Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spirituele reis Canarische Eilanden – Lanzarote

5 oktober - 12 oktober

€1250
spirituele vakantie lanzarote

Ben jij je Zelf kwijt? Ben jij uit verbinding met je Zelf? Of heb jij nooit geweten wie jij Zelf echt bent!

Leer dan nu je ZELF kennen! Je Zijn, je diepste Zelf, kun je niet met je verstand grijpen. Je kunt het alleen leren kennen als het verstand zwijgt! Als je van je hoofd naar je Hart gaat en met je aandacht gericht bent op het Nu kun je het Zijn voelen, maar je kunt het nooit begrijpen.

Lanzarote is een eiland dat deel uit maakt van de Canarische Eilanden. Lanzarote is een warm vredig, schoon, rustgevend, vulkanisch en toch groen eiland waar de 4 elementen samenwerken (vuur, lucht, water, aarde). Deze zijn ook aanwezig in ons zelf en in de wereld om ons heen.  Het aarde element geeft houvast, je komt weer met beide voeten op de grond te staan in het Hier en Nu.  Bij het element lucht ervaar je weer ruimte en vrijheid. Levensenergie en in je scheppingskracht komen wordt uitvergroot door het vuur element.  Overgave aan de flow, de stroming van t leven en vertrouwen op je gevoel is een aspect van het water element.

In combinatie met het programma van deze spirituele reis, de prachtige omgeving, het heerlijke weer en de elementen zul je je Zelf zeker terug vinden!!!!!!

Gegevens

Begin:
5 oktober
Einde:
12 oktober
Kosten:
€1250
Website:
https://www.devinus.nl/spirituele-reis-canarische-eilanden-lanzarote/

Organisator

DEVINUS
Telefoon:
0631907106
E-mail:
info@devinus.nl
Website:
www.devinus.nl

Locatie

Lanzarote
LanzaroteSpanje+ Google Maps