Spirituele reis Canarische Eilanden - Lanzarote

Thuis komen bij je Zelf – 21 tot 28 september 2021

Corona update

Vanwege de corona fase waarin wij ons nu bevinden heeft DEVINUS nieuwe aanpassingen omtrent de (aan)betaling ingevoerd. Wil jij zeker mee met een reis dan betaal je nu slechts 100 euro aan in verband  met reservering plek/accomodatie. Mocht de reis vanwege Corona niet doorgaan, dan krijg je dit bedrag teruggestort of een voucher hierover. Jij bepaalt wat je wilt. Krijgen wij groenlicht om te reizen dan dien je 3 weken voor de reis een verdere aanbetaling te doen en de restbetaling 1 week voor aanvang. Mocht de reis toch op het laatste moment gecanceld worden vanwege Corona dan krijg je over het betaalde bedrag een voucher die je kunt gebruiken voor een andere reis op een ander moment.

Spirituele reis Canarische Eilanden – Lanzarote

‘Thuis komen bij je Zelf’

 

 

VOOR WIE IS DEZE REIS BEDOELD?

Voor iedere vrouw die in verbinding wil komen en de verdieping wil aan gaan met haar Goddelijk Vrouw Zijn.

In iedere vrouw huist een Godin!! Ja… ook in jou! Jij bent een Godin… zelfs met al jouw onzekerheden, emoties, je hang naar perfectie en noem maar op.

Jij  bent een Maria Magdalena, een Isis, een Sophia, een Madonna en van nature  krachtig, intuïtief, onvoorwaardelijk, onbevangen en vrij. De vrouw in jou kan goed ontvangen, durft kwetsbaar en zacht te zijn. Zij is sensueel … wild…vrij…Zij is in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde van haar hart. Haar grootste kracht is ZIJN, niet doen. De Goddelijke vrouw in jou is puur, zuiver, speels en VRIJ!

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Goddelijk vrouw Zijn, zelfbewust en vol kracht in het leven te staan vanuit een diepe verbinding met je vrouwelijke natuur en je Hart. Je authentieke vrouw ZIJN, de kracht van je vrouwelijke wijsheid te voelen, te eren en te ervaren? Heb jij behoefte om je Vrij te voelen? Ben jij bereid om te kiezen voor de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf…? Dan is dit jouw moment!

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming om in alle zachtheid, veiligheid en in een liefdevolle setting te werken aan de verdieping met je authentieke Vrouw- Zijn. In verbinding met je Hart, je innerlijke leiding, zal je weer pure Liefde ervaren voor je Zelf en in verbinding komen met de Goddelijke Vrouw die jij bent!

 

Iedere vrouw is een Godin

Zoals ik al zei, iedere vrouw is een Godin en om in ons Godin-Zijn te komen, verbinden we ons deze week met de Maria Magdalena energie in combinatie met de elementen die op Lanzarote werkzaam zijn. De Maria Magdalena energie is een mooie, krachtige, helende en buitengewoon liefdevolle energie. Vanuit het Goddelijke Vrouwelijke, vanuit deze pure liefdes energie, mag datgene wat jou weerhoudt van vrijheid en liefde, oplossen.

Je komt in je natuurlijke staat van Zijn waarin je mag ontvangen….

Om te kunnen ontvangen is het nodig dat een vrouw in contact staat met haar eigen kracht, met haar Hoger Zelf. Maria Magdalena stelt zich energetisch beschikbaar voor het helen van de vrouw, zodat zij zich bevrijd, zacht, krachtig, talentvol en liefdevol kan neerzetten in verbinding met haar Hoger Zelf. Deze uitzuiverende energie raakt en geneest je! De liefdevolle vrouwelijke energie van Maria Magdalena dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart.

 

Waarom Lanzarote?

Lanzarote is een mystiek, vulkanisch, warm, vredig en toch groen eiland waar de oerelementen zeer intensief en krachtig aanwezig. Nogmaals jij bent een Godin, maar dan wel hier op Aarde. En juist hier op Lanzarote is aarding en de kracht van de andere elementen enorm voelbaar. Het is bij uitstek het eiland om weer in je element te komen door je te verbinden met de oerelementen vuur, water, aarde, hout en lucht. Zij zijn de dragers van ons bestaan als mens hier op Aarde. Door op dit eiland te zijn in combinatie met het programma wordt de verbinding en verdieping met onderstaande elementen in gang gezet.

 • Onvoorwaardelijke Liefde en Wijsheid (Vuur element)
 • Aarden en Zelfvertrouwen ( Aarde element)
 • Leven in het Nu ( Lucht element)
 • Vertrouwen en Overgave ( Water element)
 • Passie, Missie en Scheppen( Hout element)

Tijdens deze spirituele reis maken we op een ontspannen en creatieve manier contact met de natuur en zijn oerelementen.

Op het moment dat ik voor het eerst op Lanzarote arriveerde voelde ik gelijk de aarding, vrede en rust. Daarnaast was ik diep ontroerd van het landschap dat op sommige plekken op een maanlandschap lijkt, en de enorme zachtheid en vriendelijkheid van de mensen daar. In combinatie met het programma van deze spirituele reis, de prachtige omgeving, het heerlijke weer en de 5 elementen die we meenemen in het programma, zul je zeker weer thuis komen bij Jezelf.

Ben jij bereid?

 

Wat gaan we doen, waar werken we aan?

 • Activeren van het vrouwelijk principe, ONTVANGEN EN VRIJ ZIJN
 • Openen van je Hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je Hart
 • Baren, Scheppen, creëren
 • Activatie en verdieping van je Hoger Zelf, je innerlijke wijsheid
 • Vertrouwen en Overgave  oefeningen
 • (Geleide)meditaties zoals hart, baarmoeder, aarde, innerlijk kind, Bron, stilte en schepping meditaties
 • Inwijdingen, bekrachtigende rituelen en proclamaties
 • Ademhalingsoefeningen, mantra’s en dans
 • Energetische oefeningen/bewegingen (Chi neng gi qong in de prachtige tuin met uitzicht op de vulkaan en maanlandschap)
 • Yin Yoga, pilatus en chi neng qi qong
Spirituelereis Lanzarote Canarische Eilanden - DEVINUS Personal Coaching en Training
Bekijk hier een video impressie van Lanzarote gemaakt door DEVINUS – Spirituele reisvakanties:

 

Het programma

Het programma:

In Verbinding komen met je Goddelijk Vrouw Zijn, de Godin in jou, start op de maandagochtend met een kennismaking en openingsritueel om je intentie te bekrachtigen. De zaterdagavond sluiten we omstreeks 19 uur af om hierna gezamenlijk te dineren in een leuk, typisch Spaans restaurant en de avond te vieren. Er is iedere dag een ochtendprogramma van 3,5 uur. Verder zullen we gedurende enkele avonden voeding geven (1,5 uur) aan de verbinding met ons hart, onze innerlijke leiding. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten, naar het strand gaan. Op de dinsdag zijn we zowel de middag als de avond vrij . Op de donderdag zijn we de hele dag vrij. Beide dagen benutten we voor de excursies. Uiteraard ben jij vrij om hier aan deel te nemen of niet.

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei

Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleidt de mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Saskia is Yin yoga en Pilates docente.

Excursies

De volgende  excursies en entrees zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt!

 • El Golfo, vissersdorpje bij een prachtig groen meer
 • Teguise ( met een geweldige authentieke markt op de zondag)
 • 4 excursies naar Timafaya ( vulkaan en lava berg) La Cueva de los Verdes,( grot met de langste lava tunnel) Los Hervideros ( prachtig natuurverschijnsel waar de zee en lava botsen)
 •  Mirador del Rio, het uitzichtpunt del Río, in het noorden van Lanzarote, is een kunstwerk bovenop de top van een indrukwekkende klif. Hier zullen we tijdens de zonsondergang gaan mediterenVerder is het mogelijk op op de accommodaties massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepe
 • Beklimmen van een vulkaan onder begeleiding van een gids waar we in een krater uitzuiveringen en mantra’s ondergaan om chakra niveau

 

Accommodatie

We vertoeven in een mooie, rustige, harmonische en eco-bewuste accommodatie verscholen tussen wijngaarden en vulkanen in het pittoreske hart van Lanzarote. Het is een perfecte, prachtige plek voor ontspanning, rust en je op te laden.  De mooie smaakvolle ingerichte villa en appartementen worden omring door een groene oase van wuivende palmbomen ,verschillende cactussen, aloê en andere woestijnplanten, kronkelende paden en verborgen hoekjes met een spiraalvormige labyrint en een vuurring. Beide prachtige heilige ruimtes werden gecreëerd tijdens sjamanistische retraites. Heb je behoefte aan afkoeling of ontspanning dan kan dat in het mooie zoutwater zwembad.

Verder hebben we een prachtige , ruime meditatie ruimte ter beschikking. Door de hoge energietrilling vindt hier veel genezing, transformatie en ontwaken plaats.

Zowel de villa als de appartementen beschikken over een eigen badkamer, keuken of gedeelde keuken en patio’s. De 2 persoonsslaapkamers bestaan uit losse bedden.Mocht je alleen willen liggen dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

  •  
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
  • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
  • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

 

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia vanuit Eindhoven of Amsterdam.

 

De grote letters

 1. Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
 2. Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 3. DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 4. DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 5. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 6. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 7. DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten  in rekening.
 8. DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

Aanmelden voor deze mooie spirituele reis in Lanzarote

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie  meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina!

Wij, Sylvia en Saskia, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op het prachtige vulkanische eiland Lanzarote.

Sylvia Smit  DEVINUS Telefoon: 0631907106 Email:   info@devinus.nl

Spirituelevakantie Lanzarote Canarische Eilanden - Timanfaya

Devinus Personal Coaching en Spirituele reizen IconDevinus Personal Coaching en Spirituele reizen

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 26 reviews

 • Avatar Daniella Joosten ★★★★★ 8 maanden geleden
  Glastonbury, prachtige omgeving. Devinus coaches die mij een stap verder hebben gebracht, in verbinding zijn op een dieper nivo...met mijzelf en met anderen. Bedankt, ook de fijne groep!
 • Avatar Resi Penders ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een super mooie reis gehad met Devinus Spirituele reizen naar Portugal. Een liefdevolle, waardevolle, leerzame beleving, waar ik in mijn dagdaaglijkse leven weer volop mee vooruit kan! Hartelijke groet, Resi
 • Avatar Richard Dobber ★★★★★ een jaar geleden
  Beter in balans tussen het spirtuele en het materiele dankzij de mooie reis op Bali en de lieve coaching van Sylvia en Simones.
 • Avatar Elke Sterckx ★★★★★ a year ago
  Ik heb bij Sylvia coaching gevolgd en het is in één woord te omschrijven: waardevol! Niet twijfelen, maar gewoon doen! Het mooiste geschenk dat je aan jezelf kan geven. Het is een heel warme en zo bijzondere vrouw.
 • Avatar Sandy Angela Energiecoach ★★★★★ een jaar geleden
  Als je eraan toe bent om je leven in volledige verbinding met jezelf te leven.
  Bereid bent om onvoorwaardelijke liefde terug te vinden en deze liefde de leiding in je leven te geven, dan is this the place (and person) to be to get there
  … More 🙏❤

Inschrijven spirituele reis naar Lanzarote

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 8-daagse reis!

€1250