Spirituele reis Canarische Eilanden - Lanzarote

“Je ZELF terugvinden” 2 tot 9 april 2019

Voor mannen en vrouwen!

Spirituele reis Canarische Eilanden – Lanzarote

“Je ZELF terugvinden”   ( M/V )

Van 2 tot 9 april 2019

  • Ben jij je Zelf kwijt?
  • Ben jij uit verbinding met je Zelf?
  • Heb jij nooit geweten wie jij Zelf echt bent?
  • Vind je het moeilijk om van je Zelf te houden? Weet je niet hoe?
  • Of heb je behoefte aan verdieping met je Zelf

Leer dan nu je ZELF kennen!!!!!!

Je diepste Zelf, ( je Zijn) kun je niet met je verstand grijpen. Je kunt het alleen leren kennen als het verstand zwijgt! Als je van je hoofd naar je Hart gaat en met je aandacht gericht bent op het Nu. Zit jij veel in je hoofd? Ben jij een ‘dwangmatige denker’ ? Dan leef je in een toestand van afgesneden zijn, uit verbinding  zijn met je Zelf, in een wereld van problemen, overtuigingen, oordelen, angsten en conflicten. Het verstand heeft het overgenomen en gebruikt jou. Je bent er onbewust mee geïdentificeerd en je beseft niet eens dat je zijn slaaf bent.

Denken is een ziekte geworden, het heeft jou overgenomen. De eerste stap naar vrijheid is het besef dat jij niet de denker bent!!!!

Het is nodig om weer in contact te komen met je Hart daar waar je innerlijke leiding, je Hoogste Zelf, verankerd is en de illusies van het ego te laten verdwijnen. Dan pas zul jij je Zelf ontdekken!! Hierdoor kan er weer evenwicht ontstaan tussen hoofd en Hart, tussen lichaam en geest.

Heb jij behoefte om:

 • Jezelf van je verstand te bevrijden en innerlijke rust te ervaren?
 • Je verleden en je afhankelijkheid los te laten
 • In verbinding te zijn met je innerlijk kind
 • In het Nu te leven vol zelfvertrouwen, zelfacceptatie en eigen Liefde?
 • Alles wat jou niet meer dient en je weerhoudt van Zelfliefde, te helen en los te laten?
 • Stabiliteit , balans en bestaansrecht te voelen
 • Ruimte en stilte te ervaren
 • Vertrouwen en overgave te ervaren en meegaan met de flow van het leven
 • Passie en doorzettingsvermogen te voelen, 
 • In verbinding te zijn met je hart, je innerlijke leiding, je scheppingskracht en levensenergie te voelen
 • Groei, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit?
 • Kortom je Zelf terug te vinden?
  2 tot 9 April 2019 verzorgt DEVINUS een spirituele reis waarin je leert in verbinding te komen en te blijven met je Zelf op het prachtige eiland Lanzarote.
Spirituelereis Lanzarote Canarische Eilanden - DEVINUS Personal Coaching en Training

Bekijk hier een video impressie van Lanzarote gemaakt door DEVINUS – Spirituele reisvakanties:

Waarom Lanzarote?

Lanzarote is een mystiek eiland dat deel uit maakt van de Canarische Eilanden. Lanzarote is een geschenk van de natuur. De combinatie van zijn geschiedenis en zijn zachte klimaat het hele jaar door, maakt het een ongeëvenaard paradijsje. Dankzij de ligging ten westen van Marokko komt de temperatuur op het eiland zelden onder de 20 graden. De prachtige stranden, vissersdorpjes en adembenemende vergezichten maken Lanzarote uniek. Lanzarote is een vulkanisch eiland en is bedekt met lava veroorzaakt door vulkanische uitbarstingen tijdens the 18e eeuw. Dit voel je meteen en maakt aarding zonder moeite mogelijk.

Unesco heeft het het hele eiland tot beschermde biosfeer verklaard. De perfecte symbiose tussen mens en natuur is zonder twijfel de reden voor deze international herkenning. Lanzarote is een warm vredig, schoon, rustgevend, vulkanisch en toch groen eiland waar de 5 elementen heel krachtig aanwezig zijn en samenwerken (vuur, lucht, water, hout, aarde). Deze zijn ook aanwezig in ons Zelf en in de wereld om ons heen. Tijdens deze spirituele reis ligt het nadruk op deze elementen. Zowel in bewustwording, helingen, (creatieve) oefeningen, meditaties en de excursies. Het Aarde element geeft houvast, je komt weer met beide voeten op de grond te staan in het Hier en Nu.  Bij het element ‘Lucht’ ervaar je weer ruimte en vrijheid. Levensenergie en in je scheppingskracht komen wordt uitvergroot door het ‘Vuur’ element.  Overgave aan de flow, de stroming van het leven en vertrouwen op je gevoel is een aspect van het ‘Water’ element.

Op het moment dat ik voor het eerst op Lanzarote arriveerde voelde ik gelijk de aarding, vrede en rust. Daarnaast was ik diep ontroerd van het landschap dat op sommige plekken op een maanlandschap lijkt, en de enorme zachtheid en vriendelijkheid van de mensen daar. In combinatie met het programma van deze spirituele reis, de prachtige omgeving, het heerlijke weer en de 4 elementen die we meenemen in het programma, zul je je Zelf zeker terug vinden!!!!!!

 

Het programma

Het programma ‘Je ZELF terugvinden’ start op de woensdagochtend met een kennismaking en openingsritueel om je intentie te bekrachtigen. De maandagavond sluiten we omstreeks 19 uur af om hierna gezamenlijk te dineren in een leuk, typisch Spaans restaurant en de avond te vieren. Er is iedere dag een ochtendprogramma van 3,5 uur en voor het avondeten een kort avondprogramma van 1,5 uur. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten, naar het strand gaan. Op de donderdag zijn we zowel de middag als de avond vrij . Op de vrijdag zijn we de hele dag vrij. Beide dagen benutten we voor de excursies.

 

Voor wie is deze reis bedoeld?

Deze reis is een combinatie van naar binnen keren, uit je hoofd gaan, aarden, doorleven, helen en voelen van de 5 elementen, creatie, transformeren en integreren.  Dit alles in combinatie met zon, zee, zwemmen,ontspannen, excursies,rust en genieten!!

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Excursies

De volgende  excursies en entrees zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt!

 • El Golfo, vissersdorpje bij een prachtig groen meer
 • Teguise ( met een geweldige authentieke markt op de zondag)
 • 4 excursies naar Timafaya ( vulkaan en lava berg) La Cueva de los Verdes,( grot met de langste lava tunnel) Los Hervideros ( prachtig natuurverschijnsel waar de zee en lava botsen)
 •  Mirador del Rio, het uitzichtpunt del Río, in het noorden van Lanzarote, is een kunstwerk bovenop de top van een indrukwekkende klif. Hier zullen we tijdens de zonsondergang gaan mediteren

  Verder is het mogelijk op op de accommodaties massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

   

 

Accommodatie

We vertoeven in een mooie, rustige, harmonische en eco-bewuste accommodatie verscholen tussen wijngaarden en vulkanen in het pittoreske hart van Lanzarote. Het is een perfecte, prachtige plek voor ontspanning, rust en je op te laden.  De mooie smaakvolle ingerichte villa en appartementen worden omring door een groene oase van wuivende palmbomen ,verschillende cactussen, aloê en andere woestijnplanten, kronkelende paden en verborgen hoekjes met een spiraalvormige labyrint en een vuurring. Beide prachtige heilige ruimtes werden gecreëerd tijdens sjamanistische retraites. Heb je behoefte aan afkoeling of ontspanning dan kan dat in het mooie zoutwater zwembad.

Verder hebben we een prachtige , ruime meditatie ruimte ter beschikking. Door de hoge energietrilling vindt hier veel genezing, transformatie en ontwaken plaats.

Zowel de villa als de appartementen beschikken over een eigen badkamer, keuken of gedeelde keuken en patio’s. De 2 persoonsslaapkamers bestaan uit losse bedden.Mocht je alleen willen liggen dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

Kosten

De kosten voor dit prachtig, helend samenzijn bedragen  1095 euro  Dit is inclusief:

 • Transfer van Lanzarote naar locatie
 • 7 overnachtingen
 • Vol pension ( ontbijt, lunch en avondeten) , koffie, thee, water en sappen.
 • Programma
 • Boek DEVINUS: HOU ERMEE OP, BEVRIJD JE DENKGEEST
 • Excursies in de omgeving
 • Entrees
 • Het is ook mogelijk om een eigen kamer te boeken. Hier komen extra kosten bij van 350 euro

 

De grote letters

  • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
  • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk.
  • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf.
  • Alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening
  • Betaling in termijnen voorafgaand aan de reis mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

 

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia of Brussels Airlines. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief.

Bewerken
Vluchten Vertrek Aankomst  
Amsterdam – Lanzarote 14:50 18:15 Transavia
Lanzarote – Amsterdam 19:00 00:15  
       
Eindhoven – Lanzarote 13:45 17:10 Transavia
Lanzarote – Eindhoven 17:55 23:11  
       
Brussel Zaventem – Lanzarote 14:05 17:15 Brussel Airlines
Lanzarote – Brussel Zaventem 18:15 23:15  

 

DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken 

Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 1. DEVINUS  kan jouw vlucht pas boeken als je bent ingeschreven en de aanbetaling inclusief tarief vlucht hebt voldaan.
 2. Wij sturen je altijd de originele factuur van de geboekte vlucht.
 3. DEVINUS brengt € 35,- aan servicekosten voor het boeken van de vlucht in rekening.
 4. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 5. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.

 

Aanmelden voor deze mooie spirituele reis in Lanzarote

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele vakantie  meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina! Wij, Sylvia en Simone, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op het prachtige vulkanische eiland Lanzarote.

Sylvia Smit  DEVINUS Telefoon: 0631907106 Email:   info@devinus.nl

Spirituelevakantie Lanzarote Canarische Eilanden - Timanfaya

Inschrijven spirituele reis naar Lanzarote

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 8-daagse reis!

€1095