Spirituele reis Canarische Eilanden - Lanzarote

“Je ZELF terugvinden” – Maart 2020

Spirituele reis Canarische Eilanden – Lanzarote

“Je ZELF terugvinden”   M/V

Maart 2020 – exacte data nog te bepalen

 

VOOR WIE IS DEZE REIS BEDOELD?

Voor iedereen die behoefte heeft aan bewustwording, opruimen, loslaten van oude patronen, overtuigingen en gedachten, heling, transformatie en in je kracht gaan staan. Kortom thuiskomen in je Zelf. Dit alles in combinatie met zon, zee, zwemmen, ontspannen, excursies, rust, heerlijk eten en genieten!!

 

  • Ben jij je Zelf kwijt?
  • Ben jij uit verbinding met je Zelf?
  • Heb jij nooit geweten wie jij Zelf echt bent?
  • Vind je het moeilijk om van je Zelf te houden? Weet je niet hoe?
  • Of heb je behoefte aan verdieping met je Zelf                                                               

Leer dan nu je ZELF kennen!!!!!!

Je diepste Zelf, (je Zijn) kun je niet met je verstand grijpen. Je kunt het alleen leren kennen als het verstand zwijgt! Als je van je hoofd naar je Hart gaat en met je aandacht gericht bent in het Nu. Zit jij veel in je hoofd? Ben jij een ‘dwangmatige denker’? Ben jij gewend geraakt om na te denken over alles en iedereen en vooral je hoofd te gebruiken om een bepaalde keuze te maken. Erken jij de herhalende grammofoonplaat in je hoofd vol overtuigingen, oordelen, angsten en conflicten? Leef jij veel in het verleden of in de toekomst? Dan ben je uit verbinding met je zelf. Het verstand heeft het overgenomen en gebruikt jou. Je bent er onbewust mee geïdentificeerd en je beseft niet eens dat je zijn slaaf bent.

Denken is een ziekte geworden, het heeft jou overgenomen De eerste stap naar vrijheid is de verbinding met je Hart en het besef dat jij niet de denker bent!!!!

Het is nodig om weer in contact te komen met de kracht van je Hart. Te luisteren naar je Hart, daar waar je innerlijk weten verankerd is en daarop te leren vertrouwen. Dit is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf kunt geven in het leven. Dan pas zul jij je Zelf ontdekken!

 

 Heb jij behoefte om:

 • Jezelf van je verstand te bevrijden en innerlijke rust te ervaren?
 • Je verleden en je afhankelijkheid los te laten
 • In het Nu te leven vol zelfvertrouwen en zelfacceptatie.
 • Aarding
 • Vertrouwen en overgave te ervaren en mee te gaan met de flow van het leven
 • In verbinding te zijn met je hart, je innerlijke leiding en levensenergie te voelen
 • In balans te zijn tussen willen, voelen, doen, denken en creëren?
 • Groei, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit?
 • Kortom je Zelf terug te vinden?

In  maart 2020 verzorgt DEVINUS een spirituele reis waarin je leert in verbinding te komen en te blijven met je Zelf op het prachtige eiland Lanzarote.

Spirituelereis Lanzarote Canarische Eilanden - DEVINUS Personal Coaching en Training
Bekijk hier een video impressie van Lanzarote gemaakt door DEVINUS – Spirituele reisvakanties:

Waarom Lanzarote?

Lanzarote is een mystiek eiland dat deel uit maakt van de Canarische Eilanden. Lanzarote is een geschenk van de natuur. De combinatie van zijn geschiedenis en zijn zachte, warme klimaat het hele jaar door, maakt het een ongeëvenaard paradijsje. De prachtige stranden, vissersdorpjes en adembenemende vergezichten maken Lanzarote uniek. Lanzarote is een vulkanisch eiland en is bedekt met lava, veroorzaakt door vulkanische uitbarstingen tijdens the 18e eeuw. Dit voel je meteen en maakt aarding zonder moeite mogelijk.

Unesco heeft het het hele eiland tot beschermde biosfeer verklaard. De perfecte symbiose tussen mens en natuur is zonder twijfel de reden voor deze international herkenning. Lanzarote is een warm, vredig, schoon, rustgevend, vulkanisch en toch groen eiland. Het is bij uitstek het eiland om weer in je element te komen door je te verbinden met de oerelementen vuur, water, aarde, hout en lucht. Zij zijn de dragers van ons bestaan als mens. Tijdens deze spirituele reis maken we op een ontspannen en creatieve manier contact met de natuur en zijn oerelementen.

Op het moment dat ik voor het eerst op Lanzarote arriveerde voelde ik gelijk de aarding, vrede en rust. Daarnaast was ik diep ontroerd van het landschap dat op sommige plekken op een maanlandschap lijkt, en de enorme zachtheid en vriendelijkheid van de mensen daar. In combinatie met het programma van deze spirituele reis, de prachtige omgeving, het heerlijke weer en de 5 elementen die we meenemen in het programma, zul je je Zelf zeker terug vinden!!!!!!

 

Het programma

Het programma ‘Je ZELF terugvinden’ start op de woensdagochtend met een kennismaking en openingsritueel om je intentie te bekrachtigen. De maandagavond sluiten we omstreeks 19 uur af om hierna gezamenlijk te dineren in een leuk, typisch Spaans restaurant en de avond te vieren. Er is iedere dag een ochtendprogramma van 3,5 uur waarin bewustwording en heling voorop staat. Verder zullen we gedurende enkele avonden voeding geven (1,5 uur) aan de verbinding met ons hart, onze innerlijke leiding. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten, naar het strand gaan. Op de donderdag zijn we zowel de middag als de avond vrij . Op de vrijdag zijn we de hele dag vrij. Beide dagen benutten we voor de excursies. Uiteraard ben jij vrij om hier aan deel te nemen of niet.

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Excursies

De volgende  excursies en entrees zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt!

 • El Golfo, vissersdorpje bij een prachtig groen meer
 • Teguise ( met een geweldige authentieke markt op de zondag)
 • 4 excursies naar Timafaya ( vulkaan en lava berg) La Cueva de los Verdes,( grot met de langste lava tunnel) Los Hervideros ( prachtig natuurverschijnsel waar de zee en lava botsen)
 •  Mirador del Rio, het uitzichtpunt del Río, in het noorden van Lanzarote, is een kunstwerk bovenop de top van een indrukwekkende klif. Hier zullen we tijdens de zonsondergang gaan mediterenVerder is het mogelijk op op de accommodaties massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

 

Accommodatie

We vertoeven in een mooie, rustige, harmonische en eco-bewuste accommodatie verscholen tussen wijngaarden en vulkanen in het pittoreske hart van Lanzarote. Het is een perfecte, prachtige plek voor ontspanning, rust en je op te laden.  De mooie smaakvolle ingerichte villa en appartementen worden omring door een groene oase van wuivende palmbomen ,verschillende cactussen, aloê en andere woestijnplanten, kronkelende paden en verborgen hoekjes met een spiraalvormige labyrint en een vuurring. Beide prachtige heilige ruimtes werden gecreëerd tijdens sjamanistische retraites. Heb je behoefte aan afkoeling of ontspanning dan kan dat in het mooie zoutwater zwembad.

Verder hebben we een prachtige , ruime meditatie ruimte ter beschikking. Door de hoge energietrilling vindt hier veel genezing, transformatie en ontwaken plaats.

Zowel de villa als de appartementen beschikken over een eigen badkamer, keuken of gedeelde keuken en patio’s. De 2 persoonsslaapkamers bestaan uit losse bedden.Mocht je alleen willen liggen dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

De grote letters

  • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
  • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
  • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
  • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia of Brussels Airlines. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief. Momenteel is de vlucht vanuit Brussel zeer voordelig!

Bewerken
VluchtenVertrekAankomst
Amsterdam – Lanzarote14:5018:15Transavia
Lanzarote – Amsterdam19:0000:15
Eindhoven – Lanzarote13:4517:10Transavia
Lanzarote – Eindhoven17:5523:11
Brussel Zaventem – Lanzarote14:0517:15Brussel Airlines
Lanzarote – Brussel Zaventem18:1523:15

 

DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken 

De reis is inclusief de vlucht van Brussel naar Lanzarote. Kies je er echter voor om vanuit een andere luchthaven te vliegen, dan kan in overleg een en ander geregeld worden. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 1. DEVINUS  kan jouw vlucht pas boeken als je bent ingeschreven en de aanbetaling inclusief tarief vlucht hebt voldaan.
 2. Wij sturen je altijd de originele factuur van de geboekte vlucht.
 3. DEVINUS brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 4. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 5. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

 

Aanmelden voor deze mooie spirituele reis in Lanzarote

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie  meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op het prachtige vulkanische eiland Lanzarote.

Sylvia Smit  DEVINUS Telefoon: 0631907106 Email:   info@devinus.nl

Spirituelevakantie Lanzarote Canarische Eilanden - Timanfaya

Inschrijven spirituele reis naar Lanzarote

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 8-daagse reis!

€1250