Inschrijfformulier Spirituele vakantie Italie COACHES

Inschrijfformulier

 • Vul svp alle je gegevens in. Kruis het vakje dan aan dat je akkoord bent met de getoonde gegevens en toets als laatste de twee willekeurige cijfers in.Indien je klaar bent druk je onderaan op de knop [verstuur]. Je ontvangt dan een email van ons! Dank je voor je deelname!
 • Naam en adres gegevens

 • 7 overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner ( volpension), vlucht, transfer, huurauto, benzine en excursies. Groepscoaching, Individuele coaching en ondersteuning bij een persoonlijk proces. Cursusmateriaal.Niet inbegrepen is een eventuele extra overnachting en extra baggage.
 • Inschrijving en betaling

 • Ik (de coach) neem deel aan de spirituele vakantie in Zuid Italie van 7-9-2018 tot 14-9-2018. Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door de aanbetaling van 450,00 euro of het totale bedrag van 1595 euro in een keer over te maken op rekeningnummer NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS. Bij een aanbetaling van 450,00 euro dien ik het openstaande restbedrag over te maken voor 15-8-2018. Mits anders is afgesproken. Ik krijg via de mail een bevestiging van mijn inschrijving en (aan) betaling.Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door overmaking van het genoemde bedrag (maak een keuze) naar NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS.
 • Annulering door de reiziger: Bij annulering is deze de volgende bedragen verschuldigd: • Bij annulering vanaf 3 maanden voor vertrek: 25% van de reissom • Bij annulering vanaf 2 maanden voor vertrek: 50% van de reissom • Bij annulering vanaf 1 maand voor vertrek: 100% van de reissom Bij annulering bestaat wel de mogelijkheid om aan een andere reis deel te nemen en dit te verrekenen. Bij annulering van de kant van DEVINUS krijg ik de reeds gedane betalingen teruggestort op mijn rekeningnummer.
 • Paspoort en ID gegevens

 • Vul a.u.b. uw paspoort / ID gegevens in. Als u de mogelijkheid heeft maak dan ook nog met uw telefoon een foto een stuur deze als extra even door.
 • Toeslagen

 • Voedingsvoorkeur

 • Thuisblijvers

 • Verklaring

 

Anit-spam controle