0631907106 info@devinus.nl

Deze waardevolle cursus “Werken aan zelfvertrouwen en eigenwaarde” leert je in contact te komen met je ware zelf, rustiger, zelfbewuster en zelfverzekerder te worden om van hieruit weer te genieten van het leven in plaats van te overleven. Of je nu met fysieke problemen, psychische problemen, mentale- of sociale problemen te kampen hebt of geen klachten hebt, deze cursus verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk door bewustwording en heling!   Je zit minder in je hoofd met alle malende gedachten en leert weer te leven vanuit je hart. Je kiest weer voor de liefde voor jezelf!

De DEVINUS cursus bestaat uit 2 trajecten. Het eerste traject Bewustwording en Heling bestaat uit 7 cursusdagdelen waarbij je aan de hand van de volgende thema’s jezelf gaat bevrijden van alles wat jou nog in de weg staat om liefde te ervaren:

  • – Loslaten van je pijn en de beperkende overtuigingen van je kindertijd.
  • – Loslaten van de slachtoffer/daderrol
  • – Loslaten van oordelen, verwachtingen en persoonlijke aannames
  • – Loslaten van angsten en weerstand
  • – Loslaten van afhankelijkheid, het verleden en de zelfveroordeling
  • – Loslaten van communicatie vanuit dualiteit
  • – Loslaten van de afgescheidenheid

Nadat je hebt losgelaten wat je niet meer dient en je rugzak hebt leeggemaakt heb je de keuze om het vervolg traject  Bewustwording en Zelfrealisatie te volgen ( dit is niet verplicht! ). Tijdens deze ‘opbouwfase’ maak je contact met je innerlijke leiderschap, jouw kwaliteiten en talenten. Ook deze cursus bestaat wederom uit 7 dagdelen.

 

Waarom een traject?

Wij weten allemaal dat leren, groeien en ontwikkelen, nieuwe vaardigheden oefenen, niet van de ene op de andere dag tot stand komt. Net zoals autorijden.  Alle leerprocessen hebben tijd nodig om te kunnen veranderen en los te laten. Er is vertrouwen in jezelf nodig om dit stap voor stap te kunnen volbrengen. Er is tijd nodig om te integreren en jezelf krachtig neer te zetten.

Deze waardevolle cursus “Werken aan zelfvertrouwen en eigenwaarde”  is voor een ieder die therapeutisch werk doet ook zeker een aanrader!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de cursus ‘Bewustwording en zelfrealisatie‘  bij DEVINUS? Neem dan gerust contact op! Email: team@devinus.nl  of kijk op onze contact pagina.