Inschrijfformulier Kracht van het Hart weekend

Inschrijfformulier

  • Vul svp alle je gegevens in. Kruis het vakje dan aan dat je akkoord bent met de getoonde gegevens en toets als laatste de twee willekeurige cijfers in.Indien je klaar bent druk je onderaan op de knop [verstuur]. Je ontvangt dan een email van ons! Dank je voor je deelname!
  • Naam en adres gegevens

  • - 2 overnachtingen , inclusief ontbijt, lunch, drank en diner! Geen alcoholische drank, dit dien je indien gewenst zelf mee te nemen voor de avond! - Groepscoaching - Individuele Coaching en ondersteuning bij een persoonlijk proces - Cursusmateriaal
  • Inschrijving en betaling

  • Ik (de cursist) neem deel aan het weekend.Door het versturen van dit formulier committeer ik mij aan en realiseer ik mij het volgende: Ik schrijf me in door overmaking van het genoemde bedrag (maak een keuze) naar NL40INGB0678465703 ten name van DEVINUS.( Is er een vergoeding door je bedrijf? Neem dan even contact op omdat er dan een kleine toeslag geldt vanwege extra administratieve handelingen en betalingsregelingen die vaak gehanteerd worden ).
  • Annulering na inschrijving is mogelijk tot 3 weken voor aanvang. Bij annulering 2 weken voor de vertrekdatum van het weekend ben ik het totale bedrag van 295 euro kwijt. Ik heb wel altijd de mogelijkheid om het weekend op te schuiven naar een andere datum.Bij annulering 3 weken voor aanvang krijg ik de helft van het bedrag, te weten 162,50, terug. Mocht ik een ander datum willen deelnemen dan hoef ik alleen nog maar het aanvullende bedrag van 162,50 te betalen.4 Weken en langer voor aanvang van het weekend kan ik kosteloos annuleren en krijg ik het hele bedrag teruggestort.Bij annulering van de kant van DEVINUS krijg ik het gehele sombedrag van 295 euro teruggestort op rekeningnummer
  • Verklaring

 

Anit-spam controle