Spirituele reis - Ibiza

6 tot 13 oktober 2024

“De Keuze”

“De Keuze”

In Noord Ibiza te San Carlos, geeft DEVINUS een 8 daagse spirituele reis “ De Keuze’.

Voor wie is deze reis bedoeld?

Deze reis is voor iedereen bedoeld die niet meer vanuit zijn hoofd, negatieve gedachten en overtuigingen wil leven en het gevoel wil hebben dat hun leven hen overkomt.

Helaas overkomt iedereen ‘slechte’ dingen in dit leven. Of je nu vastzit in een ongelijkwaardig en ongelukkig huwelijk, je baan niet meer interessant of stressvol is, je uit een disfunctioneel gezin komt, of dat je gevangen zit in de prikkeldraad van beperkende overtuigingen over jezelf, anderen, de wereld en ernstig belemmerd wordt door je eigen gedachten! Jij hebt echter een keuze! Jij kunt leren ervoor te kiezen door de sluier van verwarring, chaos en pijn heen te kijken. Van je hoofd naar je Hart te gaan, lief te hebben, vreugde en vrijheid te omarmen, ongeacht de omstandigheden!!!!!

 • Jij kunt ervoor kiezen om het leven volledig tot leven te brengen en volledig te voelen.
 • Jij kunt kiezen hoe te reageren op het verleden. Je kan je ellendig voelen, of hoopvol zijn. Je kan je depressief voelen, of gelukkig zijn.
 • Je kunt aandacht geven aan wat je hebt verloren en je verhaal blijven herhalen, of aandacht geven aan wat je hebt!
 • Jij hebt altijd “De Keuze’, de mogelijkheid om de leiding over te nemen en van slachtofferrol naar Schepper te gaan !

Dus……verlang jij naar de vrijheid om het leven te accepteren, niet meer vast te houden aan de echo van het verleden, je Zelf echt te leren kennen en te Zijn? Voel je het verlangen om het leven ten volle te willen leven, in vreugde, vrede en vertrouwen en de Schepper te worden van je leven?

Heb jij de behoefte om te leven in VRIJHEID ongeacht de uitdagingen in je leven? Dan is deze reis voor jou bedoeld!

 

Programma spirituele reis “De Keuze”

Deze week is een reis van bewustzijn, correcties van je gedachten, nieuwe keuzes maken en je vitaal, fris en krachtig voelen!

Samen met Angelica Koster gaan we 3 ochtenden mind- walk vitaal wandelingen maken door prachtige natuurlijke omgevingen. Dit zijn bewuste wandelingen waarbij je stress en zorgen achter je laat terwijl je mindfulness-oefeningen combineert met beweging. Je wordt één met de natuur, vind innerlijke rust en laat je inspireren om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Negatieve gedachten beïnvloeden je emoties en je gedrag en vormen zo je toekomst. De identificatie met dit denkende veld is de oorzaak van alle pijn, chaos en lijden. Deze gedachten kunnen samensmelten tot je persoonlijke gevangenis! Door de oude emoties en pijnen te laten stromen, door te vergeven en te verwerken kun je de gedachten laten wegsmelten en nieuwe positieve gedachten creëren. (Ik ben waardevol).Positieve gedachten beïnvloeden net zo krachtig je emoties en gedrag!

Echter de moeite en energie die je verliest met negatieve gedachten en piekeren kun je ook laten stromen naar het denken van positieve gedachten, opdat de waarheid van je “ware Zelf” weer mag gaan stralen.  

Wat gaan we doen?

We zullen deze reis buiten bewustwording/verdieping en correctie van je gedachten, uitzuiveren, doorvoelen, heling en vergevings oefeningen, meditaties en positieve affirmaties toepassen. Je leert deze week iedere keer weer opnieuw te kiezen voor de Liefde voor je Zelf en krijgt krachtige tools aangereikt om je gedachten bewust te zijn en te corrigeren. Dit alles in combinatie met 3x mind walk wandelingen in de natuur, Chi Neng Qi Gong (energetische bewegingsoefeningen) en ademhalingsoefeningen!

In de middaguren ben je vrij en heb je de keuze om lekker af te koelen of uit te rusten aan het zwembad, gaan wandelen in de prachtige omgeving of naar het kleine stadje San Carlos te gaan.

 

DEVINUS spirituele reis Ibiza - Es Vedra

Spirituele reis Ibiza

 

Waarom Ibiza?

Verscholen op de afgelegen plekjes van dit Spaanse eiland is de échte magie te vinden. Heuvels met groene boomgaarden, rotsachtige baaien en schilderachtige dorpjes. Het is een eiland met vele gezichten. Waar wij vertoeven is de kant van Ibiza die je moet leren kennen. Een uniek stukje Spanje waar rust, natuur en genieten voorop staat. En geloof me, de perfecte uitvalsbasis hiervoor is deze knusse Bed and Breakfast met haar prachtige uitstraling op lopafstand van San Carlos.

San Carlos

San Carlos en omgeving is echt nog authentiek Ibiza en een stuk rustiger dan vele andere delen van het eiland. Het  werd bekend in de jaren 60 en 70 als een hippiedorp, met geweldige kleine winkeltjes, kroegjes, restaurantjes, maar uiteraard ook de niet te missen kerk!  Dit schilderachtig plaatsje en sfeervol dorpje wordt omringd door een schitterende natuurlijke omgeving.

DEVINUS zonsondergang
DEVINUS Olonzac en Minerve spirituele reis

De accommodatie

We verblijven in een prachtige Bed en Breakfast in het Noorden van Ibiza, ‘San Carlos’, gelegen in een rustige natuurrijke omgeving, een kleine oase met de heuvels op de achtergrond en allerlei knusse zithoeken in de tuinen om te ontspannen of je terug te trekken.

De tuin met zwembad is werkelijk een paradijsje en zal je betoveren met zijn schoonheid aan prachtige kleurrijke bloemen, struiken en bomen.  De accommodatie staat bekend om zijn rust, sfeer en werkelijk uitzonderlijke persoonlijke, vriendelijke service. Hun ontbijtbuffet is een ware verwennerij. Met een groot privé zwembad en voldoende ruimte om te ontspannen in de tuinen en het terrein, zul je een onvergetelijk verblijf hebben in het Hart van Ibiza, San Carlos!

De accommodatie beschikt over de volgende mogelijkheden

 • Ruime 2 persoonskamer met losstaande bedden, badkamer en toilet: 1795 pp
 • Wil jij alleen liggen op een 2 persoonskamer of appartement dan zijn hier extra kosten aan verbonden (395 euro)
DEVINUS spirituele reis Ibiza - zwembad
DEVINUS spirituele reis Ibiza overkapping met uitzicht zwembad IMG 3714
DEVINUS spirituele reis Ibiza binnenruimte IMG 3708

De maaltijden

Deze reis is incl. ontbijt, lunch en 3 diners. Je wordt s morgens verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet. Drie avonden worden we op de accommodatie verwend met een paella, tapas en bbq avond, dit is incl. drank. De andere avonden heb je de mogelijkheid om uit te eten in typische gezellige authentieke spaanse restaurantjes in het dorp of zelf wat voor te bereiden in de keuken. Er is voor ieder wat wils en absoluut niet duur.

 

Excursies

 •  

Coaching

Deze prachtige spirituele week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei. Sylvia geeft trainingen in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleidt mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, namelijk LIEFDE!!

Sakia is Yin yoga en pilates docente!

 

Grote Letters

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier  en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën.
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annulering, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 45,- aan service/administratiekosten in rekening.
 • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.
 • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening

 

Vlucht:

Vertrek : 

 

 

Aanmelden voor deze mooi spirituele reis Ibiza

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Ibiza meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Saskia, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op de mooiste krachtplek in Ibiza om samen te delen, samen te helen, te ontvangen en samen te Zijn.
Lieve groeten Sylvia en Saskia

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen, klik hier!

Inschrijven spirituele reis Ibiza

“De Keuze!”

€1795