Midweek Texel - De reis naar je Hart

Datum nader te bepalen -795 euro

Eiland TEXEL – ” De reis naar je Hart”

 

Voor wie is deze reis bedoeld?

Voor iedereen die behoefte heeft om te leven vanuit zijn/haar Hart . Leven vanuit je Hart maakt  je krachtiger, zelfverzekerder, liever, gelukkiger, rustiger, zachter en succesvoller. Het is luisteren naar je innerlijke stem die helder en duidelijk is,  hier gehoor aan geven en erop vertrouwen.. 

De reis naar je hart

De reis naar je hart is een ontdekkingsreis naar jouw binnenste, naar je innerlijke leiding waarbij je op een diepere laag van groei en ontwikkeling komt.

 • Voel jij je volmaakt met je Zelf? Volmaakt gelukkig, in rust en vrede?
 • Ervaar jij Zelfacceptatie en Zelfliefde?
 • Ervaar jij positieve gedachten?
 • Luister jij naar je innerlijke stem en durf jij daarop te vertrouwen?
 • Ervaar jij volmaakte harmonie?
 • Maak jij keuzes vanuit je HART?
 • Voel jij je VRIJ EN BLIJ?
 • Heb jij het verlangen om je te openen voor de diepste wijsheid in jou? 
 • Wil jij leven vanuit je hart en bijdragen aan de wereld. Het leven creëren dat bij jou past

Dan is het voor jou Nu het moment om je ware Zelf de ruimte te geven en te laten stralen!! Wil jij je Zelf verder ontwikkelen vanuit je innerlijke leiding, je Hoger Zelf? Geen voeding en aandacht meer geven aan het negatieve ego gebaseerd op angsten, chaos, onzekerheid en eenzaamheid. Niet meer vasthouden aan het verleden en alle oude patronen, valse overtuigingen en oordelen die hierbij hoorden? 

Kortom, heb jij behoefte om de volmaakte liefdesenergie (je ‘IK BEN’ bewustzijn) in jou te activeren, om van hieruit te leven, te voelen, te spreken en te denken? Om van hieruit te ZIJN.

JA!!!!!!!!!!

Kies dan met heel jouw Hart voor deze prachtige, uitzuiverende, transformerende, midweek om een diepere verbinding te ervaren met je Hoger Zelf, je IK BEN bewustzijn.

Deze volmaakte levensenergie in jou is jouw ware natuur van overvloed, gezondheid, onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en nog veel meer?!!!

Naast het prachtige programma gaan we ook genieten van de rust die onlosmakelijk met het eiland verbonden is.  Fietsen of wandelen langs de duinen, het strand, en de natuurparken.  Heerlijk ontspannen in de sauna, of gewoon uitrusten en niks doen. Jij hebt de keuze, jij bent VRIJ hierin!

De verfrissende wind door je haren voelen en je longen volzuigen met zilte zeelucht.
Lopen op je blote voeten in het zand en genieten van de rust, de veelzijdige natuur en het eilandgevoel. Je volmaakt VRIJ EN BLIJ voelen!

 

Texel vuurtoren met zee

Accommodatie

We verblijven in een mooie 6 persoons villa op basis van 2 persoonskamers ( 2×1 persoons bedden) in het pittoreske dorpje de Koog, gelegen aan de duinen en het natuurpark, vlakbij de kust, met sauna. De villa biedt een terras, uitzicht op de tuin, een zithoek, een flatscreen-tv met kabelzenders, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, en een eigen badkamer met een douche.

Villa De Koog accomodatie DEVINUS

De Maaltijden

Ontbijt en lunch doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Diner is op eigen gelegenheid. Er is een gemeenschappelijke keuken waar jij je eigen eten kan voorbereiden of samen gekookt kan worden. Ieder is hier Vrij in. De  supermarkten liggen op loopafstand. Ook bestaat de mogelijkheid om in een leuk dorpje te gaan eten of eten te bestellen.

 

Vervoer

Vervoer is op eigen gelegenheid. Wel is er een mogelijkheid om te carpoolen en samen de kosten hierin te delen. Bij Den Helder steken we met de boot over naar Texel. Dit duurt ongeveer 20 min. Hierna is het nog een kleine 15 min rijden naar onze villa.

We hebben 3 dagen elektrische fietsen ter beschikking en er zijn 3 fietsroutes om de mooiste plekken van het eiland in de middaguren te verkennen. Dit kunnen we gezamenlijk doen, echter heb je de behoefte om er alleen op uit te gaan, dan ben je hier uiteraard VRIJ in.

 

Inschrijven:

Bij een aanbetaling van 250 euro ben je ingeschreven. Inschrijvingen vinden plaats tot 1 juni. Mocht je langer willen blijven of eerder willen aankomen dan is dit uiteraard ook een optie.

Ben jij geïnteresseerd of heb je meer behoefte aan info bel dan gerust 06-3190 7106 of meld je aan via info@devinus.nl

 

Coaching

Deze prachtige mid-week wordt begeleidt door Sylvia Smit.

Zij heeft een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleidt mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn namelijk LIEFDE!!

 

De grote letters

 

 • Je dient zelf zorg te dragen voor een aansprakelijkheids-/reis-/annuleringsverzekering
 • Na ontvangst van je inschrijvingsformulier en de aanbetaling is je boeking definitief en ontvang je van ons bevestiging per email. Restitutie van je aan- en eindbetalingen is niet mogelijk
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor persoonlijke schade, ongeval, letsel en schade aan goederen tijdens de reis en het verblijf
 • DEVINUS is niet aansprakelijk voor calamiteiten zoals een natuurramp, oorlog, terrorisme of epidemieën/pandemieën. Hier kan je je evt.extra voor verzekeren bij oa. de ANWB
 • DEVINUS is niet verantwoordelijk voor de uitvoering/werkwijze/regels/onvoorziene omstandigheden m.b.t. de geboekte vlucht van de gekozen vliegmaatschappij.
 • DEVINUS kan niet aansprakelijk gehouden worden voor vertragingen, annuleringen, stakingen, extra kosten of gemiste reisdagen die veroorzaakt worden door onvoorziene situaties veroorzaakt door de vliegmaatschappij.
 • DEVINUS biedt de service jouw vlucht voor je te boeken en brengt hiervoor € 35,- aan service/administratiekosten  in rekening.
 • DEVINUS biedt je de mogelijkheid om het te betalen bedrag, voorafgaande aan de reis in termijnen te betalen.

 

 

Inschrijven spirituele reis TEXEL – “Vrij en Blij”

Ga jij mee? Schrijf je dan nu in voor deze krachtige spirituele reis naar TEXEL!