KRACHT VAN HET HART-WEEKEND

9, 10 en 11 november 2-18

Voor mannen en vrouwen!

Neem contact op!

DEVINUS geeft de “Kracht van het Hart” weekend in het Zuid-Limburgse Heuvelland

Dit weekend staat de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf centraal in verbinding met je Hart. In jouw Hart ligt je innerlijke leiding verankert. Dit is jouw Hoge Zelf, jouw gids, jouw krachtige hulp! Deze Hoge Leiding weet wie jij werkelijk bent! Namelijk LIEFDE, puur, heel, compleet onschuldig en onkwetsbaar.  In verbinding met je innerlijke leiding, jouw hoogste bewustzijn, zal je weer vrede, vreugde en vrijheid ervaren.

Als jij je hart niet opent en voor de liefde voor jezelf kiest, zul jij nooit jouw volledig potentieel bereiken. Je hart is verbonden met je intuïtie, daarin ligt jouw kracht.

Wat jouw weerhoudt hiervan zijn jouw gedachten van het ego ( eigen gecreëerde onechte ik) , de herhalende grammofoonplaten in je hoofd die altijd gebaseerd zijn op angsten, pijn, lijden ,tekortkomingen, schuld en negatieve overtuigingen. Het ego is altijd gefocust op de buitenwereld en laat jouw een wereld zonder liefde zien. De hoofdemotie van het ego is ANGST!!!!

Alle negativiteit zoals pijn, woede, strijd, boosheid, onbeschoftheid, arrogantie, manipulatie, dominantie, etcetera is allemaal een  gevolg van angst. Jouw ego wil je altijd laten voelen dat jij of de ander niet goed genoeg is en herinnert jouw graag aan het verleden, angsten, pijn en verdriet.   Het ego is alleen maar gebaseerd op illusies en heeft niks te maken met de werkelijkheid!

Je leert dit weekend jouw gedachten van pijn, schuld en angst, die jij veelal onbewust projecteert op andere personen en situaties, te corrigeren en transformeren naar liefde. Alleen de liefde lost alle angsten op. Zie het ego als een donkere wolk en jouw innerlijke leiding als een mooi helder liefdevol licht. Wat heeft het donker nodig om te verdwijnen? Het licht.

Het is niet altijd makkelijk om voor liefde te kiezen omdat het ego jouw overgenomen heeft en jij geen keuze meer voelt. Het ego verzet zich enorm tegen het opgeven van pijn en angst. Hij wil zijn positie niet opgeven omdat hij dit al jaren gewend is en het een zekere vorm van” veiligheid, zekerheid” geeft. Dit wil die jou laten geloven althans!!! Daarom moeten we een beroep doen op onze innerlijke leiding, ons Hoger Zelf. Ons Hoger Zelf , verankert in ons hart, is de geweldige KRACHT in ons bewustzijn. Alleen door middel van onze innerlijke leiding kan de correctie van onze gedachten geheeld worden en getransformeerd worden van ‘onmacht naar Kracht’, van ‘angst en schuld naar Liefde en Onschuld’, dus van ‘pijn naar Zijn’.

Dit is een diepgaand, uitzuiverend en genezend proces. Op eigen kracht (ego) kan je dit niet! Dit kan alleen maar i.v.m. je Hoger Zelf en door de kracht van vergeving.

Dit weekend is dus een heling van je geest!!! Je heelt jouw pijnlijke gedachten en emoties die jou in de verkramping, verdichting en onvrede houden door middel van vergeving. Vergeving is de transformatie van alle negativiteit.

ALS HET EGO ZO BANG IS VOOR LIEFDE EN LICHT , WAAROM VERZAMEL JE ER DAN NIET ZO VEEL MOGELIJK VAN? DAN BLIJFT HET WEL WEG

De enige heling is de terugkeer naar liefde, de terugkeer naar je Hart en naar de Bron !

Kracht van het Hart weekend DEVINUS

Het is een weekend vol bewustwording en heling door middel van het uitzuiveren van je ego in verbinding met je hart. Het is de reis maken van je hoofd naar je hart !!!!!

Je krijgt oefeningen in vergeven, vertrouwen en overgave naar je innerlijke leiding , naar de bron, stilte, geleide en bronmeditaties!

Oefeningen in geven en ontvangen.

Transformaties van waarneming en correctie van je denkgeest.

9, 10 en 11 november 2018 te Zuid-Limburg  (vrijdagavond 19.00 uur t/m zondag 16.00 uur).

Ben jij geïnteresseerd in dit prachtig Harts weekend en heb jij behoefte aan liefde, genezing,innerlijke rust en vrede? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis intake.

 

DEVINUS heeft ook een prachtig BOEK en MEDITATIE CD over deze onderwerpen, klik hier!

Inschrijving KRACHT VAN HET HART weekend

De kosten bedragen 325 euro all-in (cursus, 2 overnachtingen, eten+drinken). Betalingen zijn in 3-termijnen voorafgaand aan het weekend mogelijk. Ben je benieuwd hoe anderen het hebben ervaren?  Klik dan hier voor het GASTENBOEK.

Nog vragen? Stel ze gerust!

1 + 4 =

Coach Brunssum | Coaching Brunssum | Coach Sittard | Coaching Sittard | Coach Maastricht | Coaching Maastricht | Coach Heerlen | Coaching Heerlen | Zelfvertrouwen Brunssum | Zelfvertrouwen Sittard | Zelfvertrouwen Heerlen | Zelfvertrouwen Maastricht | Thema reizen | Groepsreizen