Spirituele reis Canarische Eilanden - Lanzarote

Thuis komen bij je Zelf – 21 tot 28 september 2021

Corona update

YESSSSSSS!!! We zijn nu weer vrij om te reizen naar Portugal en Lanzarote zonder quarantaine plicht zowel op de heen als terugreis. Vanaf 7 juni geldt dit ook voor Frankrijk  Wel is het essentieel om een negatieve pcr test te laten zien.

Mocht de reis toch op het laatste moment gecanceld worden vanwege Corona negatief reisadvies dan krijg je over het betaalde bedrag een voucher die je kunt gebruiken voor een andere reis op een ander moment.

Spirituele reis Canarische Eilanden – Lanzarote

‘Thuiskomen bij je Zelf’

 

VOOR WIE IS DEZE REIS BEDOELD?

Voor iedereen die behoefte heeft aan Aarden, innerlijke rust, bezinning en in balans komen tussen lichaam en geest. Even weg van alle hectiek, chaos en onrust. Even weg van alle moeten, om weer thuis te komen bij je Zelf.

Kortom je ‘Zelf’ te ontmoeten!!!!

Het accent op deze prachtige week ligt op YinYoga, Chi neng qi qong en allerlei geleide meditaties en oefeningen in combinatie met zon, zee, zwemmen en vulkaanwandelingen.

Heb jij behoefte om Thuis te komen in je Hart? In verbinding te zijn met je innerlijke leiding, rust en vrede te ervaren vanuit een diepe verbinding met je eigen natuur en de prachtige natuur om je heen? Pure liefde te ervaren voor je Zelf?

Dan is deze spirituele reis jouw bestemming!

 

Waarom Lanzarote?

Lanzarote is een mystiek, vulkanisch, warm, vredig en toch groen eiland waar de oerelementen zeer intensief en krachtig aanwezig. Juist hier op Lanzarote is Aarding, rust en de kracht van de elementen enorm voelbaar. Het is bij uitstek het eiland om weer in je eigen element te komen door je te verbinden met de oerelementen vuur, water, aarde, hout en lucht die daar werkzaam zijn. Zij zijn de dragers van ons bestaan als mens hier op Aarde. Door op dit eiland te zijn in combinatie met het programma wordt de verbinding en verdieping met onderstaande elementen in gang gezet.

 • Onvoorwaardelijke Liefde en Wijsheid (Vuur element)
 • Aarden en Zelfvertrouwen ( Aarde element)
 • Leven in het Nu, Innerlijke rust ( Lucht element)
 • Vertrouwen en Overgave ( Water element)
 • Passie, Missie en Scheppen( Hout element)

Tijdens deze spirituele reis maken we op een ontspannen en creatieve manier contact met de natuur en zijn oerelementen.

Op het moment dat ik voor het eerst op Lanzarote arriveerde voelde ik gelijk de aarding, vrede en rust. Daarnaast was ik diep ontroerd van het landschap dat op sommige plekken op een maanlandschap lijkt, en de enorme zachtheid en vriendelijkheid van de mensen daar. In combinatie met het programma van deze spirituele reis, de prachtige omgeving, het heerlijke weer en de 5 elementen die we meenemen in het programma, zul je zeker weer thuis komen bij je Zelf.

 

Wat gaan we doen?

 

 • Yin Yoga
 • Energetische oefeningen/bewegingen (Chi neng gi qong in de prachtige tuin met uitzicht op de vulkaan en maanlandschap)
 • Pilates (vrijblijvend)
 • Openen van je Hart en het activeren van de onvoorwaardelijke liefde in je Hart
 • Vertrouwen en Overgave oefeningen
 • (Geleide)meditaties zoals Hart, Aarde, Bron, Chakra, Stilte en Schepping meditaties
 • Inwijdingen, bekrachtigende rituelen en proclamaties
Spirituelereis Lanzarote Canarische Eilanden - DEVINUS Personal Coaching en Training
Bekijk hier een video impressie van Lanzarote gemaakt door DEVINUS – Spirituele reisvakanties:

 

Het programma

“Thuiskomen bij je Zelf ” start op de dinsdagavond met een kennismaking en openingsritueel om je intentie te bekrachtigen. De maandagavond sluiten we omstreeks 19 uur af om hierna gezamenlijk te dineren in een leuk, typisch Spaans restaurant en de avond te vieren. Er is iedere dag een ochtendprogramma van 3,5 a 4 uur. Verder zullen we gedurende enkele namiddagen  voeding geven (1,5 uur) aan de verbinding met ons Hart, onze innerlijke leiding en de correctie van onze gedachten om meer rust in ons hoofd te ervaren. In de middaguren ben je vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt, zwemmen, wandelen, uitrusten, naar het strand gaan of mooie dorpjes bezichtigen. Op de vrijdag en zondag zijn we zowel de middag als de avond vrij. Beide dagen kunnen benut worden voor uitstapjes. Uiteraard ben jij vrij hierin.

 

Uitstapjes

Lanzarote is een prachtig eiland met geweldige lavastranden, vulkanen en authentieke dorpjes. De volgende uitstapjes zijn mogelijk. Jij voelt ter plekke en in het moment waar jij behoefte aan hebt!

 • El Golfo, vissersdorpje bij een prachtig groen meer
 • Teguise ( met een geweldige authentieke markt op de zondag)
 • Timafaya ( vulkaan en lava berg) La Cueva de los Verdes,( grot met de langste lava tunnel) Los Hervideros ( prachtig natuurverschijnsel waar de zee en lava botsen)
 •  Mirador del Rio, het uitzichtpunt del Río, in het noorden van Lanzarote, is een kunstwerk bovenop de top van een indrukwekkende klif. Hier zullen we tijdens de zonsondergang gaan mediteren.
 • Beklimmen van een vulkaan onder begeleiding van een gids waar we in een krater uitzuiveringen en mantra’s ondergaan op chakra niveau
 • Verder is het mogelijk op op de accommodaties massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen
 • Ook is het mogelijk om bij saskia een individuele yin yoga medicine sessie te boeken a 35 euro

 

Accommodatie

We vertoeven in een mooie, rustige, harmonische en eco-bewuste accommodatie verscholen tussen wijngaarden en vulkanen in het pittoreske hart van Lanzarote. Het is een perfecte, prachtige plek voor ontspanning, rust en je op te laden.  De mooie smaakvolle ingerichte villa en appartementen worden omring door een groene oase van wuivende palmbomen ,verschillende cactussen, aloê en andere woestijnplanten, kronkelende paden en verborgen hoekjes met een spiraalvormige labyrint en een vuurring. Beide prachtige heilige ruimtes werden gecreëerd tijdens sjamanistische retraites. Heb je behoefte aan afkoeling of ontspanning dan kan dat in het mooie zoutwater zwembad.

Verder hebben we een prachtige , ruime meditatie ruimte ter beschikking. Door de hoge energietrilling vindt hier veel genezing, transformatie en ontwaken plaats.

Zowel de villa als de appartementen beschikken over een eigen badkamer, keuken of gedeelde keuken en patio’s. De 2 persoonsslaapkamers bestaan uit losse bedden.Mocht je alleen willen liggen dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

Coaching

Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei

Sylvia heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleidt de mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

Saskia is Yin yoga en Pilates docente.

 

 •  

Vervoersmogelijkheden naar bestemming

De vlucht voor deze reis kan pas geboekt worden als we een intake hebben gehad en je van ons de bevestiging hebt dat er nog plaats is. Je kunt de tarieven controleren of jouw vlucht boeken via Transavia vanuit Eindhoven of Amsterdam.

Eindhoven: Vertrek 13.30. Aankomst : Arrecife 16.55. Vluchtnummer HV6357

Lanzarote, Arrecife vertrek: 17.40. Aankomst Eindhoven: 22.45. Vluchtnummer HV6358

Amsterdam, Schiphol: Vertrek 6.05. aankomst Lanzarote, Arrecife 9.35. Vluchtnummer HV5685

Lanzarote, Arrecife: Vertrek:10.20. Aankomst Eindhoven: 15.35. Vluchtnummer HV 5686

Wil jij onbezorgd op vakantie gaan en niks hoeven te regelen dan biedt DEVINUS de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten in rekening.

 

De grote letters

 1. Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en aanbetaling is uw boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk. ( zie uitzondering corona maatregelen)
 2. Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering.
 3. DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 4. DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 5. DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 6. DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 7. DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten  in rekening.
 8. DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

 

Aanmelden voor deze mooie spirituele reis in Lanzarote

Heb jij interesse in deze prachtige spirituele reisvakantie meld je dan aan, kijk dan hier op onze contact pagina!

Wij, Sylvia en Saskia, heten je van harte welkom en verheugen ons je te ontmoeten op het prachtige vulkanische eiland Lanzarote.

Sylvia Smit  DEVINUS Telefoon: 0631907106 Email:   info@devinus.nl

Spirituelevakantie Lanzarote Canarische Eilanden - Timanfaya

 

reviews_rating]

Inschrijven spirituele reis naar Lanzarote

Aarzel niet en schrijf je snel in voor deze prachtige 8-daagse reis!

€1150