Spirituele reis Canarische Eilanden - Lanzarote

Thuis komen bij je Zelf – 22 maart tot 29 maart 2022

Spirituele reis Canarische Eilanden – Lanzarote

‘Thuiskomen bij je Zelf’

 

VOOR WIE IS DEZE REIS BEDOELD?

Voor iedereen die behoefte heeft aan Aarden, innerlijke rust, bezinning en in balans komen tussen lichaam en geest. Even weg van alle hectiek, chaos en onrust. Even weg van alle moeten, om weer thuis te komen bij je Zelf.  Kortom je ‘Zelf’ te ontmoeten!!!!

Het accent tijdens deze prachtige week ligt op YinYoga, Chi neng qi qong, mindfulness, ademhaling-sessies, helende mantra’s en geleide meditaties/oefeningen die je in verbinding/verdieping brengen met je ‘ware Zelf’. Dit alles in combinatie met prachtige vulkaanwandelingen, strandwandelingen, zon, zee en zwemmen.

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Hart? In verbinding te zijn met je innerlijke leiding, rust en vrede te ervaren vanuit een diepe verbinding met je eigen natuur en de prachtige natuur om je heen? Pure liefde te ervaren voor je Zelf?

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming!!!

 

Waarom Lanzarote?

Lanzarote biedt naast een ‘eeuwige lente’ een zeer gevarieerd landschap dat op sommige plekken op een maanlandschap lijkt en op andere plekken ook letterlijk zo groen als gras kan zijn. Het is een mystiek, vulkanisch, warm, vredig en toch groen eiland waar de oerelementen ( Aarde, Vuur, Water en Lucht) zeer intensief en krachtig aanwezig zijn. Juist hier op Lanzarote is aarding, rust en de kracht van de elementen enorm voelbaar. Het is bij uitstek het eiland om weer in je eigen element te komen!

 

Wat gaan we doen?

We zullen in de prachtige tuin met uitzicht op het maanlandschap en de vulkanen, energetische bewegingen (Chi neng gi qong) ondergaan om weer innerlijke rust en energie te ervaren in ons lichaam en in balans te komen tussen lichaam en geest. Daarnaast geeft Saskia iedere ochtend heerlijke Yin Yoga sessies die je weer in contact brengen met de 5 elementen in ons. Deze elementen bewerkstelligen een effectieve heling, omdat zij verbonden zijn met verschillende emoties, en deze emoties weer verbonden zijn aan organen en andersom. Kortom je komt in verbinding met je lichaam, je geest, je emoties en zuivert uit wat niet meer dient!

Verder worden er allerlei meditaties en oefeningen gegeven om:

 • Je Hart te openen, in verbinding te komen met je innerlijke leiding en de onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf te activeren. (Vuur element)
 • Vertrouwen en Overgave te ontwikkelen en mee te gaan met de stroom van het leven. Controle los te laten. (Water element)
 • Te Leven in het Nu, je gedachten te corrigeren en bewust te ademen via allerlei ademhalingsoefeningen (Lucht element)
 • Te Aarden , Bestaansrecht, Zelfvertrouwen en Zelfrespect te ervaren (Aarde element)
 • In verbinding te Zijn met je missie, je doel en van hieruit te creëren (Houtelement)

 

Spirituelereis Lanzarote Canarische Eilanden - DEVINUS Personal Coaching en Training
Bekijk hier een video impressie van Lanzarote gemaakt door DEVINUS – Spirituele reisvakanties:

 

Het programma

“Thuiskomen bij je Zelf ” start op de dinsdagavond met een kennismaking en openingsritueel om je intentie te bekrachtigen. Naast Yin yoga en de Chi neng bewegingen zullen we gedurende deze week veel voeding geven aan de verbinding met ons Hart, ons Hoger Zelf en de correctie van onze gedachten om meer rust in ons hoofd te ervaren en te luisteren naar ons innerlijke stem. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten, massages ontvangen of naar het strand gaan. Op de vrijdag en zondag zijn we zowel de middag als de avond vrij zijn om de Vuurbergen te bezoeken en de vulkaanwandelingen te maken. Op de maandagavond sluiten we de reis af met een heerlijk tapas-avondje in een typisch Spaans restaurantje.

 

De Vuurbergen en authentieke dorpjes

Lanzarote is wereldwijd één van de bekendste vulkaaneilanden. We zullen het vulkaangebied ‘Montañas del Fuego’ (de Vuurbergen) ook wel het hart en de ziel van het eiland Lanzarote genoemd, bezichtigen en prachtige vulkaan wandelingen maken op ‘La Cueva de los Verdes’ (grot met de langste lava tunnel) en Los Hervideros (prachtig natuurverschijnsel waar de zee en lava botsen).

Verder is het mogelijk om El Golfo (vissersdorpje bij een prachtig groen meer) en Teguise (met een geweldige authentieke markt op de zondag) te bezoeken. Hier ben je helemaal vrij in. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt.

Heb je behoefte aan een helende en rustgevende holistische massage dan kan je deze boeken bij DEVINUS.  De kosten hiervoor bedragen 50 euro en kun je ter plekke betalen. 

 

 

Accommodatie

We vertoeven in een mooie, rustige, harmonische en eco-bewuste accommodatie verscholen tussen wijngaarden en vulkanen in het pittoreske hart van Lanzarote. Het is een perfecte, prachtige plek voor ontspanning, rust en je op te laden.  De mooie smaakvolle ingerichte villa’s en appartementen worden omringd door een groene oase van wuivende palmbomen, verschillende cactussen, aloê en andere woestijnplanten, kronkelende paden en verborgen hoekjes met een spiraalvormige labyrint en een vuurring. Beide prachtige heilige ruimtes werden gecreëerd tijdens sjamanistische retraites. Hier zullen wij zelf ook een ritueel ondergaan! Heb je behoefte aan afkoeling of ontspanning dan kan dat in het verfrissende zoutwater zwembad.

Verder hebben we een prachtige, ruime meditatie ruimte ter beschikking. Door de hoge energie trilling vindt hier veel genezing, transformatie en ontwaken plaats.

Zowel de villa’s als de appartementen beschikken over een eigen of gedeelde badkamer, keuken  en patio’s. De 2 persoonsslaapkamers bestaan uit losse bedden.Mocht je alleen willen liggen dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei.

Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn en begeleidt de mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Saskia is Yin yoga en Pilates docente.

 

 •  

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia vanuit Amsterdam.of vanuit Easy Yet!

Amsterdam, Schiphol: Vertrek 6. 35 aankomst Lanzarote, Arrecife 10.00 . Vluchtnummer HV5685

Lanzarote, Arrecife: Vertrek:10.25. Aankomst Eindhoven:15.35. Vluchtnummer HV 5686

Wil jij onbezorgd op vakantie gaan en niks hoeven te regelen dan biedt DEVINUS de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten in rekening.

 

De grote letters

 1. Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk. ( zie uitzondering corona maatregelen)
 2. Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 3. DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 4. DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 5. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 6. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 7. DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten  in rekening.
 8. DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

 

Aanmelden voor deze mooie spirituele reis in Lanzarote

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele reisvakantie meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina!

Wij, Sylvia en Saskia, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op het prachtige vulkanische eiland Lanzarote.

Sylvia Smit  DEVINUS Telefoon: 0631907106 Email:   info@devinus.nl

Spirituelevakantie Lanzarote Canarische Eilanden - Timanfaya

 

reviews_rating]

Inschrijven spirituele reis naar Lanzarote

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 8-daagse reis!

€1195