel warme en zo bijzondere vrouw.
 • Avatar Sandy Angela Energiecoach ★★★★★ een jaar geleden
  Als je eraan toe bent om je leven in volledige verbinding met jezelf te leven.
  Bereid bent om onvoorwaardelijke liefde terug te vinden en deze liefde de leiding in je leven te geven, dan is this the place (and person) to be to get there
  … More 🙏❤

Inschrijven spirituele reis Glastonbury

Wil jij ook een leven leiden in contact met je AUTNETIEKE ZELF? Schrijf je dan Nu in voor deze krachtige, spirituele reis naar Glastonbury!!!!

€888