Spirituele reis naar Glastonbury: Ontmoet je Goddelijk Zelf

8 daagse reis - 13 tot 20 september 2019

Voor mannen en vrouwen!

Spirituele reis Glastonbury:  Ontmoet je Goddelijk Zelf

Van 13 to 20 september 2019

Glastonbury, ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Het wordt niet voor niets het hartchakra van Europa genoemd!!

Avalon brengt je in contact met een diepe liefde voor jezelf, voor je vrouw/man zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven. Het brengt je in contact met je hartenwens en je creatiekracht. Glastonbury bracht mij in verbinding met mijn AUTHENTIEKE IK , mijn Goddelijke wijsheid en kennis, en mijn missie hier op Aarde.

 

De omgeving

Door Glastonbury lopen 2 leylijnen, de Marylijn- vrouwelijk en Michael lijn- mannelijke lijn. Die 2 leylijnen omlijnen letterlijk de heuvel waar de TOR op staat en komen daar samen in wat men noemt de hartchakra van moeder aarde.

Op ieder van de lijnen ligt een bron, White spring, de vrouwelijke bron en Chalice Well de mannelijke bron. Zowel de mannelijke en vrouwelijke ley lijnen als de 2 bronnen helpen de balans te herstellen tussen de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën in ons en op Aarde.

Het voormalige eiland Avalon is ook de plek van Jozef van Arimathea, de Heilige Graal, Maria Magdalena en Jezus, Koning Arthur, de magiër Merlijn en van de druïdes. De druïdes beschouwden Glastonbury als een ‘heilige mekka’.

Glastonbury was ooit een stad met een machtige abdij, de Glastonbury abdij. De abdij, nu een ruïne, heeft nog steeds een magische uitstraling.Glastonbury is een stad vol devotie, met pelgrims, heiligen, kerken en kapellen.

Last but not least wordt het centrum van Glastonbury ook wel het hippie stadje genoemd. Het kenmerkt zich door het grote aantal diverse therapeuten, spirituele winkeltjes en passages, workshops en massages, boekwinkeltjes met nieuwe en tweedehands boeken en niet te vergeten geweldige restaurantjes.

Programma

 • We gaan de indrukwekkende Glastonbury Tor beklimmen alwaar we gaan mediteren en een ritueel doen
 • Naar de bekende heuvel van Jozef van Arimathea, Wearyhall Hill. Hier ondergaan we ook een meditatie
 • Mediteren bij de Chalice gardens met de Rode Bron
 • Ons onderdompelen in de Witte Bron en een ritueel doen
 • De Glastonbury Abbey bezoeken en daar een ritueel doen
 • De oudste kerk van Engeland bezoeken en aldaar een Labyrinth bewandelen
 • Het vermeende graf van Arthur en Guinevère opzoeken
 • Bezichtigen van het Maria Magdalena kapel en mediteren
 • De oude eiken Gog en Magog bezoeken
 • Een lezing van een echte druïde ontvangen.
 • Stonehenge bezichtigen waar we gaan mediteren
 • Naar de Tolkien Tree en Avebury

We starten op de dag van aankomst in de avond met een mooi kennismaking en openingsritueel voor het bekrachtigen van jouw intentie.In de ochtend na het ontbijt beginnen we met energetische lichaamsbewegingen en of chakra oefeningen om vervolgens met het programma te beginnen. Tijdens het programma zullen we uitleg geven over de plek waar we naar toe gaan en openbaringen en inzichten ontvangen, Na de lunch vertrekken we naar de krachtplek om hier te voelen, te helen, mediteren en rituelen te ontvangen. In de avond zijn we vrij. Op de maandag zullen we vroeg in de ochtend vertrekken naar Stonehenge, Avebury en de graancirkelmuseum.  Mocht er op dat moment een graancirkel zijn zullen we deze uiteraard ook bezoeken.De woensdagmiddag hebben we een vrije middag en avond. De donderdag avond zullen we gezamenlijk afsluiten met een hapje en drankje in een gezellig restaurant in de stad.

 

Accommodatie

DEVINUS Spirituele reis Glastonbury verblijf woningWe verblijven in een typisch Engels Spiritueel Retraite huis dat de kwaliteiten van Liefde en Mededogen belichaamt. We zijn gelegen op de heilige kant van Wearyhall Hill en de Saint Michael Ley Lijn. De krachtige energie die dit prachtige huis doordringt en het adembenemende uitzicht op Glastonbury Tor en de Somerset heuvels maken het tot een onmiddellijke keuze voor iedereen die zichzelf wil genezen of een krachtige spirituele transformatie wil ervaren. Het huis biedt een zeer ontspannend verblijf.

De comfortabele kamers zijn kalm en vredig, doordrenkt met de energie van genezing, liefde en rust. De meditatie kamer heeft een zeer heldere en krachtige energie voor diepgaand helingswerk en is perfect voor meditatie en ontspanning. De meditatiekamer ligt op het zuiden, is open en licht met een absoluut adembenemend uitzicht over de Somerset-heuvels en Glastonbury Tor.

 

Slaapkamers

De slaapkamers zijn eenvoudig, netjes en schoon. Het huis biedt de volgende mogelijkheden:

 • 1 Slaapkamer met  3x1 persoonsbedden à 888 euro pp
 • 2 Slaapkamers met  2x1 persoonsbedden à 950 euro pp
 • Slaapkamer met1 dubbelbed à 888 pp ( Bij bezetting van 2 personen).Ook is het mogelijk om hier alleen te liggen voor 1250 euro
 • 1 persoonsslaapkamer voor 1195 euro
 • Een Yurt voor 4 tot 6 personen voor 725 pp

Verder zijn er 3 gedeelde badkamers beschikbaar.

 

De maaltijden

Ontbijten doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Lunch en Diner is op eigen gelegenheid. Er is een gemeenschappelijke keuken waar jij je eigen eten kan voorbereiden of samen gekookt kan worden. Ieder is hier vrij in. De ( biologische) supermarkten liggen op loopafstand. Ook bestaat de mogelijkheid om in Glastonbury zelf te eten. Glastonbury heeft namelijk heel veel leuke, lekkere en gezellige restaurantjes, voor ieder wat wils.

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

De grote letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
 • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

 

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via KLM. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief.

Vlucht: Amsterdam-Bristol. Vertrek 13.00. Aankomst 13.15.

Bristol- Amsterdam. Vertrek 13.45. Aankomst 16.05

 

DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken.

Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 1. DEVINUS  kan jouw vlucht pas boeken als we je inschrijving hebben ontvangen en de aanbetaling inclusief volledige tarief voor de vlucht  op onze bankrekening is bijgeschreven.
 2. Wij sturen je altijd de originele factuur van de geboekte vlucht.
 3. DEVINUS brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 4. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 5. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

Inschrijven spirituele reis Glastonbury

Wil jij ook een leven leiden in contact met je AUTNETIEKE ZELF? Schrijf je dan Nu in voor deze krachtige, spirituele reis naar Glastonbury!!!!

€888